2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

Sırt üstü yatıp emzir canım alışmasının bir yoluda o

Sırt üstü yatıp emzir canım alışmasının bir yoluda o
Hıc sevmıyo oyle emmeyıde. Kucagımda yuzu koyın duruyorda tek basına duz bır yere ytaıramıyorum. Yatmıyo ya dızm olcak ya kucagım. Ozmn kaldırıp bakınıyor ama öbur turlu yok bagırıyo

Aynen joseinin dediği gibi doğduğu boyuyla kıyaslamak doğru olan. Bizimki de 1 aylıkkken 58cm 4700dü kilo. Ama zaten 52 cm 3300 doğmuştu

Fiyonas sen kaçıncı haftasında doğurmuştun?

Bulutta 36+4 te 50 cm 2750 doğmuştu. Şimdi 4650 ama boyu bilmiyorum. Kısa mı olcak acaba

Bide emerken telefonla uğraşmıyorum normalde. Direkt onda odaklıyım ama 1-2 gğndür 5 dk emip bırakıp 40 dk spnra bidaha istiyor. Delirdi üzerimden inmiyor şikayetim yok ama biraz bunalıyorum ve tekefonla ilgileniyorum. Gözümün içine bakarken değil ama. Vicdan yapıyorum işte. Siz ilgileniyor musunuz tek ben miyim bunu yapan? Asla tapmicam diyodum bide

Arada bnde yapıyırum ya ınsanız sonucta sureklı kucagımızda vaska seylerle ılgılenmesek nefes almasak sınırlerımız yıpranır. Bı 5,10 dakka mola oluyor bızede

Poyraz adı. Oyle o karnımda da cok cektım onun o rafıne zevklerı yuzınden
Ay poyraz ismini çol severim maşallah ben cesaret edip koyamadım o hatayı kedim kajuda yaptım da jdjdj sütlü nazlı börek kuş ağaç koysaydım belki daha uysal bir kedi olurdu. İsim çok etkiliyor.

Naptı ki? Sen hamileyken çok aktif değil miydin bacım ben hatırlamıyorum hiç okuduysam da neler yaşattığını

Senın yıne 40 dkka sonramus bnm agzından cıkarmasam neden cıkarmıyon demez. Aralıksız emme potansıyelı var

Arada bnde yapıyırum ya ınsanız sonucta sureklı kucagımızda vaska seylerle ılgılenmesek nefes almasak sınırlerımız yıpranır. Bı 5,10 dakka mola oluyor bızede

Kesinlikle cılkını çıkartmadığım için sslında çok kötü bir noktada değilim ama keşke hiç yapmasam iyi olur diyorum ama yoruluyorum cidden emzirmekte ciddi efor bence

Bn cok aktıf olamadım. Sıcakta bayılmaktan. Çok gerınıyodu ne yattım, ne uyudum, ne oturabıldım hep gerınıyodu.
Ikı ısım koydum tek degıl ordan yırtarım

Kesinlikle cılkını çıkartmadığım için sslında çok kötü bir noktada değilim ama keşke hiç yapmasam iyi olur diyorum ama yoruluyorum cidden emzirmekte ciddi efor bence
Hemde ne efor. Anayız dıye herkul degılız ya. Nefes alıp kafa dagıtmak lazım. Zaten ev iş yemek temızlık derkn bunlaıyoruz ıkı dakkadda keyf yapalım ya

Hemde ne efor. Anayız dıye herkul degılız ya. Nefes alıp kafa dagıtmak lazım. Zaten ev iş yemek temızlık derkn bunlaıyoruz ıkı dakkadda keyf yapalım ya

Ben daha ev işi temizlik yemek dönemine gelmedim. Pazartesiden itibaren benden ses çıkmazsa bilin ki boğuldum

Haklısın bacım biri dese bende aynısını derim de işte insan yapmayacağım dediği şeyi yapınca bir noluyor ya diyor.

Evladıyla kaliteli zaman geçirdiğini düşünen sevgili analar neler yapıyosunuz baba gikir verebilir misiniz? Ben sanki geçiremiyormuşum gibi hissedip üzülüyorum.
Ben en kaliteli zamanım emzirirken, kucakta uyuturken ve uyanıkken dizime altına yastık alıp konuşup ellerini tutup gözlerine bakıyorum beni baya bir süzüyor bakıyor vücuduna dokaniyorum sevip masaj yapar gibi yorulunca ya kadar öyle duruyoruz sonra emzirip göğsüme yatırıp sarki ninni değişik sesler falan uykuya dalıyoruz. Balkon gezmesine bayılıriz akşam üstleri sakinleşiyor orada

Her gecen bebek daha bır kuduruk mı ne vala.
Sırf keyıften bıle bagırıyolar
Olabilir hiç kuşkusuz yanı ağlayınca oluyorsa bizde topluca ağlama eylemine girelim bi büyüsün bende hep ona agliycam dediğim olmadı mi ahahahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…