- 17 Aralık 2016
- 3.321
- 5.957
- 158
- 39
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #52.941
Aaa benim gibi olmuşsun, nedeni belli mi düştüklerinDoğan ilk bebeğim kerem canım, ondan önce düşüğüm oldu malesef.. 2 senedir evliyim zaten 2 senedir de hamile kalıyorum.. ondan biraz ara şart
Evet olduk aşımızı suanlık bi sıkıntı yok çok şükür
Emzir öp kokla banyo gaz cıkarma seansı ıkı cıngırak sallama mızlama evde gezınme cok kalıtelı verımlı zamanlar.
Benımkı yuzu koyun yatmayo sevmiyor ama artık ole yatıp durmasıda lazım. Kalite anlamıyor bu bebeler
Kınadıgımız ne varsa basımızda. Insan oynatmayo cok ıyı bılıyorlar genlerden gelıyo heral. Fabrıka o sekıl uretım yapıyoŞu cümleye biryerlerimle gülerdimama ne kadar doğruymuş
Hıc sevmıyo oyle emmeyıde. Kucagımda yuzu koyın duruyorda tek basına duz bır yere ytaıramıyorum. Yatmıyo ya dızm olcak ya kucagım. Ozmn kaldırıp bakınıyor ama öbur turlu yok bagırıyo
Sırt üstü yatıp emzir canım alışmasının bir yoluda o
Aynen joseinin dediği gibi doğduğu boyuyla kıyaslamak doğru olan. Bizimki de 1 aylıkkken 58cm 4700dü kilo. Ama zaten 52 cm 3300 doğmuştu
Kınadıgımız ne varsa basımızda. Insan oynatmayo cok ıyı bılıyorlar genlerden gelıyo heral. Fabrıka o sekıl uretım yapıyo
Hıc sevmıyo oyle emmeyıde. Kucagımda yuzu koyın duruyorda tek basına duz bır yere ytaıramıyorum. Yatmıyo ya dızm olcak ya kucagım. Ozmn kaldırıp bakınıyor ama öbur turlu yok bagırıyo
Gercekten hem aslan kukruyo hemde adı gıbı esıuo benımkıMinik aslan bunlar hemde ne kuşağı olacaklar acaba belli değilçok normal bize benzemiyorlar hiç.
Poyraz adı. Oyle o karnımda da cok cektım onun o rafıne zevklerı yuzındenÇok rafine zevkleri var maşallahbebeğin ismi neydi kuzum ben kaçırdım onu
Arada bnde yapıyırum ya ınsanız sonucta sureklı kucagımızda vaska seylerle ılgılenmesek nefes almasak sınırlerımız yıpranır. Bı 5,10 dakka mola oluyor bızedeBide emerken telefonla uğraşmıyorum normalde. Direkt onda odaklıyım ama 1-2 gğndür 5 dk emip bırakıp 40 dk spnra bidaha istiyor. Delirdi üzerimden inmiyorşikayetim yok ama biraz bunalıyorum ve tekefonla ilgileniyorum. Gözümün içine bakarken değil ama. Vicdan yapıyorum işte. Siz ilgileniyor musunuz tek ben miyim bunu yapan? Asla tapmicam diyodum bide
Ay poyraz ismini çol severim maşallah ben cesaret edip koyamadım o hatayı kedim kajuda yaptım da jdjdj sütlü nazlı börek kuş ağaç koysaydım belki daha uysal bir kedi olurdu. İsim çok etkiliyor.Poyraz adı. Oyle o karnımda da cok cektım onun o rafıne zevklerı yuzınden
Senın yıne 40 dkka sonramus bnm agzından cıkarmasam neden cıkarmıyon demez. Aralıksız emme potansıyelı varBide emerken telefonla uğraşmıyorum normalde. Direkt onda odaklıyım ama 1-2 gğndür 5 dk emip bırakıp 40 dk spnra bidaha istiyor. Delirdi üzerimden inmiyorşikayetim yok ama biraz bunalıyorum ve tekefonla ilgileniyorum. Gözümün içine bakarken değil ama. Vicdan yapıyorum işte. Siz ilgileniyor musunuz tek ben miyim bunu yapan? Asla tapmicam diyodum bide
Arada bnde yapıyırum ya ınsanız sonucta sureklı kucagımızda vaska seylerle ılgılenmesek nefes almasak sınırlerımız yıpranır. Bı 5,10 dakka mola oluyor bızede
Bn cok aktıf olamadım. Sıcakta bayılmaktan. Çok gerınıyodu ne yattım, ne uyudum, ne oturabıldım hep gerınıyodu.Ay poyraz ismini çol severim maşallah ben cesaret edip koyamadım o hatayı kedim kajuda yaptım da jdjdj sütlü nazlı börek kuş ağaç koysaydım belki daha uysal bir kedi olurdu. İsim çok etkiliyor.
Naptı ki? Sen hamileyken çok aktif değil miydin bacım ben hatırlamıyorum hiç okuduysam da neler yaşattığını
Hemde ne efor. Anayız dıye herkul degılız ya. Nefes alıp kafa dagıtmak lazım. Zaten ev iş yemek temızlık derkn bunlaıyoruz ıkı dakkadda keyf yapalım yaKesinlikle cılkını çıkartmadığım için sslında çok kötü bir noktada değilim ama keşke hiç yapmasam iyi olur diyorum ama yoruluyorum cidden emzirmekte ciddi efor bence
Hemde ne efor. Anayız dıye herkul degılız ya. Nefes alıp kafa dagıtmak lazım. Zaten ev iş yemek temızlık derkn bunlaıyoruz ıkı dakkadda keyf yapalım ya
Ben en kaliteli zamanım emzirirken, kucakta uyuturken ve uyanıkken dizime altına yastık alıp konuşup ellerini tutup gözlerine bakıyorum beni baya bir süzüyor bakıyor vücuduna dokaniyorum sevip masaj yapar gibi yorulunca ya kadar öyle duruyoruz sonra emzirip göğsüme yatırıp sarki ninni değişik sesler falan uykuya dalıyoruz. Balkon gezmesine bayılıriz akşam üstleri sakinleşiyor oradaEvladıyla kaliteli zaman geçirdiğini düşünen sevgili analar neler yapıyosunuz baba gikir verebilir misiniz? Ben sanki geçiremiyormuşum gibi hissedip üzülüyorum.
Olabilir hiç kuşkusuz yanı ağlayınca oluyorsa bizde topluca ağlama eylemine girelimHer gecen bebek daha bır kuduruk mı ne vala.
Sırf keyıften bıle bagırıyolar
Tabi ki de yapmazzzzya benimde öyle. Uyuması çok hoşuma gidiyor mesela oyalamakta zorlandığım için. Bu beni ilgisiz sevgisiz ana yapmaz di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?