2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Fiyonas sen kaçıncı haftasında doğurmuştun?

Bulutta 36+4 te 50 cm 2750 doğmuştu. Şimdi 4650 ama boyu bilmiyorum. Kısa mı olcak acaba

Festimm yanlış mı hatırlıyorum sen bayağı boylu poslu bir hatunum demiştim, eşin de en kötü ihtimal ortalama boy kilo da ise senin kısa boylu mu olur dediğin bulut 180 üzeri olur diye düşünüyorum (devlet bahçeli min hesaplarına benzedim benim bu hesap )

Canim 3 cocuklu hayat nasil? Yalnizdin sen degil mi yardim edenin de yok? Ben 2 cocuklu oldum simdi suan kardesim yanimda baya yardimci oluyor ama gitmesine 2 hafta kaldi, gidince nasil yapicsm diye düsünüyorusuan kara Kara..büyük kizimi krese her gün o getirip götürüyor, o uyutuyor cogu seyiyle ilgileniyor. Ben kücükle ugrasmaktan ona zaman cok ayiramiyorum ve cok üzülüyorum. Gece yarisi kalkip yanimiza geliyor büyük kizim, cocuk uykusuz kaliyor yakimiza gelmekten uyuyamiyor da gelince kardesinin ikinmalarindan. Herseyde beni istiyor teyzesine düsman oldu birden sanki o ilgilenmeye basladi diye.. kafam allak bullak ildu

Tabi ki de yapmazzzz ben de uyurken daha bi cok seviyorum sanki bide babasi bakarken de daha bi tatli benim oglum

Bilemiyorum Joseim ben bebişimi pek oyalayamıyorum. Oyun bilgim sıfırmış buna odaklanmamışım hamileyken

Şimdi işte güzel oyalayacak ve geliştirecek oyuncaklar alıyorum. birazda onlardan destek alayım. Meme dışında bir ekipmanım yok şuan.
Jdjdjsjsj aynen kocamın kucağındayken ve uyurken yumurta gibi çocuk doğurmuşum ayol diye geziyorum ortada harika jdjsj

Evet uc çocuklu herşeye tek başına koşup kimsenin parmak ucunun deymedigi bir anneyim canım. Biraz bebek gelince düzen değişti tabi çocuk uyudukca bütün işlerimi halletmeye çalışıyorum bazen uyurken yarının yemeğini hazırlıyorum falan yada one göre sabahtan erkenden yapıyorum yemeğimi kahvaltı hazirlarken bebeğin daldığı bi saatlerde yapıp bitirmeye gerisinide oğluma kızıma sallayın deyip diger işleri hallediyorum kalanındada aksama babası gelinceye bırakıyorum o kucukta tutarken hızlıca hallediyorum bulaşık makinem yok bulaşıkları birlenemden hemen elimde ne varsa sip sak halletmeye çalışıyorum bebek dogdu dogali daha hiç kahvaltı türü yenemdi hep ev ane yemekleri yaptım değilse ev ac kalır kızım sulu yemek delisi. Senin bir zorluğun kreşe bebekld git gel olucak canım ama iki İnan ilk bir hf zorlanirsin ondan sonra sende ona göre hareket edersin.. benim ortanca kiz Babaci ben alinca sevince falan cok kiskanmaz ama babasi alinca gezdirip sevince hep peşinde düşse baba düştüm guzel veya kötü birşey olsa babasina anlatir babasiyka yemek yer hep biraz o zoruma gitti benimde dune varasa evin bebeği oydu ve bebek gelince sen ablasin demeye başlanınca birden ben büyüdüm rolüne girdi. Bir ara hasta kusuyordu ben bakmaya gittiğimde bebekde arkadan ağlıyordu ben yaparım anne sen bebehe bak ağlıyor dedi o zoruma gitti en cok bebek agladikca onu susturmaya ona bakmaha baslayinca zaman kallmadı onlara diye ama uyurken bebek hepsiyle ilgileniyorum sevdikleri pasta kurabiyelerden yapıyorum ilgisiz koymuyorum yetişmesi zor oluyor biraz kendime zaman kalmıyor banyoya girmediğim günler oluyor ama o dayanma cabalama gücü hepimizde var ve bir de olsa uc dort de olsa herşeyin üstesinden geliriz biz canım annesin sen evlatlarına karsi en güzel en saf duygu sende yüreğinde kendini hic bir Zaman yetemiyorum moduna sokma gerçekten çıkması da zor oluyor

Allh yardımcın olsun. Evde 11 cam var daha ini sılebıldım sen dusun maratonu
Olabilir hiç kuşkusuz yanı ağlayınca oluyorsa bizde topluca ağlama eylemine girelim bi büyüsün bende hep ona agliycam dediğim olmadı mi ahahahh
Aglıyozda anlayan yok. İçin için aglıyoz
Bende dıyom bır buyu ısırcam heryerını ceza olarak dıyom. Seve seve vercem cezayı

Bu durumda cam silmeyi düşünebildiğin için tebrik eder, başarılarının devamını dilerim

Anlamıyolarkı bı cıngırak anlıyo ıda 5 sn. Suruyo. Oyun matı aldım ben muzuıklı ayagını degınce ses mes cıkartcak işşlh daha o sveuyede dgeılız
Baba bakınca ve uyuyınca en yakısıklısı bu

Atıyorum arkadsların kucagınaa alın sevın dıye uzaktan pk tatlı

Mıncık mıncık yapicam heryerini az kahrinit cekmedim hamileyken tekme olsun ağrı sızı olsun. Beni yatırmadi hadtanedet uyandır emzir kaldircan mecbur dediklerinde bi sevindim senmisin beni uyutmayan diye uyansın diye ne ayak altı kaldi ne burnu kaldı cimcirmedigim az daha büyüsün başlarim yine simdj uysun diye gözünün içine bakıyorum

Bu durumda cam silmeyi düşünebildiğin için tebrik eder, başarılarının devamını dilerim
Darısı basına desem beddua olmaz sanırım
Hergun ev sıl supur toz al ve koltukların dahı tozu alınmassa oturamıyom
Cam dogurdugımfan berı silinmedi. 40 gun olmustur cam silmeyel. Camların kırkını cıkardım dıyelım

Ben vala kokulu kokulu opuyom artık dayanamıyom. Okadar sinirliyim ki her yeri opup kokluyom

4 cocuklı daha da kolay dıyım ben dun cay saatı hazırladım ogluslara. Ev yapımı pasta kıymalı makarna ve ev yapımı soguk cay. Tabı bunları bebiş uyuyınca yatmayıp yapıyıruz. Bu kadar fedakarlık bunyeyı sarsıyo arada

Evdeki en büyük destekcim çocuklarım haklarını hayatta ödeyemem. Yavrularım kardesiniz uyusun kahvaltı yiycez yardım edin kurup kaldirmaya deyince hiç of demeden geliyorlar yavrularım. Küçüğü bile dağıtır oynarken oyunu bitince çöp kalmayacak derecede toplar herşeyini şükür rabbim biliyor tek yanlız olduğumu çocuklarım o yönden cok uysal ve birtaneler.

Ben vala kokulu kokulu opuyom artık dayanamıyom. Okadar sinirliyim ki her yeri opup kokluyom
Oooo ben en çok o koynunu kokulu kokulu öpmeye bitiyorum böyle varya bitiyorum oraya ya mis mis cennet kokusu evlatlar yha

Bzıımki de oyle. En buyuk ev supurur. Ortanca yer sıler kucuk toz alır. Kendı odalarını en azından onlara yaptırıyorum.

Kızz bende oyalasın diye piyanolu mat aldım ya yapamıyor mu jdjdjdk halbuki çok ümitlşydim ondan şöyle 1 saat oyalasa ohh. Haysllerimi yıktın ya şuan

Seviyoruz da yeterli mi acaba gelişimi nolcak kart mı gösyersem napsam jdjdj
İyi atacak arkadaşın varmış oda birsey

Beni 4 e teşvik ediyorsun ama yha fazla iştahlı iştahlı anlatma kız bakarsın iki uc seneye ben.yine gebe ahahahhaha

Kuzum iyi yetişiyorsun. Ya ben çok nazlıyım ya da allahım size ekstra güç vermiş ndnjdj

Brnde isterim hergün temizlenmiş paklanmış evde yaşamak ama bir şartla ben yapmicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…