- 16 Ağustos 2019
- 2.485
- 7.646
- 158
- 34
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #52.981
Karttan anlasalar evde varda daha benı zor anlıyo onu nasıl anlasınKızz bende oyalasın diye piyanolu mat aldım ya yapamıyor mu jdjdjdk halbuki çok ümitlşydim ondan şöyle 1 saat oyalasa ohh. Haysllerimi yıktın ya şuan
Seviyoruz da yeterli mi acaba gelişimi nolcak kart mı gösyersem napsam jdjdj
İyi atacak arkadaşın varmış oda birsey
Kiz o suan sana muhtaç sensin onun oyuncağı o aldıklarını kullanmaya var daha zaman kucakta isi bitirmeye devam bir süre dahaKızz bende oyalasın diye piyanolu mat aldım ya yapamıyor mu jdjdjdk halbuki çok ümitlşydim ondan şöyle 1 saat oyalasa ohh. Haysllerimi yıktın ya şuan
Seviyoruz da yeterli mi acaba gelişimi nolcak kart mı gösyersem napsam jdjdj
İyi atacak arkadaşın varmış oda birsey
Hepsi erkek mi4 cocuklı daha da kolay dıyım bendun cay saatı hazırladım ogluslara. Ev yapımı pasta kıymalı makarna ve ev yapımı soguk cay. Tabı bunları bebiş uyuyınca yatmayıp yapıyıruz. Bu kadar fedakarlık bunyeyı sarsıyo arada
Cok fena bunlar ya. Benımkı dısarı adaım atalım arabada kaka yapıyo almayınca aglıyo sokak gexmesınde kaka mı yapılır. Ya temız bez yada sokak olcakÖp öp benimkide göğsümde yatıyo emdi uzandım bende istersen öpme koklama nefesimi almayınca başlıyor depinmeye üstümde
Kiz o suan sana muhtaç sensin onun oyuncağı o aldıklarını kullanmaya var daha zaman kucakta isi bitirmeye devam bir süre daha
Hepsı erkek en buyuk 13 yasında boy boy. Ben despotum bıraz. Prens yetıstırmıyom. Gelınler bneı pk sevcek
Karttan anlasalar evde varda daha benı zor anlıyo onu nasıl anlasın
Ooset sesı cıkaran bez kıtap ve oyuncaklar var onlardan aldım.
Pıyanolu daha yapamıyo arada carpıyo ayagı ama anca ya daha kucukler. Bım kırk bıle cıkmadı.
Ama bır tuyo veroyım onun n içinde 1 saat kalan bebe gormedım.
Arada bagıraın cıgerı acılır boylece yalnız kalmaya oda alısıcakBacım seviyorum çok seviyorum inan ama biraz oyalansın istiyorum njdjdj şimdi annem var sorun değil ama annem gidince Bulutcum kucağımdan inmez ben wc ye bile zor giden analardan olurum gibi geliyor
Senı mı kırıcam 30 dakka da anlasalımYaa djjdjdj
Bak gör benim oğluş oyalancak jdjd çok ümitliyim kızım öyle deme tamam 1 saat olmasın ama 45 dk olsun barii
Emerken yapıyor benim ki çoğunlukla yada kucakta oynarkenCok fena bunlar ya. Benımkı dısarı adaım atalım arabada kaka yapıyo almayınca aglıyo sokak gexmesınde kaka mı yapılır. Ya temız bez yada sokak olcak
Cokzel .odalara 2ser li grup halınde attım. Mis gıbı. Yapın yaptırınBeni 4 e teşvik ediyorsun ama yhafazla iştahlı iştahlı anlatma kız bakarsın iki uc seneye ben.yine gebe ahahahhaha
İlk zamanlar bende hep aglattim vallHa ne yalan diyime ciğeri açılsın diye gık diyince kosmadim hiç biraz yiksin diye bekledimArada bagıraın cıgerı acılır boylece yalnız kalmaya oda alısıcak
Hepsı erkek en buyuk 13 yasında boy boy. Ben despotum bıraz. Prens yetıstırmıyom. Gelınler bneı pk sevcekiçtıklerı bardagı yıkayıp kaldırırlar. O kadar titiz yetısıyolar baklım bu nasıl olcak
Gaz savasları. Emerken kaka yapıyo bırde bebek arabasında.Emerken yapıyor benim ki çoğunlukla yada kucakta oynarkengaz yaptıkça okadar seviniyoruz oh lar masllahlar havada ucustukca benim ortancada bende yaptım diyo o kadar normale döndü. Bugün kardeşim vardı yanında biraz sessiz çıktı benim gazım dedk geğirmesi kaçmıştır teyzem olsun dedi yok kiz Dedim bizim evde bebekten gaz duydukca sevindikce oda başladı bende yaptım demehe
Arada bagıraın cıgerı acılır boylece yalnız kalmaya oda alısıcak
Az mı cektırdık er dımı ama. Zaten tekız nasıl kosalım. Bırde kabızlık cektım tuvaletten zor cıkıyodum. Alıssınİlk zamanlar bende hep aglattim vallHa ne yalan diyime ciğeri açılsın diye gık diyince kosmadim hiç biraz yiksin diye bekledim
Tek olmanın avantajı. Bende gaddar ılan edılmıstım ılkınde dınledım mı hayır aglaya aglaya zorla emzırmıstım. Ilk cocgumı gaddar bebegı olduruyo yetişin komsular dıye bagırıyodu kaynişBende öyleydim de sorumsuz ana ilan edildim böyle olduğu için. Büyükler gak dedi koştu guk dedi koştu. Neden sinirliuim sanıyorsun sistemimi kuramadım ama neyse kurucam inşallah
Gidersin canım yetersin herşeyede kendine simdident yükleme ki zaten de bebeğin hissedecek o sessizliği seninle bas başa kalmayı ona gore ayak uydur büyüdükçe sen düzenini sağlarsın suan ufak uyku duzenide olmaz emme yattil kalkma düzenide olmaz olsa bir günü diğerine uymaz sen simdi ona göre ayak uydurcan. Benimki sabah saatlerinde uyanır bjraz hemen uyumaz hir iki saat oyalanjr em agla gaz kaka yine em uyur oyle birde bu saatlerde başlar hergun ona göre bende kendimi ayarlıyorum mesela okullar açılınca bakalim biz nasıl olucazBacım seviyorum çok seviyorum inan ama biraz oyalansın istiyorum njdjdj şimdi annem var sorun değil ama annem gidince Bulutcum kucağımdan inmez ben wc ye bile zor giden analardan olurum gibi geliyor
Bırde es var evde 4 une bedel. Ben ne kadar yasıycam bılınmez alıamalılar ben olmadan da yasamaya. Kımseyw muhtaç olmasınlar. Anneleeı gıbı tek basına heryere yetsınler ıstıyorum.Benim eşimde 3 erkek kardeş kayınvalidem senin gibi yetiştirmiş ki hep çok takdir ederim. Cam da silerler, yemekte yaparlar. Tertemizdirler. Ama artık sevmiyorum teşekkürler
En doğrusunu yapıyosun prens değiller çok kıymetliler evet ama hiçbir evlat o kadar cam fanuşta yetiştirilmeyi haketmiyor. Yazık günah. Kimse onlara öyle davranmayacak. Bende oğlumu her işini yapan, ne istediğini bilen bir insan olarak yetiştirmek istiyorum nasip olursa.
Yalnız 4 erkek vay be
Aslında sorsan onlarda öyle yaptı ama şahit Yok sana ağlatmadim der sorsan banada aksine ağlat ağlat açılır ciğeri dediler bende kiyamazdim ama ağlattım ağlamayacak olsa dr larda kanda topuk kaninda derken sarilik tsh derken ağlattılar zaten. Benim adam sey diyo biri geldimu dogudugu gün ne uyandi ne ağladı zorla ağlatır dik emzirmek icin diyo şimdi ağlamayı öğrendi hic çenesi durmuyo koca adam gibi agliyo hemde hic susmadan yıkıyor ortalığıTek olmanın avantajı. Bende gaddar ılan edılmıstım ılkınde dınledım mı hayır aglaya aglaya zorla emzırmıstım. Ilk cocgumı gaddar bebegı olduruyo yetişin komsular dıye bagırıyodu kayniş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?