- 16 Ağustos 2019
- 2.485
- 7.646
- 158
- 34
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #53.001
Sabah 6 da ayakta olucam ben ıkosını yollyıp otekını doyurum tuyup elınden ela ve lalayı el ele tutusturcaz. Bebişte bahaneyle gezıcek cok sevıyo zaten dısarıyıGidersin canım yetersin herşeyede kendine simdident yükleme ki zaten de bebeğin hissedecek o sessizliği seninle bas başa kalmayı ona gore ayak uydur büyüdükçe sen düzenini sağlarsın suan ufak uyku duzenide olmaz emme yattil kalkma düzenide olmaz olsa bir günü diğerine uymaz sen simdi ona göre ayak uydurcan. Benimki sabah saatlerinde uyanır bjraz hemen uyumaz hir iki saat oyalanjr em agla gaz kaka yine em uyur oyle birde bu saatlerde başlar hergun ona göre bende kendimi ayarlıyorum mesela okullar açılınca bakalim biz nasıl olucaz
Aslında sorsan onlarda öyle yaptı ama şahit Yok sana ağlatmadim der sorsan banada aksine ağlat ağlat açılır ciğeri dediler bende kiyamazdim ama ağlattım ağlamayacak olsa dr larda kanda topuk kaninda derken sarilik tsh derken ağlattılar zaten. Benim adam sey diyo biri geldimu dogudugu gün ne uyandi ne ağladı zorla ağlatır dik emzirmek icin diyo şimdi ağlamayı öğrendi hic çenesi durmuyo koca adam gibi agliyo hemde hic susmadan yıkıyor ortalığı
Eskıden bu kadar degıldım ama gıt gıde yaslandıkca boyle bır guncelleme geldıKuzum iyi yetişiyorsun. Ya ben çok nazlıyım ya da allahım size ekstra güç vermiş ndnjdj
Brnde isterim hergün temizlenmiş paklanmış evde yaşamak ama bir şartla ben yapmicam
Kuzum ben 38+6 doğurdum, bizim kız biraz uzun bacaklı doğduğunda da yeni doğan kıyafetlerinin altları olmadı. Maşallah bulut kuşum iyi kilo almışFiyonas sen kaçıncı haftasında doğurmuştun?
Bulutta 36+4 te 50 cm 2750 doğmuştu. Şimdi 4650 ama boyu bilmiyorum. Kısa mı olcak acaba
Ooo sen bulaşıkla kal bacım benimki mısır patlatır türk kahvesi yapar ev süpürür lavaş yaparım pişirir sofraya yardim çamaşıra yardim bahçede yardim bir oğlan onuda cok iyi yetiştiriyorum kızan olur belki bana burdan ama iledeki eşine destek olucak ilerde okusa kendj işlerini görmeyi ogrenicek hazirci olmayacak ne bileyim görüşüm o benim. Kizim mesela gelir 5 e gircek en sevdiği benimle bulgur pişirmek ama bunları diyorumda boyle o işleri yaparken hep yanlarindayim el kesmeyem bıçak verip salata yaparken her birini mutlakaa dahil ediyorum cokda iyi birşey yaptığımı sarilikta hastenede yatarken anladım oğlum babasına tarif etmis herşeyi babası evin içini bilmez mutfağa girse tuz nerde der o yönden hiç kendimi suçlu hissetmiyorumHepsı erkek en buyuk 13 yasında boy boy. Ben despotum bıraz. Prens yetıstırmıyom. Gelınler bneı pk sevcekiçtıklerı bardagı yıkayıp kaldırırlar. O kadar titiz yetısıyolar baklım bu nasıl olcak
25 Temmuz doğumluların hepsi mi böyleBide emerken telefonla uğraşmıyorum normalde. Direkt onda odaklıyım ama 1-2 gğndür 5 dk emip bırakıp 40 dk spnra bidaha istiyor. Delirdi üzerimden inmiyorşikayetim yok ama biraz bunalıyorum ve tekefonla ilgileniyorum. Gözümün içine bakarken değil ama. Vicdan yapıyorum işte. Siz ilgileniyor musunuz tek ben miyim bunu yapan? Asla tapmicam diyodum bide
Yatmadan mutlakaa evi toplarım heryeri esim kızar yar der ama nerede gece is yapması daha zevkliy bebehi yatırım kocayı çocukları yatırıp işlere girişirim camasjr katlar bulaşık yerler falan lavabolari ilaclarim ev süpürürm ahahahEskıden bu kadar degıldım ama gıt gıde yaslandıkca boyle bır guncelleme geldıbatıyor gozume c
Ooo sen bulaşıkla kal bacım benimki mısır patlatır türk kahvesi yapar ev süpürür lavaş yaparım pişirir sofraya yardim çamaşıra yardim bahçede yardim bir oğlan onuda cok iyi yetiştiriyorum kızan olur belki bana burdan ama iledeki eşine destek olucak ilerde okusa kendj işlerini görmeyi ogrenicek hazirci olmayacak ne bileyim görüşüm o benim. Kizim mesela gelir 5 e gircek en sevdiği benimle bulgur pişirmek ama bunları diyorumda boyle o işleri yaparken hep yanlarindayim el kesmeyem bıçak verip salata yaparken her birini mutlakaa dahil ediyorum cokda iyi birşey yaptığımı sarilikta hastenede yatarken anladım oğlum babasına tarif etmis herşeyi babası evin içini bilmez mutfağa girse tuz nerde der o yönden hiç kendimi suçlu hissetmiyorum
Ben mutfak işime cok karıstırmıyorum. Tezgahım dagıldımı içimden canavar cıkıyo. Mutfagım bnde kalsınOoo sen bulaşıkla kal bacım benimki mısır patlatır türk kahvesi yapar ev süpürür lavaş yaparım pişirir sofraya yardim çamaşıra yardim bahçede yardim bir oğlan onuda cok iyi yetiştiriyorum kızan olur belki bana burdan ama iledeki eşine destek olucak ilerde okusa kendj işlerini görmeyi ogrenicek hazirci olmayacak ne bileyim görüşüm o benim. Kizim mesela gelir 5 e gircek en sevdiği benimle bulgur pişirmek ama bunları diyorumda boyle o işleri yaparken hep yanlarindayim el kesmeyem bıçak verip salata yaparken her birini mutlakaa dahil ediyorum cokda iyi birşey yaptığımı sarilikta hastenede yatarken anladım oğlum babasına tarif etmis herşeyi babası evin içini bilmez mutfağa girse tuz nerde der o yönden hiç kendimi suçlu hissetmiyorum
Yatmadan mutlakaa evi toplarım heryeri esim kızar yar der ama nerede gece is yapması daha zevkliy bebehi yatırım kocayı çocukları yatırıp işlere girişirim camasjr katlar bulaşık yerler falan lavabolari ilaclarim ev süpürürm ahahahgündüzleri yapma yapma tam yatcak zaman yap ser ama bilmiyorki bunlari hep yapıyorum
Ben bebişi kıtlıyorum baslıyorum yapmaya boylece bebiş uyudumu kut yatıyorumYatmadan mutlakaa evi toplarım heryeri esim kızar yar der ama nerede gece is yapması daha zevkliy bebehi yatırım kocayı çocukları yatırıp işlere girişirim camasjr katlar bulaşık yerler falan lavabolari ilaclarim ev süpürürm ahahahgündüzleri yapma yapma tam yatcak zaman yap ser ama bilmiyorki bunlari hep yapıyorum
Bazit eski kafalı akrabalar belki içinden derdirde bana gördükçe desinler ben eserlerimden memnunum övünerek de anlatıyorum gelene yakın çevrem hep destekledk beni diğer çocuklara bakıyorum sadece oyun var hayatlarindaBacım neden kızsınlar sana sen olması gerekeni yapıyosun neden suçlu hissedesin ki? Aslanlar gibi kadın erkek farketmez ayakları yere sağlam basan, kendine yetebilen evlatlar yetiştirdik, yetiştiricez. Bundan daha güzel birşey olabilir mi?
25 Temmuz doğumluların hepsi mi böyleben de aynı durumdayım ya 5 dk emip bırakıyor sonra hemen acıkıyor uyumuyor valla sabrimi çok zorladı bugün bide ben hep salonda emziriyorum o sırada tvde YouTube’dan bişiler izliyorum hem gece de uyanık kalabileyim emerken diye benim kız hiç gözüme bakmıyor emerken sadece memeye bakıyor
Maşallah deyin kız gelirim de heee ..dur biryerimi kasiiyimFelak nas oku cidden nazara geliceksin hdjdjdj
41 kere masllh tu tu tu.. Biz olmasak ac acıkta klaır bularMaşallah deyin kız gelirim de heee ..dur biryerimi kasiiyimbana birşey olursa ev ayaklanır kalkar gider terk eder bu diyarlari anam
Yha küçükken öğrettin öğrettin modundayim ağaç yaşken eğilirBen mutfak işime cok karıstırmıyorum. Tezgahım dagıldımı içimden canavar cıkıyo. Mutfagım bnde kalsın
Saka bır yana kahvaltılarını haztlayıp kaldırma fln yapıyolar. Cok detaylı yı anlatmk lazım oda işşlh bu azcık buyudumu suan derslerı ve kendılerını temizlesinler yetıyo
Yeminle öyle41 kere masllh tu tu tu.. Biz olmasak ac acıkta klaır bular
Bızde lgs telası baslıyor artık. Yaızn kuran kursu artı ders artı spor derken vakıt buldukca yavas yavaa allh ne verdıyseYha küçükken öğrettin öğrettin modundayim ağaç yaşken eğilirelbet gerisini büyüdükçe yaparlar da dersi varken hayatta bende sestenmem ki bakma bu tatilde daha çok aktif yaptım degilse tv pc tel gidicek ti öyle 4 sınıf teyzesi daha bu kadari yeter ona büyüyünce kadar yine arada bi güncelleme yükleyip yeni şeyler öğretirim zamanla
Maşallah lgs telaşında evde ağlayıp duran küçük Minnak bebisli sene geçicek desene. Umarım evladın istediğini en layıkıyla kazanırBızde lgs telası baslıyor artık. Yaızn kuran kursu artı ders artı spor derken vakıt buldukca yavas yavaa allh ne verdıyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?