2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Sabah 6 da ayakta olucam ben ıkosını yollyıp otekını doyurum tuyup elınden ela ve lalayı el ele tutusturcaz. Bebişte bahaneyle gezıcek cok sevıyo zaten dısarıyı

Ahh ahh neler nerlr destan olur anlatsak

Kuzum iyi yetişiyorsun. Ya ben çok nazlıyım ya da allahım size ekstra güç vermiş ndnjdj

Brnde isterim hergün temizlenmiş paklanmış evde yaşamak ama bir şartla ben yapmicam
Eskıden bu kadar degıldım ama gıt gıde yaslandıkca boyle bır guncelleme geldı batıyor gozume c

Fiyonas sen kaçıncı haftasında doğurmuştun?

Bulutta 36+4 te 50 cm 2750 doğmuştu. Şimdi 4650 ama boyu bilmiyorum. Kısa mı olcak acaba
Kuzum ben 38+6 doğurdum, bizim kız biraz uzun bacaklı doğduğunda da yeni doğan kıyafetlerinin altları olmadı. Maşallah bulut kuşum iyi kilo almış

Ooo sen bulaşıkla kal bacım benimki mısır patlatır türk kahvesi yapar ev süpürür lavaş yaparım pişirir sofraya yardim çamaşıra yardim bahçede yardim bir oğlan onuda cok iyi yetiştiriyorum kızan olur belki bana burdan ama iledeki eşine destek olucak ilerde okusa kendj işlerini görmeyi ogrenicek hazirci olmayacak ne bileyim görüşüm o benim. Kizim mesela gelir 5 e gircek en sevdiği benimle bulgur pişirmek ama bunları diyorumda boyle o işleri yaparken hep yanlarindayim el kesmeyem bıçak verip salata yaparken her birini mutlakaa dahil ediyorum cokda iyi birşey yaptığımı sarilikta hastenede yatarken anladım oğlum babasına tarif etmis herşeyi babası evin içini bilmez mutfağa girse tuz nerde der o yönden hiç kendimi suçlu hissetmiyorum

25 Temmuz doğumluların hepsi mi böyle ben de aynı durumdayım ya 5 dk emip bırakıyor sonra hemen acıkıyor uyumuyor valla sabrimi çok zorladı bugün bide ben hep salonda emziriyorum o sırada tvde YouTube’dan bişiler izliyorum hem gece de uyanık kalabileyim emerken diye benim kız hiç gözüme bakmıyor emerken sadece memeye bakıyor

Eskıden bu kadar degıldım ama gıt gıde yaslandıkca boyle bır guncelleme geldı batıyor gozume c
Yatmadan mutlakaa evi toplarım heryeri esim kızar yar der ama nerede gece is yapması daha zevkliy bebehi yatırım kocayı çocukları yatırıp işlere girişirim camasjr katlar bulaşık yerler falan lavabolari ilaclarim ev süpürürm ahahah gündüzleri yapma yapma tam yatcak zaman yap ser ama bilmiyorki bunlari hep yapıyorum

Bacım neden kızsınlar sana sen olması gerekeni yapıyosun neden suçlu hissedesin ki? Aslanlar gibi kadın erkek farketmez ayakları yere sağlam basan, kendine yetebilen evlatlar yetiştirdik, yetiştiricez. Bundan daha güzel birşey olabilir mi?

Ben mutfak işime cok karıstırmıyorum. Tezgahım dagıldımı içimden canavar cıkıyo. Mutfagım bnde kalsın
Saka bır yana kahvaltılarını haztlayıp kaldırma fln yapıyolar. Cok detaylı yı anlatmk lazım oda işşlh bu azcık buyudumu suan derslerı ve kendılerını temizlesinler yetıyo

Felak nas oku cidden nazara geliceksin hdjdjdj

Ben bebişi kıtlıyorum baslıyorum yapmaya boylece bebiş uyudumu kut yatıyorum

Bazit eski kafalı akrabalar belki içinden derdirde bana gördükçe desinler ben eserlerimden memnunum övünerek de anlatıyorum gelene yakın çevrem hep destekledk beni diğer çocuklara bakıyorum sadece oyun var hayatlarinda

J josei89 Tomris0006 sizde de durumlar böyle mi 5 dk emip bırakıyor sonra açıktım diye ağlıyor bizim bebeler.

Fiyonas ben 2 gündür böyleyim inanılmaz sabrım zorlandı devamlı emziriyormuşum gibi bak 7 olmuş saat nasıl oldu anlamadım sanli sabahtan beri mememde ve aralıksız emiyor gibi. İzlemek mantıklı bacım ama telefon ne bileyim. belki bulutta memişe bakıyodur ben kendi kendime gelin güvey oluyorumdur olabilir

Yha küçükken öğrettin öğrettin modundayim ağaç yaşken eğilir elbet gerisini büyüdükçe yaparlar da dersi varken hayatta bende sestenmem ki bakma bu tatilde daha çok aktif yaptım degilse tv pc tel gidicek ti öyle 4 sınıf teyzesi daha bu kadari yeter ona büyüyünce kadar yine arada bi güncelleme yükleyip yeni şeyler öğretirim zamanla

Bızde lgs telası baslıyor artık. Yaızn kuran kursu artı ders artı spor derken vakıt buldukca yavas yavaa allh ne verdıyse

Mesajlar karıştı hahahahahah. Bi ara baştan okumam lazım bunca aktiflige bende b12 eksikliği yarattı ahahha doğumda ikinmakdan beynim yoruldu resmen kan gitmedi galiba diyorum doğumdan sonra beynimi kaybettim

Bızde lgs telası baslıyor artık. Yaızn kuran kursu artı ders artı spor derken vakıt buldukca yavas yavaa allh ne verdıyse
Maşallah lgs telaşında evde ağlayıp duran küçük Minnak bebisli sene geçicek desene. Umarım evladın istediğini en layıkıyla kazanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…