2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Aaa yok artikk vallahi bugun o kadar zorladi kiii tam olarak yazdigin gibiydi. Asla memeden ayrilmadi. Emerken uyuyakaliyor, yatirirken uyaniyor, aglama krizine giriyor, bidaha meme istiyor. İlk defa bu kadar caresiz hissettim. Hic uyumadi da bu saate kadar insallah yorgun düşmüştür de bütün gece uyur. Asla da kaldirmicam uyanmazsa
25 temmuz bebelerinin hepsi ayniymis meger Allahim nolur yarin güncelleme gelmis olsun, takatim kalmadi

Canım bizim ki de hiç bırakmazdı son 3 gündür emerken sürekli Bi bırakıyor sonra tutmaya çalışıyor deliler gibi ağlıyor normalmiymiş dün valla o ağladı ben ağladım şaka gibi kızlar.Birde tahminim sanırım reflü var bizde

Reflü oldugunu neden düsündün canim?

E durum böyle olunca uyku falan da olmuyo ki

Bana sorana 3 + 1 de koca diyorum cocuk sayısı olarak ahhahaha o basli başina tam çocuk zaten büyümüş küçülmüş

Festimm sadece rota 1300 ile 1700 arası fiyat veren duydum, menenjit fiyatları hakkında bilgim yok

Hay maşallah. Anam bu ne ya? Herşey ne kadar pahalı. Sağlık bu tamam ama ne bileyim biraz uygun olsa fena olmaz. Aşı birde bunlar çoğunluk yaptırmadıkça tamam bireysel korunma sağlanır belki ama bütünsel olmaz.

Bu arada canım evet ben 176 yım. Kadın ortalamasına göre uzunum ama kocam 184 oda erkeklere göre ortalama jdjdj o yüzden emin olamıyorum. Ama oğluşum dalyan gibi bir delikanlı olsun isterim gönlümdeki aslan 187 şahsen çok severim 187 erkek boyunu

Bacım iş hayatında ne yaparsan yap madalya takmıyorlar. Hep daha fazlası ve bu fazlalar hep senden gidiyor. Biliyosun iş ortamı. Göstersinler havuçları koş tavşan gibi. Hamilelik sürecinde yaşattıkları şeyler benim gözümü açtı. Tansiyonum onlar yüzünden çıktı benim. Strese soktular hep. Affetmeyeceğim. Bundan sonra o detaycı ve çalışkan festi yok. Gider gelirim. Herkes kadar işimi yaparım ama asla bir gram fazlasını vermem. Oğlumla kocamla kendimle zaman geçiririm. Benim yaptığım fazla mesainin haddi hesabı yoktu. Sonucu ne oldu? Hamileyim izne ayrıldım diye zam almamak

Bende benımkıne doluyum ama takamıycam. Tecrubeme dayanayarak soyluyorum tekken bebek bakmak cocuk buyutmek daha rahat. Dogruyu yanlısı kendın kafan agrımadan buluyon. Obur turlu herkeste bır fıkır

Aklın yolu bir.
Bakalım pazartesinden sonra tekim nasıl olacak. Annem karışmıyor allah var aksine çokta destek oldu allah bin kere razı olsun. Alışma sürecimizi konforlu geçirdim sayesinde. Ben fikirleri çok sallamam da işte lohusayken biraz farklı oldu herşey. Normalde sınırlarım çok net ve keskindir benim ama bulutun kuvöze girmesi benim önceliklerimi değiştirdi. Bunu bilerek değil ama kullandı kayınvalidem. Alan açtıkça cılkını çıkarttı. Dediğim gibi kötülükten yapmadı bunu o kadar eminim ki ama hassasta yaklaşmadı.

Boroshbaby kangurular doğumdan itibaren kullanılabiliyor. Bir bak istersen canım. Ben şuan annem varya pek ihtiyaç duymadım ona bırakabiliyorum birde yemek ekmek temizlik yapmıyorum. Denedim birkaç kere özellikle dışarıdayken bende hayat kurtarıcı. Araba tek başına zor bunda al koynuna çık. Hem tentene temas koynunda hem de konforlu. İlerleyen zamanlarda araba tercig ederim çünkü çevreyi görsün etkileşimi gelişimi artsın ama ilk 3-4 ay bence çok ideal. Asıl evde kurtarıcı eğer çok iş yapan oturmayan bir anaysan şart o iki el boşta rahatı varya müthiş. Kızım millet slingte bile emziriyor düşünsene harika. Otururken rahat bence. Zorlamıyor. İlk başta takarken zorluyor ama alışınca sıkıntı olmuyor ama dediğim gibi asıl aktif dull kullanıma ben pazartesi itibariyle başlıcam.

Ben neden tercih ettim? Kanguru kumaşı sert geldi şu aşamalar için. O kadar sıkmak istemedim. Tamam büyüyor ama hala süt bebesi anne karnındaki gibi uyuyor hal böyleyken daha esnek bir kumaşa sarma fikri daha çok hoşuma gitti. Birde sever mi merak ettim. İyi ergonomik kangurular çol pahalı biliyorsundur. Ee aldım mı ondan alırım dakat sevmeyecekse de boşuna vermek istemem. Benim oğlan seviyormuş onu da görmüş oldum. Bu iki sebeple sling tercih ettim. Kanguru borosh alıcam gibi duruyor.

Kuzum alışıyor insan kdjdjjs kenara atma hemen. Sen birde teksin çok işine yarar. Kerem balım severse eğer kurtarıcın olur. İlk 2-3 sefer evet yoruyor ama püf nokta sıkı yapıcaksın o zaman kaymıyor. Kumaş çok esnek sıkı yapınca boğmuyor çocuğu şeklini alıyor direkt. İlk seferler eşin verebilir sonra alışıyorsun zaten. Oohh varya bir alışsan uuu. Alırsın keremi koynuna inersin deniz kenarına hem hava alırsın hem kahveni içersin. Al sana mis gibi anne saati

Herkesın bebegı kendıne ozeldır. Sen hıc takma bunları bacım. Kendı dogrunu kendın bul bırının bebegının sevdıgını senınkı sevmeyebılır.

Yavrum öyle tabii ki.
Ama bu kadın alıcılarımla oynadı jdjd
Bir yandan gönlüm istiyor sallayayım ihtiyacı varsa ne bileyim yapmadığım herşey için ama sonra diyorum ki festi sen maks 1 yıl evdesin sonra işe giderken sallayabilecek misin? Cevap hayır. Eee hu çocuğu alıştırırsan isteyecek ve en doğal hakkı. Şimdi zorlan gerekirse sallanmak yerine başka rahatlatıcı birşey bul. O şeyi bulana kadar gerekirse örselen jdjdjd ama sonra rahat et. Ay ne bileyim analıkta hep bir düşünme haliymiş

Beni 4 e teşvik ediyorsun ama yha fazla iştahlı iştahlı anlatma kız bakarsın iki uc seneye ben.yine gebe ahahahhaha

Hsjsjjs yavrum sen dünden razısın
Ama sen ve 6 ustu 1 anne sayesinde ben 3-4 çocuk istiyorum hdjdjjd beni yoldan çıkarttıyonuzzz

Yıl olmuş 2023.
Herkes kendi işini yapıcak kimse kimsenin hizmetçisi değil kusura bakmasın bazı erkek anneleri. Ne düşünürlerse düşünsünler bizde cahilliklerinden ve gerikalmışlıklarından ötürü onları kınıyoruz. O yüzden istediği kadar içlerinden ne geçirirlerse geçirsinler. Canım sende iş olarka değil oyunlaştırarak yaptırıyorsundur. Zaten çocuk gelişiminde dahil edin diyorlar bir nevi oyunlaştırmak bu. Direktif vermiyorsun çocuğa neticede şunu şunu yap diye. Bazen oyun bazen oyunlaştırılmış iş. En güzelini yapıyorsun. Nasip olursa bende öyle yapıcam.

Birde bebek öpme muhabbeti olmuş, ilerde salyaları akmasın diye dikkat ediyorum bende yanaklarından öpmemeye o nedenle ensesinden öperim o sıcaklığı o süt kokusu candır yaa

Ben öpüyorum ya şapır şupur valla dikkat edemiyorum çok. Yanlış biliyorum ama tutamıyorum kimseye öptürmüyorum kendim uuu. Genelde ense ve alın ama bazen yanak oluyor. Salya mı yapıyomuş neymiş o anlamadım ben kaçırmışım

Allahım severim tosbik kamlumbağalar huylarıda aynı anda değişip aynı anda aynı şeyleri mi yapıyor şimdi bunlar ay ben duygulandım yavrum muhtemelen normal değil hdjdjjd gaz sancısı giriyor herhalde. Ben direkt öyle olunca kuscak muscak dinlemiyorum artık. Şu görseldeki gibi alıyorum. Hem gazı çıkıyor hem rahatlıyor. Hafifte popoya pıt pıt. Gazlı bebiş annelerine tavsiyemdir deneyin sonuçları yazın jdjdjs

Eklentiler

• IMG_1399.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 85
Son düzenleme:
Yap yap tek bırakmayın bızı en az 3 performansı beklıyorum.
Vala salya opmesende akıyı aksın bosver. Daha ıyı daha tatlı olur operız

Bizde de çörekotu yağıyla ayak masajı işe yaradı

Kesinlikle gazdan dolayı bizde neler neler yapıyoruz bütün gaz masajlarını deniyoruz kiraz çekirdeği kemeri aldık, gaz ilaçlarını aldık yazık yavrum kıvranıyo son 1 ay kaldı diye avutuyorum kendimi

Uyanıklık süresi tablosu oluyor ya pna uyarak uyutuyoruz çpk rahatız diye yorumlar yazılmış instagrama. O tablolara uyarak uyutan var mı çok mu zorlama oluyor ben deneyince ya uyumadı ya 5 dk yatıp kalktı hemen

Reflüde fıskırır seklınde kusma oluyot o agızı emme refleks kusmukla oynamak sut fazlası gelmesı normal

Uyanıklık süresi tablosu oluyor ya pna uyarak uyutuyoruz çpk rahatız diye yorumlar yazılmış instagrama. O tablolara uyarak uyutan var mı çok mu zorlama oluyor ben deneyince ya uyumadı ya 5 dk yatıp kalktı hemen

Bilgin yok canım benim ya, benimki uyusun da ne zaman isterse modundayım

Kendını yıpratmadan baska bırsey degıl. Robot gıbı her bebekten aynı performansı beklemek haksızlık. Ki karnımızda bıle herkesın bebegı aynı hareketlıkte bıle degıldı. Bence kendı deneyımlerıme bakarak dıyorum bebegıde kendınıde cok yıpratma. Kendı rutının duzenın onun ıategıne baglı olusup oturur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…