- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 36
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #53.041
Tabi tabi tersini yapan varsa sikayet edicemHep ılgı onlarda olsun.
Aaa alt tarafı acı cektık kucucuk yerdrn 4 kılo bebe cıkardık nedır yanı. Onlar ıse naotı merak ettı lutfen babalık anneden once lohusa olup trıp atmayı gerektırıe. Altın kural budur
Bunun için ilgili bır bırım bıle kurulabilir okadar muhımTabi tabi tersini yapan varsa sikayet edicem
Murat bozla uyukluyorux.Benım bebiş tam müzik asıgı. Müzik eslığınde emerek gaz cıkarmaya çalişiyorarka fonda sefo agızda meme ıkınmalar
Aaa yok artikk vallahi bugun o kadar zorladi kiii tam olarak yazdigin gibiydi. Asla memeden ayrilmadi. Emerken uyuyakaliyor, yatirirken uyaniyor, aglama krizine giriyor, bidaha meme istiyor. İlk defa bu kadar caresiz hissettim. Hic uyumadi da bu saate kadarJ josei89Tomris0006 sizde de durumlar böyle mi 5 dk emip bırakıyor sonra açıktım diye ağlıyor bizim bebeler.
Fiyonas ben 2 gündür böyleyim inanılmaz sabrım zorlandı devamlı emziriyormuşum gibi bak 7 olmuş saat nasıl oldu anlamadım sanli sabahtan beri mememde ve aralıksız emiyor gibi. İzlemek mantıklı bacım ama telefon ne bileyim. belki bulutta memişe bakıyodur ben kendi kendime gelin güvey oluyorumdur olabilir
Canım bizim ki de hiç bırakmazdı son 3 gündür emerken sürekli Bi bırakıyor sonra tutmaya çalışıyor deliler gibi ağlıyor normalmiymişJ josei89Tomris0006 sizde de durumlar böyle mi 5 dk emip bırakıyor sonra açıktım diye ağlıyor bizim bebeler.
Fiyonas ben 2 gündür böyleyim inanılmaz sabrım zorlandı devamlı emziriyormuşum gibi bak 7 olmuş saat nasıl oldu anlamadım sanli sabahtan beri mememde ve aralıksız emiyor gibi. İzlemek mantıklı bacım ama telefon ne bileyim. belki bulutta memişe bakıyodur ben kendi kendime gelin güvey oluyorumdur olabilir
Reflü oldugunu neden düsündün canim?Canım bizim ki de hiç bırakmazdı son 3 gündür emerken sürekli Bi bırakıyor sonra tutmaya çalışıyor deliler gibi ağlıyor normalmiymişdün valla o ağladı ben ağladım şaka gibi kızlar.Birde tahminim sanırım reflü var bizde
E durum böyle olunca uyku falan da olmuyo kivalla o kadar cok üstüne konusasim var ki arkadasim. Sanki dünya onun etrafinda dönüyor sanki ben degil de o lohusa. Azcik terslesem bile istemeden alttan alcagina daha cok üste cikiyor. Herseyin eglence kisminda. Laylaylom sanki ona glre hersey. Bi de strese giren de kendisi yani.
Ben konusurken kelimelerime özen gösteriyorum o göstercegine. Bazen konusmamayi tercih ediyorum. Zaten tek derdim cocuklarim suan onlar iyi olsun saglikli olsun, bi de uyku uyuyup güc toplayim yeter. Gerisi umrumda degil acikcasi
Bana sorana 3 + 1 de koca diyorum cocuk sayısı olarak ahhahaha o basli başina tam çocuk zaten büyümüş küçülmüşEvet ayni sey bizde de oldu. Dogum odasina girdik benim sancilar tavan yapmis orda anam agliyo ölcem gebercem acidan, gelmis kolumdaki saate bakiyo bakayim nabzin kac diyo. 100 küsür bisey dedi, sonra da diyo ki yaa iste bak benimkisi 154.ay güler misin aglar misin. Neymis ben bir doguruyomusum o dokuz doguruyomus. Ah ah analik zor ve kadinlik gercekten cok zor bi de bunlarla ugrasiyoruz
Festimm sadece rota 1300 ile 1700 arası fiyat veren duydum, menenjit fiyatları hakkında bilgim yok
Bende benımkıne doluyum ama takamıycam. Tecrubeme dayanayarak soyluyorum tekken bebek bakmak cocuk buyutmek daha rahat. Dogruyu yanlısı kendın kafan agrımadan buluyon. Obur turlu herkeste bır fıkır
Valla işte her işi göreyim dedim bari kucağımda dursun. Ev içinde çok kullanılıyo mu? Sen kanguru yerine mi tercih ettin? Otururken rahat mı? Sorularım bitti tşk
Ama kanguru 6 aydan önce kullanılmıyor işte oturmaması gerek ya bebeğin.
En iyi örneği benimdir arkadaslar arasında. İtina ile devamlı hamile kalıyorum evlendiğimden berikorunsana demi. Yok kocaya güveniyoruz ama bu sefer yemezler doğum kontrole baslıcam arkadasm artık hamile kalmadan viraz zaman geçirmek istiyorm
Ya bende ilays aldım. Sen kullan güzel deyince bi kere yapmayı denedm, bu nasıl birsey arkadasım cok zor ya hiç sıkıntılı işe gelemem, onu oraya dola onu oraya sok capraz yap bebeği tek basına al içine koymaya calıs.. kerem cıldırsın.. yardm cığlıkları imdat
Herkesın bebegı kendıne ozeldır. Sen hıc takma bunları bacım. Kendı dogrunu kendın bul bırının bebegının sevdıgını senınkı sevmeyebılır.
Beni 4 e teşvik ediyorsun ama yhafazla iştahlı iştahlı anlatma kız bakarsın iki uc seneye ben.yine gebe ahahahhaha
Bazit eski kafalı akrabalar belki içinden derdirde bana gördükçe desinler ben eserlerimden memnunum övünerek de anlatıyorum gelene yakın çevrem hep destekledk beni diğer çocuklara bakıyorum sadece oyun var hayatlarinda
Birde bebek öpme muhabbeti olmuş, ilerde salyaları akmasın diye dikkat ediyorum bende yanaklarından öpmemeye o nedenle ensesinden öperim o sıcaklığı o süt kokusu candır yaa
Canım bizim ki de hiç bırakmazdı son 3 gündür emerken sürekli Bi bırakıyor sonra tutmaya çalışıyor deliler gibi ağlıyor normalmiymişdün valla o ağladı ben ağladım şaka gibi kızlar.Birde tahminim sanırım reflü var bizde
Yap yap tek bırakmayın bızı en az 3 performansı beklıyorum.Hsjsjjs yavrum sen dünden razısın
Ama sen ve6 ustu 1 anne sayesinde ben 3-4 çocuk istiyorum hdjdjjd beni yoldan çıkarttıyonuzzz
Yıl olmuş 2023.
Herkes kendi işini yapıcak kimse kimsenin hizmetçisi değil kusura bakmasın bazı erkek anneleri. Ne düşünürlerse düşünsünler bizde cahilliklerinden ve gerikalmışlıklarından ötürü onları kınıyoruz. O yüzden istediği kadar içlerinden ne geçirirlerse geçirsinler. Canım sende iş olarka değil oyunlaştırarak yaptırıyorsundur. Zaten çocuk gelişiminde dahil edin diyorlar bir nevi oyunlaştırmak bu. Direktif vermiyorsun çocuğa neticede şunu şunu yap diye. Bazen oyun bazen oyunlaştırılmış iş. En güzelini yapıyorsun. Nasip olursa bende öyle yapıcam.
Ben öpüyorum ya şapır şupur valla dikkat edemiyorum çok. Yanlış biliyorum ama tutamıyorum kimseye öptürmüyorum kendim uuu. Genelde ense ve alın ama bazen yanak oluyor. Salya mı yapıyomuş neymiş o anlamadım ben kaçırmışım
Allahım severim tosbik kamlumbağalar huylarıda aynı anda değişip aynı anda aynı şeyleri mi yapıyor şimdi bunlar ay ben duygulandımyavrum muhtemelen normal değil hdjdjjd gaz sancısı giriyor herhalde. Ben direkt öyle olunca kuscak muscak dinlemiyorum artık. Şu görseldeki gibi alıyorum. Hem gazı çıkıyor hem rahatlıyor. Hafifte popoya pıt pıt. Gazlı bebiş annelerine tavsiyemdir deneyin sonuçları yazın jdjdjs
Bizde de çörekotu yağıyla ayak masajı işe yaradıHsjsjjs yavrum sen dünden razısın
Ama sen ve6 ustu 1 anne sayesinde ben 3-4 çocuk istiyorum hdjdjjd beni yoldan çıkarttıyonuzzz
Yıl olmuş 2023.
Herkes kendi işini yapıcak kimse kimsenin hizmetçisi değil kusura bakmasın bazı erkek anneleri. Ne düşünürlerse düşünsünler bizde cahilliklerinden ve gerikalmışlıklarından ötürü onları kınıyoruz. O yüzden istediği kadar içlerinden ne geçirirlerse geçirsinler. Canım sende iş olarka değil oyunlaştırarak yaptırıyorsundur. Zaten çocuk gelişiminde dahil edin diyorlar bir nevi oyunlaştırmak bu. Direktif vermiyorsun çocuğa neticede şunu şunu yap diye. Bazen oyun bazen oyunlaştırılmış iş. En güzelini yapıyorsun. Nasip olursa bende öyle yapıcam.
Ben öpüyorum ya şapır şupur valla dikkat edemiyorum çok. Yanlış biliyorum ama tutamıyorum kimseye öptürmüyorum kendim uuu. Genelde ense ve alın ama bazen yanak oluyor. Salya mı yapıyomuş neymiş o anlamadım ben kaçırmışım
Allahım severim tosbik kamlumbağalar huylarıda aynı anda değişip aynı anda aynı şeyleri mi yapıyor şimdi bunlar ay ben duygulandımyavrum muhtemelen normal değil hdjdjjd gaz sancısı giriyor herhalde. Ben direkt öyle olunca kuscak muscak dinlemiyorum artık. Şu görseldeki gibi alıyorum. Hem gazı çıkıyor hem rahatlıyor. Hafifte popoya pıt pıt. Gazlı bebiş annelerine tavsiyemdir deneyin sonuçları yazın jdjdjs
Canım sürekli ağzında sanki bişey yiyormuş gibi yapıp yüzünü ekşitiyor sanırım o acı su dedikleri yukarı çıkıyor diye düşünüyorum birde kusması var tabi belki normaldir doktora soracağız kontrole gidinceReflü oldugunu neden düsündün canim?
Kesinlikle gazdan dolayı bizde neler neler yapıyoruz bütün gaz masajlarını deniyoruz kiraz çekirdeği kemeri aldık, gaz ilaçlarını aldık yazık yavrum kıvranıyoAllahım severim tosbik kamlumbağalar huylarıda aynı anda değişip aynı anda aynı şeyleri mi yapıyor şimdi bunlar ay ben duygulandımyavrum muhtemelen normal değil hdjdjjd gaz sancısı giriyor herhalde. Ben direkt öyle olunca kuscak muscak dinlemiyorum artık. Şu görseldeki gibi alıyorum. Hem gazı çıkıyor hem rahatlıyor. Hafifte popoya pıt pıt. Gazlı bebiş annelerine tavsiyemdir deneyin sonuçları yazın jdjdjs
Reflüde fıskırır seklınde kusma oluyot o agızı emme refleks kusmukla oynamak sut fazlası gelmesı normalCanım sürekli ağzında sanki bişey yiyormuş gibi yapıp yüzünü ekşitiyor sanırım o acı su dedikleri yukarı çıkıyor diye düşünüyorum birde kusması var tabi belki normaldir doktora soracağız kontrole gidince
Uyanıklık süresi tablosu oluyor ya pna uyarak uyutuyoruz çpk rahatız diye yorumlar yazılmış instagrama. O tablolara uyarak uyutan var mı çok mu zorlama oluyor ben deneyince ya uyumadı ya 5 dk yatıp kalktı hemen
Kendını yıpratmadan baska bırsey degıl. Robot gıbı her bebekten aynı performansı beklemek haksızlık. Ki karnımızda bıle herkesın bebegı aynı hareketlıkte bıle degıldı. Bence kendı deneyımlerıme bakarak dıyorum bebegıde kendınıde cok yıpratma. Kendı rutının duzenın onun ıategıne baglı olusup oturur.Uyanıklık süresi tablosu oluyor ya pna uyarak uyutuyoruz çpk rahatız diye yorumlar yazılmış instagrama. O tablolara uyarak uyutan var mı çok mu zorlama oluyor ben deneyince ya uyumadı ya 5 dk yatıp kalktı hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?