2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ne kadsr kusuyor canim? Benimki de cok fazla kusuyor. Gün icinde rahat bi 10 kez belki daha fazla. Ilk kizim böyle degildi. Yani kilo alimi bence iyi o kadar kusmaya masallah topac gibi olduk ama neden bu kadar kusma yani.. biz de pazartesi gidicez kontrole sorucam bakalim insallah normaldir

Uyutma işini nasıl yapıyosun peki sallamayın diyorlar ya yöntemi ne iyice uyku koçlarını dinledikçe kafam karıştı

Uyutma işini nasıl yapıyosun peki sallamayın diyorlar ya yöntemi ne iyice uyku koçlarını dinledikçe kafam karıştı
Benımkı emerek uyuyor suan. Emerek uyumadıysa yatırıp yataga arkasını ovarak pıs pıs dıyorum yabagını gozkapagının ustunu parmagımla sıvazldım mı sakınleşiyor.
Buyudugunde de abılerde tek yatıyorlar uyuyana kadar sırtlarını ovuyordum ellını tutıyodum yıne bu sekıl alıstırmıatım. Ama emerek uykuya dalıyolar kucukken. Bnde bozmuyırum zaten uyandırsam daha huysuz olucak hıc yıpratmayalım bırbırımızı.
Uyku egıtımı 4 aydan once baslamıyormus zaten muhtaclar

Bizim ki de her etmeden sonra kusuyor ayy Bi sor bakalım canım bize de bilgi ver olur mu? Bizim kontrole daha çok var

Biz öyle çıkartıyoruz üst gazını alltan niyeyse hep emerken yaomat derdinde yada dizime yatırıyorum bacaklarıni göbeğime doğru kaldırıyorum öyle çıkıyor.

4 u düşünüyorum ben de 6 üstü 1 anne sayesinde baya bı etiketlemeyi hala bilemedim

Benim bebiş bugün arabaya bindi indigimizde beri durmuyor yarında kardeşimin teknede düğün yapicak ilk binisimiz olucak umarım cocuklarla zor olmaz. Kalkinca çocuklar durmadı inelim gidelim deme şansımız yok büyüklere kusma ilaci alacamda en cok korkutan bebek ela o durmuyor zorlada bakalım napcam baya yorucu geçti bu bir hafta acısı yarın tam çıkmasa bari bebekle zor yha böyle işler benden baska hic kimsede durmuyor niyeyse

Benimki sadece kucağımda ninniyle sallayınca uyuyor alışacak diye korkuyorum çok ağırlaşıyor

analarım bişi sorcam sezeryandan ne zaman sonra ilişkiye girdiniz? 40 ı beklemek lazımmı yoksa kanama kesilince okeymi? Benim kanamam bittide
Rahmin toparlanması için 40 önemli bnce bi de iç dikişler falan var beklemekte fayda var bnm kanamam biteli çok oldu huna rağmen 41. Gün kan geldi birkaç kez adet oldumm sandm demekki tam toparlanma olmuyor 30 lu günlerde

Buna bende katılıyorum. Benimde 2-2.5 haftadır kanamam yoktu ama 40 tan sonra bidaha başladı hatta regli mi yoksa devam kanaması mı onu da anlayamadım. Vücut açısından erken olduğunu düşünüyorum ama bu mantıkla 40 ta erken gibi krjdjkd

Canım benim kanguru zaten var ama kullansam mı bilemedim. Kraft benimkisi ve 3 kilodan itibaren kullanılabilir yazıyor üzerinde ama bebeklerin oturur pozisyonda olmaması gerek ya, o yüzden dedim kullansak sorun olur mu diye. İnternette de yenidoğan aparatı ile kangurular kullanılabilir yazıyor. Kafam karıştı, aparata gerek olsa üstünde 3 kilodan itibaren demezdi galiba. Şimdi satan yere sordum diyor ki 3 kilodan itibaren yazıyor, zaten sen de elinle destekleyeceksin kullanırken. Şimdi bişe yazacam da neyse. Elim dolu olacaksa niye kanguruya koyayım değil mi????! E be zeka fazlası!!! Öyle işte

analarım bişi sorcam sezeryandan ne zaman sonra ilişkiye girdiniz? 40 ı beklemek lazımmı yoksa kanama kesilince okeymi? Benim kanamam bittide
40 ı bekle. Sezeryan da olsa rahmın toplanması 40 ı buluyor kendı saglıgın için rıske atma bnce

Kızlar felfenayım. 2 saattir keremle uğraşıyoruz. Öyle bi gazı varki. Raht 10 kere cıkarttırdım ama katılarak ağladı. Gaz yapacak hiçbirleyde yemedim yarbmm nurse harveys verdim, ayak altına acı elma yagıyla masaj yaptım, hee türlü masajı denedim çocuk katılıyor. Uykusuda vardı ikiside birleşti , bebek arabasına koydum anca ötle durdu uyudu ama uyumak gibi değil hemen gözünü açıp ıkınıyor.. meme bile emmek istemedi çok ağladı.. ya bu gaz bizi 1 aylıkkem vurdu resmen.
Geceleri kendi sütümü buzdolabından cıkarıp sıcak suda bekletiyorum biberondauken. Acaba aıcaklıgınımı ayarlayamadım? Ya da biberonmu gaz yapıyor yarabbim öyle katılırken ağlarken görmek paramparça etti beni

Biberondan hava yutturmus olabılır msın
Neden emzırmeyıp sutunu bıberınla verıyorsun
Meme reddı mı var kacırdım galıba ben o ksımları. Gaz cok zor. Kımyın cayo ver damladan daha etkılı rahatlatıyor ben onu vedıyorum sıkıntılı olunca

Youtube videoları paylaşılan bir doktor vardı ya canım adını unuttum bu şekildeki gaz 4 gün öncesinindir diyor 4 gün öncesini düşün ne yedin ne yaptın?
Burda kovaya su doldurup oturtup rahatlatanlat duydum dene istersen

Osman gonulal. Ikı gun bagırsakta duruyo gaz diyordu

Çok zor bebek o haldeyken sakin durmak son 15 gündür hergun öyleyiz bende onunla birlikte ağlıyorum, katı diyete başlattılar alerji bölümü kakası nasıl
İki çorap giydir cnm birde karnını sar sıcak oldun

Canım ılık bi duş aldır hem gazını daha rahat çıkarıyorlar hem de uyuyorlar sonrasında. Duştan sonra ayak altına ve göbeğine masaj yap

Canım ben de öyle yapıyorum çünkü benimki emzik olarak kullanıyor beni geceleri tüm gece meme ağzında uyuyor. Artık bıkıp yılıyorum diye gündüzleri kendime de bir mola olsun diye hem sütümü sağıp biberonla veriyorum hem de mamayı biberonla veriyorum. Gündüz iki biberon bir meme şeklinde yapıyorum. Cidden bunalmamın önüne geçen tek şey bu oldu, nefes alıyorum biraz. Bir de bir yere gittiğimizde ağladığında yine biberon mecbur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…