- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 36
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #53.061
Ayneen öyle valla bir numarali bebeler yaBana sorana 3 + 1 de koca diyorum cocuk sayısı olarak ahhahaha o basli başina tam çocuk zaten büyümüş küçülmüş
Ne kadsr kusuyor canim? Benimki de cok fazla kusuyor. Gün icinde rahat bi 10 kez belki daha fazla. Ilk kizim böyle degildi. Yani kilo alimi bence iyi o kadar kusmaya masallah topac gibi oldukCanım sürekli ağzında sanki bişey yiyormuş gibi yapıp yüzünü ekşitiyor sanırım o acı su dedikleri yukarı çıkıyor diye düşünüyorum birde kusması var tabi belki normaldir doktora soracağız kontrole gidince
Uyutma işini nasıl yapıyosun peki sallamayın diyorlar ya yöntemi ne iyice uyku koçlarını dinledikçe kafam karıştıKendını yıpratmadan baska bırsey degıl. Robot gıbı her bebekten aynı performansı beklemek haksızlık. Ki karnımızda bıle herkesın bebegı aynı hareketlıkte bıle degıldı. Bence kendı deneyımlerıme bakarak dıyorum bebegıde kendınıde cok yıpratma. Kendı rutının duzenın onun ıategıne baglı olusup oturur.
Benımkı emerek uyuyor suan. Emerek uyumadıysa yatırıp yataga arkasını ovarak pıs pıs dıyorum yabagını gozkapagının ustunu parmagımla sıvazldım mı sakınleşiyor.Uyutma işini nasıl yapıyosun peki sallamayın diyorlar ya yöntemi ne iyice uyku koçlarını dinledikçe kafam karıştı
Belki de haklısınız biz biraz pinpirik yapıyor olabilirizReflüde fıskırır seklınde kusma oluyot o agızı emme refleks kusmukla oynamak sut fazlası gelmesı normal
Bizim ki de her etmeden sonra kusuyor ayy Bi sor bakalım canım bize de bilgi ver olur mu? Bizim kontrole daha çok varNe kadsr kusuyor canim? Benimki de cok fazla kusuyor. Gün icinde rahat bi 10 kez belki daha fazla. Ilk kizim böyle degildi. Yani kilo alimi bence iyi o kadar kusmaya masallah topac gibi oldukama neden bu kadar kusma yani.. biz de pazartesi gidicez kontrole sorucam bakalim insallah normaldir
Biz öyle çıkartıyoruz üst gazını alltan niyeyse hep emerken yaomat derdinde yada dizime yatırıyorum bacaklarıni göbeğime doğru kaldırıyorum öyle çıkıyor.Hsjsjjs yavrum sen dünden razısın
Ama sen ve6 ustu 1 anne sayesinde ben 3-4 çocuk istiyorum hdjdjjd beni yoldan çıkarttıyonuzzz
Yıl olmuş 2023.
Herkes kendi işini yapıcak kimse kimsenin hizmetçisi değil kusura bakmasın bazı erkek anneleri. Ne düşünürlerse düşünsünler bizde cahilliklerinden ve gerikalmışlıklarından ötürü onları kınıyoruz. O yüzden istediği kadar içlerinden ne geçirirlerse geçirsinler. Canım sende iş olarka değil oyunlaştırarak yaptırıyorsundur. Zaten çocuk gelişiminde dahil edin diyorlar bir nevi oyunlaştırmak bu. Direktif vermiyorsun çocuğa neticede şunu şunu yap diye. Bazen oyun bazen oyunlaştırılmış iş. En güzelini yapıyorsun. Nasip olursa bende öyle yapıcam.
Ben öpüyorum ya şapır şupur valla dikkat edemiyorum çok. Yanlış biliyorum ama tutamıyorum kimseye öptürmüyorum kendim uuu. Genelde ense ve alın ama bazen yanak oluyor. Salya mı yapıyomuş neymiş o anlamadım ben kaçırmışım
Allahım severim tosbik kamlumbağalar huylarıda aynı anda değişip aynı anda aynı şeyleri mi yapıyor şimdi bunlar ay ben duygulandımyavrum muhtemelen normal değil hdjdjjd gaz sancısı giriyor herhalde. Ben direkt öyle olunca kuscak muscak dinlemiyorum artık. Şu görseldeki gibi alıyorum. Hem gazı çıkıyor hem rahatlıyor. Hafifte popoya pıt pıt. Gazlı bebiş annelerine tavsiyemdir deneyin sonuçları yazın jdjdjs
Benimki sadece kucağımda ninniyle sallayınca uyuyor alışacak diye korkuyorum çok ağırlaşıyorBenımkı emerek uyuyor suan. Emerek uyumadıysa yatırıp yataga arkasını ovarak pıs pıs dıyorum yabagını gozkapagının ustunu parmagımla sıvazldım mı sakınleşiyor.
Buyudugunde de abılerde tek yatıyorlar uyuyana kadar sırtlarını ovuyordum ellını tutıyodum yıne bu sekıl alıstırmıatım. Ama emerek uykuya dalıyolar kucukken. Bnde bozmuyırum zaten uyandırsam daha huysuz olucak hıc yıpratmayalım bırbırımızı.
Uyku egıtımı 4 aydan once baslamıyormus zaten muhtaclar
Rahmin toparlanması için 40 önemli bnce bi de iç dikişler falan var beklemekte fayda var bnm kanamam biteli çok oldu huna rağmen 41. Gün kan geldi birkaç kez adet oldumm sandm demekki tam toparlanma olmuyor 30 lu günlerdeanalarım bişi sorcamsezeryandan ne zaman sonra ilişkiye girdiniz? 40 ı beklemek lazımmı yoksa kanama kesilince okeymi? Benim kanamam bittide
Rahmin toparlanması için 40 önemli bnce bi de iç dikişler falan var beklemekte fayda var bnm kanamam biteli çok oldu huna rağmen 41. Gün kan geldi birkaç kez adet oldumm sandm demekki tam toparlanma olmuyor 30 lu günlerde
Canım benim kanguru zaten var ama kullansam mı bilemedim. Kraft benimkisi ve 3 kilodan itibaren kullanılabilir yazıyor üzerinde ama bebeklerin oturur pozisyonda olmaması gerek ya, o yüzden dedim kullansak sorun olur mu diye. İnternette de yenidoğan aparatı ile kangurular kullanılabilir yazıyor. Kafam karıştı, aparata gerek olsa üstünde 3 kilodan itibaren demezdi galiba. Şimdi satan yere sordum diyor ki 3 kilodan itibaren yazıyor, zaten sen de elinle destekleyeceksin kullanırken. Şimdi bişe yazacam da neyse. Elim dolu olacaksa niye kanguruya koyayım değil mi????! E be zeka fazlası!!! Öyle işteBen neden tercih ettim? Kanguru kumaşı sert geldi şu aşamalar için. O kadar sıkmak istemedim. Tamam büyüyor ama hala süt bebesi anne karnındaki gibi uyuyor hal böyleyken daha esnek bir kumaşa sarma fikri daha çok hoşuma gitti. Birde sever mi merak ettim. İyi ergonomik kangurular çol pahalı biliyorsundur. Ee aldım mı ondan alırım dakat sevmeyecekse de boşuna vermek istemem. Benim oğlan seviyormuş onu da görmüş oldum. Bu iki sebeple sling tercih ettim. Kanguru borosh alıcam gibi duruyor.
40 ı bekle. Sezeryan da olsa rahmın toplanması 40 ı buluyor kendı saglıgın için rıske atma bnceanalarım bişi sorcamsezeryandan ne zaman sonra ilişkiye girdiniz? 40 ı beklemek lazımmı yoksa kanama kesilince okeymi? Benim kanamam bittide
Biberondan hava yutturmus olabılır msınKızlar felfenayım. 2 saattir keremle uğraşıyoruz. Öyle bi gazı varki. Raht 10 kere cıkarttırdım ama katılarak ağladı. Gaz yapacak hiçbirleyde yemedim yarbmm nurse harveys verdim, ayak altına acı elma yagıyla masaj yaptım, hee türlü masajı denedim çocuk katılıyor. Uykusuda vardı ikiside birleşti , bebek arabasına koydum anca ötle durdu uyudu ama uyumak gibi değil hemen gözünü açıp ıkınıyor.. meme bile emmek istemedi çok ağladı.. ya bu gaz bizi 1 aylıkkem vurdu resmen.
Geceleri kendi sütümü buzdolabından cıkarıp sıcak suda bekletiyorum biberondauken. Acaba aıcaklıgınımı ayarlayamadım? Ya da biberonmu gaz yapıyor yarabbim öyle katılırken ağlarken görmek paramparça etti beni
Youtube videoları paylaşılan bir doktor vardı ya canım adını unuttum bu şekildeki gaz 4 gün öncesinindir diyor 4 gün öncesini düşün ne yedin ne yaptın?Kızlar felfenayım. 2 saattir keremle uğraşıyoruz. Öyle bi gazı varki. Raht 10 kere cıkarttırdım ama katılarak ağladı. Gaz yapacak hiçbirleyde yemedim yarbmm nurse harveys verdim, ayak altına acı elma yagıyla masaj yaptım, hee türlü masajı denedim çocuk katılıyor. Uykusuda vardı ikiside birleşti , bebek arabasına koydum anca ötle durdu uyudu ama uyumak gibi değil hemen gözünü açıp ıkınıyor.. meme bile emmek istemedi çok ağladı.. ya bu gaz bizi 1 aylıkkem vurdu resmen.
Geceleri kendi sütümü buzdolabından cıkarıp sıcak suda bekletiyorum biberondauken. Acaba aıcaklıgınımı ayarlayamadım? Ya da biberonmu gaz yapıyor yarabbim öyle katılırken ağlarken görmek paramparça etti beni
Osman gonulal. Ikı gun bagırsakta duruyo gaz diyorduYoutube videoları paylaşılan bir doktor vardı ya canım adını unuttum bu şekildeki gaz 4 gün öncesinindir diyor 4 gün öncesini düşün ne yedin ne yaptın?
Burda kovaya su doldurup oturtup rahatlatanlat duydum dene istersen
Çok zor bebek o haldeyken sakin durmak son 15 gündür hergun öyleyiz bende onunla birlikte ağlıyorum, katı diyete başlattılar alerji bölümü kakası nasılKızlar felfenayım. 2 saattir keremle uğraşıyoruz. Öyle bi gazı varki. Raht 10 kere cıkarttırdım ama katılarak ağladı. Gaz yapacak hiçbirleyde yemedim yarbmm nurse harveys verdim, ayak altına acı elma yagıyla masaj yaptım, hee türlü masajı denedim çocuk katılıyor. Uykusuda vardı ikiside birleşti , bebek arabasına koydum anca ötle durdu uyudu ama uyumak gibi değil hemen gözünü açıp ıkınıyor.. meme bile emmek istemedi çok ağladı.. ya bu gaz bizi 1 aylıkkem vurdu resmen.
Canım ılık bi duş aldır hem gazını daha rahat çıkarıyorlar hem de uyuyorlar sonrasında. Duştan sonra ayak altına ve göbeğine masaj yapKızlar felfenayım. 2 saattir keremle uğraşıyoruz. Öyle bi gazı varki. Raht 10 kere cıkarttırdım ama katılarak ağladı. Gaz yapacak hiçbirleyde yemedim yarbmm nurse harveys verdim, ayak altına acı elma yagıyla masaj yaptım, hee türlü masajı denedim çocuk katılıyor. Uykusuda vardı ikiside birleşti , bebek arabasına koydum anca ötle durdu uyudu ama uyumak gibi değil hemen gözünü açıp ıkınıyor.. meme bile emmek istemedi çok ağladı.. ya bu gaz bizi 1 aylıkkem vurdu resmen.
Canım ben de öyle yapıyorum çünkü benimki emzik olarak kullanıyor beni geceleri tüm gece meme ağzında uyuyor. Artık bıkıp yılıyorum diye gündüzleri kendime de bir mola olsun diye hem sütümü sağıp biberonla veriyorum hem de mamayı biberonla veriyorum. Gündüz iki biberon bir meme şeklinde yapıyorum. Cidden bunalmamın önüne geçen tek şey bu oldu, nefes alıyorum biraz. Bir de bir yere gittiğimizde ağladığında yine biberon mecbur.Neden emzırmeyıp sutunu bıberınla verıyorsun
Meme reddı mı var kacırdım galıba ben o ksımları. Gaz cok zor. Kımyın cayo ver damladan daha etkılı rahatlatıyor ben onu vedıyorum sıkıntılı olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?