- 26 Nisan 2019
- 5.390
- 8.910
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #53.081
Çayı nasıl yapıyorsun cnm birde her zaman taze mi yapıyorsun?Biberondan hava yutturmus olabılır msın
Neden emzırmeyıp sutunu bıberınla verıyorsun
Meme reddı mı var kacırdım galıba ben o ksımları. Gaz cok zor. Kımyın cayo ver damladan daha etkılı rahatlatıyor ben onu vedıyorum sıkıntılı olunca
Canım ben de öyle yapıyorum çünkü benimki emzik olarak kullanıyor beni geceleri tüm gece meme ağzında uyuyor. Artık bıkıp yılıyorum diye gündüzleri kendime de bir mola olsun diye hem sütümü sağıp biberonla veriyorum hem de mamayı biberonla veriyorum. Gündüz iki biberon bir meme şeklinde yapıyorum. Cidden bunalmamın önüne geçen tek şey bu oldu, nefes alıyorum biraz. Bir de bir yere gittiğimizde ağladığında yine biberon mecbur.
Merhaba kızlar
Bebeğim doğalı 14. Gün oluyor bugün göbeğimiz 6. Günde düştü fakat her gün böyle kurumuş kan lekesi görüyorum ve banyodan sonra silerken hafif kanama oluyor çocuk doktoruna whatsaptan yolladım normal dedi ama benim içim hiç rahat değil yine de siz tecrübeli annelere de sormak istedim sizinde böyle bir durumunuz oldu muEki Görüntüle 3298365
Canım benim kanguru zaten var ama kullansam mı bilemedim. Kraft benimkisi ve 3 kilodan itibaren kullanılabilir yazıyor üzerinde ama bebeklerin oturur pozisyonda olmaması gerek ya, o yüzden dedim kullansak sorun olur mu diye. İnternette de yenidoğan aparatı ile kangurular kullanılabilir yazıyor. Kafam karıştı, aparata gerek olsa üstünde 3 kilodan itibaren demezdi galiba. Şimdi satan yere sordum diyor ki 3 kilodan itibaren yazıyor, zaten sen de elinle destekleyeceksin kullanırken. Şimdi bişe yazacam da neyse. Elim dolu olacaksa niye kanguruya koyayım değil mi????! E be zeka fazlası!!! Öyle işte
Ya şuan çok üzgünüm. Birşey olmaz değil mi geç kalmamışımdır. Üstelik kaç kere sordum doktora yazdım her seferinde öyle söyledi şuan vicdan azabı çekiyorum yaNormal değil, doktoruna güvenme.
Benzer durum bizde de vardı ancka bu kadar yoğun değildi önce yaktı başka bir doktor. Asıl doktorunu bulup gittiğimizde kurumamış dedi ve 2. doz k vitamini vuruldu, öyle iyileşti. Başka bir doktorunda fikrini almalısın.
Yok keşkeeee3 kere emiyor gündüz ve yetiyor mu? Kız ne emziği asıl benim oğlan bebi emzik yapmış eğer 3 yetiyorsa size hdjdjdj
Biliyorum ama sanırım m olmuyor ya. Bugün takmaya çalıştım kanguruyu ama o kadar karışık ki yarım saatten fazla uğraşıp pes ettim. Çok fazla takacak geçirecek yeri var. Eminim çok basittir alışınca ama bana hiç kullanışlı gelmediHejdjje cahil cühelalar.
Neden kanguru kullanıyor insanlar bunu düşünmeden kanguru satıyorlar hjdjdj
Canım seninkini bilemiyorum ama m pozisyonunda tutuyorsa kullanılıyor.
Nası veriyorsun onu canım?Biberondan hava yutturmus olabılır msın
Neden emzırmeyıp sutunu bıberınla verıyorsun
Meme reddı mı var kacırdım galıba ben o ksımları. Gaz cok zor. Kımyın cayo ver damladan daha etkılı rahatlatıyor ben onu vedıyorum sıkıntılı olunca
Kuzum gaz yapcak bişi yemedim hiç ya. Hep protein sebze ağırlıklı besleniyorum, süt içmiyorum sogguk şeyler içmiyorum, gazlı şeyler zaten asla tüketmem. Yani yediğime cok dikkat ediyorum gerçekten tek aklıma gelen biberon çünkü biberonla gece beslemeye geçeli dediğin kadar süre olduYoutube videoları paylaşılan bir doktor vardı ya canım adını unuttum bu şekildeki gaz 4 gün öncesinindir diyor 4 gün öncesini düşün ne yedin ne yaptın?
Burda kovaya su doldurup oturtup rahatlatanlat duydum dene istersen
Evet şimdi 2 corap giydirdim canım. Bide ben bizim burası cok sıcak diye yarım kollu giydiriyordum hala, sanirim uzun kolluya geçmem lazım. Belkide sıcak kalmak istiyor cocukÇok zor bebek o haldeyken sakin durmak son 15 gündür hergun öyleyiz bende onunla birlikte ağlıyorum, katı diyete başlattılar alerji bölümü kakası nasıl
İki çorap giydir cnm birde karnını sar sıcak oldun
Ah kuzum keşke aldırsyadım aklıma bile gelmedi. O kadar telaş yaptım ki. Sıfır annelik bilgimle o ağladıkça benimde ağlayasım geldi. Elimddn birşey gelmemesi beni kahretti..Canım ılık bi duş aldır hem gazını daha rahat çıkarıyorlar hem de uyuyorlar sonrasında. Duştan sonra ayak altına ve göbeğine masaj yap
Ya şuan çok üzgünüm. Birşey olmaz değil mi geç kalmamışımdır. Üstelik kaç kere sordum doktora yazdım her seferinde öyle söyledi şuan vicdan azabı çekiyorum ya
Kuzum onlar da gaz olarak değil de atak olarak konuşma oluyor genelde şuan 8 hafta atakları haftasında çoğu birde 2.ay aşıları oldular çoğu o nedenle çoğu sıkıntı da ( @ateşlenen,huysuzlanan, uyumayan çocukları varYa gazsız bebek yok mu? Allahım ne neydi başımıza gelen. Öbür ayların bebeklerinde aynı durum var mı acaba?
A Acemianne42 sen temmuzuda bakıyodub orda böyle mi
Bizimde ilk göbeği düştüğünde böyle idi ben 10.günde banyo yaptırdım doğum yaptığımda hemşire bir hafta 10 gün yıkamayı dedi enfeksiyon riskine karşı şuan bişey yok gibi yıkarken o bölgeye dememeye çalıştık her ihtimale karşıMerhaba kızlar
Bebeğim doğalı 14. Gün oluyor bugün göbeğimiz 6. Günde düştü fakat her gün böyle kurumuş kan lekesi görüyorum ve banyodan sonra silerken hafif kanama oluyor çocuk doktoruna whatsaptan yolladım normal dedi ama benim içim hiç rahat değil yine de siz tecrübeli annelere de sormak istedim sizinde böyle bir durumunuz oldu muEki Görüntüle 3298365
Kendi ayaklarını ve karnını sıcak tutmaya çalış inşallah geçer gaz sorunu birde çok zorunda olmadıkça sağılan sütü vermesen durumunu okuyamadım ama ben ilk sütüm geldiğinde sağmak zorunda kaldım ama sağdığımı döktüm eğer fazla sağlarsan üretim ona göre oluyormuş bu sebeple mastit riski dışında sağmıyorum eğer göğüste sert kısım varsa emzirme ye çalışıyorum baktım çocuk emmedi o beni rahatsız edecek sağıp döküyorum bu da çok olmadı 3 defa üst üste sağdım o göğsümü o sırada bebeğe vermedim sonra o göğüs normale dönünce emzirdim bende böyle bir süreç oldu belki fikir olur ihtiyacı olan birine diye böyle uzun yazdımKızlar felfenayım. 2 saattir keremle uğraşıyoruz. Öyle bi gazı varki. Raht 10 kere cıkarttırdım ama katılarak ağladı. Gaz yapacak hiçbirleyde yemedim yarbmm nurse harveys verdim, ayak altına acı elma yagıyla masaj yaptım, hee türlü masajı denedim çocuk katılıyor. Uykusuda vardı ikiside birleşti , bebek arabasına koydum anca ötle durdu uyudu ama uyumak gibi değil hemen gözünü açıp ıkınıyor.. meme bile emmek istemedi çok ağladı.. ya bu gaz bizi 1 aylıkkem vurdu resmen.
Geceleri kendi sütümü buzdolabından cıkarıp sıcak suda bekletiyorum biberondauken. Acaba aıcaklıgınımı ayarlayamadım? Ya da biberonmu gaz yapıyor yarabbim öyle katılırken ağlarken görmek paramparça etti beni
Canım iyi ki de yazmışsın sabahtan hemen doktora götürdüm k vitamini iğnesi yaptılar baticon verdi sabah akşam süreceğim iyi ki gitmişim göbeğini azıcık eliyle açtı aktif kanama vardıOlmaz üzülmeyin. Önlemi aldırın diye ciddi yazdım. Bizde de o kadar gün olmuştu.
Ayy birkaç gündür bizde aynı durumdayız bende sebebini bilemedim bir yeri mi ağrıyor falan diye düşündüm ama sanırım çoğu beybi böyleAaa yok artikk vallahi bugun o kadar zorladi kiii tam olarak yazdigin gibiydi. Asla memeden ayrilmadi. Emerken uyuyakaliyor, yatirirken uyaniyor, aglama krizine giriyor, bidaha meme istiyor. İlk defa bu kadar caresiz hissettim. Hic uyumadi da bu saate kadarinsallah yorgun düşmüştür de bütün gece uyur. Asla da kaldirmicam uyanmazsa
25 temmuz bebelerinin hepsi ayniymis megerAllahim nolur yarin güncelleme gelmis olsun, takatim kalmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?