2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Çayı nasıl yapıyorsun cnm birde her zaman taze mi yapıyorsun?
Toz kimyon olur mu

Merhaba kızlar
Bebeğim doğalı 14. Gün oluyor bugün göbeğimiz 6. Günde düştü fakat her gün böyle kurumuş kan lekesi görüyorum ve banyodan sonra silerken hafif kanama oluyor çocuk doktoruna whatsaptan yolladım normal dedi ama benim içim hiç rahat değil yine de siz tecrübeli annelere de sormak istedim sizinde böyle bir durumunuz oldu mu

3 kere emiyor gündüz ve yetiyor mu? Kız ne emziği asıl benim oğlan bebi emzik yapmış eğer 3 yetiyorsa size hdjdjdj

Normal değil, doktoruna güvenme.
Benzer durum bizde de vardı ancka bu kadar yoğun değildi önce yaktı başka bir doktor. Asıl doktorunu bulup gittiğimizde kurumamış dedi ve 2. doz k vitamini vuruldu, öyle iyileşti. Başka bir doktorunda fikrini almalısın.

Hejdjje cahil cühelalar.
Neden kanguru kullanıyor insanlar bunu düşünmeden kanguru satıyorlar hjdjdj

Canım seninkini bilemiyorum ama m pozisyonunda tutuyorsa kullanılıyor.

Ya şuan çok üzgünüm. Birşey olmaz değil mi geç kalmamışımdır. Üstelik kaç kere sordum doktora yazdım her seferinde öyle söyledi şuan vicdan azabı çekiyorum ya

3 kere emiyor gündüz ve yetiyor mu? Kız ne emziği asıl benim oğlan bebi emzik yapmış eğer 3 yetiyorsa size hdjdjdj
Yok keşkeeee yani 2 kere biberon 1 meme 2 biberon 1 meme 2 biberon 1 meme şeklinde bir döngü demek istedim
Hejdjje cahil cühelalar.
Neden kanguru kullanıyor insanlar bunu düşünmeden kanguru satıyorlar hjdjdj

Canım seninkini bilemiyorum ama m pozisyonunda tutuyorsa kullanılıyor.
Biliyorum ama sanırım m olmuyor ya. Bugün takmaya çalıştım kanguruyu ama o kadar karışık ki yarım saatten fazla uğraşıp pes ettim. Çok fazla takacak geçirecek yeri var. Eminim çok basittir alışınca ama bana hiç kullanışlı gelmedi

Kızlar benim bebe sadece yüzüstü uykuya dalıyor ve biliyorsunuz ki bu asla tavsiye edilmeyen bir pozisyon. Ammmma ve lakin gündüz isterse en derin uykuda olsun assssla duramıyor, koyar koymaz uyanıyor. Şimdi de 203939 saat sonra ilk defa daldı ve yatağa koydum, yan yatırdım, gene yüz üstü döndü kendi kendine. Daha doğrusu kafasını yan yapıyor ama karınüstü yatıyor. Bu da demek ki ben onu kontrol edecem diye uyuyamicam bu durumu yaşayan var mı aranızda?

Nası veriyorsun onu canım?
Yok sadece geceleri ikimizide zorlayan saatinde biberonla veriyordum sütümü. Günde 1 kez oda. Daha rahat olmuştuk aslınds ama ben öyle sanmısım , gaz olarak geri döndğ

Kuzum gaz yapcak bişi yemedim hiç ya. Hep protein sebze ağırlıklı besleniyorum, süt içmiyorum sogguk şeyler içmiyorum, gazlı şeyler zaten asla tüketmem. Yani yediğime cok dikkat ediyorum gerçekten tek aklıma gelen biberon çünkü biberonla gece beslemeye geçeli dediğin kadar süre oldu cok üzgünüm… gece rahat edelim diye bunu ikimizdde yaptıgım içn…
Evet şimdi 2 corap giydirdim canım. Bide ben bizim burası cok sıcak diye yarım kollu giydiriyordum hala, sanirim uzun kolluya geçmem lazım. Belkide sıcak kalmak istiyor cocuk
Canım ılık bi duş aldır hem gazını daha rahat çıkarıyorlar hem de uyuyorlar sonrasında. Duştan sonra ayak altına ve göbeğine masaj yap
Ah kuzum keşke aldırsyadım aklıma bile gelmedi. O kadar telaş yaptım ki. Sıfır annelik bilgimle o ağladıkça benimde ağlayasım geldi. Elimddn birşey gelmemesi beni kahretti..

Ya gazsız bebek yok mu? Allahım ne neydi başımıza gelen. Öbür ayların bebeklerinde aynı durum var mı acaba?
A Acemianne42 sen temmuzuda bakıyodub orda böyle mi
Kuzum onlar da gaz olarak değil de atak olarak konuşma oluyor genelde şuan 8 hafta atakları haftasında çoğu birde 2.ay aşıları oldular çoğu o nedenle çoğu sıkıntı da ( @ateşlenen,huysuzlanan, uyumayan çocukları var )

Bizimde ilk göbeği düştüğünde böyle idi ben 10.günde banyo yaptırdım doğum yaptığımda hemşire bir hafta 10 gün yıkamayı dedi enfeksiyon riskine karşı şuan bişey yok gibi yıkarken o bölgeye dememeye çalıştık her ihtimale karşı

Merhaba kızlar 10 gün önce doğum yaptım lekelenmem olmuştu nişan gelmesi sonra 2 gün bu artarak devam etti sonra sancım sıklaştı ve hastaneye 5 dk Bi sancı olmaya başlayınca gittim Dr a Bi gün önce lekelenmem olduğunu ne zaman acil Dr a ya da hastaneye gelmem gerekiyor diye sormuştum oda bana artarsa sancın 5 dk Bi inerse hemen gelmelisin demişti hastaneevime çok yakın bu şekilde gittiğimde 7 8 cm açıklık oluşmuş ilk doğum değilse birden açılabilir yani benim bir önceki gün muayene de hiç açıklığı yoktu öyle ifade edeyim direkt acilden doğumhaneye gittim öncesinde sancı sıklığı 10 15 dk iken doğumhaneyi aradım

Sordum bana gelin bakalım açıklık yoksa geri göndeririz demişlerdi doğumhaneye gittiğimde direkt açıklık muayene si sırasında doğuma alındım neyseki çok şükür doğurdum o sırada eşim hastaneye çantayı getirdi uzun uzun anlattım belki doğumu yaklaşanlara faydam olur diye

Kendi ayaklarını ve karnını sıcak tutmaya çalış inşallah geçer gaz sorunu birde çok zorunda olmadıkça sağılan sütü vermesen durumunu okuyamadım ama ben ilk sütüm geldiğinde sağmak zorunda kaldım ama sağdığımı döktüm eğer fazla sağlarsan üretim ona göre oluyormuş bu sebeple mastit riski dışında sağmıyorum eğer göğüste sert kısım varsa emzirme ye çalışıyorum baktım çocuk emmedi o beni rahatsız edecek sağıp döküyorum bu da çok olmadı 3 defa üst üste sağdım o göğsümü o sırada bebeğe vermedim sonra o göğüs normale dönünce emzirdim bende böyle bir süreç oldu belki fikir olur ihtiyacı olan birine diye böyle uzun yazdım

Olmaz üzülmeyin. Önlemi aldırın diye ciddi yazdım. Bizde de o kadar gün olmuştu.
Canım iyi ki de yazmışsın sabahtan hemen doktora götürdüm k vitamini iğnesi yaptılar baticon verdi sabah akşam süreceğim iyi ki gitmişim göbeğini azıcık eliyle açtı aktif kanama vardı

Kızlar gunaydın bebeğinde göbek fıtığı olan var mı? Bunun için bir şey uyguluyor musunuz?

İki gündür kızımın bir gözü diğerinden daha küçük bunun için ne önerirsiniz

Ayy birkaç gündür bizde aynı durumdayız bende sebebini bilemedim bir yeri mi ağrıyor falan diye düşündüm ama sanırım çoğu beybi böyle bana yapışık oldu resmen kucağımdan bıraktığım an ağlıyor uykuya zor geçiyor emmek istiyor emerken uyuyor yatırıyorum ağlıyor sizde devam ediyor mu kızlar bu durumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…