2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

Yeminle aşılara hiç hazır değilim. Kolostrum saklamıştım ondan vericem. Hergün 70 ihlas duası okuyorum ben gazına kusmasına şifa niyetiyle her tuşa basıyorum derken çok ciddiyim aşı günü de bol bol okurum. Allahım aşılarda bari sıkıntı olmasın kolaylıkla atlatsın evlatlarımız. Ataklar zaten yorucu şeyler birde aşı hiç çekilmez ya

Canım iyi ki de yazmışsın sabahtan hemen doktora götürdüm k vitamini iğnesi yaptılar baticon verdi sabah akşam süreceğim iyi ki gitmişim göbeğini azıcık eliyle açtı aktif kanama vardı

Çok şükür canım. 2-3 güne düzelecek o. Sen içini ferah tut. Önlemini aldın önemli olan o. Baticon vermemişti ama sizde gerekli demek ki. Allahım şifa versin fındıkkuşlarımıza.

Canım ben hazıran annesiyim. Benim bebegimde böyleydi. Etlik zubeyde de bir doktor gümüşle yaktı. Sonra hiç birseyi kalmadı. Belki bunu sorabilirsin.

Bende nurse harveys kullanıyordum. Hatta bir şişe bitti .ikinci şişeye geçtim. Ama çok fazla kivrandigini görünce biraktim. Kivranmasi bitti .ilacı bıraktığımız için mi yoksa artık gaz çıkarmayı öğrendiği için mi bilmiyorum. 79 günlük bebegim

Csnim yikamamani tavsiye ederim bir süre daha. Bizim de 11. gün düstü sonrasinda cok hafif bir sizinti oluyordu kan kuruyordu falan. Ben yikamadim 8-9 gün iyicene kurumasini bekledim. Bu sürede sildim hep. Sizinki de baya daha kurumamis gibi duruyor. Havalandir, ben batikon süräp kurutturdum günde 1-2 kere. Bezi disa dogru katladim degmesin tahris olmasin diye suanda düzeldi cok sükür

Ne zaman bitti acaba ıkınmalar kıvranmalar? Kaçıncı gündü

selamlar kızlar dogumdan sonra 6.gun bugun..
herkesler iyi mi ? kikelomo senle dogumumuz ayni olmus.. Allah saglicakla buyutmeyi hepimize nasip eylesin..
Oglumun cok gazi var ve uykusu cok hafif isiyorki hep yaninda olayim.
benimde dikis yok ama yirtilma var hava cok sicak oldugu icin pisik olma duruma geldim
kendimi cok yorgun bitkin ve uykusuz hisediyorum butun kemiklerim agriyor

bebek kordonu dustukten sonra her gun kulak copu ile alkole batirip oraya degdirmemizi soyledi doktorumuz bizimde 6.gun

Kızlar zayıflama perilerine ihtiyacım var emzirme sonrası inanılmaz içim kıyılıyor bu gidişle hamilelik döneminden daha çok kilo alcam.Emzirme döneminde zayıflama ekibi mi kursak hshdj
Mrb formlarda gezerken sizin trombofilli panelinizi gördüm ayni genlerde heterozigotluk bende de var 2 kimyasal gebeliğim oldu .şimdi gebeyim .siz gebeysen herhangi iğne coraspirine başladiniz mi ? Neler yaptiniz

Merhaba arkadaşlar. Birkaç gündür ara ara okuyarak sayfaları anca bitirebildim. Dün 3:30 da dükkanı açtık. Bugün 4:48 de. Çıkın çıkın gelin (huni bizde var) Ayrıca bu son günlerde yaşadıklarımdan sonra 40’ım değil 80’im çıksa kocama karşı tutumum ektedir

Eklentiler

• D66EF2F6-2024-4813-A9CA-AF20D480CDA2.webp
    45,8 KB · Görüntüleme: 48
Kızlar gunaydın bebeğinde göbek fıtığı olan var mı? Bunun için bir şey uyguluyor musunuz?
İki gündür kızımın bir gözü diğerinden daha küçük bunun için ne önerirsiniz
Göbek fıtığı benim ilk çocukta kendiliğinden geçmişti, (İnternette madeni para sarın gibisinden birşeyler yazıyordu ama ben hiçbirşey yapmamıştım kendiliğinden geçti diye hatırlıyorum)
Bebek huysuzluğu için 35.günden bildiriyorum yaklaşık 1 haftadır aynı senin belirttiğin gibiyiz memede uyur gibi beşikte hemen uyanıyor ve aşırı huysuz

Festimm diyorum ya seninki kolik birde Rabbim yardımcın olsun ama şimdiden önlemini alman iyi oluyor, benim kanamam da kesilmedi okuyamıyorum da

Yavrum Allahım hepimizin yardımcısı olsun.

Çok uzun zamandır gaz ve kusma sorunu olduğu için bizde ne bileyim alıştım mı noldu anlamadım. Başta çok üzülüyordum o kadar acı çekmesine ve kusmasından dolayı istediğim gibi ilgilenemiyor oluşuma birde acıdan derin uyuyamıyor çocuk bu sefer akşam kuduruyor yorgunluktan. Uyutuyorum 15-20 dk uyuyor sonra bir haller oluyor devamlı ıkınıyor kusuyor. Ay bilemiyorum. Böbreğinde büyüme gördüler kalça ultrasonunda pazartesi oraya gidicez. Nefrolog görücek birde uzamış sarılık için gastro. ve hematoloji. Eee birde bu kusması reflüsü içinde alerji. Bir parça çocuk elimde doktor doktor gezicem. Allahım sağlık sıhhat versin ama bana bir huşuu geldi jfjdjjd

Benimki de aynı hatta doğum yaptım hastanedeyiz full uyuyor artık hemşireler sanki doğuran baba dedi sen düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…