- 22 Mayıs 2012
- 11.003
- 30.576
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #53.101
Kuzum onlar da gaz olarak değil de atak olarak konuşma oluyor genelde şuan 8 hafta atakları haftasında çoğu birde 2.ay aşıları oldular çoğu o nedenle çoğu sıkıntı da ( @ateşlenen,huysuzlanan, uyumayan çocukları var)
Canım iyi ki de yazmışsın sabahtan hemen doktora götürdüm k vitamini iğnesi yaptılar baticon verdi sabah akşam süreceğim iyi ki gitmişim göbeğini azıcık eliyle açtı aktif kanama vardı
Canım ben hazıran annesiyim. Benim bebegimde böyleydi. Etlik zubeyde de bir doktor gümüşle yaktı. Sonra hiç birseyi kalmadı. Belki bunu sorabilirsin.Merhaba kızlar
Bebeğim doğalı 14. Gün oluyor bugün göbeğimiz 6. Günde düştü fakat her gün böyle kurumuş kan lekesi görüyorum ve banyodan sonra silerken hafif kanama oluyor çocuk doktoruna whatsaptan yolladım normal dedi ama benim içim hiç rahat değil yine de siz tecrübeli annelere de sormak istedim sizinde böyle bir durumunuz oldu muEki Görüntüle 3298365
Bende nurse harveys kullanıyordum. Hatta bir şişe bitti .ikinci şişeye geçtim. Ama çok fazla kivrandigini görünce biraktim. Kivranmasi bitti .ilacı bıraktığımız için mi yoksa artık gaz çıkarmayı öğrendiği için mi bilmiyorum. 79 günlük bebegimKızlar felfenayım. 2 saattir keremle uğraşıyoruz. Öyle bi gazı varki. Raht 10 kere cıkarttırdım ama katılarak ağladı. Gaz yapacak hiçbirleyde yemedim yarbmm nurse harveys verdim, ayak altına acı elma yagıyla masaj yaptım, hee türlü masajı denedim çocuk katılıyor. Uykusuda vardı ikiside birleşti , bebek arabasına koydum anca ötle durdu uyudu ama uyumak gibi değil hemen gözünü açıp ıkınıyor.. meme bile emmek istemedi çok ağladı.. ya bu gaz bizi 1 aylıkkem vurdu resmen.
Geceleri kendi sütümü buzdolabından cıkarıp sıcak suda bekletiyorum biberondauken. Acaba aıcaklıgınımı ayarlayamadım? Ya da biberonmu gaz yapıyor yarabbim öyle katılırken ağlarken görmek paramparça etti beni
Csnim yikamamani tavsiye ederim bir süre daha. Bizim de 11. gün düstü sonrasinda cok hafif bir sizinti oluyordu kan kuruyordu falan. Ben yikamadim 8-9 gün iyicene kurumasini bekledim. Bu sürede sildim hep. Sizinki de baya daha kurumamis gibi duruyor. Havalandir, ben batikon süräp kurutturdum günde 1-2 kere. Bezi disa dogru katladim degmesin tahris olmasin diye suanda düzeldi cok sükürMerhaba kızlar
Bebeğim doğalı 14. Gün oluyor bugün göbeğimiz 6. Günde düştü fakat her gün böyle kurumuş kan lekesi görüyorum ve banyodan sonra silerken hafif kanama oluyor çocuk doktoruna whatsaptan yolladım normal dedi ama benim içim hiç rahat değil yine de siz tecrübeli annelere de sormak istedim sizinde böyle bir durumunuz oldu muEki Görüntüle 3298365
Bende nurse harveys kullanıyordum. Hatta bir şişe bitti .ikinci şişeye geçtim. Ama çok fazla kivrandigini görünce biraktim. Kivranmasi bitti .ilacı bıraktığımız için mi yoksa artık gaz çıkarmayı öğrendiği için mi bilmiyorum. 79 günlük bebegim
bebek kordonu dustukten sonra her gun kulak copu ile alkole batirip oraya degdirmemizi soyledi doktorumuz bizimde 6.gunMerhaba kızlar
Mrb formlarda gezerken sizin trombofilli panelinizi gördüm ayni genlerde heterozigotluk bende de var 2 kimyasal gebeliğim oldu .şimdi gebeyim .siz gebeysen herhangi iğne coraspirine başladiniz mi ? Neler yaptinizKızlar zayıflama perilerine ihtiyacım var emzirme sonrası inanılmaz içim kıyılıyor bu gidişle hamilelik döneminden daha çok kilo alcam.Emzirme döneminde zayıflama ekibi mi kursak hshdj
15 gün önce filan. Çok nadir kıvranıyor . Ama gaz mesajı yapmıyorum artık.Ne zaman bitti acaba ıkınmalar kıvranmalar? Kaçıncı gündü
Göbek fıtığı benim ilk çocukta kendiliğinden geçmişti, (İnternette madeni para sarın gibisinden birşeyler yazıyordu ama ben hiçbirşey yapmamıştım kendiliğinden geçti diye hatırlıyorum)Kızlar gunaydın bebeğinde göbek fıtığı olan var mı? Bunun için bir şey uyguluyor musunuz?
İki gündür kızımın bir gözü diğerinden daha küçük bunun için ne önerirsiniz
Göbek fıtığı benim ilk çocukta kendiliğinden geçmişti, (İnternette madeni para sarın gibisinden birşeyler yazıyordu ama ben hiçbirşey yapmamıştım kendiliğinden geçti diye hatırlıyorum)
Bebek huysuzluğu için 35.günden bildiriyorum yaklaşık 1 haftadır aynı senin belirttiğin gibiyiz memede uyur gibi beşikte hemen uyanıyor ve aşırı huysuz
Festimm diyorum ya seninki kolik birde Rabbim yardımcın olsun ama şimdiden önlemini alman iyi oluyor, benim kanamam da kesilmedi okuyamıyorum da
Baba olmak varmış bu dünyadaKdjdjdjdjd ay hdjdjd ağzına açık yarabbimbirde horlama da vardır kesin. Bizde hıkırıyor arada kaldırıyorum direkt zor uyutuyorum bide o hıkırıyor onla mı uuğraşcam
Baba olmak varmış bu dünyada
Benimki de aynı hatta doğum yaptım hastanedeyiz full uyuyor artık hemşireler sanki doğuran baba dedi sen düşünNendjd bence de ya. Hem herşeyden rol çalışıyorlar hem de rahatlar. Benim kocam bildiğin lohusaydı. Gören bu doğurdu sanar. Lohusa suyundan başına döktüm bile düşün en çok sen hakettin 40 uçurtmasını kocam dedim hdjdjdk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?