2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kaynanasından dertli olanlar Bende kervana katıldım. Çarşamba akşam kayınvalidem geldi. Normalde annem yanımdaydı 18 gündür . Kayınvalidem gelince annem ertesi gün ‘ kızım sana Allah sabır versin ‘ deyip memlekete kaçtı yani gerçekten iyi niyetli olduğunu düşünüyorum ama Allah aşkına sütü gelmeyen birine ‘ benim hep sütüm akardı , bir memeden emzirirken diğerini sağıp atardım , bardak bardak sütüm gelirdi ‘ de denilmez. Geldiğinden beri o emzirirken o kadar dikkatli bakıyor ki arka odaya geçiyorum emzirmek için. Hala arkamdan geliyor. Bombayı patlatayım geçen emzirmeye başlıcam benim küçük arada memeyi alırken alıp alıp bırakıyor bunu gördü . Mememi tutup çocuğa vermeye kalktı. Yani aman yarabbim sabır sabır nereye kadar.

Nolur Bi an önce 3 aylık olsa şu gaz sancıları bitse sürekli çığlık atıyor morarana kadar ağlıyor kucak istiyor
Offf herkes mi gaz ağrısı çekiyor ben çocuk doktoruma danışıp biogaia ve subsimplex başladım bir de her emzlrme sonrası 15-20 dk masaj . Çok şükür bugün azıcık iyi. Geçen akşam ağlamak üzereydim o ağladıkça

Nolur Bi an önce 3 aylık olsa şu gaz sancıları bitse sürekli çığlık atıyor morarana kadar ağlıyor kucak istiyor
Hepimiz çekiyoruz baktım da özellikle erkek bebekler yıkıyor ortalığı
Artık battaniyeye sarıyorum penye yelek, külotlu çorap giydiriyorum tulumlarının altına

Bacım öyle yapmaya, konuşmaya kalkınca sık memeni yüzüne doğru fışkırt al sana süt , ne süt yok yok diyip moralimi bozuyorsun de , bak gör o zaman çenesini bir daha açamaz
Denenmiş onaylanmış yöntem

Ayni şekilde devam ediyor canim yeni güncelleme gelmedi. Daha iyiye gidecegine kötüye gidiyor her sey

Kizlar merhaba biz bugün doktora gittik acil. Göbeğinde bir bölge morarmis gibiydi. Acaba iltihap mi diye düşündüm panik yaptim. Doktor göbek fıtığı dedi. Takip et sürekli dedi. Cok üzüldüm. Neden oldugunu sordum. Doktor yapisal dedi. Ama internete baktigimda cok ikinmaktan ve aglamaktan oldugu yaziyor. Gercekten de birkac gündür uykusunda bile ikiniyordu bebeğim hepimizin gaz sorunu var malesef, siz de göbekleri gözlemleyin diye yazayim dedim gerci elden bir sey gelmiyor ne ikinmasini gecirebiliyoruz ne aglamasini

Ayy nasil bi kafa yapisidir bu ya
Keske onun yaninda hic emzirmeseydin en basta kuzum ya ben de ne yasayacagimi bilemedigim icin, dogumdan önce eşime demistim annenin yaninda emziremem, kendi annemden baskasindan cekinirim diye. O da annesine söylemis. Ben emzirirken odadan cikti hep kendi kendine sagolsun

Tam da bugun cocugumun gobek fitigi oldugunu ogrendim, senin bu yorumunu gördüm, iyi geldi nasil anladin fitik oldugunu canim? Morluk olmus muydu gobek deliginde? İnternette baktigim gorsellerde morluk yok da hic. Bizimkinde var, acaba doktor yanlis mi yorumladi diye düşünüyorum

Bende bır yete gıdınce bıberon verıyorum dısarıda. Bıberon içtımı daha cok gaz oluyo farkettımde

Çayı nasıl yapıyorsun cnm birde her zaman taze mi yapıyorsun?
Toz kimyon olur mu
Toz kımyonla yapıyorum. Sabah yaoıyorum ertesı gun tazelıyorum yarım cay bardagı kaynayan su yarım cay k kımyın azda seker. Bı tık kaynatıo suuzo verıyırun 3,4 kasık

Nası veriyorsun onu canım?
Yok sadece geceleri ikimizide zorlayan saatinde biberonla veriyordum sütümü. Günde 1 kez oda. Daha rahat olmuştuk aslınds ama ben öyle sanmısım , gaz olarak geri döndğ
Yarım cay b. Kaynayan suya yarım çay k kimyon azda seker koyup 1 tık kaynatıyorum

Kizlar kış için uyku tulumu düşünüyorum annemde dogalgaz var ama haftasonlari eve gelecez bizim evde yok mersin gibi bir yerde 2.5 tog alsam kalın olurmu bilemedim üstümüzü çok açıyoruz Müslin kundak yapıyorum ama krize giriyor eller açıkta kalacak

Çok geçmiş olsun tam olarak göbeğin neresinde cnm bende hep kontrol ediyorum çok ıkınıyor
Mutlaka bir çocuk doktoruna daha git , artık öyle bir döneme geldik ki bir doktorun dediğini diğer doktor onaylamıyor

Suanda terleyebılır. Terde cok kotu hasta eder bizm burası gece ev 23 derecede sadece cıtcıtlı badı ve penye alt ust takımla yatıyo. Muslını sabaha karsu ortuyırum ustune.
Usumekten degık terden korkun. O tıkanıklık sonra gecmıyor basıma geldı bılıyorım
Kısım uyku tulumu bende kullanıcam sobasız odada yatıcam ama suan bence kalım gelır. Ev kac derece gecelerı o onemlı

Fotografi bu canim. Ben acikcasi iltihaptan şüphelendim, sanki alttan kan toplamis, morarmis gibi geldi bana. Ondan korkup acele götürdüm doktora. Fitik dedi ama guvenemedim.
Gecmezse haftaya baska bir doktora daha goturucem cok haklısın. Gercekten fitik degilse ve iltihapsa vakitlice ilac kullanamadigim icin daha da uzulucem

Vizeci06 fotoğrafı yukleyememisim

Uykusuzluktan ben kış kısmını okumamısım kış burada da ılık gecıyor ama soguk evler sobalı. Ben sobalı odada yatmam bebegıde yatırmam terlıyor sonra soba sonuyor faln fılan
Uyku tulumu 3 çocugum dada kullandım. İçi penye olsun rahat etsın buyuk al bıraz sıkmasın ve için normal penye pıjama gıydır cok rahat ve kullnslı olur

Benimkinde morluk yoktu ama şekil olarak göbek deliği dışa dogru şişti, yani anlaşılmayacak gibi değildi açıkcası

Aman kuzum seninkinin son hareketinden sonra seni kayınvalidesinden dertliler derneği başkanı yaparız, o ne saçma hareket Allah akıl fikir versin (bu arada benim annem ile kv karşılıklı ilk bebeğimde ilk 3 gün süt gelmeyince o süt fışkırma olsun, banyoda duvarlara sütün akması olsun... Bir sürü hikayeyi anlatıp yok tarak ile memeni tara, yok ılık duş al, yok bunda süt olmayacak muhabbeti yapmışlardı ama seninki fenaymış, kadın içinde neler yaşadı ise sonunda dayanamamış )

Kızlar burda muhabbeti olmuştu bebeğin poposunu uyarmak lazım diye benimki fışkırttı önlem almadan denemeyinşz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…