- 26 Nisan 2019
- 5.386
- 8.909
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #53.141
Niye popoyu uyardın kabız mıBenimkinde morluk yoktu ama şekil olarak göbek deliği dışa dogru şişti, yani anlaşılmayacak gibi değildi açıkcası
Aman kuzum seninkinin son hareketinden sonra seni kayınvalidesinden dertliler derneği başkanı yaparız, o ne saçma hareket Allah akıl fikir versin (bu arada benim annem ile kv karşılıklı ilk bebeğimde ilk 3 gün süt gelmeyince o süt fışkırma olsun, banyoda duvarlara sütün akması olsun... Bir sürü hikayeyi anlatıp yok tarak ile memeni tara, yok ılık duş al, yok bunda süt olmayacak muhabbeti yapmışlardı ama seninki fenaymış, kadın içinde neler yaşadı ise sonunda dayanamamış)
Kızlar burda muhabbeti olmuştu bebeğin poposunu uyarmak lazım diye benimki fışkırttıönlem almadan denemeyinşz
Ay fışkırsa sütüm zaten hiç sıkıntı olmayacakBacım öyle yapmaya, konuşmaya kalkınca sık memeni yüzüne doğru fışkırt al sana süt , ne süt yok yok diyip moralimi bozuyorsun de , bak gör o zaman çenesini bir daha açamaz
Denenmiş onaylanmış yöntem
Ya ben oda değiştiriyorum arkamdan geliyorAyy nasil bi kafa yapisidir bu ya
Keske onun yaninda hic emzirmeseydin en basta kuzum yaben de ne yasayacagimi bilemedigim icin, dogumdan önce eşime demistim annenin yaninda emziremem, kendi annemden baskasindan cekinirim diye. O da annesine söylemis. Ben emzirirken odadan cikti hep kendi kendine sagolsun
Valla cidden her gün farklı bir şey yapıyorBenimkinde morluk yoktu ama şekil olarak göbek deliği dışa dogru şişti, yani anlaşılmayacak gibi değildi açıkcası
Aman kuzum seninkinin son hareketinden sonra seni kayınvalidesinden dertliler derneği başkanı yaparız, o ne saçma hareket Allah akıl fikir versin (bu arada benim annem ile kv karşılıklı ilk bebeğimde ilk 3 gün süt gelmeyince o süt fışkırma olsun, banyoda duvarlara sütün akması olsun... Bir sürü hikayeyi anlatıp yok tarak ile memeni tara, yok ılık duş al, yok bunda süt olmayacak muhabbeti yapmışlardı ama seninki fenaymış, kadın içinde neler yaşadı ise sonunda dayanamamış)
Kızlar burda muhabbeti olmuştu bebeğin poposunu uyarmak lazım diye benimki fışkırttıönlem almadan denemeyinşz
Yap yap tek bırakmayın bızı en az 3 performansı beklıyorum.
Vala salya opmesende akıyı aksın bosver. Daha ıyı daha tatlı olur operız
Bizde de çörekotu yağıyla ayak masajı işe yaradı
Canım sürekli ağzında sanki bişey yiyormuş gibi yapıp yüzünü ekşitiyor sanırım o acı su dedikleri yukarı çıkıyor diye düşünüyorum birde kusması var tabi belki normaldir doktora soracağız kontrole gidince
Kesinlikle gazdan dolayı bizde neler neler yapıyoruz bütün gaz masajlarını deniyoruz kiraz çekirdeği kemeri aldık, gaz ilaçlarını aldık yazık yavrum kıvranıyoson 1 ay kaldı diye avutuyorum kendimi
Uyanıklık süresi tablosu oluyor ya pna uyarak uyutuyoruz çpk rahatız diye yorumlar yazılmış instagrama. O tablolara uyarak uyutan var mı çok mu zorlama oluyor ben deneyince ya uyumadı ya 5 dk yatıp kalktı hemen
Bu kadın doğum yaptı ise benim içimde 1 tane daha kalmış olabilir
Kaynanasından dertli olanlarBende kervana katıldım. Çarşamba akşam kayınvalidem geldi. Normalde annem yanımdaydı 18 gündür . Kayınvalidem gelince annem ertesi gün ‘ kızım sana Allah sabır versin ‘ deyip memlekete kaçtı yani gerçekten iyi niyetli olduğunu düşünüyorum ama Allah aşkına sütü gelmeyen birine ‘ benim hep sütüm akardı , bir memeden emzirirken diğerini sağıp atardım , bardak bardak sütüm gelirdi ‘ de denilmez. Geldiğinden beri o emzirirken o kadar dikkatli bakıyor ki arka odaya geçiyorum emzirmek için. Hala arkamdan geliyor. Bombayı patlatayım geçen emzirmeye başlıcam benim küçük arada memeyi alırken alıp alıp bırakıyor bunu gördü . Mememi tutup çocuğa vermeye kalktı. Yani aman yarabbim sabır sabır nereye kadar.
Offf herkes mi gaz ağrısı çekiyorben çocuk doktoruma danışıp biogaia ve subsimplex başladım bir de her emzlrme sonrası 15-20 dk masaj . Çok şükür bugün azıcık iyi. Geçen akşam ağlamak üzereydim o ağladıkça
Hepimiz çekiyoruz baktım da özellikle erkek bebekler yıkıyor ortalığı
Artık battaniyeye sarıyorum penye yelek, külotlu çorap giydiriyorum tulumlarının altına
Bacım öyle yapmaya, konuşmaya kalkınca sık memeni yüzüne doğru fışkırt al sana süt , ne süt yok yok diyip moralimi bozuyorsun de , bak gör o zaman çenesini bir daha açamaz
Denenmiş onaylanmış yöntem
Hayirdir beybim şafak mı sayacaksın asfhjkj
Tam da bugun cocugumun gobek fitigi oldugunu ogrendim, senin bu yorumunu gördüm, iyi geldinasil anladin fitik oldugunu canim? Morluk olmus muydu gobek deliginde? İnternette baktigim gorsellerde morluk yok da hic. Bizimkinde var, acaba doktor yanlis mi yorumladi diye düşünüyorum
Ahahahh bakalim huşun kaç gun sürecekJosei huşu içindeyim canım. Geldi bana o dinginlik yine. Adeta lohusamın ilk günlerinde gibiyim. Şafak sayacağım tabii ki. Huşumu böyle sürdürebilirim ancak
Geçmiş olsun canım. Hiç bilgim olan bir konu değil ama ne dedi doktor? Beklemekten başka tedavisi yok muymuş?
Niye popoyu uyardın kabız mı
Festicim özel bir masaj değilBi o kaldı karışmadığın anne deseydin keşke. Bu kayınvalideler kapatılsın ben istemiyorum.
Maşallah
Masaj hangisini yapıyorsun canım?
İnternettense link atar mısın?
Benimki de günler sonra bugün kaka yaptı. Poposunu yıkarken hadi vücudunu da yıkadım. Yağla masaj yaptım. Tertemiz giydirdim. Oh rahatladı uyur dedim. Uyumadı. Emdi de emdi uyumadı. Meme uçlarım artık başka birşeye dönüştü. Öyle meme ucu olmaz Allah affetsin.Kuzum kabız değil ama huysuz ya ayıptır söylemesi öyle aman aman kaka yapmamıştı ama bezini değiştirecektim, eşimde yanımda idi, sonra aklıma geldi ben ıslak mendili ile uyardım öyle özel birşey yapmadım yani dr denk mi geldi nedir bir zortladısonra alttaki temiz bezine hemen aldım birde ona yaptı ohhhh yarasın diyeceğim ama bu saat oldu hala uyutamadım
Benimki de günler sonra bugün kaka yaptı. Poposunu yıkarken hadi vücudunu da yıkadım. Yağla masaj yaptım. Tertemiz giydirdim. Oh rahatladı uyur dedim. Uyumadı. Emdi de emdi uyumadı. Meme uçlarım artık başka birşeye dönüştü. Öyle meme ucu olmaz Allah affetsin.Uyumama güncellemesi gelmiş ve işin kötü yanı güncellemeyi erteleme tuşu yok. Şak diye geliyor buyrun devam edin deniyor. Olmaz ki böyle canım. Bana da sen uyumasan da 2 çocuğa yetersin şeysi geldi heralde hala yaşıyorum.
Not: yemek yapamadım.. çamaşırları asamadığım için bir tur daha yıkadım kokmasın diyebulaşık makinesini boşalttım. Ütüyle göz göze gelmemeye çalıştım hemen uzaklaştım ordan. Ne bulduysam onu yedim. Emzirirken arada kaymışım bebişin cin gibi gözleriyle kendime geldim (çünkü korktum )
Bakın saçmalıyorum. Çünkü o kadar uyumadım ki. ve uyudu sonunda şu saatte 2 lokma yiyip yazılanları okuyayım derken bebe uyandısiz bu satırları okurken ben meme ucumun artık kopma noktasına gelmesini seyredicem. İyi akşamlar
Bende daha uyutamadım vallaha sesiyle evi inletiyor sıpaKuzum kabız değil ama huysuz ya ayıptır söylemesi öyle aman aman kaka yapmamıştı ama bezini değiştirecektim, eşimde yanımda idi, sonra aklıma geldi ben ıslak mendili ile uyardım öyle özel birşey yapmadım yani dr denk mi geldi nedir bir zortladısonra alttaki temiz bezine hemen aldım birde ona yaptı ohhhh yarasın diyeceğim ama bu saat oldu hala uyutamadım
Aynı ilaçları kullanıyoruz bunlara ek mommys blis kullanıyoruz ama çocuğum ıkınmaktan çatlıcakOfff herkes mi gaz ağrısı çekiyorben çocuk doktoruma danışıp biogaia ve subsimplex başladım bir de her emzlrme sonrası 15-20 dk masaj . Çok şükür bugün azıcık iyi. Geçen akşam ağlamak üzereydim o ağladıkça
Ayyyy galiba evet erkekler daha gazlı oluyorHepimiz çekiyoruz baktım da özellikle erkek bebekler yıkıyor ortalığı
Artık battaniyeye sarıyorum penye yelek, külotlu çorap giydiriyorum tulumlarının altına
Şimdi indirimlerden alacam cnm kış için aralık gibi kullanmak içinSuanda terleyebılır. Terde cok kotu hasta eder bizm burası gece ev 23 derecede sadece cıtcıtlı badı ve penye alt ust takımla yatıyo. Muslını sabaha karsu ortuyırum ustune.
Usumekten degık terden korkun. O tıkanıklık sonra gecmıyor basıma geldı bılıyorım
Kısım uyku tulumu bende kullanıcam sobasız odada yatıcam ama suan bence kalım gelır. Ev kac derece gecelerı o onemlı
Tesekkurler cnm bende ilk mesaj okuyunca ona cevap verdim bunu Şimdi gördüm ah bu uykusuzluğu ne yapacaz canlari sağolsunUykusuzluktan ben kış kısmını okumamısımkış burada da ılık gecıyor ama soguk evler sobalı. Ben sobalı odada yatmam bebegıde yatırmam terlıyor sonra soba sonuyor faln fılan
Uyku tulumu 3 çocugum dada kullandım. İçi penye olsun rahat etsın buyuk al bıraz sıkmasın ve için normal penye pıjama gıydır cok rahat ve kullnslı olur
Kuzum valla gitmesin desem o gün birgün gelecek o yüzden bırak kendi kanatlarınla uçmaya başla. Kendi düzenini oturt. Zaten bir süre sonra bakmışsın prof olmmuşsunSana kıyamam ya.
Keşke daha önce söyleseydin annemin ayaklarına kapanırdım nolur gitme diye
Amin canım çok sağol inşallah toparlar hemen bebişlerimiz hiç hasta olmasınÇok şükür canım. 2-3 güne düzelecek o. Sen içini ferah tut. Önlemini aldın önemli olan o. Baticon vermemişti ama sizde gerekli demek ki. Allahım şifa versin fındıkkuşlarımıza.
Canım doktora götürdüm k vitamini yaptı baticon verdi onunla sabah akşam sür dedi inşallah geçer bir am önceCanım ben hazıran annesiyim. Benim bebegimde böyleydi. Etlik zubeyde de bir doktor gümüşle yaktı. Sonra hiç birseyi kalmadı. Belki bunu sorabilirsin.
Giyinmekten ve üstünü çıkartmamdan nefret ediyor diyebilirim ama mecbur giydiriyorum yoksa daha da gazlanıyorAyyyy galiba evet erkekler daha gazlı oluyorpeki bu sıcakta nasıl duruyor bizim ki huylu hiç uzun giymiyor sıkılıyor yine ağlamaya başlıyor
Çok şükür canım bende yıkadım her gün sıcak havalar diye doktor göbeğini parmağıyla açtı aktif kanama vardı k vitamini iğnesi yaptı o iyi gelecektir dedi batikon verdi sabah akşam kullanacağız inşallah iyi olur bebeğimCsnim yikamamani tavsiye ederim bir süre daha. Bizim de 11. gün düstü sonrasinda cok hafif bir sizinti oluyordu kan kuruyordu falan. Ben yikamadim 8-9 gün iyicene kurumasini bekledim. Bu sürede sildim hep. Sizinki de baya daha kurumamis gibi duruyor. Havalandir, ben batikon süräp kurutturdum günde 1-2 kere. Bezi disa dogru katladim degmesin tahris olmasin diye suanda düzeldi cok sükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?