2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Niye popoyu uyardın kabız mı

Ay fışkırsa sütüm zaten hiç sıkıntı olmayacak bıktım yeminle . Eşime dedim en son . O bu konuda ne kadar üzüldüğümü biliyor . Konuşmuş annesi ile . Çok şükür çeneler kapandı
Ya ben oda değiştiriyorum arkamdan geliyor insan der di mi bu kadın neden gidiyor ama yok bacım.
Valla cidden her gün farklı bir şey yapıyor artık şaşıramıyorum bile . Zeytinyağlı pamukla poposuna dokunmak benim ufaklığında fışkırarak kakasını yapmasını sağlamıştı gazlı bebek annelerine tavsiye edilir ( not mutlaka alt açma bezi kullanın )

Yap yap tek bırakmayın bızı en az 3 performansı beklıyorum.
Vala salya opmesende akıyı aksın bosver. Daha ıyı daha tatlı olur operız

Bende bekliyorum bakalım hdjdjd
Hdjdjdj bence de ben öpüyorum yalan yok. Kimseye öptürmüyorum ama kendim şapır şupur o kadar farkım olsun canım.

Bizde de çörekotu yağıyla ayak masajı işe yaradı

Onu denemedim ama sıkıldım yeni şeyler denemeye istediğim etkiyi alamayınca üzülüyorum hdjdj

Fırkırtarak kusuyorsa olma ihtimali var birde eğer öğünden sonra mı kusuyor?

Kesinlikle gazdan dolayı bizde neler neler yapıyoruz bütün gaz masajlarını deniyoruz kiraz çekirdeği kemeri aldık, gaz ilaçlarını aldık yazık yavrum kıvranıyo son 1 ay kaldı diye avutuyorum kendimi

Allahım inşallah geçer yoksa benim içim geçecek en sonunda.

Uyanıklık süresi tablosu oluyor ya pna uyarak uyutuyoruz çpk rahatız diye yorumlar yazılmış instagrama. O tablolara uyarak uyutan var mı çok mu zorlama oluyor ben deneyince ya uyumadı ya 5 dk yatıp kalktı hemen

Ben uyutmuyorum hatta bence ben uyutamıyorum bu çocuk hep uyanık ben anlamadım. Uyutuyorum gazdan dolayı 15-20 dk da uyanıyor. Aslında denemek isterim belki iyi gelir.

Bu kadın doğum yaptı ise benim içimde 1 tane daha kalmış olabilir

sende ben gibi görüp görüp sinir oluyosun bdndnkdkdhhjjj bize instagramın yasaklanması lazım şuan jdjd

Bi o kaldı karışmadığın anne deseydin keşke. Bu kayınvalideler kapatılsın ben istemiyorum.

Maşallah
Masaj hangisini yapıyorsun canım?
İnternettense link atar mısın?

Hepimiz çekiyoruz baktım da özellikle erkek bebekler yıkıyor ortalığı
Artık battaniyeye sarıyorum penye yelek, külotlu çorap giydiriyorum tulumlarının altına

Valla sıcak iyi gelen en güzel çözüm. Bende yün patik giydiriyorum. İlk zamanlar sarıyordum onu bıraktım. Ama ayaklar her daim sıcak olmalı gazlı bebişlerde.

Kesinlikle. İlla gözünün içine sokucan böylelerinin. Ama şeyde demek lazım maşallah de nazarın değmesin.

Benim kayınvalidemde çocuğu cümle aleme gösterdi sormadan etmeden. Sonra katılıyo çocuk ağlarken okuyoruz rahatlıyor kalkıp bize anne babanın nazarı çok değer diyo. Ee mübarek cümle alemin değmiyor mu? Ay bu kayınvalideler kapatılsın ben artık istemiyorum.

Hayirdir beybim şafak mı sayacaksın asfhjkj

Josei huşu içindeyim canım. Geldi bana o dinginlik yine. Adeta lohusamın ilk günlerinde gibiyim. Şafak sayacağım tabii ki. Huşumu böyle sürdürebilirim ancak

Geçmiş olsun canım. Hiç bilgim olan bir konu değil ama ne dedi doktor? Beklemekten başka tedavisi yok muymuş?

Ahahahh bakalim huşun kaç gun sürecek insallah Bulut kusumun gazlari bitene kadar huşu içinde kalirsin
Doktor cok aciklayici degildi ama göbek fitigi olan bebeklerin yuzde 97 sininki geciyormus kendiliginden. İcim rahatladi. İkinmaktan oldugunu düşünüyorum ben, yarın masaja başlıcam, yapmamistim daha önce. Ne gamsızmışım

Niye popoyu uyardın kabız mı

Kuzum kabız değil ama huysuz ya ayıptır söylemesi öyle aman aman kaka yapmamıştı ama bezini değiştirecektim, eşimde yanımda idi, sonra aklıma geldi ben ıslak mendili ile uyardım öyle özel birşey yapmadım yani dr denk mi geldi nedir bir zortladı sonra alttaki temiz bezine hemen aldım birde ona yaptı ohhhh yarasın diyeceğim ama bu saat oldu hala uyutamadım

Bi o kaldı karışmadığın anne deseydin keşke. Bu kayınvalideler kapatılsın ben istemiyorum.
Maşallah
Masaj hangisini yapıyorsun canım?
İnternettense link atar mısın?
Festicim özel bir masaj değil karnına losyon sürüp ovuyoruz ayaklara pedal hareketi. Sonra sırtını babası baya ovalıyor pat pat yapıp. Bence damlalar baya işe yaradı Benim Bebiş sezaryen bebeği . Muhtamelen bağırsak florasında yararlı bakteriler eksikti. Biogaia ile 2 günde bile rahatladı çocuk

Benimki de günler sonra bugün kaka yaptı. Poposunu yıkarken hadi vücudunu da yıkadım. Yağla masaj yaptım. Tertemiz giydirdim. Oh rahatladı uyur dedim. Uyumadı. Emdi de emdi uyumadı. Meme uçlarım artık başka birşeye dönüştü. Öyle meme ucu olmaz Allah affetsin. Uyumama güncellemesi gelmiş ve işin kötü yanı güncellemeyi erteleme tuşu yok. Şak diye geliyor buyrun devam edin deniyor. Olmaz ki böyle canım. Bana da sen uyumasan da 2 çocuğa yetersin şeysi geldi heralde hala yaşıyorum.

Not: yemek yapamadım.. çamaşırları asamadığım için bir tur daha yıkadım kokmasın diye bulaşık makinesini boşalttım. Ütüyle göz göze gelmemeye çalıştım hemen uzaklaştım ordan. Ne bulduysam onu yedim. Emzirirken arada kaymışım bebişin cin gibi gözleriyle kendime geldim (çünkü korktum )

Bakın saçmalıyorum. Çünkü o kadar uyumadım ki. ve uyudu sonunda şu saatte 2 lokma yiyip yazılanları okuyayım derken bebe uyandı siz bu satırları okurken ben meme ucumun artık kopma noktasına gelmesini seyredicem. İyi akşamlar

Sana kıyamam ya.
Keşke daha önce söyleseydin annemin ayaklarına kapanırdım nolur gitme diye

Bende daha uyutamadım vallaha sesiyle evi inletiyor sıpa

ffestinalente hiç kışlık yün patikler aklıma gelmedi bende ondan giydireyim
Beynim durmuş gibi en basit şeyler aklıma gelmiyor sanırım uykusuzluğa alıştım bugün iki bebeği uyutunca giriştim banyo tuvalete ne kadar kayınvalidem yardım etse de hep yüzeysel temizliyor yinede sağolsun
Sadece banyoyu temizleyebildim ama çok mutluyum

Kızlar ben sallamam diyordum ama durduramıyorum reflü yatağını ayağıma koyup sallıyorum ya hata mı ediyorum
Uyumadığı zamanlar hep kucakta , yatıp uslu uslu durmuyor saçını yoluyor ağlaya bilmek için

Aynı ilaçları kullanıyoruz bunlara ek mommys blis kullanıyoruz ama çocuğum ıkınmaktan çatlıcak

Hepimiz çekiyoruz baktım da özellikle erkek bebekler yıkıyor ortalığı
Artık battaniyeye sarıyorum penye yelek, külotlu çorap giydiriyorum tulumlarının altına
Ayyyy galiba evet erkekler daha gazlı oluyor peki bu sıcakta nasıl duruyor bizim ki huylu hiç uzun giymiyor sıkılıyor yine ağlamaya başlıyor

Şimdi indirimlerden alacam cnm kış için aralık gibi kullanmak için

Tesekkurler cnm bende ilk mesaj okuyunca ona cevap verdim bunu Şimdi gördüm ah bu uykusuzluğu ne yapacaz canlari sağolsun

Sana kıyamam ya.
Keşke daha önce söyleseydin annemin ayaklarına kapanırdım nolur gitme diye
Kuzum valla gitmesin desem o gün birgün gelecek o yüzden bırak kendi kanatlarınla uçmaya başla. Kendi düzenini oturt. Zaten bir süre sonra bakmışsın prof olmmuşsun

Bak geldim çünkü uyuttum yavruyu el mi yaman bey mi yaman. Ben hemen uyuyorum öptüm sizi kib bye

Çok şükür canım bende yıkadım her gün sıcak havalar diye doktor göbeğini parmağıyla açtı aktif kanama vardı k vitamini iğnesi yaptı o iyi gelecektir dedi batikon verdi sabah akşam kullanacağız inşallah iyi olur bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…