- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 36
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #53.201
Canim zeytinyaginin her hangi bir yan etkisini yasadiniz mi yoksa gayet sorunsuz dogal mi oldu?Canım zamanında annem de bize verirmiş, bende bebeğim çok ıkınınca çay kaşığı ile veriyorum her zaman vermiyoruz sonuçta ki burda bir arkadaşın doktoru da önermişti diye hatırlıyorum
Kızlar yaş yakınlığı cidden çok zor oluyor ben bunu ablam yaşarken şahit olmuştum, küçük yeğenimin altını alıyor ister istemez ilk zamanlar hep bebek ile ilgileniyor diye 3 yaşlarında idi sanki büyüğü altına kaçırmaya başlamıştı düşününsizinkiler zaten 2 yaş atakların en büyüğü zamanları, böyle bebeklijteki gibi gaz yada ağlama olarak düşünmeyin 2 yaş cidden bebeklikten çocukluğu geçiş gibi bir asileşiyorlar, bir söz dinlememe atarlanma durumu zaten oluyor sizin birde kardeş faktörü eklenmiş Allah yardımcınız olsun
(benim büyük 6 yaş o bile etkilenmesin diye her fırsatta onunla oyunlar oynarım, resimler çizeriz falan hala geçen o Bike benle ilgilenmiyorsunuz dedi)
Canim zeytinyaginin her hangi bir yan etkisini yasadiniz mi yoksa gayet sorunsuz dogal mi oldu?
İçinden çıkan şırıngayla 1 ml veriyorum 15ml kadar verebilirsiniz günlük ilk başlarda emzik batırıp veriyordum baya işe yarıyormommys blis kullanma şekliniz nasıl yani gece uyutmadan önce kaç damla bende aldım ama nasıl kullanicam kaç damla olacak bilmiyorum
Öğle uykularınız ne durumda? Bizim resmen teke düştü çok sıkıntılı. Gelişimi için uyku çok önemli ne yapcam bilmiyorum
Kızlar benim sütüm kesildi galibaeskiden 2 saate bi dolan göğüslerim şimdi dolmuyor bebek acıkıyor benim göğüsler boş. Doymuyor aranıyor mama da vermek istemiyorum ne yapsamki tavsiyeniz var mı
Denedm de olmuyor asla uyumuyor bugun 11.30 da birkez uyudu bir daha yokGündüz uyutamıyorum ben. Uyusa da gaz yüzünden kusma yüzünden uyanıyor 15-20 dk uyuyup. Sonra gece uykusuna geçemiyor çünkü aşırı yorgun oluyor. Ağlama krizlerine giriyor. Şuan senin dediğin standart uyku saatlerini araştırıyorum. Bu işe el atmam lazım. Olduğu kadar başlayıp günden güne sisteme sokacağım. Şuan ciddi anlamda kötü uykularımız.
Bence yazin ince giydiriyoruz onun etkisi olabilirmi. Kışın kat kat giyinip bağırsakları migdesi ve kendisi sıcacık oluyor bence ondan... benim iki çocukta olmadı böyle birşey olduysada okadar azki demek hatırlamıyorum bile bu bitirdi bizi yha.... dünkü düğünde damadın yengesi temiz nur yüzlü cok iyi bir kadın. Beni Öyle gördükçe dayanamadı geldj aldi kucağımdan daha kadin alip dua okumadan küt uyudumu kadında kadında okudu okudu ağzına yüreğine sağlık dun gece olmuş bebekleridd içi gitti kiza nazar değmiştir ver dedi dedi bende her aglaidinda aldit okudu bir güzel de uyuttu kızı ile lafta pusette yatsın diyee yanımda taşıdım yenge sagolsun o tuttu hep... bizde yıktı ortaligi esime anlatım inanmamıştir belki ağlıyormu diye geldi kadın yine hic susmadiki diyor eşimde aldığı anda sesini kesti Allah Allah diye diye bir hoş oldu .. bendd dun gecede olunca nazar duası açtık başına koydum uyudu hep..Ben otekılerde bu kadar zorlanmadım. Yaz bebesı daha gazlımıs onu anladım az kaldı dıye avutuyom kendımi
Benim de bugün mastit gibi bir durum oldu . O göğsünden süt gelmediKızlar benim sütüm kesildi galibaeskiden 2 saate bi dolan göğüslerim şimdi dolmuyor bebek acıkıyor benim göğüsler boş. Doymuyor aranıyor mama da vermek istemiyorum ne yapsamki tavsiyeniz var mı
Bnde sureklı evde nazar duası ve rukye acıyorum. Ben otekılerde de kat kat gıydırmedım ama yazın corap yelek gıymıyoz yanıp arada ıcıyız soguk ondanda olabılır.Bence yazin ince giydiriyoruz onun etkisi olabilirmi. Kışın kat kat giyinip bağırsakları migdesi ve kendisi sıcacık oluyor bence ondan... benim iki çocukta olmadı böyle birşey olduysada okadar azki demek hatırlamıyorum bile bu bitirdi bizi yha.... dünkü düğünde damadın yengesi temiz nur yüzlü cok iyi bir kadın. Beni Öyle gördükçe dayanamadı geldj aldi kucağımdan daha kadin alip dua okumadan küt uyudumu kadında kadında okudu okudu ağzına yüreğine sağlık dun gece olmuş bebekleridd içi gitti kiza nazar değmiştir ver dedi dedi bende her aglaidinda aldit okudu bir güzel de uyuttu kızı ile lafta pusette yatsın diyee yanımda taşıdım yenge sagolsun o tuttu hep... bizde yıktı ortaligi esime anlatım inanmamıştir belki ağlıyormu diye geldi kadın yine hic susmadiki diyor eşimde aldığı anda sesini kesti Allah Allah diye diye bir hoş oldu .. bendd dun gecede olunca nazar duası açtık başına koydum uyudu hep..
Sut kabızlıgı dıye bırsey var sut cabık emıldıgı için bagırsaklar bos kalabılıyor. Rahatsız oluyorsa gazı vardır rahat yapamıyordur. Kabız Degıldır ama emıyorsa egerPeki zeytinyağ veren arkadaşlar sizde işe yaradı mı??? Sabah verdim dört 5 saat oldu hala yapmadı kaka
Peki zeytinyağ veren arkadaşlar sizde işe yaradı mı??? Sabah verdim dört 5 saat oldu hala yapmadı kaka
Benımde aynı. Ama arada 10,15 dkıka kestırıyo onları sa saymamız lazımÖğle uykularınız ne durumda? Bizim resmen teke düştü çok sıkıntılı. Gelişimi için uyku çok önemli ne yapcam bilmiyorum
Yan etki yapmadı bızdeKızlar bu damla kullanan var mı? Kullanıp da bebeği kabız olan var mı
Eki Görüntüle 3299251
Yan etki yapmadı bızde
Kat kar bende giydirmek istmezdimde sobalı ev bir yeri sıcaksa diğer odasi soğuk yada sonse falan yine soğuk hani ondan bi ikişer kat giydirmisligim vardir hepsini bu bebişim hariç aynen ondanda olabilir tâbi. Okullarda açıldı güzel sorunsuz bol başarılı bir dönem olsun bütün çocuklarımızaBnde sureklı evde nazar duası ve rukye acıyorum. Ben otekılerde de kat kat gıydırmedım ama yazın corap yelek gıymıyoz yanıp arada ıcıyız soguk ondanda olabılır.
Dua dinlemek bebeğe değil bizlerede çok iyi geliyor gece açıyorum çoğunlukla gündüz uykularımiz normal gece daha rahat yatsın diye her gün açacağım gibi artık tabi aklı erinceye kadar ondan sonra alisirsa her zamN gece sesle uyumak ister falan bir de o alışkanlık olmasın yeter yazmamız bize şimdiBnde sureklı evde nazar duası ve rukye acıyorum. Ben otekılerde de kat kat gıydırmedım ama yazın corap yelek gıymıyoz yanıp arada ıcıyız soguk ondanda olabılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?