2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canim zeytinyaginin her hangi bir yan etkisini yasadiniz mi yoksa gayet sorunsuz dogal mi oldu?

Kızlar benim sütüm kesildi galiba eskiden 2 saate bi dolan göğüslerim şimdi dolmuyor bebek acıkıyor benim göğüsler boş. Doymuyor aranıyor mama da vermek istemiyorum ne yapsamki tavsiyeniz var mı

Öğle uykularınız ne durumda? Bizim resmen teke düştü çok sıkıntılı. Gelişimi için uyku çok önemli ne yapcam bilmiyorum

Gündüz uyutamıyorum ben. Uyusa da gaz yüzünden kusma yüzünden uyanıyor 15-20 dk uyuyup. Sonra gece uykusuna geçemiyor çünkü aşırı yorgun oluyor. Ağlama krizlerine giriyor. Şuan senin dediğin standart uyku saatlerini araştırıyorum. Bu işe el atmam lazım. Olduğu kadar başlayıp günden güne sisteme sokacağım. Şuan ciddi anlamda kötü uykularımız.

Kızlar benim sütüm kesildi galiba eskiden 2 saate bi dolan göğüslerim şimdi dolmuyor bebek acıkıyor benim göğüsler boş. Doymuyor aranıyor mama da vermek istemiyorum ne yapsamki tavsiyeniz var mı

Canım süt öyle hemen kesilmez Allahın izni ile, gögüsler sadece süt üretimine alıştığı için yumuşak olabiliyor ama içi süt dolu olabiliyor yada senin dinlenemediğim yada bol sıvı alamadığın zamanlarda o günlük azalmış gibi olur ama sonrası yine dolacaktır emin olabilirsin doymuyor aranıyor diyorsun ya hepimizin ki herhangi bir sebepten huysuz olunca bol bol emiyor ve tok yada aç farketmez sürekli de aranıyor yani her arandığı da açlıktan değil (canım benim hastane emzirme ebem kesinlikle süt yok süt kesildi demeyin beyniniz buna inanır diyordu, kendini takip et dinlenmeye ve güzel bir uyku çekmeye çalış bakalım)

Denedm de olmuyor asla uyumuyor bugun 11.30 da birkez uyudu bir daha yok

Ben otekılerde bu kadar zorlanmadım. Yaz bebesı daha gazlımıs onu anladım az kaldı dıye avutuyom kendımi
Bence yazin ince giydiriyoruz onun etkisi olabilirmi. Kışın kat kat giyinip bağırsakları migdesi ve kendisi sıcacık oluyor bence ondan... benim iki çocukta olmadı böyle birşey olduysada okadar azki demek hatırlamıyorum bile bu bitirdi bizi yha.... dünkü düğünde damadın yengesi temiz nur yüzlü cok iyi bir kadın. Beni Öyle gördükçe dayanamadı geldj aldi kucağımdan daha kadin alip dua okumadan küt uyudumu kadında kadında okudu okudu ağzına yüreğine sağlık dun gece olmuş bebekleridd içi gitti kiza nazar değmiştir ver dedi dedi bende her aglaidinda aldit okudu bir güzel de uyuttu kızı ile lafta pusette yatsın diyee yanımda taşıdım yenge sagolsun o tuttu hep... bizde yıktı ortaligi esime anlatım inanmamıştir belki ağlıyormu diye geldi kadın yine hic susmadiki diyor eşimde aldığı anda sesini kesti Allah Allah diye diye bir hoş oldu .. bendd dun gecede olunca nazar duası açtık başına koydum uyudu hep..

Benim de bugün mastit gibi bir durum oldu . O göğsünden süt gelmedi sıcak uygulama sağım ile gece biraz da olsa emzirebildim. Benim sütüm çoğunlukla az geliyor . Nurse harveys mom-ma şurup içiyorum biraz arttı. Benim Bebiş de hiç doymuyor belki de seninki atak haftasındadır

Bnde sureklı evde nazar duası ve rukye acıyorum. Ben otekılerde de kat kat gıydırmedım ama yazın corap yelek gıymıyoz yanıp arada ıcıyız soguk ondanda olabılır.

Peki zeytinyağ veren arkadaşlar sizde işe yaradı mı??? Sabah verdim dört 5 saat oldu hala yapmadı kaka
Sut kabızlıgı dıye bırsey var sut cabık emıldıgı için bagırsaklar bos kalabılıyor. Rahatsız oluyorsa gazı vardır rahat yapamıyordur. Kabız Degıldır ama emıyorsa eger

burcumsu12 nasıl sokucaz uykuları düsene 2 aylık bebeklerde 45. Dk dan sonra aşırı yorgunluk başlıyormuş. Benimde 2-3 saat uyanık kalıyor mesela gündüz. Perde mi alsam hafif karatıp mı uyutsam? Ee bu sefer de destekli uyumaya alışmayacak mı? Benim beynim almadı şuan ndjdk

Bnde sureklı evde nazar duası ve rukye acıyorum. Ben otekılerde de kat kat gıydırmedım ama yazın corap yelek gıymıyoz yanıp arada ıcıyız soguk ondanda olabılır.
Kat kar bende giydirmek istmezdimde sobalı ev bir yeri sıcaksa diğer odasi soğuk yada sonse falan yine soğuk hani ondan bi ikişer kat giydirmisligim vardir hepsini bu bebişim hariç aynen ondanda olabilir tâbi. Okullarda açıldı güzel sorunsuz bol başarılı bir dönem olsun bütün çocuklarımıza

Dua dinlemek bebeğe değil bizlerede çok iyi geliyor gece açıyorum çoğunlukla gündüz uykularımiz normal gece daha rahat yatsın diye her gün açacağım gibi artık tabi aklı erinceye kadar ondan sonra alisirsa her zamN gece sesle uyumak ister falan bir de o alışkanlık olmasın yeter yazmamız bize şimdi onu bile yuk gördüm onca çantalarla kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…