2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Öğle uykularınız ne durumda? Bizim resmen teke düştü çok sıkıntılı. Gelişimi için uyku çok önemli ne yapcam bilmiyorum
Gündüzleri evdeysek huzursuzlugu yoksa gazla ilgili çok ağır derecede uykularımiz güzel şimdilik acıkınca emzirip yine yatırıyorum çocuklara ses yaptırtmiyorum uykusu açılmasın diye oda bez alirken çoğunlukla uyanır kipirdakikca falan geceleride saat araligina da hiç bakmadım ne zaman acıkır altını batirirsa öyle ağlıyor bende öyle kalkıyorum. Bazen bir damarı tutuyor ne uyuyo ne uyutuyor gunduzlu geceli

Kızlar benim sütüm kesildi galiba eskiden 2 saate bi dolan göğüslerim şimdi dolmuyor bebek acıkıyor benim göğüsler boş. Doymuyor aranıyor mama da vermek istemiyorum ne yapsamki tavsiyeniz var mı
Csnim benim de gün icinde gögüslerim öyle sert sert degil cünkü cok fazla emiyor.sadece geceleri sertlesiyor 3-4 saat emmezse. O sirada da tabi dinlenme halindeysem. Sütün kesilmemistir yani o emdikce süt gelir kesilmez. Dolmamasi gelmedigi anlamina gelmiyor icin rahat olsun. Bezlerini takip et, cisli kakali bezler günde 4-5 oluyorsa doyuyordur o.ve kilo alimi tabi normalse

Kızlar benim sütüm kesildi galiba eskiden 2 saate bi dolan göğüslerim şimdi dolmuyor bebek acıkıyor benim göğüsler boş. Doymuyor aranıyor mama da vermek istemiyorum ne yapsamki tavsiyeniz var mı
O aranmasi da refleks canim acliktan degildir, gögüslerin artik terbiye olmustur. Tabi sen bastan beri takibink daha iyi yapmissindir bebeginin, acikip acikmadigini doydu mu doymadi mi daha iyi bilirsin ama dedigim gibi kilo alimi iyiyse bezlerini dolduruyorsa doyuyordur canim endiselenme

Canim zaten bebeklerin uyuyacsklarini anlamalari lazimmis. Yani destek illa ki gerekiyor. Ya emzik, ya karanlik, ya bi müzik olabilir.. uykuyu cagristirici seyler yapilmali. Bence karartma iyi fikir. Gündüz cok karartmana gerek yok hafif los sakin bi ortam yaratabilirsin hosuna gider belki, ama geceleri karanlik olsun bence gece lambasi illa ki lazim

O kadar tesadüfi uyuyo ki dün emerken uyakaösı bugun babası omzunda uyuttu bi gün ben kollarımda ninniyle uyuttum hangisi tutarsa şansımıza düzen müzen olmuyo delircem destekli desteksiz her türlü uyku yok

Günü gününü tutmuyor işte
En azından 2-3 kez uyusa keşke gelişimi için çok önemli resmen gündüz uykusu tek

Günü gününü tutmuyor işte
En azından 2-3 kez uyusa keşke gelişimi için çok önemli resmen gündüz uykusu tek
2-3 kez garanti uyuyor ama saatlerinde muhakkak oynama oluyor bugün daha bir iyi gibi abisi okulda ve evdeki gumburtu ona göre geceleride iyi beni zorlamıyor yavrumda o düzeni uyku kontrolünü anca büyüdüğü zaman sağlarsın canım yha bizde Zor o görev gezmelerde falan sıkıntılı olur nerde uyursa ne zaman uyursa razıyız biz en güzel akillaninca yat değince yatan çocukların uykusunu düzene sokarız . Benim kizi babası alistirdi 21- 21.30 civarı hel erken yatardik babasi yat dedimi herkez yatardı benim kızda alıştı şimdi bebekten zor oluyor saatleride ama yinede o saat olunca elinde yastığı bekler evdeysek hep kuzum. bebisimize ayak uyduruyoruz suan

Dune varasa beyaz oda ışığı açıktı ama artık Mavi lamba yakıyorum öyle uyutuyorum alt alırken yakıyorum ışığı emerkende öyle gündüz de normal gun ışığı loş a alistirinca baska yerdeysem zorlar beni diye. İlerleyen aylarda gündüzleri bie kere uyuyacak oda öğlenleri ozamana kadar yorulup uykusu gelinceye kadar oynamaya devam

Kızlar banyo yaptırırken bebeğin kulağına su kaçmaması için nasıl önlem alıyorsunuz kulak tıkacı vs var mı bebekler için

Kızlar banyo yaptırırken bebeğin kulağına su kaçmaması için nasıl önlem alıyorsunuz kulak tıkacı vs var mı bebekler için
Kolda gaz çıkartma şeklinde tutuyorum esim yokken tekkende oğlumla yıkıyorum başını biraz dik tutmaya çalışıyorum herhangi birşey kullanmıyorum agir ağır biraz biraz su döküp yıkıyorum sadece başı için gerie vücuduna o rahatladigi icin daha çok suyla yıkıyorum başına su dökülmesi bazen hoşuna gitmiyor ama vücuduna bayılıyor

Böyle birşey varmış canım alicak olursan ama dikkatlice banyo yaptırırsan kacmaz kulağına su gibi hic gerek duyupta almadım

O kadar tesadüfi uyuyo ki dün emerken uyakaösı bugun babası omzunda uyuttu bi gün ben kollarımda ninniyle uyuttum hangisi tutarsa şansımıza düzen müzen olmuyo delircem destekli desteksiz her türlü uyku yok

Hdjdjdj ya bu bebişler bizi parmağında oynatıyor. Allahım yarabbim. Hastahanedeyiz şu sarılık ve böbrek işleri için. Ordan oraya koşturuyorum. Mışıl mışıl uyuyası tuttu hdjdjjd
Babasının kucağında bir gör. Sanırsın pamuk satenlerde yatıyor. Ses desen hareket desen o biçim hastahane ortamı işte. Ağzı açık uyuyor ya öylesine derin ay ben şok. Evde neler yapıyorum bana mısın demiyor.

Demiştim deeeemmmii bunlar dışarda uyur eve gelince de uyanır sen şimdi eve gidince gör bulut beyimizi annesi daha dur

Demiştim deeeemmmii bunlar dışarda uyur eve gelince de uyanır sen şimdi eve gidince gör bulut beyimizi annesi daha dur

Annesi pert. Gece içimden geçti hastahanede ayrıca yoruldum Bulut kuşumu uyutmam şart. Evde de çok işim var temizlik yapıcam mutfak dolaplarını silicem kafama koydum. Detay temizlik yapasım çok var. Perde alamda karanlıkta belki uyur

Vaay festii mutfak dolabi mi dediin benim icin hayal onlar suan deneyimini paylas bizimle belki ben de cesaret ederim bir gün

Evet ya biizmki de kayınvalidemler ve 4 torunu geldiğinde ev curcuna nası uyuya akşama kadar kayınvalidem de diyo oh rahatsın dinlenirsin iş yaparsın yardıma ihtiyacın yok tekken beni yorgunluktan bitiren bi bebe bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…