2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Dr ne dedi Paşa'miz için

Kızlar kalca ultrason randevusu nereden hangi bölümden alınıyor, hiç bilmiyorum
2.ayinda mi yapılıyor?
Ben de de aşırı unutkanlık başladı

Amınn daha oturamadım okul telası dan

Ahh ah sorma dertler derys denız oldu

Kızlar kalca ultrason randevusu nereden hangi bölümden alınıyor, hiç bilmiyorum
2.ayinda mi yapılıyor?
Ben de de aşırı unutkanlık başladı
Çocuk dr u yönlendirme yapıyordu canım bizde öyleydi önceden şimdi değiştimi hiç fikrim yokta normalde çocuk dr una gidiyorsun o da bi ultrasona yönleri yapıyor ben devlette muayene ettiriyorum da onun bi zamanı vardı ben onu unuttum

Kızlar bu damla kullanan var mı? Kullanıp da bebeği kabız olan var mı
Eki Görüntüle 3299251
Ben kullanıyorum herhangi bir sorun olmuyor kendim için de kullanıyorum
Bende sabah hastahanedeydim sarılık için kan idrar ultrason uğraştık bakalım inşallah birşey çıkmaz
Bulut kuşa ne dediler sarılık için cnm ?

Vaay festii mutfak dolabi mi dediin benim icin hayal onlar suan deneyimini paylas bizimle belki ben de cesaret ederim bir gün

Hdjdjjd kız bana da hayal oldu. Oğlan üzerimden inmiyor. İnince ağlıyor. Yatağa yattım ve birdaha kalkamadım. Ne kadar da heveslenmiştim halbuki. Şimdi indirdim olmuş saat 4 ya. Uyuyamıyor da uykusu çok ama yok dalamıyor dalınca da gaz uyandırıyor delircem.

Bir de küçük bı öneri:) her çocuk bir değildir tabi ki ama ben çocuklar için sallanmanin bir ihtiyaç hatta gelişimleri için olmazsa olmaz bişey olduğunu bilmiyordum. Oğlum doğunca asla sallamaya alistirmicam demiştim, ve uzun süre sallamamistim, sonrasında oğlumun vestebuler sisteminin tam gelişmediğini öğrendik, tabi farklı duyusal alanlarda da vardı hassasiyetleri. Nihayetinde ergoterapiye başladık ve her hafta terapisti onu salladı biz de para ödedik :)) naçizane mümkün olduğunca sallanan besiklere
Yukarıdaki metni ocak annelerı grubunda okudum. Sen saallamamak için direnıyordun ya aklıma geldın dırek. Kımı bebegın saallanmaya ıhtıyacı oluyormua

Dr ne dedi Paşa'miz için

Kuzu ultrason ve idrar istediler ondan sonra belli olcak

İnşallah kuzum. Gastrocu mu istedi bunları? Biz böbrek için gittik ultrason ve idrar istedi kanı geçen sefer vermiştik. Bir sorun yokmuş kan değerleri iyiymiş işte tekrar sonuçları yenileyip bakacaklar anlamadım. Asıl gastrocu 27 eylüle aldım randevuyu bakalım o ne diyecek?

Çocuk doktoru yönlendiriyor canım biz çektirdik geçen hafta

Bizde çektirdik canım ama tekrar gelin dediler jdjdj sizi çağırdılar mı tekrar? Erken gelmişsiniz dediler.

Benım bu gogus fena ya. Alt tarftan ucu yarılmıs. Gaz gekınce cekıyor emerken yarmıs artık

Tek bildiğim tahin yağı kuzum. Cidden iyi geliyor.

Gercekten bır o kaldı onu deniyım. Ilac ıstemıyorum hıc. Zayen can hırac aglıyor ben gogus yıkayana kadar catlar. Sureklıliği zor olurdu

Aman yarabbim. Herkes başka birşey söylüyor napıcağımızı şaşırdık

Benim sallamaktan kastım ayakta sallanmak bu arada. Yoksa bende kucağıma alıp yürüyorum. Slinge bağlıyorum. Ancak ayakta sallamak no teşekkürler veya kucakta yukarı aşağı hoplatmakta. Bunlar bana doğru gelmiyor ve hep yapabileceğim şeyler değil. Alıştırmaya ne gerek var. İleri geri yürümelerim destekler inşallah vestebuleri

Bana gastroenterolojiye git demediler çocuk doktoru istedi cnm bir kanı daha geç çıkacak ta26 sı çarşambaya randevu verdi dedi idrarında enfeksiyon var mı görmem gerek öncelikle
Ultrasonla baktirirken kasıklarına da baktırdım o kadar ıkınıyor ki şişiyor su korktum fıtık mı diye birşey göremedim dedi ama sen takipte kal belli olmaz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…