- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #53.241
Dr ne dedi Paşa'miz içinAnnesi pert. Gece içimden geçti hastahanede ayrıca yoruldumBulut kuşumu uyutmam şart. Evde de çok işim var temizlik yapıcam mutfak dolaplarını silicem kafama koydum. Detay temizlik yapasım çok var. Perde alamda karanlıkta belki uyur
Dun cok agrısı vardı onu ıçirip acı elma yagıyla karnını ovdum. Baya rahatladıKimyonun etkisini gördün mü canım? Öncesi ve sonrası arasında anlamlı bir fark var mı?
Amınn daha oturamadım okul telası danKat kar bende giydirmek istmezdimde sobalı ev bir yeri sıcaksa diğer odasi soğuk yada sonse falan yine soğuk hani ondan bi ikişer kat giydirmisligim vardir hepsini bu bebişim hariç aynen ondanda olabilir tâbi. Okullarda açıldı güzel sorunsuz bol başarılı bir dönem olsun bütün çocuklarımıza
Ahh ah sorma dertler derys denız olduDua dinlemek bebeğe değil bizlerede çok iyi geliyor gece açıyorum çoğunlukla gündüz uykularımiz normal gece daha rahat yatsın diye her gün açacağım gibi artık tabi aklı erinceye kadar ondan sonra alisirsa her zamN gece sesle uyumak ister falan bir de o alışkanlık olmasın yeter yazmamız bize şimdionu bile yuk gördüm onca çantalarla kendime
Çocuk dr u yönlendirme yapıyordu canım bizde öyleydi önceden şimdi değiştimi hiç fikrim yokta normalde çocuk dr una gidiyorsun o da bi ultrasona yönleri yapıyor ben devlette muayene ettiriyorum da onun bi zamanı vardı ben onu unuttumKızlar kalca ultrason randevusu nereden hangi bölümden alınıyor, hiç bilmiyorum
2.ayinda mi yapılıyor?
Ben de de aşırı unutkanlık başladı
Cocuk doktoru kagıt verıo yonlendırıyomus. Çarsamba ogrencem bndeKızlar kalca ultrason randevusu nereden hangi bölümden alınıyor, hiç bilmiyorum
2.ayinda mi yapılıyor?
Nerde yazıyor bu uyku seysı bulamadım ben. Bnm oglan felaket zatenFelaket uykusu diyolar ama ona
40 dk nın altına öyle diyolar bizim bebeler felaket işteNerde yazıyor bu uyku seysı bulamadım ben. Bnm oglan felaket zaten
Ben kullanıyorum herhangi bir sorun olmuyor kendim için de kullanıyorumKızlar bu damla kullanan var mı? Kullanıp da bebeği kabız olan var mı
Eki Görüntüle 3299251
Bende sabah hastahanedeydim sarılık için kan idrar ultrason uğraştık bakalım inşallah birşey çıkmazHdjdjdj ya bu bebişler bizi parmağında oynatıyor. Allahım yarabbim. Hastahanedeyiz şu sarılık ve böbrek işleri için. Ordan oraya koşturuyorum. Mışıl mışıl uyuyası tuttu hdjdjjd
Babasının kucağında bir gör. Sanırsın pamuk satenlerde yatıyor. Ses desen hareket desen o biçim hastahane ortamı işte. Ağzı açık uyuyor ya öylesine derin ay ben şok. Evde neler yapıyorum bana mısın demiyor.
Çocuk doktoru yönlendiriyor canım biz çektirdik geçen haftaKızlar kalca ultrason randevusu nereden hangi bölümden alınıyor, hiç bilmiyorum
2.ayinda mi yapılıyor?
Vaay festii mutfak dolabi mi dediinbenim icin hayal onlar suan deneyimini paylas bizimle belki ben de cesaret ederim bir gün
Bir de küçük bı öneri:) her çocuk bir değildir tabi ki ama ben çocuklar için sallanmanin bir ihtiyaç hatta gelişimleri için olmazsa olmaz bişey olduğunu bilmiyordum. Oğlum doğunca asla sallamaya alistirmicam demiştim, ve uzun süre sallamamistim, sonrasında oğlumun vestebuler sisteminin tam gelişmediğini öğrendik, tabi farklı duyusal alanlarda da vardı hassasiyetleri. Nihayetinde ergoterapiye başladık ve her hafta terapisti onu salladı biz de para ödedik :)) naçizane mümkün olduğunca sallanan besiklereGündüz uyutamıyorum ben. Uyusa da gaz yüzünden kusma yüzünden uyanıyor 15-20 dk uyuyup. Sonra gece uykusuna geçemiyor çünkü aşırı yorgun oluyor. Ağlama krizlerine giriyor. Şuan senin dediğin standart uyku saatlerini araştırıyorum. Bu işe el atmam lazım. Olduğu kadar başlayıp günden güne sisteme sokacağım. Şuan ciddi anlamda kötü uykularımız.
Dr ne dedi Paşa'miz için
Ben kullanıyorum herhangi bir sorun olmuyor kendim için de kullanıyorum
Bende sabah hastahanedeydim sarılık için kan idrar ultrason uğraştık bakalım inşallah birşey çıkmaz
Bulut kuşa ne dediler sarılık için cnm ?
Çocuk doktoru yönlendiriyor canım biz çektirdik geçen hafta
Benım bu gogus fena ya. Alt tarftan ucu yarılmıs. Gaz gekınce cekıyor emerken yarmıs artık
Gercekten bır o kaldı onu deniyım. Ilac ıstemıyorum hıc. Zayen can hırac aglıyor ben gogus yıkayana kadar catlar. Sureklıliği zor olurduKuzu ultrason ve idrar istediler ondan sonra belli olcak
İnşallah kuzum. Gastrocu mu istedi bunları? Biz böbrek için gittik ultrason ve idrar istedi kanı geçen sefer vermiştik. Bir sorun yokmuş kan değerleri iyiymiş işte tekrar sonuçları yenileyip bakacaklar anlamadım. Asıl gastrocu 27 eylüle aldım randevuyu bakalım o ne diyecek?
Bizde çektirdik canım ama tekrar gelin dediler jdjdj sizi çağırdılar mı tekrar? Erken gelmişsiniz dediler.
Tek bildiğim tahin yağı kuzum. Cidden iyi geliyor.
Bir de küçük bı öneri:) her çocuk bir değildir tabi ki ama ben çocuklar için sallanmanin bir ihtiyaç hatta gelişimleri için olmazsa olmaz bişey olduğunu bilmiyordum. Oğlum doğunca asla sallamaya alistirmicam demiştim, ve uzun süre sallamamistim, sonrasında oğlumun vestebuler sisteminin tam gelişmediğini öğrendik, tabi farklı duyusal alanlarda da vardı hassasiyetleri. Nihayetinde ergoterapiye başladık ve her hafta terapisti onu salladı biz de para ödedik :)) naçizane mümkün olduğunca sallanan besiklere
Yukarıdaki metni ocak annelerı grubunda okudum. Sen saallamamak için direnıyordun ya aklıma geldın dırek. Kımı bebegın saallanmaya ıhtıyacı oluyormua
Bana gastroenterolojiye git demediler çocuk doktoru istedi cnm bir kanı daha geç çıkacak ta26 sı çarşambaya randevu verdi dedi idrarında enfeksiyon var mı görmem gerek öncelikleKuzu ultrason ve idrar istediler ondan sonra belli olcak
İnşallah kuzum. Gastrocu mu istedi bunları? Biz böbrek için gittik ultrason ve idrar istedi kanı geçen sefer vermiştik. Bir sorun yokmuş kan değerleri iyiymiş işte tekrar sonuçları yenileyip bakacaklar anlamadım. Asıl gastrocu 27 eylüle aldım randevuyu bakalım o ne diyecek?
Bizde çektirdik canım ama tekrar gelin dediler jdjdj sizi çağırdılar mı tekrar? Erken gelmişsiniz dediler.
Tek bildiğim tahin yağı kuzum. Cidden iyi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?