- 26 Nisan 2019
- 5.386
- 8.909
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #53.261
Devlet hastanesi 2 . Ayda çekiyor normal çocuk bölümüne randevu alıyorsun onlar ultrason istiyorKızlar kalca ultrason randevusu nereden hangi bölümden alınıyor, hiç bilmiyorum
2.ayinda mi yapılıyor?
Ben de de aşırı unutkanlık başladı
Bana gastroenterolojiye git demediler çocuk doktoru istedi cnm bir kanı daha geç çıkacak ta26 sı çarşambaya randevu verdi dedi idrarında enfeksiyon var mı görmem gerek öncelikle
Ultrasonla baktirirken kasıklarına da baktırdım o kadar ıkınıyor ki şişiyor su korktum fıtık mı diye birşey göremedim dedi ama sen takipte kal belli olmaz dedi
Madecassol krem kullan canım yada bepathen plus krem de iyi geliyor ama bana madescol daha iyi geldi hemen geçiriyor doktorum önermişti doktor yazıyor madescoluGercekten bır o kaldı onu deniyım. Ilac ıstemıyorum hıc. Zayen can hırac aglıyor ben gogus yıkayana kadar catlar. Sureklıliği zor olurdu
Kizlar benim bebem, meme emerken ya da mama icerken her seferinde bir bogulmaya duruyor. Haliyle bu da onu korkutuyor.
Sanirim emme refleksi guclu degil, dil bagi da varmis. Bizim durumumuzu yasayan var mi? Emzik icin erken mi sizce?
Emzik kullanma konusunda doktordan fikir alan olduysa bana bi yorum yapsin :)
Kizlar benim bebem, meme emerken ya da mama icerken her seferinde bir bogulmaya duruyor. Haliyle bu da onu korkutuyor.
Sanirim emme refleksi guclu degil, dil bagi da varmis. Bizim durumumuzu yasayan var mi? Emzik icin erken mi sizce?
Bezleri doluyor inşallah herşey yolundadır saol canımO aranmasi da refleks canim acliktan degildir, gögüslerin artik terbiye olmustur. Tabi sen bastan beri takibink daha iyi yapmissindir bebeginin, acikip acikmadigini doydu mu doymadi mi daha iyi bilirsin ama dedigim gibi kilo alimi iyiyse bezlerini dolduruyorsa doyuyordur canim endiselenme
Olabilir canım bu ara huysuz biraz ben de damla kullanıyorum ama etki görmedimBenim de bugün mastit gibi bir durum oldu . O göğsünden süt gelmedisıcak uygulama sağım ile gece biraz da olsa emzirebildim. Benim sütüm çoğunlukla az geliyor . Nurse harveys mom-ma şurup içiyorum biraz arttı. Benim Bebiş de hiç doymuyor belki de seninki atak haftasındadır
Minnoş doktorum hiçbirşeye onay vermediği gibi ona da vermedi jdjdjdj
Çene yapısını bozuyor emzik istemiyorum dedi. Bazen mecbur kalıyoruz. Bebek anneden ayrılmıyor memesiz asla uyumuyor ne yaparsak yapalım dedi o zaman kısa süreli uykuya dalana kadar veriyoruz anne de dinlensin diye ama onun dışında tercih etmiyoruz dedi.
Emzik veren de var vermeyen de bence tamamen anneye bağlı birşey. Kullandıracakta bıraktırırken zorlanacakta sensin karar senin. Ancak 22 gün biraz erken olabilir. Memeyle de sorun yaşadığı için redde götürür mü acaba? Ben olsam o riski şuan almam. Rutine biner memeyi tamamen kabullenir ve sahiplenir o zaman istersen verirsin canım bence.
Benim pediatrist arkadaşım 2 yaşına kadar verebilirsin sonrasında damak yapısını bozuyor dedi . Valla meme başlarımı cak cak her emme sonrası 20 dakika emzik yapmıştı . Şimdi emzik verdim rahatladımKizlar benim bebem, meme emerken ya da mama icerken her seferinde bir bogulmaya duruyor. Haliyle bu da onu korkutuyor.
Benim pediatrist arkadaşım 2 yaşına kadar verebilirsin sonrasında damak yapısını bozuyor dedi . Valla meme başlarımı cak cak her emme sonrası 20 dakika emzik yapmıştı . Şimdi emzik verdim rahatladım
Yok canim sanmiyorum kapatiyorsa gitmez yani bence gitmiyor ki ben de cok zor tutuyorum ama daha iyisi olmuyoBizde annemle eşim yıkıyor canım annemde kulak kapatıp yıkıyor da korkuyurm su gelecek die kulağına bazen banyodan sonra huysuz oluyor acaba su mu gitti diye düşünüyorum
Çok yorucu oluyor ordan oraya sürüklenmek, ama sağlıklı olsunlar da gezeriz bölüm bölümBizde nedense kadın direkt yolladı. 4 birime birdenaçıkcası yorucu olacak biraz ama içim rahat edecek. Daha var alerji ile gastroya bakalım ne dicekler? Böbrek büyümesi biraz canımı sıkıyor. Bugün doktor sadece takip edeceğiz dedi. Ama ultrason ve idrarda istedi. Salak gibi öbür testi kontamine etmişiz jdjdj cahillik başa bela napcan
İyi yapmışsın fıtık beni de korkutuyor. Ikınmayla mı oluyormuş o? Ah şu süreçleri bir atlatsak. Vallahi keyif alamıyorum. Gereksiz yere yavrularda bizler de yoruluyoruz.
Bacım üzülme bizimkide almamış. Bugün baktı. Genel sağlığı iyiyse şuan kiloyu dert etmeyelim bak arıyoruz şifamızı elimizden geleni yapıyoruz. Hem sen diyete girdin. Hemen yansır o süte rahatlar Mete ballı böreğim. Sen kendini yıpratma şimdi bide stres yüklenmesin çocuğum. 1 hafta da kilo almayıversin yeter ki problemine derman bulalım da.
Çocuk dr u yönlendirme yapıyordu canım bizde öyleydi önceden şimdi değiştimi hiç fikrim yokta normalde çocuk dr una gidiyorsun o da bi ultrasona yönleri yapıyor ben devlette muayene ettiriyorum da onun bi zamanı vardı ben onu unuttum
Cocuk doktoru kagıt verıo yonlendırıyomus. Çarsamba ogrencem bnde
Çok teşekkür ederim arkadaşlar, çok sağolunÇocuk doktoru yönlendiriyor canım biz çektirdik geçen hafta
Çok yorucu oluyor ordan oraya sürüklenmek, ama sağlıklı olsunlar da gezeriz bölüm bölüm
Böbrek büyümesi bizde de var takipteyiz onun için bir bölüm derse Çarşamba der
Fıtığı ıkınmak tetikliyormuş bir yerde okumuştum inşallah olmaz öyle birşey bebişlerimize
Çok şükür genel sağlığımız iyi , ama işte insan ister istemez üzülüyor ikinci bebekte böyle olunca suçu sütümde bulur oldum neymiş de böyle iki çocuğa da yaramıyor diye aklımdan geçirmiyor değilim
Çok şükür biraz daha rahatladı diyetle ama kusması vs devam ediyor yoğurt gibi yada direk emdigini sulu şekilde
Diyet baya zorluyor beni neredeyse herşeyin için de varmış bu süt
Bulut kuşun devam ediyor mu kusması
Tez vakitte iyileşir yavrularımız ağız tadıyla emzirir severiz amin amin
Belirtmedi ama benim başladığımı gördüğünde kınamadıBaslamak icin bir zaman belirtti mi peki? 1 aydan once baslanir ya da baslanmaz gibi?
Benim kızda hep yutkunurken ayarsız yutkunuyor hele birlenince. Korkuyorum birşey olacak diye her emmede oluyor genzine kaçıyor hemen tipisliyorum falan sonrada emmeyi bırakıyor.. dil bağı nasıl birşey ki nasıl fark ediliyor bu Genze kaçırma emerken ondan mı yoksa oluyor ki acabaKizlar benim bebem, meme emerken ya da mama icerken her seferinde bir bogulmaya duruyor. Haliyle bu da onu korkutuyor.
Kuzum ultrason tam 40 haftaya göre yapılıyormuş benim kuş 38+6 da doğduğu için 1 ay + 1 hafta olunca çekildik biz de:) bulut kuşum erken doğdu ya ondan sizide sonraya atmışlarBizde çektirdik canım ama tekrar gelin dediler jdjdj sizi çağırdılar mı tekrar? Erken gelmişsiniz dediler.
Tek bildiğim tahin yağı kuzum. Cidden iyi geliyor.
Çok teşekkür ederim ❤Devlet hastanesi 2 . Ayda çekiyor normal çocuk bölümüne randevu alıyorsun onlar ultrason istiyor
Yenidoğan yoğun bakım hemşiresi baba ellerini iyice yıkayıp işaret parmağını damağına getirip emme refleksini güçlendir demişti,sizde bunu bir deneyebilirsinizKizlar benim bebem, meme emerken ya da mama icerken her seferinde bir bogulmaya duruyor. Haliyle bu da onu korkutuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?