2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

Iste benim kizda ayni seyi yasiyor. Doktor dil bagi bunu yapar demedi ama ben dil bagi buna sebep olur diye dusundum. Doktora da sormaidm acikcasi hep boguluyor diye, sorsam belki soylerdi sebebini, unuttum

dil bagi dilin uc kisminin alt bolgesinde ceneyle birlesik bir uzanti olmasi, yani dilini tam uzatamiyor, rahat hareket ettiremiyor. Google'a dil bagi yazinca cok anlasilir fotolari var, ozellikle aglarken cok belli oluyor bizde.

Bunu bana da ogrettiler de, mama verirken siringayla kullaniyorum ama yine de boguluyor.

Buyuk kizim 5-6 gunlukken iyice ogrenmisti bogulmuyodu ki onu emzirirken memelerim yara icindeydi, ona ragmen iyi emerdi

Ben bi dr a gidince sorayım bu ayın 28 de 2. Ay aşısı var sonrada kalça kontörlü olur git derler bana ozaman gidince sorayım ben de bi neden genzine kaçıyor hep diye. Dilini dışarı çıkartıp duruyo böyle yalanır gibi yavrum

Deneme tahtası oldj bebişler. Allh affetsın bnde artık gece besıkte salladım emzık verıp. Uyku akıyodu gozumden. Emzırdım uyumadı yapcek yok besıkte hafıf hafıf tıngırdattım uyuya uyuya. Esım de dıyor hem uyyup hem nasıl sallıyon,

Kuzum ultrason tam 40 haftaya göre yapılıyormuş benim kuş 38+6 da doğduğu için 1 ay + 1 hafta olunca çekildik biz de:) bulut kuşum erken doğdu ya ondan sizide sonraya atmışlar

Aaa çok mantıklı. Düzeltilmiş hafta mevzusu yine. Bulutcuğum 49 günlük ama bekleseydi bugün 25 günlük olacaktı. Aslında yenidoğan olacaktı şuan. Dün gece uyku düzeni araştırırken de aynısını söylüyorlar dünyada 49 gün geçirmiş olabilir ama bütün gelişimi ve planı düzeltilmiş hafta hani 25. Günlükmüş gibi düşünülmeli diyor. Kalça bile öyle demek ki.

Bacım benim beşik bile sabit, sallanmıyor
Kedi evlatlarım sebebiyle öyle tercih ettim gerçi bir nevi mecburiyet ama onlar olmasaydı da muhtemelen sabit alırdım. Bilmiyorum bu işlerin doğrusu yanlışı yok bacım. Anne nasıl mutluysa bebiş için en doğru karar o.

Hdjdjdj anayım ben ana deseydin. 3 parmağımda 7373838 marifet saklar istediğim an istediğimi kullanırım deseydin

Kızlar günaydın.
İnstagramda görmüşsünüzdür belki bazı uzmanlar(!) gece kaka yapılmadıysa çiş doluysa bile değişim önermiyormuş. Ben her beslenmeden sonra bakıp işaret maviyse değiştiriyorum kaka var ya da yok. Ben yanlış mı yapıyorum? Uykusu açılmasın diye öyle dediklerini düşünüyorum ama kaçırdığım başka birşey mi var?

Festimm ben de gece eğer ki kaka yapmadı ise ve çişli bezi de taşacak duruma gelmedi ise değiştirmiyorum, benimki altı açılınca zaten sinirleniyor, birde uykusu açılıyor cidden (birkaç defa da bezini değiştirdim diyelim elimde emzirirken yeni kaka yaptı nede olsa 1 saate kalmaz uyanır diye onu bile hemen değiştirmediğim oldu uykusu açılmasın diye)

Benımkı de hafıf sallanıyor. Kiwi zoody tercıh etyım. Tahtayı cevırıyosun hafıf tıngırdıyo.
Ahh ahh kolum yorulunca ayagımla ıttırmısım o derece

Ben de degiştırmıyorum. Her beslenmeden sonrada bakmıyorum vala altına. Dolduysa bellı oluyo zaten aldıkca kucagıma

Geri Zaman bende almam da pişik kızarıklık yapınca alıyorum yakip daha derine olmasın yani yanmasin o idrarli bezle diye geri zaman kakasını yapasi ve yapamayınca yapıncaya kadar bekliyorum yoksa yeni beze yapıyor hemen e böyle olunca iki bez iki emme bir hıçkırık geçirme gaz çıkartma derken gecenin uyuması gereken zaman yari yarıya azalıyor

Aynen canım öyleymiş. Bizde geçtiğimiz hafta cumartesi çektirdik hem göz muayenesi hem kalça ultrasonu hem de sakral bölge ultrasonu çektirdik. Sakral gamzesi vardı benimkinin onun için. Aklınızda olsun bebeğinizin popo üstüne bakın çukurluk yada delik gibi bir görünüm varsa onun bakılması gerekiyor, biz de çukurluk vardı

Hahaha bulut kuşum seni yerim ya canım ben şunu kullanıyorum anında geçiriyor hiç iz kalmıyor 2. Gün

Eklentiler

• image.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 120

Göz muayenesi de mi var gitmediğim bir o kaldı hdjdjjd

Sonuçlar nasıl kuzum? Umarım bir sıkıntı yoktur. Yalnız lohusa bitimi kırmızı ojeli anne en sevdiklerimden hdjdj beni de çekiyor devamlı kalkayım da süreyim hdjdjd

Bulut bebeğim bekleseydi fotoğrafcıyla anlaşmıştık biliyorsun kirpik lifting ve kalıcı oje yaptırcaktım. Çok heveslenmiştim djjdj basit gelebilir ama hayatımda makyaj yaptığım sayı 3-4 ü geçmez doğallıpı savunurum jdjdjd böylesi bir insan için müthiş radikal kararlardı ama nasip olmadı hdjdj

Şimdi de keyfim kaçtı yaptırasım gelmiyor ama şuan tekrar gaza geldim

Ay hemen alayım. Bebişte de kullandın mı?

Hahaha bulut kuşum seni yerim ya canım ben şunu kullanıyorum anında geçiriyor hiç iz kalmıyor 2. Gün

Bulut kuşu babannesinin ördüğü yelekle hüsmen ağa modunda takılıyor babannesini artık pek sevmiyorum malum ama yeleklerini seviyorum

Ah bu gaz beni ne hallere düşürdü. Dışarda uyutacaktım Bulutu, hep kısa kollu zıbın aldım cıbıldak gezdirecektim, Ruslar doğduğu gibi buzlu sulara atıyordu hdjdjdj he canım he ayol kim kandırmış beni böyle ya. Şimdi üzerinde yelek ayağında patik jdjdj biraz büyüsün diye bekliyorum.

Benim kızımda sürekli çiziyor, tırnakları kesik bile olsa
Çok çabuk iyileşiyor bir şey kullanmanıza gerek bile yok, bazen gün içinde dahi geçiyor
Gaz sancısı gelince yüzünü yıkar gibi bir tutuyor

Kızlar günlerim çok yoğun geçiyor bazen okuyorum ama yazamıyorum
Biz silikon uçu bıraktık burada kullananlar vardı isimleri hatırlamıylrum ama valla 22 günlükkrn önce bir mememi tuttu ertesi günü de diğerini aldı ben bırakabilceğimize inanıyordum ama bu kadar erken yapabildiğimiz için mutluyum. Nasıl yaptım derseniz emzirme sonralsrında vermeye normal veriyordum ama almıyordu açıkcası çokta zorlamıyordum ben gümüş kapak kullanıyorum tabi nemli tuttuğu için böyle hafif koku oluyor göğüsler de göğsümü yıkayıp vereyim dedim öyle pat diye aldı belkide o koku onu rahatsız ediyordu bir göğsümün ucu hiç yoktu onu silikonla eme eme biraz çıkardı tabi çıkmasının etkisi baya oldu şuan hala başta verirken tutana kadar biraz mücadele veriyoruz ama tutunca emiyor vazgeçmiyorum.
Valla bebeğimin hala günü gününe tutmuyor bir gün güzel uyuyor sakın bir gün hiç uyumuyor dün partim çıktı yani uyumadı memeden ayrıldığj an başladı ağlamaya fazla içtiği için burnundan gelecek kadar kustu emzik verdim en son ki normalde bir ay dolmadan vermeyecektim ama çok zorladı beni ki onda bile durmadı neyse
Sallama konusuna gelince ben ayaktada kolda hamakta sallıyorum yoksa dalmıyor ne yapayım ben yokken de bakan kişi sallayacak ne yapım yani beyaz gürültüyü de açıyorum bazen uyumakta çok zorlandığında birde bu atak ne zaman oluyor nen dün bebeğimin atak geçirdiğini düşündüm uani 24 günlük daha ama

Geçer geçer canım merak etme benim kızda hergun biryerini çiziyor bizide çiziyor bende daha adettendir diye bir fırsat bulup cebinden para tutturmadim ama bugün cepli tişört vercem çeksin cebinden de keseyim tırnaklarını değilse saglam yanak kalmayacak bizde

selam kızlar Ay ben mastit oldum 2 gündür yatak döşek yattım . Şimdi daha iyiyim ama sol meme şiştiği için ve nehir memeyi tutmadığı İçin babyvac süt sağma makinesi kiraladık. Yine de çok sağılmıyor gibi . Ben bu süt işini çok kafama taktım sanırım . Dün ilk defa 4.5 saat deliksiz uyudum . Kayınvalidem baktı çocuğa . Gece 4den 9 a kadar ben baktım . Nehir çok kasıldı ağladı o arada uyumamışım . Sabah baktım kayınvalidem ayakta. Dedim anne uyanıkmışsın keşke bebeği alsaydın uyuyamadım ben . Ben baktım uyuyordun bebekte uyuyordu dedi Kadın beni kendi uykumla yalancı çıkarıyor iyi mi. Neyse dedim ben bebeği vereyim o zaman 1 saat uyuyayım . Diyor ki sen dün gece iyi uyudun 4 e kadar bugün uyumazsın artık aşırı sinirlendim dedim uyumam anne tamam . Cidden moral bozmaktan başka işe yaramıyor . 2 gündür elimi kolumu kaldıramadım dedim kadının günahını aldım o kadar yardım ediyor. Bir ütü yaptı baktım hepsi kırışık. Evi süpürdü 5 dakika . Yani bunları bende yaparım kafam da rahat olur. Ne olacak halim bilmiyorum. Üzülünce süt daha azalıyormuş bugün gelmiyor hiç. Kimseye derdimi de anlatamıyorum evde iyice bunalım geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…