- 28 Eylül 2022
- 577
- 1.273
- 43
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #53.301
Valla doğduğunda sağlık karnesi verdiler hastaneden orada yazıyordu 1-3 ay arası göz muayenesi diye biz de götürdük ultrason günü:) çok şükür herşeyi normal kuşumunGöz muayenesi de mi var gitmediğim bir o kaldı hdjdjjd
Sonuçlar nasıl kuzum? Umarım bir sıkıntı yoktur. Yalnız lohusa bitimi kırmızı ojeli anne en sevdiklerimden hdjdj beni de çekiyor devamlı kalkayım da süreyim hdjdjd
Bulut bebeğim bekleseydi fotoğrafcıyla anlaşmıştık biliyorsun kirpik lifting ve kalıcı oje yaptırcaktım. Çok heveslenmiştim djjdj basit gelebilir ama hayatımda makyaj yaptığım sayı 3-4 ü geçmez doğallıpı savunurum jdjdjd böylesi bir insan için müthiş radikal kararlardı ama nasip olmadı hdjdj
Şimdi de keyfim kaçtı yaptırasım gelmiyor ama şuan tekrar gaza geldim
Ay hemen alayım. Bebişte de kullandın mı?
Saçma makinesiyle süt gelmemesi sebebi tıkanıklığın devam ediyor olması sağma makinesi açamıyor bende yaşadım ellerinle ucunu ez göğsünü ez yoksa şuan biraz rrahatlasan da tekrarlar tam boşalmamıştır ben senin kadar yaşamadım yatırmadı ama sağma makinesine gelmiyordu dedim yok herhalde ama ellerimle eze eze sonra sğadım baktım kanallar açıldı makine kanalı açamıyor açılanı güzel sağıyor sadeceselam kızlarAy ben mastit oldum 2 gündür yatak döşek yattım . Şimdi daha iyiyim ama sol meme şiştiği için ve nehir memeyi tutmadığı İçin babyvac süt sağma makinesi kiraladık. Yine de çok sağılmıyor gibi . Ben bu süt işini çok kafama taktım sanırım . Dün ilk defa 4.5 saat deliksiz uyudum . Kayınvalidem baktı çocuğa . Gece 4den 9 a kadar ben baktım . Nehir çok kasıldı ağladı o arada uyumamışım . Sabah baktım kayınvalidem ayakta. Dedim anne uyanıkmışsın keşke bebeği alsaydın uyuyamadım ben . Ben baktım uyuyordun bebekte uyuyordu dedi Kadın beni kendi uykumla yalancı çıkarıyor iyi mi. Neyse dedim ben bebeği vereyim o zaman 1 saat uyuyayım . Diyor ki sen dün gece iyi uyudun 4 e kadar bugün uyumazsın artık aşırı sinirlendim dedim uyumam anne tamam . Cidden moral bozmaktan başka işe yaramıyor . 2 gündür elimi kolumu kaldıramadım dedim kadının günahını aldım o kadar yardım ediyor. Bir ütü yaptı baktım hepsi kırışık. Evi süpürdü 5 dakika . Yani bunları bende yaparım kafam da rahat olur. Ne olacak halim bilmiyorum. Üzülünce süt daha azalıyormuş bugün gelmiyor hiç. Kimseye derdimi de anlatamıyorum evde iyice bunalım geldi
Göz var festi olmaz mi bugün de ona gittim yavrumun gözü zaten hassastı içi iyice kızarmışGöz muayenesi de mi var gitmediğim bir o kaldı hdjdjjd
Sonuçlar nasıl kuzum? Umarım bir sıkıntı yoktur. Yalnız lohusa bitimi kırmızı ojeli anne en sevdiklerimden hdjdj beni de çekiyor devamlı kalkayım da süreyim hdjdjd
Bulut bebeğim bekleseydi fotoğrafcıyla anlaşmıştık biliyorsun kirpik lifting ve kalıcı oje yaptırcaktım. Çok heveslenmiştim djjdj basit gelebilir ama hayatımda makyaj yaptığım sayı 3-4 ü geçmez doğallıpı savunurum jdjdjd böylesi bir insan için müthiş radikal kararlardı ama nasip olmadı hdjdj
Şimdi de keyfim kaçtı yaptırasım gelmiyor ama şuan tekrar gaza geldim
Ay hemen alayım. Bebişte de kullandın mı?
Sütünü sür cnm Mete de sabah çizdi bir bağırıyor hemen kestim törpülemek işe yaramıyor gibi artıkYa ağlıcam. Kaşla göz arası yüzünü yırtmış. Geçer di mi? Birşey sürmeli miyim sizcetırnaklarını kesicem kesicem dedim ben kesene kadar halletmiş
Djdjjdjd gülesimde geliyor ama çok üzüldüm yüzünde iz görünce
Bence doğru yapıyorsun cnm şuan için daha küçükler hemen kirletiyorlar , 2. aydan sonra ellemeyiz kaka olmadığı süreceKızlar günaydın.
İnstagramda görmüşsünüzdür belki bazı uzmanlar(!) gece kaka yapılmadıysa çiş doluysa bile değişim önermiyormuş. Ben her beslenmeden sonra bakıp işaret maviyse değiştiriyorum kaka var ya da yok. Ben yanlış mı yapıyorum? Uykusu açılmasın diye öyle dediklerini düşünüyorum ama kaçırdığım başka birşey mi var?
Böbreklerin büyümesi benm detaylı da da çıkmadı devlet hastanesinde hatta 2 kere girmiştim , özele devam edince normal ultrason da doktorum fark etti hafif büyümeyi genelde doğumdan sonra geçiyormuş inşallah geçerYa ben böbrek büyümesine şaşkınım. Detaylı da böyle birşey yoktu. Kuvöze girdiğinde karın içi beyin va ultrasonları çekilmişti onlara bakıyorum böbrek normaldir diyor. Sarılık için komple karın ultrasonu istemişti doktor orda çıktı. Çarşamba yine çekilecek o zaman da çıkarsa inanırım şuan hata var gibi geliyor çünkü sürpriz oldu resmen.
Senin sütün değil ki yaramayan. Senin bebeklerin hassas ve bazı gıdaları yiyemiyor sadece. Senin sütün olsa ne defnoş sağlıklı bir bebiş olabilirdi ne de mete kilo alabilirdi. Anne gönlü yüreği hep bir pürüz varsa hatayı kendinde arıyor işte. Ama bu gerçekten senlik bir konu değil. Aksine sütün yarıyor ki gelişiyor evlatların.
Yavrum diyet çok zor. İnşallah kısa süreli olur da rahatlarsın. Nereye kadar dikkat edeceksin ne yiyip içeceksin cidden sıkıntı.
Ediyor teyzesi beni benden aldı artık. İnan olsun keyif alamıyorum. Bazen sallamıyorum kussun diyorum bazen üzülüyorum. 27 sine de daha çok var ki hemen bir sonuç veya çözüm de bulamayacaklar. Ben kusmayla hayatıma devam edicem bence. Gaz ayrı dert kusma bambaşka der. Bazen süt kusuyor ağzının kenarından geliyor o normal fazlalığı çıkartıyor ama bazen öyle bir fışkırtıyor ki. Ben eminim reflü var Bulutta
Çok teşekkürlerSaçma makinesiyle süt gelmemesi sebebi tıkanıklığın devam ediyor olması sağma makinesi açamıyor bende yaşadım ellerinle ucunu ez göğsünü ez yoksa şuan biraz rrahatlasan da tekrarlar tam boşalmamıştır ben senin kadar yaşamadım yatırmadı ama sağma makinesine gelmiyordu dedim yok herhalde ama ellerimle eze eze sonra sğadım baktım kanallar açıldı makine kanalı açamıyor açılanı güzel sağıyor sadece
Bugün aynı bilgiyi ben de gördüm ve bir kendimi sorguladımKızlar günaydın.
İnstagramda görmüşsünüzdür belki bazı uzmanlar(!) gece kaka yapılmadıysa çiş doluysa bile değişim önermiyormuş. Ben her beslenmeden sonra bakıp işaret maviyse değiştiriyorum kaka var ya da yok. Ben yanlış mı yapıyorum? Uykusu açılmasın diye öyle dediklerini düşünüyorum ama kaçırdığım başka birşey mi var?
Yaa yerimmm minnosYa ağlıcam. Kaşla göz arası yüzünü yırtmış. Geçer di mi? Birşey sürmeli miyim sizcetırnaklarını kesicem kesicem dedim ben kesene kadar halletmiş
Djdjjdjd gülesimde geliyor ama çok üzüldüm yüzünde iz görünce
Ben taşar derecede dolmadiysa asla degistirmiyorum. Çünkü uykuya dalmasi zor oluyor sonra. Hatta bi keresinde cok uyumustu 18 saat degistirmemistimKızlar günaydın.
Ben değiştiriyorum canım maalesef pisik olduğu için kıyamıyorum iyice ilerlemesin diyeKızlar günaydın.
15 günlükken benmki de öyleydi hatta buraya yazıyodum uyanık olduğu zamanlar nasıl oyalıyorsunz diye . Emme saati gelse diyordum en azından susuyor duruyor diye. zaman geçtikçe düzen oturuyor şimdi gözleriyle takip edebildiği için anakucağına oturup beni izliyor biraz oyalanıyorSelam kızlar bugün 19 günlüğüz iki güne kadar güzeldi psikolojik ve meme yaralarım dışında şimdi huyu bi değişti bu bebenin kakasını zart zurt koca insan gibi yapardı şimdi yapamıyo sanırım ve bu çok zorluyo emecek ve uyuyacak bunun dışında on dk duruyo ağlıyo ya da babasıyla omzunda gezecek ben gezdiremşyorum aldığımda tepikliyo beni resmen gazı olduğundan sanırım değil mi
Canımm moralini bozmak istemem ama bundan sonra bebişin böyle olabilir muhtemelenSelam kızlar bugün 19 günlüğüz iki güne kadar güzeldi psikolojik ve meme yaralarım dışında şimdi huyu bi değişti bu bebenin kakasını zart zurt koca insan gibi yapardı şimdi yapamıyo sanırım ve bu çok zorluyo emecek ve uyuyacak bunun dışında on dk duruyo ağlıyo ya da babasıyla omzunda gezecek ben gezdiremşyorum aldığımda tepikliyo beni resmen gazı olduğundan sanırım değil mi
46.gun 3-5damla kanamam oldu. 47 ve 48.gun yine 1er damla. Dr. regl oldugumu soyledi cnm. Senin de oyledir muhtemelen ama muayene ol mutlaka.Kızlar kırkımız çıkalı iki gün oluyor ama benim kanamam hala devam ediyor. Geçen hafta hiç kan gelmemişti normal akıntı geliyordu bu hafta kanama başladı anlamadım. Çok değil akıntı gibi miktarı ama kan geliyor. Bu durum normal mi?
46.gun 3-5damla kanamam oldu. 47 ve 48.gun yine 1er damla. Dr. regl oldugumu soyledi cnm. Senin de oyledir muhtemelen ama muayene ol mutlaka.
Canım ben gece değiştirmiyorum, sabah artık iyice dolunca ve meme için uyanınca değiştiriyorum çünkü uykusu bir açılırsa onun tekrar dalması sıkıntı.Kızlar günaydın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?