2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Valla doğduğunda sağlık karnesi verdiler hastaneden orada yazıyordu 1-3 ay arası göz muayenesi diye biz de götürdük ultrason günü:) çok şükür herşeyi normal kuşumun
Kız ben doğurdum eve geldim 3. Gün hemen ojemi sürdüm hatta 1 ay boyunca ağlayarak emzirirken bile oje sürmekten vazgeçmiyordum kendime baktıkça normalleşebiliyorum çünkü bunu farkettim. Dün de saçımı boyadım keyfim tıkır

O gösterdiğim stick çok etkili, benim kızım doğduğunda beri hep çiziyor biyerlerini doğduğundan beri de kullanıyorum ben iyiki almışım dediklerimdendir

Saçma makinesiyle süt gelmemesi sebebi tıkanıklığın devam ediyor olması sağma makinesi açamıyor bende yaşadım ellerinle ucunu ez göğsünü ez yoksa şuan biraz rrahatlasan da tekrarlar tam boşalmamıştır ben senin kadar yaşamadım yatırmadı ama sağma makinesine gelmiyordu dedim yok herhalde ama ellerimle eze eze sonra sğadım baktım kanallar açıldı makine kanalı açamıyor açılanı güzel sağıyor sadece

Göz var festi olmaz mi bugün de ona gittim yavrumun gözü zaten hassastı içi iyice kızarmış
3 kere damla damlatıyorlar göz bebeğini büyütüp öyle muane ediyorlar

Sütünü sür cnm Mete de sabah çizdi bir bağırıyor hemen kestim törpülemek işe yaramıyor gibi artık

Bence doğru yapıyorsun cnm şuan için daha küçükler hemen kirletiyorlar , 2. aydan sonra ellemeyiz kaka olmadığı sürece

Böbreklerin büyümesi benm detaylı da da çıkmadı devlet hastanesinde hatta 2 kere girmiştim , özele devam edince normal ultrason da doktorum fark etti hafif büyümeyi genelde doğumdan sonra geçiyormuş inşallah geçer
Uzayan sarılık beni iyice germeye başladı her gören bu çocukta sarılık var sarılık var sanki bilmiyoruz
3 hafta sonra diyet için gideceğim devam yada duru doktorlar diyecek ama rahatladı çocuk gerçekten kakadan kan kesildi
Cnm sen hergün MHRS ye bak erkene çekebilirsin bazen iptal edenler oluyor inşallah şifa bulur Bulut'umuz

Çok teşekkürler Orada bir şişlik var 2 gündür biraz sıcak baskılı pansuman ile açmayı deneyeyim . Bende niye gelmedi diye üzülmüştüm

Bugün aynı bilgiyi ben de gördüm ve bir kendimi sorguladım elimden geldiğince değiştiriyorum ama bunu yaptıkça çocuğun uykusu açılıyor. Birikmiş yorgunluk oluyor bir yerden sonra eğer sakıncası yoksa ben de en azından 1 kereye düşğrebilitimn

Yaa yerimmm minnos bizimkinin her yeri cizik icinde, sokak cocugu gibi resmen çünkü anası kıyamıyor tirnaklarina bir kere kestim, onda da kesilmemis gibi uzun biraktim kiyamadigimdan

Ben taşar derecede dolmadiysa asla degistirmiyorum. Çünkü uykuya dalmasi zor oluyor sonra. Hatta bi keresinde cok uyumustu 18 saat degistirmemistim ahh ahhh uzun uzun uyudugu günlerdi, ne güzeldi

Ben değiştiriyorum canım maalesef pisik olduğu için kıyamıyorum iyice ilerlemesin diye

Selam kızlar bugün 19 günlüğüz iki güne kadar güzeldi psikolojik ve meme yaralarım dışında şimdi huyu bi değişti bu bebenin kakasını zart zurt koca insan gibi yapardı şimdi yapamıyo sanırım ve bu çok zorluyo emecek ve uyuyacak bunun dışında on dk duruyo ağlıyo ya da babasıyla omzunda gezecek ben gezdiremşyorum aldığımda tepikliyo beni resmen gazı olduğundan sanırım değil mi

15 günlükken benmki de öyleydi hatta buraya yazıyodum uyanık olduğu zamanlar nasıl oyalıyorsunz diye . Emme saati gelse diyordum en azından susuyor duruyor diye. zaman geçtikçe düzen oturuyor şimdi gözleriyle takip edebildiği için anakucağına oturup beni izliyor biraz oyalanıyor

Kızlar kırkımız çıkalı iki gün oluyor ama benim kanamam hala devam ediyor. Geçen hafta hiç kan gelmemişti normal akıntı geliyordu bu hafta kanama başladı anlamadım. Çok değil akıntı gibi miktarı ama kan geliyor. Bu durum normal mi?

Canımm moralini bozmak istemem ama bundan sonra bebişin böyle olabilir muhtemelen biz de öyleydik ilk 20 gün hep uyudu, uyandirmaya calistik. 20 günü dolunca uyumaz oldu, gaz sancilari basladi. Benim oğlum haftada bir yapiyor kakasini malesef, bu da zorluyordur ama gaz gerçekten cok zorluyor onu da bizi de 5. hafta atak haftasi olacak, sürekli emmek isteyecek hazirlikli ol

46.gun 3-5damla kanamam oldu. 47 ve 48.gun yine 1er damla. Dr. regl oldugumu soyledi cnm. Senin de oyledir muhtemelen ama muayene ol mutlaka.

Canım ben gece değiştirmiyorum, sabah artık iyice dolunca ve meme için uyanınca değiştiriyorum çünkü uykusu bir açılırsa onun tekrar dalması sıkıntı.

Kızlar daha 40ı çıkmadan bebeğin gözü enfeksiyon kaptı çapaklanma oldu, damla verdi doktor iki tane. Yüzünde isilik var, ağzında da pamukcuk olmuş oturdum acaba biz mi yanlış bişeler yapıyoruz bakamıyor muyuz moduna girdim şimdiden. Bir de ben her şeye ilaç yazılmasından bıktım, abartıyor muyum acaba ama yok reflü şurubu, yok gaz damlası yok prebiyotik damlası, yok d vitamini yok göz damlası. Düşünüyorum da biz nasıl büyüdük acaba??? Küçücük bebeğe hiç veresim gelmiyor bin tane şey, şu an sadece gözüne damlasını kullanıyorum, d vitaminini bile her gün vermiyorum. Beynim unutmaya programladı resmen. Acaba yanlış mı düşünüyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…