2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
İnsallah kisa zamanda gecer bu dediklerin canim yaa Allah minnosuna saglik versin gerisi hallolur elbet
Bize de muhtemelen kocakari ilaclarindan veriyorlardi o zamanlar, annem sayiyordu bir seyler ama hatirlamiyorum
Günde 10-15 dk guneslenebiliyorsa bebisin d vitamini sikinti olmaz ama öyle degilse vermekte fayda var bence. Çünkü anne sütünden geçmeyen tek vitamin oymus mecbur disardan takviye ediyoruz

Aynıyız canım bak şu an kaltktı kıvranarak sabaha kadar devam edecekm. Her gün saat 2 gibi başlıyor sabaha kadar ıkınıyor

Canim bebeginde kusma var sanirim? Nasil bir diyet yapiyorsun? Doktor mu önerdi?

Canim gözündeki enfeksiyon icin ayrica masaj ypamani öneririm. Benim de kizimda olmustu. Yani bizdeki de sari sari akinti seklindeydi ve damla falan ise yaramamisti. Sonra hastanedeki bi doktor buna masaj yapmadsn gecmez dedi ve nasil yapmam gerektigini gösterdi. Isaret parmaginla göz altindan icten disa gidecek sekilde hafif bastirarak 10 defa masaj önerdi. Arka arkaya 10 kere gün icinde 2-3 kez yap dedi ve bir tek o iyi geldi. Gözyasi kanali hafif tikanikti muhtemelen o acildi masaj yapinca. Sizin de öyle olabilir bir dene istersen canim masajin bir zarari olmazy gecmis olsun cok

Aynıyız canım bak şu an kaltktı kıvranarak sabaha kadar devam edecekm. Her gün saat 2 gibi başlıyor sabaha kadar ıkınıyor
Bizim de ayni sekilde csnimybasladiginsaatler hep degisiyor ama bazen daha erken bazen daha gec. Hatta kizim dedi ki biz bu bebegin adini ıkınmacalı mı koysaydık acaba çocuk aklı işte ama o bile dikkat etmiş

Canım ben gece değiştirmiyorum, sabah artık iyice dolunca ve meme için uyanınca değiştiriyorum çünkü uykusu bir açılırsa onun tekrar dalması sıkıntı.
Ben de çok doluysa değiştiriyorum bir de kaka var diye şüphe duyuyorsam açıp bakıyorum sadece onun dışında ben de rahatını bozmak istemiyorum

Canım regl olmuş olabilirsin

Ahh. Yediğin gaz yapan ürünler vardır canım. Diyetin yoksa bile bir fincan kimyon çayı iç bence

Temizlik gurusu arkadaşlarım bir sorum var. Bu eve toz yağıyor nereden olduğunu bulamadım. Derliyorum, temizliyorum dönüyorum yine aynı. Bu sorun birtek benim evimde mi var?

Robot süpürge nam-ı diğer monika rahat çalışsın ev toz olmasın diye halıları kaldırdım evde halı yok. Çok az eşya var hınca hınç bir doluluk söz konusu değil. Cam pencere daimi açık ama kapatamıyorum doğal olarak boğuluruz. 2 kedimiz var çocuklarım tertemiz. Eee bu toz nerden geliyor ben neden baş edemiyorum? Komidinleri siliyorum abartısız akşama bir batman toz yine beni bekliyor. Ben temizlik yapmayı pek sevmem ev işi sevmem daha doğrusu. Hazır evdeyim yapayım huzurla temiz temiz oturalım evde devamlı yemek olsun diyorum ama bu toz beni benden alıyor. Birde ne yiyelim derdi! Ya siz ne yiyorsunuz ben neden yapmaya birşey bulamıyorum. Repertuarım cidden çok az hdjdj aklıma yemek gelmiyor ya.

Konudan bağımsız oldu ama sorry. Artık aile sayılırız hep Bulut Bulut nereye kadar jdjdjd

Camdan geliyordur cnm tozlar seni çok zorluyorsa su hazırlamak vs sleepynin temixlik ıslak mendilleri çok güzel onunla hemen dolandırı verirsin
Benim ev berbat tozdan ziyade dağınık heryer oyuncak
Yemek beni de zorluyor kızımın canı ne isterse onu yapıyorum yediği de yokta Nefis yemek tarifinin günlük menüsü oluyor bakıp fikir alabilirsin cnm

Toz konusunu bilemeyeceğim bnm evim mobiya üreticilerine yakın benimki ondan biliyorum yemek meselesini haftalık planlıyoruz biz şu gün şu şeklinde değil ama bu hafta işte barbunya zamanı, dolma biber, balık vs gbi düşünüp hafta başı alıyoruz malzemeleri

Tozun çözümü yok bence yaa, onlarla yasamaya alismak gerek ben öyle her gun de silemem, haftada iki maksimum.
Her gün ev yemegi yiyoruz ama ben her gun yemek yapmiyorum acikcasi, 2-3 gün yiyoruz yaptigim yemegi, sagolsun eşim de alıştı bu huyuma. Eger yapamadiysak da buzlukta köfte oluyor onu atiyoruz airfryera, yanina makarna ve tarhana. 15 dkda yemek hazir. Protein ve karbonhidrat ihtiyaci tamamdirr.

Mesela dün de islim kebabi yaptim, onu yicez yine. Köftesi zaten hazir, patlican kizartip sardim köfteye oldu bitti galiba bu ara kofteden gitmeye ant icmis gibiyim

Toz bnmde aynı. Kapatsan bıle camı kapıyı doluyo. Hergun koltuklara kadar sılıyom.
Yemek muamma. Ne bulursak. Çorba hemen hemn hergun yapıyom. Mercımk yemmek için corba cesıdı kovalıyom. Kolay ama pratık tarıflere bakıyom. Mesela et mı ıstedık belen tava
Corba mı yalancı tarana
Uydurup denklestırıp halledıyoz. Maşzemeye gore. Malum ekonomu cokzel

Canım aynı sorun bende de var annem diyor ki halı yok cam kapı açık ondan halıları serecek bugün bıktık toz almaktan bir deneyeceğiz bakalım eşine sor yemeği ben ona soruyorum bulamazsam sen bilirsin demesini de yasakladım

Bugün ki konudan bağımsız yarın 40mız çıkıyor, İnternette buna denk geldim, çocuga alçı çekiyor sanırım burda ne yapıyor sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…