- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #53.321
İnsallah kisa zamanda gecer bu dediklerin canim yaa Allah minnosuna saglik versin gerisi hallolur elbetKızlar daha 40ı çıkmadan bebeğin gözü enfeksiyon kaptı çapaklanma oldu, damla verdi doktor iki tane. Yüzünde isilik var, ağzında da pamukcuk olmuşoturdum acaba biz mi yanlış bişeler yapıyoruz bakamıyor muyuz moduna girdim şimdiden. Bir de ben her şeye ilaç yazılmasından bıktım, abartıyor muyum acaba ama yok reflü şurubu, yok gaz damlası yok prebiyotik damlası, yok d vitamini yok göz damlası. Düşünüyorum da biz nasıl büyüdük acaba??? Küçücük bebeğe hiç veresim gelmiyor bin tane şey, şu an sadece gözüne damlasını kullanıyorum, d vitaminini bile her gün vermiyorum. Beynim unutmaya programladı resmen. Acaba yanlış mı düşünüyorum ya
Aynıyız canım bak şu an kaltktı kıvranarak sabaha kadar devam edecekm. Her gün saat 2 gibi başlıyor sabaha kadar ıkınıyorKizlar sizin bebeginiz de gece uykusunda ikiniyor mu? Butun gece hic durmadan ikiniyor benimki, uykudan gözünü de acamiyor. Gazdan bas bas bagiriyor uykuda bile olsa. Napacagimi şaşırdım çektiği acı beni bitiriyorkivraniyor ve elimden bir sey gelmiyor
Canim bebeginde kusma var sanirim? Nasil bir diyet yapiyorsun? Doktor mu önerdi?Çok yorucu oluyor ordan oraya sürüklenmek, ama sağlıklı olsunlar da gezeriz bölüm bölüm
Böbrek büyümesi bizde de var takipteyiz onun için bir bölüm derse Çarşamba der
Fıtığı ıkınmak tetikliyormuş bir yerde okumuştum inşallah olmaz öyle birşey bebişlerimize
Çok şükür genel sağlığımız iyi , ama işte insan ister istemez üzülüyor ikinci bebekte böyle olunca suçu sütümde bulur oldum neymiş de böyle iki çocuğa da yaramıyor diye aklımdan geçirmiyor değilim
Çok şükür biraz daha rahatladı diyetle ama kusması vs devam ediyor yoğurt gibi yada direk emdigini sulu şekilde
Diyet baya zorluyor beni neredeyse herşeyin için de varmış bu süt
Bulut kuşun devam ediyor mu kusması
Tez vakitte iyileşir yavrularımız ağız tadıyla emzirir severiz amin amin
Canim gözündeki enfeksiyon icin ayrica masaj ypamani öneririm. Benim de kizimda olmustu. Yani bizdeki de sari sari akinti seklindeydi ve damla falan ise yaramamisti. Sonra hastanedeki bi doktor buna masaj yapmadsn gecmez dedi ve nasil yapmam gerektigini gösterdi. Isaret parmaginla göz altindan icten disa gidecek sekilde hafif bastirarak 10 defa masaj önerdi. Arka arkaya 10 kere gün icinde 2-3 kez yap dedi ve bir tek o iyi geldi. Gözyasi kanali hafif tikanikti muhtemelen o acildi masaj yapinca. Sizin de öyle olabilir bir dene istersen canim masajin bir zarari olmazy gecmis olsun cokKızlar daha 40ı çıkmadan bebeğin gözü enfeksiyon kaptı çapaklanma oldu, damla verdi doktor iki tane. Yüzünde isilik var, ağzında da pamukcuk olmuşoturdum acaba biz mi yanlış bişeler yapıyoruz bakamıyor muyuz moduna girdim şimdiden. Bir de ben her şeye ilaç yazılmasından bıktım, abartıyor muyum acaba ama yok reflü şurubu, yok gaz damlası yok prebiyotik damlası, yok d vitamini yok göz damlası. Düşünüyorum da biz nasıl büyüdük acaba??? Küçücük bebeğe hiç veresim gelmiyor bin tane şey, şu an sadece gözüne damlasını kullanıyorum, d vitaminini bile her gün vermiyorum. Beynim unutmaya programladı resmen. Acaba yanlış mı düşünüyorum ya
Bizim de ayni sekilde csnimybasladiginsaatler hep degisiyor ama bazen daha erken bazen daha gec. Hatta kizim dedi ki biz bu bebegin adini ıkınmacalı mı koysaydık acabaAynıyız canım bak şu an kaltktı kıvranarak sabaha kadar devam edecekm. Her gün saat 2 gibi başlıyor sabaha kadar ıkınıyor
Ben de çok doluysa değiştiriyorum bir de kaka var diye şüphe duyuyorsam açıp bakıyorum sadece onun dışında ben de rahatını bozmak istemiyorumCanım ben gece değiştirmiyorum, sabah artık iyice dolunca ve meme için uyanınca değiştiriyorum çünkü uykusu bir açılırsa onun tekrar dalması sıkıntı.
Canım regl olmuş olabilirsinKızlar kırkımız çıkalı iki gün oluyor ama benim kanamam hala devam ediyor. Geçen hafta hiç kan gelmemişti normal akıntı geliyordu bu hafta kanama başladı anlamadım. Çok değil akıntı gibi miktarı ama kan geliyor. Bu durum normal mi?
Kusmadan ziyade kakada kan mukus çokça huzursuzluk var cnm süt diyeti yapıyorum alerji doktoru 3 hafta yapmamı istedi katı bir diyet paketli gıdaları bile yiyemiyorumCanim bebeginde kusma var sanirim? Nasil bir diyet yapiyorsun? Doktor mu önerdi?
Ahh. Yediğin gaz yapan ürünler vardır canım. Diyetin yoksa bile bir fincan kimyon çayı iç benceKizlar sizin bebeginiz de gece uykusunda ikiniyor mu? Butun gece hic durmadan ikiniyor benimki, uykudan gözünü de acamiyor. Gazdan bas bas bagiriyor uykuda bile olsa. Napacagimi şaşırdım çektiği acı beni bitiriyorkivraniyor ve elimden bir sey gelmiyor
Anladım teşekkür ederim46.gun 3-5damla kanamam oldu. 47 ve 48.gun yine 1er damla. Dr. regl oldugumu soyledi cnm. Senin de oyledir muhtemelen ama muayene ol mutlaka.
Karindan muayene. Bobrek safra dalak filan da bakti. Korunmaya baslayin, artik gebe kalabilirsin dedi.Muayeneyi alttan mı yaptı doktorunuz, karından mı
Camdan geliyordur cnm tozlar seni çok zorluyorsa su hazırlamak vs sleepynin temixlik ıslak mendilleri çok güzel onunla hemen dolandırı verirsinTemizlik gurusu arkadaşlarım bir sorum var. Bu eve toz yağıyor nereden olduğunu bulamadım. Derliyorum, temizliyorum dönüyorum yine aynı. Bu sorun birtek benim evimde mi var?
Robot süpürge nam-ı diğer monika rahat çalışsın ev toz olmasın diye halıları kaldırdım evde halı yok. Çok az eşya var hınca hınç bir doluluk söz konusu değil. Cam pencere daimi açık ama kapatamıyorum doğal olarak boğuluruz. 2 kedimiz var çocuklarım tertemiz. Eee bu toz nerden geliyor ben neden baş edemiyorum? Komidinleri siliyorum abartısız akşama bir batman toz yine beni bekliyor. Ben temizlik yapmayı pek sevmem ev işi sevmem daha doğrusu. Hazır evdeyim yapayım huzurla temiz temiz oturalım evde devamlı yemek olsun diyorum ama bu toz beni benden alıyor. Birde ne yiyelim derdi! Ya siz ne yiyorsunuz ben neden yapmaya birşey bulamıyorum. Repertuarım cidden çok az hdjdj aklıma yemek gelmiyor ya.
Konudan bağımsız oldu ama sorry. Artık aile sayılırız hep Bulut Bulut nereye kadar jdjdjd
Toz konusunu bilemeyeceğim bnm evim mobiya üreticilerine yakın benimki ondan biliyorumTemizlik gurusu arkadaşlarım bir sorum var. Bu eve toz yağıyor nereden olduğunu bulamadım. Derliyorum, temizliyorum dönüyorum yine aynı. Bu sorun birtek benim evimde mi var?
Robot süpürge nam-ı diğer monika rahat çalışsın ev toz olmasın diye halıları kaldırdım evde halı yok. Çok az eşya var hınca hınç bir doluluk söz konusu değil. Cam pencere daimi açık ama kapatamıyorum doğal olarak boğuluruz. 2 kedimiz var çocuklarım tertemiz. Eee bu toz nerden geliyor ben neden baş edemiyorum? Komidinleri siliyorum abartısız akşama bir batman toz yine beni bekliyor. Ben temizlik yapmayı pek sevmem ev işi sevmem daha doğrusu. Hazır evdeyim yapayım huzurla temiz temiz oturalım evde devamlı yemek olsun diyorum ama bu toz beni benden alıyor. Birde ne yiyelim derdi! Ya siz ne yiyorsunuz ben neden yapmaya birşey bulamıyorum. Repertuarım cidden çok az hdjdj aklıma yemek gelmiyor ya.
Konudan bağımsız oldu ama sorry. Artık aile sayılırız hep Bulut Bulut nereye kadar jdjdjd
Tozun çözümü yok bence yaa, onlarla yasamaya alismak gerekTemizlik gurusu arkadaşlarım bir sorum var. Bu eve toz yağıyor nereden olduğunu bulamadım. Derliyorum, temizliyorum dönüyorum yine aynı. Bu sorun birtek benim evimde mi var?
Toz bnmde aynı. Kapatsan bıle camı kapıyı doluyo. Hergun koltuklara kadar sılıyom.Temizlik gurusu arkadaşlarım bir sorum var. Bu eve toz yağıyor nereden olduğunu bulamadım. Derliyorum, temizliyorum dönüyorum yine aynı. Bu sorun birtek benim evimde mi var?
Canım aynı sorun bende de var annem diyor ki halı yok cam kapı açık ondan halıları serecek bugün bıktık toz almaktan bir deneyeceğiz bakalımTemizlik gurusu arkadaşlarım bir sorum var. Bu eve toz yağıyor nereden olduğunu bulamadım. Derliyorum, temizliyorum dönüyorum yine aynı. Bu sorun birtek benim evimde mi var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?