- 26 Nisan 2019
- 5.386
- 8.909
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #53.361
Acemi cnm şapkayla mı uyutuyorsun ben banyodan banyoya takıyorum şapka birde sabahları dışarı çıkarsakBir tavşan gördüm sankikızlar zamanında göbek fotosu atıyorduk şimdi de bebiş atalım şenlensin burası, ben başladım bakalım
Git bence cnm için rahat etsin ayak altına masaj yapınca da yapıyorlar kakayı bir dene istersenKızlar ya bebegim dogru düzgün kaka yapamıyor. Böyle değil di bugün 38 gunluguz 10 gündür falan 3 kere yaoti o da zar zor . Bugün çok ağladı her altını açtığımda sizce doktora gitmeli miyim çiş var ama kaka yok byeterince beklenmiyor mu acaba
Yaa benimki niye emilmiyor günde en az 5 posta sıcıyor yaMama vermiyorsan tek anne sütü alıyorsa 1 haftaya kadar normal kabul ediliyor kaka yapmaması (çünkü anne sütü tamamen emiliyor vücudunda)
Acemi cnm şapkayla mı uyutuyorsun ben banyodan banyoya takıyorum şapka birde sabahları dışarı çıkarsak
Yaa benimki niye emilmiyor günde en az 5 posta sıcıyor ya
Yapiuorum canım ya hep ayaklarına karnina zeytinyağı sürüp masaj yapıyorum ama iyice tıkandı cocuk. Gideceğiz bu gidişle hastaneye ağlarken dili bile titriyor icim parçalanıyorGit bence cnçin rahat etsin ayak altına masaj yapınca da yapıyorlar kakayı bir dene istersen
İşte bizim de öyleydi canım ya niye kesikdi anlamadimYaa benimki niye emilmiyor günde en az 5 posta sıcıyor ya
Tüm gece ıkınıyorKizlar sizin bebeginiz de gece uykusunda ikiniyor mu? Butun gece hic durmadan ikiniyor benimki, uykudan gözünü de acamiyor. Gazdan bas bas bagiriyor uykuda bile olsa. Napacagimi şaşırdım çektiği acı beni bitiriyorkivraniyor ve elimden bir sey gelmiyor
Evet hatırlıyorum hepsine beğeni attım başıma gelince geri dönüp bakabilmek için evet habire memede biz de ana kucağına koyuyoruz ama sanki görmüyo gibi hissediyorum yani yakını görüyo yenidoğanlar vs diyorlar ya bilemiyorum görüyo gibi de değişik bi durum15 günlükken benmki de öyleydi hatta buraya yazıyodum uyanık olduğu zamanlar nasıl oyalıyorsunz diye . Emme saati gelse diyordum en azından susuyor duruyor diye. zaman geçtikçe düzen oturuyor şimdi gözleriyle takip edebildiği için anakucağına oturup beni izliyor biraz oyalanıyor
Evet aynen bugüne kadar aman sarılık riskimiz vardı olmasın diye aaat başı uyandır emzir şimdi de uyumuyor resmen ya evet gaz konusu gerçekten zor hepimiz tezden atlatırız umarım acaba bir de üstten çıkarması yeterli mi acaba illa kaka mı görmeliyiz ya da sadece alttan çıkarması okey midir bilemiyorumCanımm moralini bozmak istemem ama bundan sonra bebişin böyle olabilir muhtemelenbiz de öyleydik ilk 20 gün hep uyudu, uyandirmaya calistik. 20 günü dolunca uyumaz oldu, gaz sancilari basladi. Benim oğlum haftada bir yapiyor kakasini malesef, bu da zorluyordur ama gaz gerçekten cok zorluyor onu da bizi de 5. hafta atak haftasi olacak, sürekli emmek isteyecek hazirlikli ol
Git cnm doktora bir sıkıntı yoktur bence yine de için rahat ederİşte bizim de öyleydi canım ya niye kesikdi anlamadim
Bizimki haftada bir yapiyor kakayi. Normal dedi doktor. Seninki 10 güne 3 defa gayet iyi benceKızlar ya bebegim dogru düzgün kaka yapamıyor. Böyle değil di bugün 38 gunluguz 10 gündür falan 3 kere yaoti o da zar zor . Bugün çok ağladı her altını açtığımda sizce doktora gitmeli miyim çiş var ama kaka yok byeterince beklenmiyor mu acaba
Seninki hep mi öyleydi canım hani normal düzeni öyle olsa tamam diyeceğim ama bebeğim her altını actigimda kakasını okurdu bir de silerken poposunu uyarmış oluyorum tekrar tekrar yapardı. Şimdi yapamadığı için huzursuz da sürekli ağlıyor artık kolik bebek okdugunu falan dusunmeye başlayacağım bugun digru durust emmedi bile. Cidden bir kakayı bubkadar bekleyeceğim aklımın ucundan gecmezdiBizimki haftada bir yapiyor kakayi. Normal dedi doktor. Seninki 10 güne 3 defa gayet iyi bence10 güne kadar kakayi tutmasi normal dedi, daha da yapamazsa fitil veriliyormus galiba. Ama her pırt yaptiginda insallah kaka yapmistir diye dualar ediyorum, cidden kaka yolu gozlemek cok zor
Ah canım hepimizin derdi aynı zannederim ki. Beni en çok delirten yemek derdi, rahmetli anneannem anneme hep dermiş ki, kızım şu yemek işi olmasa hiç iş olmucak.. haklıymış rahmetli. Şuan hele öyle zor geliyor ki ne yapacağımı bulmak ve yapmak.. her allahın günü aynı dert ya.. dışardan da yşyoruz arada ona rağmen böyle.. bıktım resmennnTemizlik gurusu arkadaşlarım bir sorum var. Bu eve toz yağıyor nereden olduğunu bulamadım. Derliyorum, temizliyorum dönüyorum yine aynı. Bu sorun birtek benim evimde mi var?
Robot süpürge nam-ı diğer monika rahat çalışsın ev toz olmasın diye halıları kaldırdım evde halı yok. Çok az eşya var hınca hınç bir doluluk söz konusu değil. Cam pencere daimi açık ama kapatamıyorum doğal olarak boğuluruz. 2 kedimiz var çocuklarım tertemiz. Eee bu toz nerden geliyor ben neden baş edemiyorum? Komidinleri siliyorum abartısız akşama bir batman toz yine beni bekliyor. Ben temizlik yapmayı pek sevmem ev işi sevmem daha doğrusu. Hazır evdeyim yapayım huzurla temiz temiz oturalım evde devamlı yemek olsun diyorum ama bu toz beni benden alıyor. Birde ne yiyelim derdi! Ya siz ne yiyorsunuz ben neden yapmaya birşey bulamıyorum. Repertuarım cidden çok az hdjdj aklıma yemek gelmiyor ya.
Konudan bağımsız oldu ama sorry. Artık aile sayılırız hep Bulut Bulut nereye kadar jdjdjd
Ah canım hepimizin derdi aynı zannederim ki. Beni en çok delirten yemek derdi, rahmetli anneannem anneme hep dermiş ki, kızım şu yemek işi olmasa hiç iş olmucak.. haklıymış rahmetli. Şuan hele öyle zor geliyor ki ne yapacağımı bulmak ve yapmak.. her allahın günü aynı dert ya.. dışardan da yşyoruz arada ona rağmen böyle.. bıktım resmennn
Temizliğe gelince bence sal canım olduğu kadar tuvalet bNyo yemiz olsun, bulutun takıldığı yerler gerisini salla olduğu kadaryapçak bişe yok her türlü batıyor bizde de öyle
Bizim ilk zamanlar her gun yapiyordu, bazen günde iki kere hatta. 2 haftalikken düzeni degisti. Cok erken basladi kaka tutmaya. Her gaz cikarmaya calistiginda kaka icin ikiniyor saniyordum. Artık biliyorum ki tutuyor, alistimSeninki hep mi öyleydi canım hani normal düzeni öyle olsa tamam diyeceğim ama bebeğim her altını actigimda kakasını okurdu bir de silerken poposunu uyarmış oluyorum tekrar tekrar yapardı. Şimdi yapamadığı için huzursuz da sürekli ağlıyor artık kolik bebek okdugunu falan dusunmeye başlayacağım bugun digru durust emmedi bile. Cidden bir kakayı bubkadar bekleyeceğim aklımın ucundan gecmezdi
Geçer gibi oluyor canım sonra bir anda kızarıklık tekrarlıyor, inşallah alerji değildirCnm hiç geçmiyor mu pişiği alerjide de pişik çok oluyor hametan kullan faydasını görürsün mavi olandan al
Günü gününü tutmuyor, bir gün güzel uyuyorsa bir gün özellikle gündüz uyanık kalma süresi çok oluyorBebesi sabahtan ( 11 civarı falan) bu saate kadar uyumayan var mı..? Gerçi dünde hep uyudu... anlamadım bı ayarı normal i nedir? Sizdede oluyor mu böyle? Günü gününü tutmuyor ayakta zor duruyorumnormal mi acaba bigun uyuyup bigün uyumaması?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?