2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Git bence cnm için rahat etsin ayak altına masaj yapınca da yapıyorlar kakayı bir dene istersen

Git bence cnçin rahat etsin ayak altına masaj yapınca da yapıyorlar kakayı bir dene istersen
Yapiuorum canım ya hep ayaklarına karnina zeytinyağı sürüp masaj yapıyorum ama iyice tıkandı cocuk. Gideceğiz bu gidişle hastaneye ağlarken dili bile titriyor icim parçalanıyor

Tüm gece ıkınıyor hatta bazen ağlayarak uyanıyor asla uyuyamıyorum yanında . Şu gaz sancısı ne kötü şeymiş

Evet hatırlıyorum hepsine beğeni attım başıma gelince geri dönüp bakabilmek için evet habire memede biz de ana kucağına koyuyoruz ama sanki görmüyo gibi hissediyorum yani yakını görüyo yenidoğanlar vs diyorlar ya bilemiyorum görüyo gibi de değişik bi durum
Evet aynen bugüne kadar aman sarılık riskimiz vardı olmasın diye aaat başı uyandır emzir şimdi de uyumuyor resmen ya evet gaz konusu gerçekten zor hepimiz tezden atlatırız umarım acaba bir de üstten çıkarması yeterli mi acaba illa kaka mı görmeliyiz ya da sadece alttan çıkarması okey midir bilemiyorum aman sağlıklı olsunlar da emebilir gerçi o da yorucu diğer her şey gibi ama en azından karşılıklı rahatlama mevcut nxkdkd

Bizimki haftada bir yapiyor kakayi. Normal dedi doktor. Seninki 10 güne 3 defa gayet iyi bence 10 güne kadar kakayi tutmasi normal dedi, daha da yapamazsa fitil veriliyormus galiba. Ama her pırt yaptiginda insallah kaka yapmistir diye dualar ediyorum, cidden kaka yolu gozlemek cok zor

Seninki hep mi öyleydi canım hani normal düzeni öyle olsa tamam diyeceğim ama bebeğim her altını actigimda kakasını okurdu bir de silerken poposunu uyarmış oluyorum tekrar tekrar yapardı. Şimdi yapamadığı için huzursuz da sürekli ağlıyor artık kolik bebek okdugunu falan dusunmeye başlayacağım bugun digru durust emmedi bile. Cidden bir kakayı bubkadar bekleyeceğim aklımın ucundan gecmezdi

Ah canım hepimizin derdi aynı zannederim ki. Beni en çok delirten yemek derdi, rahmetli anneannem anneme hep dermiş ki, kızım şu yemek işi olmasa hiç iş olmucak.. haklıymış rahmetli. Şuan hele öyle zor geliyor ki ne yapacağımı bulmak ve yapmak.. her allahın günü aynı dert ya.. dışardan da yşyoruz arada ona rağmen böyle.. bıktım resmennn
Temizliğe gelince bence sal canım olduğu kadar tuvalet bNyo yemiz olsun, bulutun takıldığı yerler gerisini salla olduğu kadar yapçak bişe yok her türlü batıyor bizde de öyle

Valla yemek repertuarım zaten kısıtlı idi benim, şimdi birde gaz yapacak şeyler yemeyelim derken iyice seçenek azaldı, benim eşim sağolasın bayağı yardımcı oluyor yoksa halim harap

Bizim ilk zamanlar her gun yapiyordu, bazen günde iki kere hatta. 2 haftalikken düzeni degisti. Cok erken basladi kaka tutmaya. Her gaz cikarmaya calistiginda kaka icin ikiniyor saniyordum. Artık biliyorum ki tutuyor, alistim ikinmalari gazdan bizimkinin. Tabi kaka yapsa daha rahat olur mu bilmiyorum

Temmuz annelerini takip eden var mi kizlar aranizda? Onlarin bebelerinin gazlari bitti mi acaba bilginiz var mi? Gaz icin şafak kac valla o kadar merak ediyorum ki

Bebesi sabahtan ( 11 civarı falan) bu saate kadar uyumayan var mı..? Gerçi dünde hep uyudu... anlamadım bı ayarı normal i nedir? Sizdede oluyor mu böyle? Günü gününü tutmuyor ayakta zor duruyorum normal mi acaba bigun uyuyup bigün uyumaması?

Cnm hiç geçmiyor mu pişiği alerjide de pişik çok oluyor hametan kullan faydasını görürsün mavi olandan al
Geçer gibi oluyor canım sonra bir anda kızarıklık tekrarlıyor, inşallah alerji değildir(
Çok teşekkür ederim şimdi incianin kremini duzenli kullanıp fayda görürsem diye başladım

Günü gününü tutmuyor, bir gün güzel uyuyorsa bir gün özellikle gündüz uyanık kalma süresi çok oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…