2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Temmuz annelerini takip eden var mi kizlar aranizda? Onlarin bebelerinin gazlari bitti mi acaba bilginiz var mi? Gaz icin şafak kac valla o kadar merak ediyorum ki
Kuzum ben takip ediyorum onları da onlar hep şimdi 8.hafta atakları ile aşı sonrası huysuzluk ile uğraşıyorlar, özellikle onlar gaz diye anlatmıyorlar ama onlarda da huysuzluk var

Kuzum ben takip ediyorum onları da onlar hep şimdi 8.hafta atakları ile aşı sonrası huysuzluk ile uğraşıyorlar, özellikle onlar gaz diye anlatmıyorlar ama onlarda da huysuzluk var
Bu gaz en cok agustos annelerini vurdu galiba bizim bebeler niye böyle oldu ki 8. haftada da mi atak varmisss inanmiyorum yaa 7 doldu bizim, zaten bebem huysuz mutsuz, bundan daha fazlasini düşünemiyorum

Bi gaz mucadelesi de benden gelsin kizlar inanin bebem o kadar zahmetsizdi ki gece uykusu olsun kendi kendine uyumasi olsun koca insan gibiydi taa ki bu haftaya kadar 1 haftadir gazdan catliyordu çocuk ne masajlar neler neler kakasini da guzel yapiyordu simdi islak mendille ben yaptiriyorum ama ne yapmaak ne ustum ne basim kaliyor yaptigin da gaz icinde doktorumuz gaz damlasi yazdi o cok iyi geldi sab simplex diye doktorlarinizla konusun isterseniz simdi gazdan rahatladik uyku sorunu basladi sabah 7de aciyor gozunu bu saatlere kadar en fazla 5 dk uyuyor ama suan pusetinde uyuttum insallah uyanmaz ne yemek yemeye firsatim var ne su icmeye kollarim cocugu tutmaktan isilik oldu artik benden baskasinda da durmuyor biran once hepimizin bu donemi gecer insallah

Evin cadde ustu mu festi? Otobus guzergahi mi? Yakinlarinda buyuk topraklik alanlar var mi? Orman, bahce, koru vb.
Evinde yeni hali var mi?

Bunlar hep toz sebebi.

Anladım canım gerçekten kaka yapsa daha rahat olur yavru. Benimki de ıkınıyor sürekli ama hem kaka hem gaz için. Tam anlamıyla 6. Ayda bitiyor gaz diyorlar. Insaallah o kadar beklemeyiz.

Ya zaten biliyorum hepimiz elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz orası kesin. Şuraya girip basit bişeler öğrenmeye çalışmak bile ayrı bir çaba.
Ben pişikle sarılığı saymamışım, onlar da oldu pişiği sudocrem geçirdi canım aklında bulunsun. Unibaby nin yenidoğan ıslak mendillerini kullanıyorum şuan ama pişik geçti. Bir de sudocremden dalin likit pudraya geçtim, gene pişik olursa sudocrem sürücem.

Teşekkür ederim canim eğer elimde ki etki etmezse deneyeyim

Canım sağol size de geçmiş olsun. Damla vermedi mi doktor? Şu anki durumu nasıl?
15 günlüken oldu ilk damla krem kullandık geçtiğimiz pazar yine oldu o kadar çok değil ama salı doktor masaj gösterdi göz pinarina parmağımın ucu ile hafif bastırarak dairesel masaj tek sefer 25 tuz günde 4 kere 100 tura tamamlayarak iki gündür yapıyorum gitti şükür

Arkadaşlar birşey sorucam Çok ŞÜKÜR bebeğim en son bu haftaki kontrolde sağlıklı gözüktü
Genelde mide bulantım oluyordu yani 6. Ve 7. Haftada bi kesilmişti bi iki gün gelmişti salı kontrolüm vardı dün yani çarşamba gene mide bulantım sabah oldu geçti akşama kadar rahattım bu sabah sadece sarı su istifra ettim ama normaldeki gün içindeki gibi mide Bulantım olmuyor dünde öyleydi normalmi acaba arkadaşlar şuan sanırım 8+0 yada 1 oldum

Normal bence cnm dua et miden bulanmasın ye iç 9 ay sonra doğuruyon yok gaziydi alerjisiydi diyete giriyon yine yiyemiyorsun
Tadını çıkar hamileliğin en rahat zamanmışta kıymetini bilmemişim

Normal bence cnm dua et miden bulanmasın ye iç 9 ay sonra doğuruyon yok gaziydi alerjisiydi diyete giriyon yine yiyemiyorsun
Tadını çıkar hamileliğin en rahat zamanmışta kıymetini bilmemişim
Anladım canımm teşekkür ederim ama benim midem bulanıyordu normalde gün içinde dün öğlenden sonra ve bugün bulanmadı ama sabah sadece sarı su istifra ettim 6 bucuk haftadada bi ara kesilmişti bi iki günmü hatırlamıorum Şuan 8+0 gibiyim iki gündür sabah sarı su istifra olsada gün içinde bulanmayınca şaşırdım
Ben olsada olmasın demem arkadaşım bebişi hissediyorum sanki
ALLAH sanada bebişini sağlıkla büyütmeyi Nasip etsin
İnsan midesi

Günaydın gece 4 ten beri ayaktayiz çünkü oğlum gazdan uyuyamadi daha önce kaka icin fitil kullananlar olmustu sanki burda? Fitil kullandiktan sonra kaka yapabildi mi? Gaz konusunda rahatladi mi o gün az da olsa minnos?

Günaydın güzel anneler
Huzur dolu bir günümüz olsun inşallah bir enerji yüklemesi geldi bana 40 yikamamizi da halledeyim daha da iyi olacağıma inanıyorum
Insaallah cok iyi olursun canım. Bizim de yarın çıkıyor 40 imiz. Her şeyin düzeleceğine gönülden inanıyorum

Günaydın gece 4 ten beri ayaktayiz çünkü oğlum gazdan uyuyamadi daha önce kaka icin fitil kullananlar olmustu sanki burda? Fitil kullandiktan sonra kaka yapabildi mi? Gaz konusunda rahatladi mi o gün az da olsa minnos?
Kaka hala yapamıyoruz fitil kullanıyoruz kısmi rahatlama oluyor sonra ıkınmaya devam ediyor maalesef fitili yaptıktan sonra 10 dakikaya varmadan yapıyor

Sanurım kasık ağrısınkonusunda da size yazmıştım lütfen hamilelikte belirti takibi yapmayın herkesin bambaşkadır yolculuğu tadını çıkarın normal olmayan şeyler bellidir şiddetli ağrılar şiddetli kasılmalar kanama vs bunlar yoksa her şey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…