- 17 Aralık 2016
- 3.321
- 5.957
- 158
- 39
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #53.381
Kuzum ben takip ediyorum onları da onlar hep şimdi 8.hafta atakları ile aşı sonrası huysuzluk ile uğraşıyorlar, özellikle onlar gaz diye anlatmıyorlar ama onlarda da huysuzluk varTemmuz annelerini takip eden var mi kizlar aranizda? Onlarin bebelerinin gazlari bitti mi acaba bilginiz var mi? Gaz icin şafak kac valla o kadar merak ediyorum ki
Bu gaz en cok agustos annelerini vurdu galibaKuzum ben takip ediyorum onları da onlar hep şimdi 8.hafta atakları ile aşı sonrası huysuzluk ile uğraşıyorlar, özellikle onlar gaz diye anlatmıyorlar ama onlarda da huysuzluk var
Temizlik gurusu arkadaşlarım bir sorum var. Bu eve toz yağıyor nereden olduğunu bulamadım. Derliyorum, temizliyorum dönüyorum yine aynı. Bu sorun birtek benim evimde mi var?
Robot süpürge nam-ı diğer monika rahat çalışsın ev toz olmasın diye halıları kaldırdım evde halı yok. Çok az eşya var hınca hınç bir doluluk söz konusu değil. Cam pencere daimi açık ama kapatamıyorum doğal olarak boğuluruz. 2 kedimiz var çocuklarım tertemiz. Eee bu toz nerden geliyor ben neden baş edemiyorum? Komidinleri siliyorum abartısız akşama bir batman toz yine beni bekliyor. Ben temizlik yapmayı pek sevmem ev işi sevmem daha doğrusu. Hazır evdeyim yapayım huzurla temiz temiz oturalım evde devamlı yemek olsun diyorum ama bu toz beni benden alıyor. Birde ne yiyelim derdi! Ya siz ne yiyorsunuz ben neden yapmaya birşey bulamıyorum. Repertuarım cidden çok az hdjdj aklıma yemek gelmiyor ya.
Konudan bağımsız oldu ama sorry. Artık aile sayılırız hep Bulut Bulut nereye kadar jdjdjd
Anladım canım gerçekten kaka yapsa daha rahat olur yavru. Benimki de ıkınıyor sürekli ama hem kaka hem gaz için. Tam anlamıyla 6. Ayda bitiyor gaz diyorlar. Insaallah o kadar beklemeyiz.Bizim ilk zamanlar her gun yapiyordu, bazen günde iki kere hatta. 2 haftalikken düzeni degisti. Cok erken basladi kaka tutmaya. Her gaz cikarmaya calistiginda kaka icin ikiniyor saniyordum. Artık biliyorum ki tutuyor, alistimikinmalari gazdan bizimkinin. Tabi kaka yapsa daha rahat olur mu bilmiyorum
Ya zaten biliyorum hepimiz elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz orası kesin. Şuraya girip basit bişeler öğrenmeye çalışmak bile ayrı bir çaba.Su anlattiklarinizdan fazlası biz de var eksiği yok.
Rabbim daha zor hastalıktan korusun
Yalnız değilsiniz, bebeğim doğar doğmaz yoğun bakımda kaldı, yedi gün. Sarılık oldu,uzadı. Eve geldik pamukçuk göz enfeksiyonu,sarı sarı sümük şeklinde aktı, acile gittik damla krem aldik , bir hafta kullanın dedi halen devam ediyor, masajı unutuyoruz gaz problemi var hep ona odakliyiz
Pamukçuk çok arttı çocuk doktor kontorulu varken mecbur ilaç aldım sarılık geçsin emsin diye, doktor kızar şekilde bu bebek aç dedi ki kendimi çok suçladim ilacsa ilaç kullanayim yeter ki dedim
Pişik oldu , geçti derken yine var
O kadar sık bez değiştiriyorum ki annem ve arkadaşlarım çok fazla harciyorsun demişti,o derece dikkat etmiştim. Kantoron yağı hindistan cevizi yağı vs doğal diye kullandım geçmedi, ilaç aldımıslak mendili bıraktım,pamuklu kumaşla siliyorum, büyük tuvaletini sıcak su ile yıkıyoruz. Diyeceğim o ki aynı şeyleri yaşıyoruz ve aynı hisleri paylaşıyorum sizinle.
Her şeye elhamdülillah, yeter ki canı sağolsun kuzularimizin
Rabbim keyfini de çıkarıp büyütmek nasip etsin.
Canım sağol size de geçmiş olsun. Damla vermedi mi doktor? Şu anki durumu nasıl?Geçmiş olsun bizimde gözler öyle dün göz kontrolü vardı masaj gösterdi doktor
Teşekkür ederim canim eğer elimde ki etki etmezse deneyeyimYa zaten biliyorum hepimiz elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz orası kesin. Şuraya girip basit bişeler öğrenmeye çalışmak bile ayrı bir çaba.
Ben pişikle sarılığı saymamışım, onlar da oldupişiği sudocrem geçirdi canım aklında bulunsun. Unibaby nin yenidoğan ıslak mendillerini kullanıyorum şuan ama pişik geçti. Bir de sudocremden dalin likit pudraya geçtim, gene pişik olursa sudocrem sürücem.
15 günlüken oldu ilk damla krem kullandık geçtiğimiz pazar yine oldu o kadar çok değil ama salı doktor masaj gösterdi göz pinarina parmağımın ucu ile hafif bastırarak dairesel masaj tek sefer 25 tuz günde 4 kere 100 tura tamamlayarak iki gündür yapıyorum gitti şükürCanım sağol size de geçmiş olsun. Damla vermedi mi doktor? Şu anki durumu nasıl?
Normal bence cnm dua et miden bulanmasın ye iç 9 ay sonra doğuruyon yok gaziydi alerjisiydi diyete giriyon yine yiyemiyorsunArkadaşlar birşey sorucam Çok ŞÜKÜR bebeğim en son bu haftaki kontrolde sağlıklı gözüktü
Genelde mide bulantım oluyordu yani 6. Ve 7. Haftada bi kesilmişti bi iki gün gelmişti salı kontrolüm vardı dün yani çarşamba gene mide bulantım sabah oldu geçti akşama kadar rahattım bu sabah sadece sarı su istifra ettim ama normaldeki gün içindeki gibi mide Bulantım olmuyor dünde öyleydi normalmi acaba arkadaşlar şuan sanırım 8+0 yada 1 oldum
Anladım canımm teşekkür ederim ama benim midem bulanıyordu normalde gün içinde dün öğlenden sonra ve bugün bulanmadı ama sabah sadece sarı su istifra ettim 6 bucuk haftadada bi ara kesilmişti bi iki günmü hatırlamıorum Şuan 8+0 gibiyim iki gündür sabah sarı su istifra olsada gün içinde bulanmayınca şaşırdımNormal bence cnm dua et miden bulanmasın ye iç 9 ay sonra doğuruyon yok gaziydi alerjisiydi diyete giriyon yine yiyemiyorsun
Tadını çıkar hamileliğin en rahat zamanmışta kıymetini bilmemişim
Günaydın güzel anneler
Huzur dolu bir günümüz olsun inşallah bir enerji yüklemesi geldi bana 40 yikamamizi da halledeyim daha da iyi olacağıma inanıyorum
Insaallah cok iyi olursun canım. Bizim de yarın çıkıyor 40 imiz. Her şeyin düzeleceğine gönülden inanıyorumGünaydın güzel anneler
Huzur dolu bir günümüz olsun inşallah bir enerji yüklemesi geldi bana 40 yikamamizi da halledeyim daha da iyi olacağıma inanıyorum
Masallah minnosaGünaydın güzel anneler
Kaka hala yapamıyoruz fitil kullanıyoruz kısmi rahatlama oluyor sonra ıkınmaya devam ediyor maalesef fitili yaptıktan sonra 10 dakikaya varmadan yapıyorGünaydıngece 4 ten beri ayaktayiz çünkü oğlum gazdan uyuyamadi daha önce kaka icin fitil kullananlar olmustu sanki burda? Fitil kullandiktan sonra kaka yapabildi mi? Gaz konusunda rahatladi mi o gün az da olsa minnos?
Arada bir bakıyorum onların çoğunun gaz problemi hiç olmadı bizim bebeler gazlı çıktıTemmuz annelerini takip eden var mi kizlar aranizda? Onlarin bebelerinin gazlari bitti mi acaba bilginiz var mi? Gaz icin şafak kac valla o kadar merak ediyorum ki
Sanurım kasık ağrısınkonusunda da size yazmıştım lütfen hamilelikte belirti takibi yapmayın herkesin bambaşkadır yolculuğu tadını çıkarınArkadaşlar birşey sorucam Çok ŞÜKÜR bebeğim en son bu haftaki kontrolde sağlıklı gözüktü
Genelde mide bulantım oluyordu yani 6. Ve 7. Haftada bi kesilmişti bi iki gün gelmişti salı kontrolüm vardı dün yani çarşamba gene mide bulantım sabah oldu geçti akşama kadar rahattım bu sabah sadece sarı su istifra ettim ama normaldeki gün içindeki gibi mide Bulantım olmuyor dünde öyleydi normalmi acaba arkadaşlar şuan sanırım 8+0 yada 1 oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?