2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Evett canımm teşekkür ederim tekrardan dediğin gibi çıktı çok ŞÜKÜR bebeği görüp duyduk ama o günden bi gün sonra mide bulantım azaldı geçen haftada olmuştu böyle
Sabah sadece Sarı su istifra ediyorum dünden beri kafama takıldı ama haklı oldunu gene biliyorum canımm

Artık keyfini çıkarma vakri o zaman yoksa bunun bi tık üstünü bu forumda gördük göbeğim çıkmadı kilo almadım vs diye tedirginlikler çeşitleniyor da çeşitleniyor

Oy gaz bizi de mahvetti . Gece 3 gibi uyanıp ertesü gün öğlenden sonraya kadar ayaktayız toplasan 1 saat uyumuyor kesik kesik . Hep ıkınma hep ıkınma uykuya dalamıyor sancıdan kuzucuk yazık içim parçalanıyor. Doktor 6. Hafta gaz pik yapar sonra azalarak biter dedi umarım gazımız bitti diye yazarız kısa zamanda

Artık keyfini çıkarma vakri o zaman yoksa bunun bi tık üstünü bu forumda gördük göbeğim çıkmadı kilo almadım vs diye tedirginlikler çeşitleniyor da çeşitleniyor
Anladım canımm evett artık keyfini çıkarmaya çalışıcam bakalım umarım başarırımm teşekkür ederim rahatlattığın için

Kızlar merhaba
Oğlum 42 günlük oldu. Emerken huzursuzlanmaya ve ağlamaya başlıyor. Kaldırınca boğazından gaz çıkarıyor,
çoğunlukla kusuyor tekrar emmek istiyor. Emzirmesem daha çok ağlıyor, emzirsem yine aynı döngüde huzursuzlanıyor ve kusuyor. Yoğurt gibi kusuyor. Doktor fazlasını kusar dedi ama bence bu kadar da değil. Neden olur ve nasıl geçer bilgisi olan var mı

Hamilelik sürecinizde göbeğinizde şu dikey çizgiden çıktı mı kahverengi olandan hala duruyor ne zaman geçer aceba
Ayy duruyor ne zaman gelecek acaba çok sinirimi bozuyor yani çirkin gözüküyor gibi karnımda indi benim hemen doğumdan sonra ama böyle yumuşak yumuşak gerçi doğum kiloma daha inmedim bakalım

Hamilelik sürecinizde göbeğinizde şu dikey çizgiden çıktı mı kahverengi olandan hala duruyor ne zaman geçer aceba
Benimki dikey çizgi değil bildiğin çift şeritli ana yol gibi ilkinde böyle olmamıştı bunda oldu geçen banyo da hafif kese attım çooooook hafif tonu açılmış olabilir ama çok hafif hala duruyor ne zaman geçecek de bilmiyorum

Ayy duruyor ne zaman gelecek acaba çok sinirimi bozuyor yani çirkin gözüküyor gibi karnımda indi benim hemen doğumdan sonra ama böyle yumuşak yumuşak gerçi doğum kiloma daha inmedim bakalım

Benim doğum kiloma 1.5 kilo kaldı kuzum ama benim çizgi ilk günkü gibi duruyor, göbek de içi boşaltılmış balon kıvamında

Artık herşeyi alerjiye yorumlar oldum benimde en büyük sorun buydu kaka da kan mukus var mı cnm

Doktor fazlasını kusuyordur dedi sadece ama bmyle devam ederse başka bi doktora daha gidicem ya

Bu fazlasını kusuyor muhabbetine de tilt oluyorum ya. Salak mı bu bebekler bilmiyor mu ne kadar içeceğini? Ben inanmıyorum bu fazlası muhabbetine. Midesinde gaz vardır ekstra da içince kusuyordur bence. Benim oğlum da aynı. Ben artık 3-4 dk emince bile gaz çıkartmaya çalışıyorum.

Ben de inaanmıyorum öyle olsa bile doğduğundan beri mi fazla fazla emiyor. Huzursuzlandıkça gazını çıkarıyorum tekrar emiyo tekrar çıkarıyorum böyle de çok yorucu oluyo bu süreçte de sürekli ağlıyo

Kızlar bir sey soracağım benim sütüm 1 delikten tazyikli geliyor bu da bebeğe gaz yapıyor sanırım bunun için ne yapmam lazım nasıl engelleyebiliim tazyikli gelmesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…