- 24 Mart 2022
- 1.549
- 973
- 53
- 33
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #53.401
Evett canımm teşekkür ederim tekrardan dediğin gibi çıktı çok ŞÜKÜR bebeği görüp duyduk ama o günden bi gün sonra mide bulantım azaldı geçen haftada olmuştu böyleSanurım kasık ağrısınkonusunda da size yazmıştım lütfen hamilelikte belirti takibi yapmayın herkesin bambaşkadır yolculuğu tadını çıkarınnormal olmayan şeyler bellidir şiddetli ağrılar şiddetli kasılmalar kanama vs bunlar yoksa her şey yolundadır
Artık keyfini çıkarma vakri o zamanEvett canımm teşekkür ederim tekrardan dediğin gibi çıktı çok ŞÜKÜR bebeği görüp duyduk ama o günden bi gün sonra mide bulantım azaldı geçen haftada olmuştu böyle
Sabah sadece Sarı su istifra ediyorum dünden beri kafama takıldı ama haklı oldunu gene biliyorum canımm
Anladım canımm evett artık keyfini çıkarmaya çalışıcam bakalım umarım başarırımm teşekkür ederim rahatlattığın içinArtık keyfini çıkarma vakri o zamanyoksa bunun bi tık üstünü bu forumda gördük göbeğim çıkmadı kilo almadım vs diye tedirginlikler çeşitleniyor da çeşitleniyor
Sağlıcakla gelsin inşallahAnladım canımm evett artık keyfini çıkarmaya çalışıcam bakalım umarım başarırımm teşekkür ederim rahatlattığın için
Ayy duruyor ne zaman gelecek acaba çok sinirimi bozuyor yani çirkin gözüküyor gibi karnımda indi benim hemen doğumdan sonra ama böyle yumuşak yumuşak gerçi doğum kiloma daha inmedim bakalımHamilelik sürecinizde göbeğinizde şu dikey çizgiden çıktı mı kahverengi olandan hala duruyor ne zaman geçer aceba
Benimki dikey çizgi değil bildiğin çift şeritli ana yol gibiHamilelik sürecinizde göbeğinizde şu dikey çizgiden çıktı mı kahverengi olandan hala duruyor ne zaman geçer aceba
Ayy duruyor ne zaman gelecek acaba çok sinirimi bozuyor yani çirkin gözüküyor gibi karnımda indi benim hemen doğumdan sonra ama böyle yumuşak yumuşak gerçi doğum kiloma daha inmedim bakalım
Artık herşeyi alerjiye yorumlar oldum benimde en büyük sorun buydu kaka da kan mukus var mı cnmKızlar merhaba
Oğlum 42 günlük oldu. Emerken huzursuzlanmaya ve ağlamaya başlıyor. Kaldırınca boğazından gaz çıkarıyor,
çoğunlukla kusuyor tekrar emmek istiyor. Emzirmesem daha çok ağlıyor, emzirsem yine aynı döngüde huzursuzlanıyor ve kusuyor. Yoğurt gibi kusuyor. Doktor fazlasını kusar dedi ama bence bu kadar da değil. Neden olur ve nasıl geçer bilgisi olan var mı
Yok kakası normalArtık herşeyi alerjiye yorumlar oldum benimde en büyük sorun buydu kaka da kan mukus var mı cnm
Gazdan öyle oluyordur büyük olasılıkla yada sütün tazyiklidirYok kakası normal
Yoğurt gibi kusuyo bazen fışkırtarak. Bilmiyorum napacağımıGazdan öyle oluyordur büyük olasılıkla yada sütün tazyiklidir
Reflü mü acaba , cnm doktora git için rahat eder insanı en çok yoran şey ağız tadıyla emzirememekYoğurt gibi kusuyo bazen fışkırtarak. Bilmiyorum napacağımı
Doktor fazlasını kusuyordur dedi sadece ama bmyle devam ederse başka bi doktora daha gidicem yaReflü mü acaba , cnm doktora git için rahat eder insanı en çok yoran şey ağız tadıyla emzirememek
Doktor fazlasını kusuyordur dedi sadece ama bmyle devam ederse başka bi doktora daha gidicem ya
Ben de inaanmıyorum öyle olsa bile doğduğundan beri mi fazla fazla emiyor. Huzursuzlandıkça gazını çıkarıyorum tekrar emiyo tekrar çıkarıyorum böyle de çok yorucu oluyo bu süreçte de sürekli ağlıyoBu fazlasını kusuyor muhabbetine de tilt oluyorum ya. Salak mı bu bebekler bilmiyor mu ne kadar içeceğini? Ben inanmıyorum bu fazlası muhabbetine. Midesinde gaz vardır ekstra da içince kusuyordur bence. Benim oğlum da aynı. Ben artık 3-4 dk emince bile gaz çıkartmaya çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?