- 22 Mayıs 2012
- 11.003
- 30.559
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #53.421
Kızlar bir sey soracağım benim sütüm 1 delikten tazyikli geliyor bu da bebeğe gaz yapıyor sanırım bunun için ne yapmam lazım nasıl engelleyebiliim tazyikli gelmesini
Ben de inaanmıyorum öyle olsa bile doğduğundan beri mi fazla fazla emiyor. Huzursuzlandıkça gazını çıkarıyorum tekrar emiyo tekrar çıkarıyorum böyle de çok yorucu oluyo bu süreçte de sürekli ağlıyo
Aynen ben de öyle yapıyorum tez zamanda biter inşallah gaz problemleriÖteki türlü de gaz birikince ağlıyor her türlü ağlıyor bari acı çekmesin diye düşünüp ben gaz çıkartıyorum.
Bende kilomu bilmiyorum tartılmadım ama karnım kalmadı öyle gerçi dikişin olduğu yerde potluk var hala tam göremiyorum aynasız o kısmıAyy duruyor ne zaman gelecek acaba çok sinirimi bozuyor yani çirkin gözüküyor gibi karnımda indi benim hemen doğumdan sonra ama böyle yumuşak yumuşak gerçi doğum kiloma daha inmedim bakalım
Ay evet ya kese bile yapamadım iğrenç görünüyo cmxkdldBenimki dikey çizgi değil bildiğin çift şeritli ana yol gibiilkinde böyle olmamıştı bunda oldu geçen banyo da hafif kese attım çooooook hafif tonu açılmış olabilir ama çok hafif hala duruyor ne zaman geçecek de bilmiyorum
Kesinlikle en benzer tarif bu içi boşaltılmış balon gibi üstü kurumuş puding gibi o kısım nasıl düzelecek ben bişi de sarmadım gitti kendiliğinden şükür ama o görüntüBenim doğum kiloma 1.5 kilo kaldı kuzum ama benim çizgi ilk günkü gibi duruyor, göbek de içi boşaltılmış balon kıvamında
Sağ ol festi yatarak emzirmeye deneyeyim sütüm blok emzirme olacak kadar çok değilYatarak emzirmen lazım. Sütün aşırı aşırı fazlaysa blok emzirme öneriyorlar ama çok fazla değilse bunu yapma süt azalır. En kestirme çözüm yatarak.
Armut salıncakta sallanmakta buldum bu sayede oturup dinleniyorumKızlar sürekli kucağımda gezmek istiyor gün boyu halim kalmadı artık yere koyduğum an ağlıyor hatta kucağımda dursun oturayım diyorum ona da ağlıyor yoruldum ne yapmam lazım çözümü ne bunun
Bizim eskiler yoğurt gibi kıvamlı kusunca sindirmiş iyidir derler ama süt hali ile sıvı halde kusar ise bebek ona daha sütü sindirememiş derler ama benim ilk çocuk aynı senin dediğin gibi hep kusardı hatta birkaç örtüyü sırf gaz çıkartma örtüsü olarak ayarlamıştım yoksa kıyafetim baştan aşağı kusmuk olurduYoğurt gibi kusuyo bazen fışkırtarak. Bilmiyorum napacağımı
Aynen sürekli üst değiştiriyoruz ne zaman geçti kusmasıBizim eskiler yoğurt gibi kıvamlı kusunca sindirmiş iyidir derler ama süt hali ile sıvı halde kusar ise bebek ona daha sütü sindirememiş derler ama benim ilk çocuk aynı senin dediğin gibi hep kusardı hatta birkaç örtüyü sırf gaz çıkartma örtüsü olarak ayarlamıştım yoksa kıyafetim baştan aşağı kusmuk olurduçözüm bulamamıştım kusmasına
Aynı durumdayım sürekli kucak uyurken bile kucağımda olacak yemek yemeğe fırsatım olmuyor wc zor gidiyorum 2 gündür uyumuyor gündüz doğru düzgün toplasam 4 saat bulmaz karnı tok altı temiz o arada ancak ev işi yemek fırsat olursaKızlar sürekli kucağımda gezmek istiyor gün boyu halim kalmadı artık yere koyduğum an ağlıyor hatta kucağımda dursun oturayım diyorum ona da ağlıyor yoruldum ne yapmam lazım çözümü ne bunun
Gaz durumu bebeğe ve anneye göre değişir bence.. hatta babaya göre.. bebek kime çektiyse.. yeme içme etki eder mi etmez mi vs .. yeme içmeden ziyade bebeğe gaz sancısıni en çok soğuk yapıyor ,. Her bebek kendine özgüdür.. yaşadıkça öğreneceğiz. Kola vs ben içiyorum.. bugün kurufasulye yedim bakalım.. ne olacakBir de kola içsek gaz yapıyor mu kesin mi yani bu bilgi azıcık içmiş olabilirim çok canım çekmişti….
Gaz durumu bebeğe ve anneye göre değişir bence.. hatta babaya göre.. bebek kime çektiyse.. yeme içme etki eder mi etmez mi vs .. yeme içmeden ziyade bebeğe gaz sancısıni en çok soğuk yapıyor ,. Her bebek kendine özgüdür.. yaşadıkça öğreneceğiz. Kola vs ben içiyorum.. bugün kurufasulye yedim bakalım.. ne olacak
Allahimm en sicak havalara, en gazli bebelere her seyin en zoruna nasil denk geldik bizArada bir bakıyorum onların çoğunun gaz problemi hiç olmadı bizim bebeler gazlı çıktı
Buyun doktora götürdüm, bir haftadir kaka yapamadigini soyledim. Biraz daha bekleyelim dedi. Vermedi fitil cok üzgünümKaka hala yapamıyoruz fitil kullanıyoruz kısmi rahatlama oluyor sonra ıkınmaya devam ediyor maalesef fitili yaptıktan sonra 10 dakikaya varmadan yapıyor
Çözümü yok arkadaşım. Allah sabir versin bize, dayanma gücü versinKızlar sürekli kucağımda gezmek istiyor gün boyu halim kalmadı artık yere koyduğum an ağlıyor hatta kucağımda dursun oturayım diyorum ona da ağlıyor yoruldum ne yapmam lazım çözümü ne bunun
Zeytinyağı hiç verdin mi cnmBuyun doktora götürdüm, bir haftadir kaka yapamadigini soyledim. Biraz daha bekleyelim dedi. Vermedi fitil cok üzgünümçocuğum kaka yapmaya calisirken catlayacak artik
İki gün once verdim malesef fayda etmediZeytinyağı hiç verdin mi cnm
Uyku düzeni karıştı gündüz uykularımız teke düştü gece zaten gazımız varAllahimm en sicak havalara, en gazli bebelere her seyin en zoruna nasil denk geldik bizbenim oglan sabaha karsi 4te uyandi, o zamandan beri uyumadi. Cildirmak üzereyim senin bebis de ataga girmisti dimi? Sizin uyku durumu nasil
Aynen canım umarım ataktır diyorum günlerimiz hemen hemem aynıÇözümü yok arkadaşım. Allah sabir versin bize, dayanma gücü versin
Benimki kucagimda da agliyor valla bugun en kotu günümüzasla dalamiyor, uyudu deyip yatiriyorum, 2-3 dk sonra agliyor. İnsallah bu 8.hafta atagidir. Eger degilse ben bunun bir ust versiyonunu düşünemiyorum, bünyem daha fazla atak kaldiramayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?