- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #53.441
O kadar ayniyiz kiUyku düzeni karıştı gündüz uykularımız teke düştü gece zaten gazımız var
10 güne kadar normal diyip duruyor doktorlar ama dayanılacak gibi değil. Doktor 1 çay kaşığı zeytinyağı içir bir de makatına zeytinyağı ile masaj yap dedi bizde işe yaramadı ama size belki etki ederBuyun doktora götürdüm, bir haftadir kaka yapamadigini soyledim. Biraz daha bekleyelim dedi. Vermedi fitil cok üzgünümçocuğum kaka yapmaya calisirken catlayacak artik
Malesef bize de etki etmedi10 güne kadar normal diyip duruyor doktorlar ama dayanılacak gibi değil. Doktor 1 çay kaşığı zeytinyağı içir bir de makatına zeytinyağı ile masaj yap dedi bizde işe yaramadı ama size belki etki eder
Ağlıyor mu?2 gün önce mercimek çorbası içtim herhalde artık geçmiştir gaz mevzusu diyip. O günden beri uyku yok. Devamlı ıkınıyır. En uzun uykusu 20 dk. Bir daha bırak içmeyi görmek bile istemiyorumumarım sende böyle şeyler olmaz.
Dün sabah 11 gece 12 yatağa koyduğum an uyandı kucakta memede sıkıntı yok uyuyoruz.. bugünde sabah 8 bucuktan akşam 7 ye kadar aynıydı... normal .. hergün aynı olmuyor.. bir rutinleri yok.. bebek büyütüyoruzKızlar sürekli kucağımda gezmek istiyor gün boyu halim kalmadı artık yere koyduğum an ağlıyor hatta kucağımda dursun oturayım diyorum ona da ağlıyor yoruldum ne yapmam lazım çözümü ne bunun
Ikınmaya çare bulabildiniz mi benimde oğlum gece uykuda çok ıkınıyor haftaya doktora götürmeyi düşünüyorum artık kıpkırmızı oluyor ıkınmaktanO kadar ayniyiz kigeceleri ikinmaktan uyuyamiyoruz, gündüz de sifir uyku ahh az kaldi insallah düzene girecek her sey
Ya bende şuan bu durumu yaşıyorum memede uyuduğunda gaz çıkartamıyorum hiç ne yapılması lazım Bi yerde okudum ne kadar doğru bilmiyorum ama meme emerken uyursa bebek gaz çıkarılması gerek yok diye ama çok inandırıcı gelmedi banaMemede uyuduğumuzdan üstten gaz çıkaramıyorum uyuduğu halde yine omzuma alıyorum ama nafile siz nasıl yapıyorsunuz illa alttan üstten hepsi çıkacak mı yoksa biri yeterli mi
40 ı çıkınca düzelir dediler yok 3 aylık olunca dediler görcez en son 6 aylığa kadar yolu var gibi hayırlısı artıkMalesef bize de etki etmedine zamana kadar bu şekilde olacak cok merak ediyorum. Kac aylikken duzelecek, ya da kac yasindayken illa duzelecektir dimi
Malesef canim hicbir care bulamadikIkınmaya çare bulabildiniz mi benimde oğlum gece uykuda çok ıkınıyor haftaya doktora götürmeyi düşünüyorum artık kıpkırmızı oluyor ıkınmaktan
6 miiii benim yüreğim bunu kaldiramaz40 ı çıkınca düzelir dediler yok 3 aylık olunca dediler görcez en son 6 aylığa kadar yolu var gibi hayırlısı artıkinşallah tez vakitte düzelirler
Bende çıkarmıyorum.. yan yatırıyorum.. okadar . Uyuması uzun sürecekse emerken arada gaz çıkarmayı deniyorum. Varsa çıkarıyorum yoksa devam.Memede uyuduğumuzdan üstten gaz çıkaramıyorum uyuduğu halde yine omzuma alıyorum ama nafile siz nasıl yapıyorsunuz illa alttan üstten hepsi çıkacak mı yoksa biri yeterli mi
Benimki uyumuyor uyusa bile ağlıyor ben önce meme verip hemen sonra mama veriyorum yetmiyor sonrasında uğraşıyorum şimdi bile olmadı uykusu var gaz sancisindan uyuyamıyor çıkacak öyle anneme biri demiş ne uğraşıyorsunuz ben hiç gazını çıkarmıyorum demiş olurmu nasıl rahatlıyor gaz çıkınca her ikisi zor 1 çıkarınca yatırıyorumMemede uyuduğumuzdan üstten gaz çıkaramıyorum uyuduğu halde yine omzuma alıyorum ama nafile siz nasıl yapıyorsunuz illa alttan üstten hepsi çıkacak mı yoksa biri yeterli mi
Ben çözum bulamadım. Benimkide aynı. Memeler de pert oldu. Yuzukoyun gogsumds uyuyor ole yatagına gırıyor.Kızlar sürekli kucağımda gezmek istiyor gün boyu halim kalmadı artık yere koyduğum an ağlıyor hatta kucağımda dursun oturayım diyorum ona da ağlıyor yoruldum ne yapmam lazım çözümü ne bunun
Canım slingi denedin mi ?Kızlar sürekli kucağımda gezmek istiyor gün boyu halim kalmadı artık yere koyduğum an ağlıyor hatta kucağımda dursun oturayım diyorum ona da ağlıyor yoruldum ne yapmam lazım çözümü ne bunun
Haftaya aşı var hunimi getirinO kadar ayniyiz kigeceleri ikinmaktan uyuyamiyoruz, gündüz de sifir uyku ahh az kaldi insallah düzene girecek her sey
Kaç tane video izledim yine doğru dürüst bağlayıp da bebeği yerleştirmeyi beceremedimCanım slingi denedin mi ?
Yaaa geçmiş olsun kuzuya kolaylıkla atlatır inşallahGünaydın kızlar korktuğum başıma geldi kasık fıtığı varmış kuzumda ameliyat dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?