2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Buyun doktora götürdüm, bir haftadir kaka yapamadigini soyledim. Biraz daha bekleyelim dedi. Vermedi fitil cok üzgünüm çocuğum kaka yapmaya calisirken catlayacak artik
10 güne kadar normal diyip duruyor doktorlar ama dayanılacak gibi değil. Doktor 1 çay kaşığı zeytinyağı içir bir de makatına zeytinyağı ile masaj yap dedi bizde işe yaramadı ama size belki etki eder

10 güne kadar normal diyip duruyor doktorlar ama dayanılacak gibi değil. Doktor 1 çay kaşığı zeytinyağı içir bir de makatına zeytinyağı ile masaj yap dedi bizde işe yaramadı ama size belki etki eder
Malesef bize de etki etmedi ne zamana kadar bu şekilde olacak cok merak ediyorum. Kac aylikken duzelecek, ya da kac yasindayken illa duzelecektir dimi

Kızlar sürekli kucağımda gezmek istiyor gün boyu halim kalmadı artık yere koyduğum an ağlıyor hatta kucağımda dursun oturayım diyorum ona da ağlıyor yoruldum ne yapmam lazım çözümü ne bunun
Dün sabah 11 gece 12 yatağa koyduğum an uyandı kucakta memede sıkıntı yok uyuyoruz.. bugünde sabah 8 bucuktan akşam 7 ye kadar aynıydı... normal .. hergün aynı olmuyor.. bir rutinleri yok.. bebek büyütüyoruz şimdi mışıl mışıl uyuyor yavruşum..

Memede uyuduğumuzdan üstten gaz çıkaramıyorum uyuduğu halde yine omzuma alıyorum ama nafile siz nasıl yapıyorsunuz illa alttan üstten hepsi çıkacak mı yoksa biri yeterli mi

O kadar ayniyiz ki geceleri ikinmaktan uyuyamiyoruz, gündüz de sifir uyku ahh az kaldi insallah düzene girecek her sey
Ikınmaya çare bulabildiniz mi benimde oğlum gece uykuda çok ıkınıyor haftaya doktora götürmeyi düşünüyorum artık kıpkırmızı oluyor ıkınmaktan

Memede uyuduğumuzdan üstten gaz çıkaramıyorum uyuduğu halde yine omzuma alıyorum ama nafile siz nasıl yapıyorsunuz illa alttan üstten hepsi çıkacak mı yoksa biri yeterli mi
Ya bende şuan bu durumu yaşıyorum memede uyuduğunda gaz çıkartamıyorum hiç ne yapılması lazım Bi yerde okudum ne kadar doğru bilmiyorum ama meme emerken uyursa bebek gaz çıkarılması gerek yok diye ama çok inandırıcı gelmedi bana

Malesef bize de etki etmedi ne zamana kadar bu şekilde olacak cok merak ediyorum. Kac aylikken duzelecek, ya da kac yasindayken illa duzelecektir dimi
40 ı çıkınca düzelir dediler yok 3 aylık olunca dediler görcez en son 6 aylığa kadar yolu var gibi hayırlısı artık inşallah tez vakitte düzelirler

Ikınmaya çare bulabildiniz mi benimde oğlum gece uykuda çok ıkınıyor haftaya doktora götürmeyi düşünüyorum artık kıpkırmızı oluyor ıkınmaktan
Malesef canim hicbir care bulamadik doktora gittik bu hafta sordum ama doktor ilgilenmedi bile, her cocuk bir degilmis, gaz sorunu normalmis. Gaz damlasi yazdi. Zaten sab simplex kulkanmistik fayda etmedi

40 ı çıkınca düzelir dediler yok 3 aylık olunca dediler görcez en son 6 aylığa kadar yolu var gibi hayırlısı artık inşallah tez vakitte düzelirler
6 miiii benim yüreğim bunu kaldiramaz 3 ay iyidir yaa fazlasini düşünemiyorum. Malesef bizim sorunlar 40 indan sonra artti, tersine gidiyoruz

Bende çıkarmıyorum.. yan yatırıyorum.. okadar . Uyuması uzun sürecekse emerken arada gaz çıkarmayı deniyorum. Varsa çıkarıyorum yoksa devam.

Benimki uyumuyor uyusa bile ağlıyor ben önce meme verip hemen sonra mama veriyorum yetmiyor sonrasında uğraşıyorum şimdi bile olmadı uykusu var gaz sancisindan uyuyamıyor çıkacak öyle anneme biri demiş ne uğraşıyorsunuz ben hiç gazını çıkarmıyorum demiş olurmu nasıl rahatlıyor gaz çıkınca her ikisi zor 1 çıkarınca yatırıyorum

Gaz konusunda bızde gıttık doktora. 6.hafta sıddetlenır 8 haftada azalma yapar desı. Her agrı ıkınma karna cekme gaz Degıldır dedı. Karın agrısı oluyormus kuru kuru. Bagırsak florasj olusuyırmus daha. Gunduz uykular ı azalması hatta bırakır gıbı olması normal. Gece uyusunlar bn razıyım

Kızlar sürekli kucağımda gezmek istiyor gün boyu halim kalmadı artık yere koyduğum an ağlıyor hatta kucağımda dursun oturayım diyorum ona da ağlıyor yoruldum ne yapmam lazım çözümü ne bunun
Ben çözum bulamadım. Benimkide aynı. Memeler de pert oldu. Yuzukoyun gogsumds uyuyor ole yatagına gırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…