- 23 Ağustos 2022
- 120
- 344
- 33
- 24
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #53.461
Canimm gecmis olsunGünaydın kızlar korktuğum başıma geldi kasık fıtığı varmış kuzumda ameliyat dediler
Aslinda bebeginin süt icin bu kadar hevesli olmasi cok güzel. Mama kolayina gelip süt icin direnmese daha kotu bence. Bol bol emzir, gerekirse saatlerce memende tut, sütü en cok cogaltan bebislerimizin emmesi. O emdikçe cogalacak.Günaydın kızlar nerden başlayayım bilmiyorum.Sütüm az geliyor bebeğim doymuyor meme emerken ağzına süt gelmeyince ağlıyor içim gidiyor.bi göğüs ucum içe çökük olduğu için silikon uç kullanıyordum,silikona alıştığı için diğerini de silikonsuz almıyor.süt az olduğu için mama veriyorum zar zor içiyor mamayı sevmiyor.mama verdiğim zaman ağzını çıkarıp kolumda gezdiriyor süt arıyor ben de yetemediğim için oturup ağlıyorumherkes üstüme geliyor mama verme o yüzden sütün az geliyor bilmem ne.o kadar kötüyüm ki içimi burda dökmek istedim
Sağol cnm aminCanimm gecmis olsunnasil anladiniz ki belirtisi neydi, ameliyat sart mi ki baska bir caresi yok muymus? Biliyorum cok üzücü ama Allahim dermansiz dert vermesin, saglik sihhat versin bebegine
Kanguru rahat geldı bna. Ben otekını dolayana kadar yırtıyo bnmkı kendını. Eskı usul koy kangufaya gec napallımKaç tane video izledim yine doğru dürüst bağlayıp da bebeği yerleştirmeyi beceremedim
Anladım canım gece öyle gördükçe içim gidiyor bende salı günü götürcem bakalm bize ne dicek doktorMalesef canim hicbir care bulamadikdoktora gittik bu hafta sordum ama doktor ilgilenmedi bile, her cocuk bir degilmis, gaz sorunu normalmis. Gaz damlasi yazdi. Zaten sab simplex kulkanmistik fayda etmedi
Bende aynısını yaşadım canım göğsümün biri hala ucu yok silikon kullanıyorum bestlak damla aldm çok faydası oldu süt için şuan çok şükür sütüm iyi bebeğim mama asla istemiyor süt fazlasıyla yetiyor bide bol su iç rezene çayı iç, helva çok ye etki ediyor bide yeşil nane kaynat kaba koy gögsğne buhar banyosu yaptr çok faydası oluyorGünaydın kızlar nerden başlayayım bilmiyorum.Sütüm az geliyor bebeğim doymuyor meme emerken ağzına süt gelmeyince ağlıyor içim gidiyor.bi göğüs ucum içe çökük olduğu için silikon uç kullanıyordum,silikona alıştığı için diğerini de silikonsuz almıyor.süt az olduğu için mama veriyorum zar zor içiyor mamayı sevmiyor.mama verdiğim zaman ağzını çıkarıp kolumda gezdiriyor süt arıyor ben de yetemediğim için oturup ağlıyorumherkes üstüme geliyor mama verme o yüzden sütün az geliyor bilmem ne.o kadar kötüyüm ki içimi burda dökmek istedim
Öyle ama konuşarak canımı daha çok sıkıyolarAslinda bebeginin süt icin bu kadar hevesli olmasi cok güzel. Mama kolayina gelip süt icin direnmese daha kotu bence. Bol bol emzir, gerekirse saatlerce memende tut, sütü en cok cogaltan bebislerimizin emmesi. O emdikçe cogalacak.
Ama artsin diye sen de bir seyler yapabilirsin. Ben helva ve hurma yemistim. Boza icmistim. Ebebekte promalt diye bir icecek var her gün ondan icmistim, internet sitesinden alabilirsin. Bide dut kurusu cok artiriyormus ama onu denemedim.
En önemlisi uyku. Gün icinde de uyumaya calis. Ne zaman uyusak göğüsler doluyor.
Ama bu aşamada tek yapmaman gereken sey üzülmek. Etrafa kulak asma. Cocuk açsa eğer tabi ki de mama vereceksin, ac mi kalsin? Burda herkes mama verdi, kimsenin sütü bu yüzden azalmadi.
Herşeyi denedim inan.hBende aynısını yaşadım canım göğsümün biri hala ucu yok silikon kullanıyorum bestlak damla aldm çok faydası oldu süt için şuan çok şükür sütüm iyi bebeğim mama asla istemiyor süt fazlasıyla yetiyor bide bol su iç rezene çayı iç, helva çok ye etki ediyor bide yeşil nane kaynat kaba koy gögsğne buhar banyosu yaptr çok faydası oluyor
Kaç tane video izledim yine doğru dürüst bağlayıp da bebeği yerleştirmeyi beceremedim
O kadar ayniyiz kigeceleri ikinmaktan uyuyamiyoruz, gündüz de sifir uyku ahh az kaldi insallah düzene girecek her sey
Allah allahh neler varmis böyle hic duymadigimiz. Ve ben hic dikkat etmedim oglumun oralarinda bir sey var mi sisiyor mu diye. Sen ne kadar dikkatli bir annesin, masallah. Baska doktora da gitmen ne uyu olmusSağol cnm amin
Sağ kasık tarafı bir haftadır kaka ederken ikininca sisiyordu ben elimle itince iniyordu şüphelendim , hatta Mete ultrasona girdi hazır ultrasonda baksın diye söyledim öylesine baktı birşey göremedim dedi, geçen gece yine baktım şişmiş içime kurt düştü hemen bu sabaha çocuk cerrahina randevu aldım baktı eliyle kontrol etti evet kasık fıtığı ameliyat olmalı acil değil acele ameliyat dedi
Şuan olmayı öneriyor ama ben başka hastanelere de gideceğim haftaya
Bir ihtimal şişip ben bastırınca içine gitmezse o zaman orada bağırsakta sıkıntı olur acil ameliyat olmalı dedi
Doğmadan önce kapanması gereken bir duvarmis kapanmamış maalesef
Dogumun uzerinden 16 gün gecti yaziyor, bu dogru mu? Senin bebegin kesin uyuyordur bol bolTecrübeli anneler, bu topuk kanlarının sonuçlarında bir şey çıkarsa ne zaman arıyorlar acaba, iyiyse zaten aramıyorlarmış şimdi de bunu taktım kafaya oysa ki bebeğim uyurken uyumalıydım
Bende aynı cnm hic üzme doktor gittim yeni çok sağlıklı dedi meme ver almazsa mama biberon ver başka şeyle verme biberon sevmemiş olabilir aç kalmasından iyidir psikolojini bozmalarina izin verme olan sütünde giderGünaydın kızlar nerden başlayayım bilmiyorum.Sütüm az geliyor bebeğim doymuyor meme emerken ağzına süt gelmeyince ağlıyor içim gidiyor.bi göğüs ucum içe çökük olduğu için silikon uç kullanıyordum,silikona alıştığı için diğerini de silikonsuz almıyor.süt az olduğu için mama veriyorum zar zor içiyor mamayı sevmiyor.mama verdiğim zaman ağzını çıkarıp kolumda gezdiriyor süt arıyor ben de yetemediğim için oturup ağlıyorumherkes üstüme geliyor mama verme o yüzden sütün az geliyor bilmem ne.o kadar kötüyüm ki içimi burda dökmek istedim
Doğru canım evet uyucam uyumalıyım tamamdırDogumun uzerinden 16 gün gecti yaziyor, bu dogru mu? Senin bebegin kesin uyuyordur bol bolAllah askina bebegin uyurken uyu, nolur uyu
Amin inşallah cnmAllah allahh neler varmis böyle hic duymadigimiz. Ve ben hic dikkat etmedim oglumun oralarinda bir sey var mi sisiyor mu diye. Sen ne kadar dikkatli bir annesin, masallah. Baska doktora da gitmen ne uyu olmus
Benim oğlum da Mete, Rabbim şifa versin insallah Metelerimize
Bir iki video açtım uğraşıyorum şimdiÇok sıkı yapıcaksın onu gevşek yaparsak çocuk yamuluyor
Yaa bebekleriniz slingde duruyor mu gercektenBir iki video açtım uğraşıyorum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?