- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 36
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #53.481
valla canım benimkide memede uyuyo o yüzden benimde her zaman üstten çıkmıyo. Bikaç dk uğraşıyorum geceleri olmazsa yüzüstü yatırıyorum. Bazen öyle çıkıyo, bazen alttan çıkıyo. Artık ne çıkarsa kardır diyorum. Zaten belli bi saatten sonra gece ıkınmaya başlıyoruz sabaha kadar öyle geçiyor. Gün içinde de ıkınmacalıyız genelde. Genel olarak uyku hali mevcut şu gazlar olmasa hep uyucak çocuğumMemede uyuduğumuzdan üstten gaz çıkaramıyorum uyuduğu halde yine omzuma alıyorum ama nafile siz nasıl yapıyorsunuz illa alttan üstten hepsi çıkacak mı yoksa biri yeterli mi
Dur bulabilirsem baba öğreten videoyu yollayayım. Bende başta yapamıyodum onunla alıştımBir iki video açtım uğraşıyorum şimdi
Aaa onu nerden anladılar canım? Çok geçmiş olsunGünaydın kızlar korktuğum başıma geldi kasık fıtığı varmış kuzumda ameliyat dediler
Sağlık ocağına 1 aylıkken gittiğimizde sordum bir şey çıksaydı çoktan ararlardı dediTecrübeli anneler, bu topuk kanlarının sonuçlarında bir şey çıkarsa ne zaman arıyorlar acaba, iyiyse zaten aramıyorlarmış şimdi de bunu taktım kafaya oysa ki bebeğim uyurken uyumalıydım
Ben fark ettim cnm çocuk doktorları anlamadı çocuk cerraha gittimAaa onu nerden anladılar canım? Çok geçmiş olsunbaşka bi çözümü yokmuymuş
Çok geçmiş olsun canım Allah şifalar versinGünaydın kızlar korktuğum başıma geldi kasık fıtığı varmış kuzumda ameliyat dediler
Canım benim sütünün az geldiği kanısına nerden vardın ki? Belki gaz sıkıntıları vardır. Kıyamam sana üzülme, hep teklif etmeye devam et emmeyi başarırsa eğer sütün de artar. Bezleri nasıl bunarada dolduruyor mu?Günaydın kızlar nerden başlayayım bilmiyorum.Sütüm az geliyor bebeğim doymuyor meme emerken ağzına süt gelmeyince ağlıyor içim gidiyor.bi göğüs ucum içe çökük olduğu için silikon uç kullanıyordum,silikona alıştığı için diğerini de silikonsuz almıyor.süt az olduğu için mama veriyorum zar zor içiyor mamayı sevmiyor.mama verdiğim zaman ağzını çıkarıp kolumda gezdiriyor süt arıyor ben de yetemediğim için oturup ağlıyorumherkes üstüme geliyor mama verme o yüzden sütün az geliyor bilmem ne.o kadar kötüyüm ki içimi burda dökmek istedim
Canım elimde deterjanla çitilemen gerek ilk bi soğuk suyla. Sonra da deterjanlı su yap beklesin içinde onlar akşamdan sabaha, sonra yıka makinede.Birkaç zıbınımız belimize kadar kaka olmuş yıkadım ama çıkmamış size de oldu mu nasıl yıkarsam geçer
Nasıl ki şuanda göbeği canım? Bizim de dışa şişik de biraz o yüzden merak ettim. Çocuk doktoru sorun yok kendi geçeicek zamanla bu dediBen fark ettim cnm çocuk doktorları anlamadı çocuk cerraha gittim
O yazdığımı sıcağı sıcağına yapman lazım canım yoksa çıkmıyor mübarek altın sarısıBirkaç zıbınımız belimize kadar kaka olmuş yıkadım ama çıkmamış size de oldu mu nasıl yıkarsam geçer
Ayy çoktan kurudu bile makineye girdi çıktı bi daha kuruduO yazdığımı sıcağı sıcağına yapman lazım canım yoksa çıkmıyor mübarek altın sarısı
O zaman unut canımAyy çoktan kurudu bile makineye girdi çıktı bi daha kurudu
Göbeğinde değil kuzum kasıkta şişlik oluyor ıkınıylnca öksürünceNasıl ki şuanda göbeği canım? Bizim de dışa şişik de biraz o yüzden merak ettim. Çocuk doktoru sorun yok kendi geçeicek zamanla bu dedi
Evet dolduruyor ama mama da veriyorum günde 3 defaCanım benim sütünün az geldiği kanısına nerden vardın ki? Belki gaz sıkıntıları vardır. Kıyamam sana üzülme, hep teklif etmeye devam et emmeyi başarırsa eğer sütün de artar. Bezleri nasıl bunarada dolduruyor mu?
Anladım canımEvet dolduruyor ama mama da veriyorum günde 3 defa
Canım çok geçmiş olsun rabbim şifa versin yavruyaGünaydın kızlar korktuğum başıma geldi kasık fıtığı varmış kuzumda ameliyat dediler
Benimde yaptığı anda degismezsem zibinlarina kadar çıkıyor.. ilk önce normal su ile akıtıyorum pisini.. sonra makinaya atıyorum granül sabun kullanıyorum. Leke kalmıyor.Birkaç zıbınımız belimize kadar kaka olmuş yıkadım ama çıkmamış size de oldu mu nasıl yıkarsam geçer
İnşallah her yolu denedim kim ne tavsiye ederse deniyorum ama olmuyorAnladım canımüzülmee mamayı alıyorsa o da iyi napalım hepsi bir olmuyor ki. Gerçi seninki anne sütü istiyormuş ama.. seni çok iyi anlıyorum çok da haklısın ama pes etme sen zorlamaya devam inşallah artar sütün canım ve emmeyi başarır kuzucuğun
E bebekten çamaşır suyu tozu aldım temiz içerikliBirkaç zıbınımız belimize kadar kaka olmuş yıkadım ama çıkmamış size de oldu mu nasıl yıkarsam geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?