2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Memede uyuduğumuzdan üstten gaz çıkaramıyorum uyuduğu halde yine omzuma alıyorum ama nafile siz nasıl yapıyorsunuz illa alttan üstten hepsi çıkacak mı yoksa biri yeterli mi
valla canım benimkide memede uyuyo o yüzden benimde her zaman üstten çıkmıyo. Bikaç dk uğraşıyorum geceleri olmazsa yüzüstü yatırıyorum. Bazen öyle çıkıyo, bazen alttan çıkıyo. Artık ne çıkarsa kardır diyorum. Zaten belli bi saatten sonra gece ıkınmaya başlıyoruz sabaha kadar öyle geçiyor. Gün içinde de ıkınmacalıyız genelde. Genel olarak uyku hali mevcut şu gazlar olmasa hep uyucak çocuğum

Tecrübeli anneler, bu topuk kanlarının sonuçlarında bir şey çıkarsa ne zaman arıyorlar acaba, iyiyse zaten aramıyorlarmış şimdi de bunu taktım kafaya oysa ki bebeğim uyurken uyumalıydım
Sağlık ocağına 1 aylıkken gittiğimizde sordum bir şey çıksaydı çoktan ararlardı dedi

Canım benim sütünün az geldiği kanısına nerden vardın ki? Belki gaz sıkıntıları vardır. Kıyamam sana üzülme, hep teklif etmeye devam et emmeyi başarırsa eğer sütün de artar. Bezleri nasıl bunarada dolduruyor mu?

Birkaç zıbınımız belimize kadar kaka olmuş yıkadım ama çıkmamış size de oldu mu nasıl yıkarsam geçer
Canım elimde deterjanla çitilemen gerek ilk bi soğuk suyla. Sonra da deterjanlı su yap beklesin içinde onlar akşamdan sabaha, sonra yıka makinede.

Evet dolduruyor ama mama da veriyorum günde 3 defa
Anladım canım üzülmee mamayı alıyorsa o da iyi napalım hepsi bir olmuyor ki. Gerçi seninki anne sütü istiyormuş ama.. seni çok iyi anlıyorum çok da haklısın ama pes etme sen zorlamaya devam inşallah artar sütün canım ve emmeyi başarır kuzucuğun

Birkaç zıbınımız belimize kadar kaka olmuş yıkadım ama çıkmamış size de oldu mu nasıl yıkarsam geçer
Benimde yaptığı anda degismezsem zibinlarina kadar çıkıyor.. ilk önce normal su ile akıtıyorum pisini.. sonra makinaya atıyorum granül sabun kullanıyorum. Leke kalmıyor.

İnşallah her yolu denedim kim ne tavsiye ederse deniyorum ama olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…