2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Sevgili helin aynı durumdayız bugün şehir hastanesinde emzirme polikliniğine gittim ben . Sol mememden süt gelmiyor gibi artık sağ meme de yetişmiyor günde 3-4 kere 60 cc mama desteği yapıyorum bugün bana hemşire power pump diye yöntem önerdi. Sütü artırmaya çalışıyoruz . Nurse harveys mom-ma şurup da fena değil . Lütfen üzme kendini. Bende hergün ağladım gittikçe kötü oldu durum. Şimdi artık elimden geleni yapayım da olursa olur diyorum. Çocuk aç mı kalsın . Sen diğerlerine bakma hiç . Süt verip vermemen önemli değil. Çok iyi bşr anneden ve bebişin seni çok seviyor asla unutma
Birkaç zıbınımız belimize kadar kaka olmuş yıkadım ama çıkmamış size de oldu mu nasıl yıkarsam geçer
Elite home leke çıkarıcısı

Nasılmış power pump

Benim de aynı doğduğunda memeyi almıyordu çok şey denedim kuzenim hurma sur dedi göğsüne biraz uğraştırdi ama artık alıyor memeyi dene istersen ins. Faydasini görürsün arkadasim
Kaç gunluksunuz canım? Benimkine ne hurmalar ne lokumlar sürdüm almıyor bazen canı isterse uykulu ya da hülyalara dalmışsa alıyor onun dışında silikon ile emiyor silikonu çıkarınca resmen benimle savaşıyor tekmeler atıyor elini kolunu salliyor bas bas bağırıyor

Rota virus aşısı 1395 tl haftaya çarşamba gel dediler saat 2 her zaman istediğin zaman olmuyormus 2 aylık asilar belli gün ve saatte oluyormuş
Açılan asi 4-5 bebek icin kullaniliyormus. Covid asisinda da öyleydi ya. O yüzden hemsireler günü saati belirliyor, öncesinde kesin gidecegimizi teyit ediyorlarmis.

Nasılmış power pump
Festiciğim şöyle günde 1 defa şeklinde şunu uyguluyoruz : 20 dk sağım 10 dk mola 10 dk sağım 10 dk mola 10 dk sağım. Her meme için bunu yapıyoruz yani 2 saatlik bir uygulama . Ayrıca her emzirme sonrası 10 dk meme sağıyorum. Bugün başladım . Artık bu da son umudum benim Yoksa sol mememden 5 cc ancak süt geliyor . Artık bırakacağım .

25 gunluguz canım inş alır bebis

Kizlar yazildimi bilmiyorum görmemiş olabilirim bizimki zorlada olsa kaka yaptığında yarim saat önce mama içti tok ama kaka yaptığında acıkıyor mama istiyor normal mi

Kizlar yazildimi bilmiyorum görmemiş olabilirim bizimki zorlada olsa kaka yaptığında yarim saat önce mama içti tok ama kaka yaptığında acıkıyor mama istiyor normal mi
Evett normal canımm, benimkide öyle. 1 saat emse ble yinede emmek istiyor kakasını yapınca. Yer açılıyor herhslde diyorm ben

Bizdede hafif var sarılık hala yha tam geçmiyor nedense doktorda demi birşey de aşıya gidince sorucM kac hf dir dr a gitmedik en sonki guatr kontrolünden baska

Günaydın Kızlar bezde 3 numaraya geçen var mı aramızda? Ben doğuştan beridir sleppy 2 numara kullanıyorum, elimde 90 adet falan var ama favorileyip indirime girince artık 3 mü alsam diyorum

Günaydın Kızlar bezde 3 numaraya geçen var mı aramızda? Ben doğuştan beridir sleppy 2 numara kullanıyorum, elimde 90 adet falan var ama favorileyip indirime girince artık 3 mü alsam diyorum
Ben yedek ileride kullanriim diye almıştım ama elimdeki iki bitince açtım onuda kullanmıştım arada pek fark yok gibi

3 al cnm ben 3 e geçmek istiyorum artık küçük geliyor gibi elimdejiler bitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…