- 16 Ocak 2021
- 4.299
- 7.699
- 108
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #53.521
Biz de sürekli 2 deyiz diyorum bu çocuk büyümüyo muGünaydın Kızlar bezde 3 numaraya geçen var mı aramızda? Ben doğuştan beridir sleppy 2 numara kullanıyorum, elimde 90 adet falan var ama favorileyip indirime girince artık 3 mü alsam diyorum
Bende 3 numaraya bugün baslicam yenidogan 3 paket 2 numara 3 paket bittiGünaydın Kızlar bezde 3 numaraya geçen var mı aramızda? Ben doğuştan beridir sleppy 2 numara kullanıyorum, elimde 90 adet falan var ama favorileyip indirime girince artık 3 mü alsam diyorum
Sebebini bilmiyorum ama Ben de alışmasın diye çok koymuyorum etkinlik gibi bir süre sallıyorum kaldırıyorm zaten rutinlere alışma haftalarına yavaş yavaş yaklaşıyoruzKızlar bizimki ana kucağında rahat ediyor eski tip ben çok durulmasin diye duydum öğle bir şey varmi onda rahat ediyor
Zeytinyağı sürdükten sonra ateş ölçerin demir yeriyle makatı uyardınmı canım? Biraz içeri sokman gerek , insanın içi gidiyor ağlıyor ama bizde 2 kere yaptık ikisinde de gazla beraber kaka cıktı. ZRen doktor kendi gösterdi bizeMalesef bize de etki etmedine zamana kadar bu şekilde olacak cok merak ediyorum. Kac aylikken duzelecek, ya da kac yasindayken illa duzelecektir dimi
Ay merak ettm cok mu pahalıAy instagramda birkaç uyku danışmanından fiyat alayım dedim benim uykularım kaçtı fiyatları duyuncaanam babam usulü sallamaya devam
Kuzum benimde 2 numaram bitince elimdeki 3 numarayı kullandım pek fark yok gerçekten. Sızdırma yapmıyorGünaydın Kızlar bezde 3 numaraya geçen var mı aramızda? Ben doğuştan beridir sleppy 2 numara kullanıyorum, elimde 90 adet falan var ama favorileyip indirime girince artık 3 mü alsam diyorum
Biz de sürekli 2 deyiz diyorum bu çocuk büyümüyo mu
Kullananlar 2 ile 3 arasında çok fark yok demişler o nedenle 1 paket daha mı 2 alsam dedimBende 3 numaraya bugün baslicam yenidogan 3 paket 2 numara 3 paket bitti
Burcummm o kadar haklısın kiAy instagramda birkaç uyku danışmanından fiyat alayım dedim benim uykularım kaçtı fiyatları duyuncaanam babam usulü sallamaya devam
Sen hangi marka kullanıyorsun, ben sleepy kullanıyorum 1 paket daha 2 idare eder diye düşünüyorumKuzum benimde 2 numaram bitince elimdeki 3 numarayı kullandım pek fark yok gerçekten. Sızdırma yapmıyor
2 idare eder bencede ben elimde hala var fazla almışım diye Molfix 1 no kullanıyorum. Son paketi açtım 60 lı.. numaraların kiloları var bebeğin geçmediyse o kiloyu ve kullandığında küçük olmuyorsa sizintida yoksa kullanabilirsin tabiki.Sen hangi marka kullanıyorsun, ben sleepy kullanıyorum 1 paket daha 2 idare eder diye düşünüyorum
Ortalama 5 bin şöyle iyi bi şey dersen 8 binAy merak ettm cok mu pahalı
Kaçıncı gündesiniz canim? Biz 1 aylık olduk 1 Ay aşısını yaptırdık. 2.ayda başka asimiz varmis onu yaptırmaya gelirken isterseniz rota virüsü aşısını da alın gelin yapakim dedi ebe. 2.ayda mi yaptırılıyor o aşı?Rota virus aşısı 1395 tl haftaya çarşamba gel dediler saat 2 her zaman istediğin zaman olmuyormus 2 aylık asilar belli gün ve saatte oluyormuş
2 numara 3 ile 6 kilo 3 numara 4 ile 9 kilo ben molfix zaten bizimki 4.5 olunca baslicam sende kilosuna göre bakabilirsin ama kaka yapınca dışarı çıkmaya başladı 3 no daha rahat olur diye düşünüyorum kendi acimdanBende doğduğundan beridir 168li oluyor 2 tane 2 numara bitirdim, 3. Pakette bitmek üzere oluyor mu desen hala rahat rahat oluyor ama bundan sonraki paket 3 mü alsam diyorum ama sallıyorum 2 numara da 1 bez 1.80tl ise 3 numara da 1 bez 2. 30a denk geliyor devir ekonomi devri 1 paket daha 2 numara iadere eder mi acaba!?
Kullananlar 2 ile 3 arasında çok fark yok demişler o nedenle 1 paket daha mı 2 alsam dedim
Burcummm o kadar haklısın ki
Evet cnm aynen 56 gündeyiz carsamba yaptıracağım 60 gün olacağız tamKaçıncı gündesiniz canim? Biz 1 aylık olduk 1 Ay aşısını yaptırdık. 2.ayda başka asimiz varmis onu yaptırmaya gelirken isterseniz rota virüsü aşısını da alın gelin yapakim dedi ebe. 2.ayda mi yaptırılıyor o aşı?
24 ü oluyor canım tek tek saydımBir de sezeryan olali 1 Ay oldu
Hala kanamam devam ediyor benim. İlk hafta 4 gun falan durmuştu sonra hep devam etti.su sıralar az geliyor ama illa geliyor. Doktor 40 gün sonra gel demisti bakalim ne diyecek?
Bir de bu 40 çıkması hangi gundoğduğu günden itibaren sayarsak farklı Ay hesabı yaparsak farklı gün oluyor. Bizim 15 ağustos dogum tarihi. 40 miz 25 eylul de mi mantıken yoksa 23 mu 24 mu?
Kanguru için erken bence canımKanguru olarak ne önerirsiniz ben e bebek kendi markası iyi gibi geldi ama kullanıp memnun olduğunuz marka varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?