2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar bizimki ana kucağında rahat ediyor eski tip ben çok durulmasin diye duydum öğle bir şey varmi onda rahat ediyor
Sebebini bilmiyorum ama Ben de alışmasın diye çok koymuyorum etkinlik gibi bir süre sallıyorum kaldırıyorm zaten rutinlere alışma haftalarına yavaş yavaş yaklaşıyoruz

Malesef bize de etki etmedi ne zamana kadar bu şekilde olacak cok merak ediyorum. Kac aylikken duzelecek, ya da kac yasindayken illa duzelecektir dimi
Zeytinyağı sürdükten sonra ateş ölçerin demir yeriyle makatı uyardınmı canım? Biraz içeri sokman gerek , insanın içi gidiyor ağlıyor ama bizde 2 kere yaptık ikisinde de gazla beraber kaka cıktı. ZRen doktor kendi gösterdi bize

Günaydın Kızlar bezde 3 numaraya geçen var mı aramızda? Ben doğuştan beridir sleppy 2 numara kullanıyorum, elimde 90 adet falan var ama favorileyip indirime girince artık 3 mü alsam diyorum
Kuzum benimde 2 numaram bitince elimdeki 3 numarayı kullandım pek fark yok gerçekten. Sızdırma yapmıyor

Biz de sürekli 2 deyiz diyorum bu çocuk büyümüyo mu

Bende doğduğundan beridir 168li oluyor 2 tane 2 numara bitirdim, 3. Pakette bitmek üzere oluyor mu desen hala rahat rahat oluyor ama bundan sonraki paket 3 mü alsam diyorum ama sallıyorum 2 numara da 1 bez 1.80tl ise 3 numara da 1 bez 2. 30a denk geliyor devir ekonomi devri 1 paket daha 2 numara iadere eder mi acaba!?

Bende 3 numaraya bugün baslicam yenidogan 3 paket 2 numara 3 paket bitti
Kullananlar 2 ile 3 arasında çok fark yok demişler o nedenle 1 paket daha mı 2 alsam dedim

Ay instagramda birkaç uyku danışmanından fiyat alayım dedim benim uykularım kaçtı fiyatları duyunca anam babam usulü sallamaya devam
Burcummm o kadar haklısın ki

Sen hangi marka kullanıyorsun, ben sleepy kullanıyorum 1 paket daha 2 idare eder diye düşünüyorum
2 idare eder bencede ben elimde hala var fazla almışım diye Molfix 1 no kullanıyorum. Son paketi açtım 60 lı.. numaraların kiloları var bebeğin geçmediyse o kiloyu ve kullandığında küçük olmuyorsa sizintida yoksa kullanabilirsin tabiki.

Rota virus aşısı 1395 tl haftaya çarşamba gel dediler saat 2 her zaman istediğin zaman olmuyormus 2 aylık asilar belli gün ve saatte oluyormuş
Kaçıncı gündesiniz canim? Biz 1 aylık olduk 1 Ay aşısını yaptırdık. 2.ayda başka asimiz varmis onu yaptırmaya gelirken isterseniz rota virüsü aşısını da alın gelin yapakim dedi ebe. 2.ayda mi yaptırılıyor o aşı?

Selam anneler giremedim kaç gündür. Gaz sancisiyla uğraşıyoruz biz. Çözümü olan var mi damlayı kullanmamak için direndik ama ona da başladık damladan sonra daha çok huzursuz oldu cocugum. 1 aylık olduk. Asimizi yaptırdık. Şükür bir sorun çıkmadı ama gaz sancısı ağır bastığı için yavrum zaten başka bir şeyi dert etmiyor bence. Emmek istiyor surekli. Ya emiyor ya ağlıyor ya da uyuyor.

Bir de sezeryan olali 1 Ay oldu
Hala kanamam devam ediyor benim. İlk hafta 4 gun falan durmuştu sonra hep devam etti.su sıralar az geliyor ama illa geliyor. Doktor 40 gün sonra gel demisti bakalim ne diyecek?
Bir de bu 40 çıkması hangi gun doğduğu günden itibaren sayarsak farklı Ay hesabı yaparsak farklı gün oluyor. Bizim 15 ağustos dogum tarihi. 40 miz 25 eylul de mi mantıken yoksa 23 mu 24 mu?

2 numara 3 ile 6 kilo 3 numara 4 ile 9 kilo ben molfix zaten bizimki 4.5 olunca baslicam sende kilosuna göre bakabilirsin ama kaka yapınca dışarı çıkmaya başladı 3 no daha rahat olur diye düşünüyorum kendi acimdan

Evet cnm aynen 56 gündeyiz carsamba yaptıracağım 60 gün olacağız tam

Kanguru olarak ne önerirsiniz ben e bebek kendi markası iyi gibi geldi ama kullanıp memnun olduğunuz marka varmi

24 ü oluyor canım tek tek saydım hamilelik imza bölümünü açsana ordan takip edebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…