- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #53.541
Daha 20 küsür günlüğüz :))bez konusunda bizde 5 tane 40lıydı sanırım sleepy 1numara kullandık şimdi son kalanları kullanıyorum 2 numara aldık ama kaçlı hatırlamıyorum
Ay teşekkür ederim24 ü oluyor canım tek tek saydımhamilelik imza bölümünü açsana ordan takip edebilirsin
Ben sling aldim ama sürekli uyu uyan em ağla döngüsünden çıkamadığımiz için hiç kullanamadim dahaKanguru olarak ne önerirsiniz ben e bebek kendi markası iyi gibi geldi ama kullanıp memnun olduğunuz marka varmi
Sağlık ocağı mi sizi aradı siz kendiniz mi gittiniz bir aylık aşısı için?Selam anneler giremedim kaç gündür. Gaz sancisiyla uğraşıyoruz biz. Çözümü olan var midamlayı kullanmamak için direndik ama ona da başladık damladan sonra daha çok huzursuz oldu cocugum. 1 aylık olduk. Asimizi yaptırdık. Şükür bir sorun çıkmadı ama gaz sancısı ağır bastığı için yavrum zaten başka bir şeyi dert etmiyor bence. Emmek istiyor surekli. Ya emiyor ya ağlıyor ya da uyuyor.
Canım bende 40ım çıkınca kontrole gittim hemde hafif lekelenme şeklinde kanamam devam ediyordu onu sordum normal dedi, adet olmuş olabilir miyim dedim erken dedi ki benim ilk çocukta bu zamanlar da adet olmuştum, korunma sordu hamile kalmanı istemeyiz dedi bende adet olmadan hamile kalabiliyor muyuz dedim doktor afalladı evet birde öyle bir durum var dedi (çalışmadığı yerden sordum sanki)Bir de sezeryan olali 1 Ay oldu Hala kanamam devam ediyor benim. İlk hafta 4 gun falan durmuştu sonra hep devam etti.su sıralar az geliyor ama illa geliyor. Doktor 40 gün sonra gel demisti bakalim ne diyecek?
Bir de bu 40 çıkması hangi gundoğduğu günden itibaren sayarsak farklı Ay hesabı yaparsak farklı gün oluyor. Bizim 15 ağustos dogum tarihi. 40 miz 25 eylul de mi mantıken yoksa 23 mu 24 mu?
Canım benim sağlık ocağı gebelik boyunca 1 defa aradığı için ben kendim aradım, şu tarihte 1 ayım doluyor elinizde aşı var mı gelsem diye kontrol ettiler sonra tamam gel dediler, sende aramalarını bekleme istersenSağlık ocağı mi sizi aradı siz kendiniz mi gittiniz bir aylık aşısı için?
Biz de bugün 31 günlüğüz ancak hiç aranmadik, bir aylık aşısında bilgimde yoktu
Normalde araması gerekiyormuş ebenizin ama ben bizimkinin ilgisizligini baştan beri bildiğim için kendim takip ettim kendim aradim 1 gün önceden. Topuk kanı aldırmaya gittiğimizde söylemişti 1.ay asisi olacak diye.o günden sonra kendim hatırlatıcı kurdum.Sağlık ocağı mi sizi aradı siz kendiniz mi gittiniz bir aylık aşısı için?
Biz de bugün 31 günlüğüz ancak hiç aranmadik, bir aylık aşısında bilgimde yoktu
Cok iyiCanım bende 40ım çıkınca kontrole gittim hemde hafif lekelenme şeklinde kanamam devam ediyordu onu sordum normal dedi, adet olmuş olabilir miyim dedim erken dedi ki benim ilk çocukta bu zamanlar da adet olmuştum, korunma sordu hamile kalmanı istemeyiz dedi bende adet olmadan hamile kalabiliyor muyuz dedim doktor afalladı evet birde öyle bir durum var dedi (çalışmadığı yerden sordum sanki)
40ı ister tek tek say ister buradaki gebelik günlüğüne bak aynısı oluyor, kk ne güvenebilirsin
Canım benim sağlık ocağı gebelik boyunca 1 defa aradığı için ben kendim aradım, şu tarihte 1 ayım doluyor elinizde aşı var mı gelsem diye kontrol ettiler sonra tamam gel dediler, sende aramalarını bekleme istersen
Normalde araması gerekiyormuş ebenizin ama ben bizimkinin ilgisizligini baştan beri bildiğim için kendim takip ettim kendim aradim 1 gün önceden. Topuk kanı aldırmaya gittiğimizde söylemişti 1.ay asisi olacak diye.o günden sonra kendim hatırlatıcı kurdum.
Simdi gittiğimizde de 2.ayda olacak olan asiyi söyledi mesela. Ama o toplu oluyormuş ben aricam dedi ama ben garantiye alırım kendim ararım bir kaç gün önceden yine. Sen de pazartesi git sorun olmaz 1.ayin sonunda yapılıyor zaten 1.ay asisi
Teşekkür ederim canim ben de aramasını beklemeyeyimCanım bende 40ım çıkınca kontrole gittim hemde hafif lekelenme şeklinde kanamam devam ediyordu onu sordum normal dedi, adet olmuş olabilir miyim dedim erken dedi ki benim ilk çocukta bu zamanlar da adet olmuştum, korunma sordu hamile kalmanı istemeyiz dedi bende adet olmadan hamile kalabiliyor muyuz dedim doktor afalladı evet birde öyle bir durum var dedi (çalışmadığı yerden sordum sanki)
40ı ister tek tek say ister buradaki gebelik günlüğüne bak aynısı oluyor, kk ne güvenebilirsin
Canım benim sağlık ocağı gebelik boyunca 1 defa aradığı için ben kendim aradım, şu tarihte 1 ayım doluyor elinizde aşı var mı gelsem diye kontrol ettiler sonra tamam gel dediler, sende aramalarını bekleme istersen
Çok teşekkür ederim pazartesi arayıp asi hatırlatmasıni ben yapayımNormalde araması gerekiyormuş ebenizin ama ben bizimkinin ilgisizligini baştan beri bildiğim için kendim takip ettim kendim aradim 1 gün önceden. Topuk kanı aldırmaya gittiğimizde söylemişti 1.ay asisi olacak diye.o günden sonra kendim hatırlatıcı kurdum.
Simdi gittiğimizde de 2.ayda olacak olan asiyi söyledi mesela. Ama o toplu oluyormuş ben aricam dedi ama ben garantiye alırım kendim ararım bir kaç gün önceden yine. Sen de pazartesi git sorun olmaz 1.ayin sonunda yapılıyor zaten 1.ay asisi
Zam gelmeden alim dedim cnmKanguru için erken bence canım
Onu beceremeyebilirim cnm kanguru daha rahat olur diye ilerleyen zaman icinBen sling aldim ama sürekli uyu uyan em ağla döngüsünden çıkamadığımiz için hiç kullanamadim daha
Yaptircam canim ben rotayı. Ama internette gördüğüm daha ileri aylarda diyordu. Ebe 2.ay da yaparız dedi. Aşıyla aynı anda yapcak. Etkilemez mi birbirini dedim. Yok yok bir şey olmaz dedi ama ben pek aynı gün yaptırmayı düşünmüyorum. Cunku 2.ay asisi biraz sıkıntılı olabilir gibi ebenin söylemlerinden oyle anladim. Cumku şey dedi 2.ayda aşı için gelirken banyo yaptırıp getirin sonrasında banyo yapmicak birkaç gün dedi. Ondan şunu anladım biraz sıkıntılı geçebilir o aşı süreci. Aynı anda yaptırmayı düşünmüyorum pek.Evet 2.ay aşısı ben arayacağım dedi benim sümsük ebe hemşirem dearar inşallah bu sefer ama 1 hafta dolmadan ben yine ararım
Sen rota yaptıracak mısın? Ben 2. Ay etkisi geçsin ondan sonra yaptırırım diye düşünüyorum ama belli zamanı var mı soramadım daha
İğne batma ve yanma hissi gibi bişeyse bendede oluyor.. ben süt üretimine bağlıyorum.. çünkü emme sırasında hiçbir acı yok.. hicbirseyde kullanmıyorum.Bir de iki üç gündür sol göğüs ucum emzirdikten sonra bi acı yanma hissediyorum ama sadece ucunda sertlik vs yok girip baktığımda mastit yazıyor acaba öyle mi sigara tetikliyormuş biraz içmiş olabilirim bu son günlerde ne yapsam acaba yani emziriyorum okey sorun yok ama emzirme bittikten sonra cayır cayır yanıyo gibi acıyo gibi değişik his ne sürsem ki
Emerken gaz yutuyor oda gaz sancısı yapar , eğer ıkınıyor ama aynı zamanda aranıyorsa gazını çıkarmak iyi olur :) biz metsil ve biogaia kullanıyoruz birde kekik suyu 1 tatlı kaşığı baya iyi geldi.Selam anneler giremedim kaç gündür. Gaz sancisiyla uğraşıyoruz biz. Çözümü olan var midamlayı kullanmamak için direndik ama ona da başladık damladan sonra daha çok huzursuz oldu cocugum. 1 aylık olduk. Asimizi yaptırdık. Şükür bir sorun çıkmadı ama gaz sancısı ağır bastığı için yavrum zaten başka bir şeyi dert etmiyor bence. Emmek istiyor surekli. Ya emiyor ya ağlıyor ya da uyuyor.
Ergobaby öneriliyor ama ben almadım canımOnu beceremeyebilirim cnm kanguru daha rahat olur diye ilerleyen zaman icin
Bizim aşı kağıdina her zaman bir sonraki kontrolü ve aşınin tarihini yazar biz o tarihe göre gideriz hiç de aramadım bu zamana kadar hep gittiğimde vuruldu direk aşısı o Yokken onun yerine bakan ebe vurdu. Böyle gelmeden sor der watsaptan yazarım gideceğim yada gidemeyecegim zaman sıkıntı çıkmıyor hiç. İkinci ay asimiza az kaldı bizimde ordan yönlendirir beni yapmam gereken birşey varsa bana daha kalça ultrasonu da var en erkene sırada göz hangi ayda yapılıyor duTeşekkür ederim canim ben de aramasını beklemeyeyim
Çok teşekkür ederim pazartesi arayıp asi hatırlatmasıni ben yapayım
Bir iki gün aşı sonrası banyo yapılmıyor evet her aşı öncesi mutlakaa bende yıkarım bebeği birde aşı sonrası ağrı kesici ateş düşürücü veririm huzursuz olursaYaptircam canim ben rotayı. Ama internette gördüğüm daha ileri aylarda diyordu. Ebe 2.ay da yaparız dedi. Aşıyla aynı anda yapcak. Etkilemez mi birbirini dedim. Yok yok bir şey olmaz dedi ama ben pek aynı gün yaptırmayı düşünmüyorum. Cunku 2.ay asisi biraz sıkıntılı olabilir gibi ebenin söylemlerinden oyle anladim. Cumku şey dedi 2.ayda aşı için gelirken banyo yaptırıp getirin sonrasında banyo yapmicak birkaç gün dedi. Ondan şunu anladım biraz sıkıntılı geçebilir o aşı süreci. Aynı anda yaptırmayı düşünmüyorum pek.
Eğer kesin çözümse 10 binde çıkar bendenOrtalama 5 bin şöyle iyi bi şey dersen 8 bin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?