2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kekik çayını da önerdiler unutuyorum içmeyi kekik suyu yok bir bakayim. Metigast diye bir damla verdi bize de doktor denedik ama pek bi faydası yok gibi. Aynen emerken hava yutup gaz yapıyor ağlıyor tekrar emiyor kısır dongu

Bunu bize de yapsa, inşallah gittiğimde diyeyim
Not almak en güzeli
Göz muayenesi üçüncü ay diye geçiyor her yerde ama siz de bir sorun dilerseniz
Olmazsa bir temmuz annelerine sorarız

İyi akşamlar kızlar ben de ağustos annesiyim, 14 ağustosta doğdu bebişim, öncelikle hepimiz bebeklerinin güle güle ve sağlıkla büyütelim hayirli evlat olsunlar mutlu bir omur yasasinlar inşallah sizlere bir konu da danışmak istemiştim. Doğumdan sonra çocuk doktoru muayene için odama geldiğin de süt artırmak için içinde rezene olmayan caylardan içebilirsiniz rezene gaz yapar bebek kıvranır durur demişti. Baya bi araştırdım ben de rezenenin süt artırdığı ve gaz sancisina iyi geldiği yazıyor İnternette vs.siz rezene cayi vs kullandınız mı doktora da güvenim kalmadı artık hangisi doğru şaşırdım

Yeni araştırmalara göre rezene bebeklere iyi gelmiyor ve artık önerilmiyor bununla ilgili bir yazı okumuştum ben. Ben kimyon ve dur çayı hariç birşey içmedim.

Yeni araştırmalara göre rezene bebeklere iyi gelmiyor ve artık önerilmiyor bununla ilgili bir yazı okumuştum ben. Ben kimyon ve dur çayı hariç birşey içmedim.
Aa ben içiyordum hatta çay olarak tek onu içiyorum bırakayım artık

Laktamil anne çayı var onun içinde de ısırgan otu rezene vs bir kaç ot daha var onu içtim sadece rezene bende içmedim ama bu gaz bebeğimi mahvediyor her sabah onun ıkınmasına uyanıyorum

Aaa hayır canim uyarmadim. Sadece pamuga zeytinyagi dokup azcik surdum disardan ama etki etmedi tabi mesela kac cm sokuyorsun ates ölçeri? Dümdüz sokup cikariyor muyuz? Ay becerebilir miyim bilmiyorum ama kesinlikle denemeliyim bidaha
bu arada bugun kaka yapabildi benimki tam bir hafta sonra Sabah ikinirken bagrindi, agladi, inledi. Ben de oturdum agladim onunla. İcim parca parca insallah bidahakine senin bu yöntemi denicem bi de mesela kac gun kaka yapmadiginda uyariyorsun?

İyi akşamlar kızlar gecemiz hayırlı olsun inşallah bol uyumalı olur
Dün ben diyette kaçak yaptım doğum gününe katıldım yemez olsaydım yavrum bugün baya baya pişik oldu sabah beri hametan sürdüm işe yaramadı travazol diye bir krem daha var doğru yazdım mı emin degilik ona başladım bilmiyorum kizardikca kızarıyor , sizin yapipta fayda aldığınız bir ürün vs var mı sudocrem yaramıyor bizimki ne

Ben sebamedin pisik kremini kullandım geçirmedi. Bepantol pisik kremini kullandım arada da pudra kullandım o zaman geçmişti. Süt alerjisi mi var sizde de? Hemen pisik mi oluyor kaçamak yapınca? Bizde de pisik oluyordu bir de kakasını yaparken çok ıkınıyor uzun süre bir de.Dr süt alerjisi olabilir gozlemleyelim bu ay dedi de sizde de aynı durum mu var

Ben de istedim ateş düşürücü ne olur ne olmaz diye şükür çıkmadı.
Ateşi olmadı aynen ilk asida da huzursuz olursa falan diye aldım bende calpol bir çay kaşığı kadar verebilirsin dedi bir kere verdim.bende artık her aşı öncesi veririm sonrasında zorlamasin die.

Evet büyük olasılıkla süt alerjisi kakada mukus ve kan vardı yüzde de yağlı egzama var 3 hafta katı diyete girdim alerji doktoru dedi
masum görünen bir kraker bile yasak ben dün belki düzelmiştir diye yedim ve bu kadar çabuk etki edeceğini düşünmezdim baya baya kızardı

Kraker neden yasakmış peki ondada mı süt varmıs

Bunu bize de yapsa, inşallah gittiğimde diyeyim
Not almak en güzeli
Göz muayenesi üçüncü ay diye geçiyor her yerde ama siz de bir sorun dilerseniz
Olmazsa bir temmuz annelerine sorarız
Yaparlar canım merak etme aran ısındı mi ebeyle ooo abla diyorum ben ona oda şekerim diyo biz o bağı güzel kurduk. Köydeyim diye bazen gelme der yada köyden geliyorum diyee torpil geçer kanda asida falan bayılıyorum ona sirf o var diye drumu değiştirmedim ayıp olur diye . Benek 15 günlük olunca kontrolü varmış mesela sen gelme dedi çarşıya çıkarsan o gün öyle getir yada bana evden haber et ii herşeyi diye dedi beni beklemeden kendisi aradi sordu sabah o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…