- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #53.581
Zeytinyaği yada kantoron. Bir onlar kalmış canım galiba ben artık yanımda gezdiridyorum Küçük şişede eczaneenmmden.. benim uykum geldi sanırım mesajlarda ki harfler değişik çıkmaya başladı düğündu susam ayiklamasi zeytin toplayilip kurmasi derken ben küt gider artık kaca kadar yatarsamİyi akşamlar kızlar gecemiz hayırlı olsun inşallah bol uyumalı olur
Dün ben diyette kaçak yaptım doğum gününe katıldım yemez olsaydım yavrum bugün baya baya pişik oldu sabah beri hametan sürdüm işe yaramadı travazol diye bir krem daha var doğru yazdım mı emin degilik ona başladım bilmiyorum kizardikca kızarıyor , sizin yapipta fayda aldığınız bir ürün vs var mı sudocrem yaramıyor bizimki ne
Maalesef var katı diyette onlar bile yasakKraker neden yasakmış peki ondada mı süt varmıs
Deneyim zeytinyağı ısıtıp soğutupZeytinyaği yada kantoron. Bir onlar kalmış canım galiba ben artık yanımda gezdiridyorum Küçük şişede eczaneenmmden.. benim uykum geldi sanırım mesajlarda ki harfler değişik çıkmaya başladı düğündu susam ayiklamasi zeytin toplayilip kurmasi derken ben küt gider artık kaca kadar yatarsam
Allah yardımcınız olsun çok zor gerçekten anne olmak ama yavrularımız iyi olsunlar da onlar için her şeye değerMaalesef var katı diyette onlar bile yasak
Çok zorlanıyorum ama yavrum için mecburum
1 aylık aşıda 1 gün demişlerdi aşıdan aşıya fark var demekki 2 ay 3 gün dedilerAnnem her aşıdan sonra banyoyu yaptırmamak gerek demişti, beklemek gerekmis
Tesekkurler takip ediyorum bakimBende bu nedenle şimdilik duruyorumİnstagramda annebebekdoktoru diye bir hesap var o ergonomik kanguru modellerinin listesini paylaşmıştı . Kendisi hesaplı önerilerde de bulunuyor . Belki göz atarsınız
Ben bepanthol kullaniyorum e bebek indirim varken alnistim bizde yok ama arkadasin bebeğinde pişik vardi bepanthol kullanmamış ona verdim kullanmis faydası oldu dedi cnmİyi akşamlar kızlar gecemiz hayırlı olsun inşallah bol uyumalı olur
Dün ben diyette kaçak yaptım doğum gününe katıldım yemez olsaydım yavrum bugün baya baya pişik oldu sabah beri hametan sürdüm işe yaramadı travazol diye bir krem daha var doğru yazdım mı emin degilik ona başladım bilmiyorum kizardikca kızarıyor , sizin yapipta fayda aldığınız bir ürün vs var mı sudocrem yaramıyor bizimki ne
Dene dene bi canım bebekleri denek tahtası gibi oldu vallaha artikDeneyim zeytinyağı ısıtıp soğutup
Maşallah şefika ben bir evin içinden çıkamıyorum helal olsun sana
Ah kıyamam sanaa canım benim. Hele bebişine ona hiç kıyamammAaa hayır canim uyarmadim. Sadece pamuga zeytinyagi dokup azcik surdum disardan ama etki etmedi tabimesela kac cm sokuyorsun ates ölçeri? Dümdüz sokup cikariyor muyuz? Ay becerebilir miyim bilmiyorum ama kesinlikle denemeliyim bidaha
bu arada bugun kaka yapabildi benimki tam bir hafta sonraSabah ikinirken bagrindi, agladi, inledi. Ben de oturdum agladim onunla. İcim parca parca insallah bidahakine senin bu yöntemi denicem bi de mesela kac gun kaka yapmadiginda uyariyorsun?
Evet canım bizede sağlık ocağı aşıdan bi gün önce duş aldır dedi2 ay aşı olacaklar verem aşısından dolayı 3 gün banyo yapılmacak dedi herkes bilginiz olsun
Sütünün arttığını fark edeceksin bak gör stres kaynağı gitmişGünaydın güzel Ağustos anneleribugün kayınvalidemi uğurladık.( hatırlarsınız meme tutma vakası) valla yardımları için Allah razı olsun ama gittiğine de sevinmedim desem yalan olur. Bugün ilk kez çekirdek ailem olarak günü geçiriyoruz ne yalan söyleyeyim biraz sessizlik, biraz huzur özlemişim herkese çok keyifli pazarlar diliyorum
Geçmiş olsun bilemedim durmadan mi kusuyor üşüttü mü acaba bir gidin istersenizGünaydın kızlar oğlum fışkırır gibi kustu emdikçe kusuyor hastaneye getirmeli miyim sizce
Ya bende hergün saat 9-10 civarı bu olayı yaşıyorum canım biraz emip bırakıp ağlıyor veriyorm meme yine emip ağlıyor meme istiyor ama sızlanıyor hergun ayni saatlerde yapıyor bunu çok sinirli oluyor nedeni ne anlayamadım doktora giidcm salı gunü danışacağım bakalm ne dicekYa kizlar size bisey sormak istiyorum basina gelen var mi acaba?
Benim minik 3-4 gündür sol gögsümp emzirince agliyor. Bakiyorum süt geliyor öyle tazyikli de degil gayet normal geliyor. Uyku halinde emzirince emiyor ama kendindeyken agliyor. Emmek istiyor biraz emip basliyor sizlanmaya.Nedeni ne olabilir ki hic böyle bisey gelmedi basima
Akış azalınca yapıyor benimki çekemiyor az gelinceYa kizlar size bisey sormak istiyorum basina gelen var mi acaba?
Benim minik 3-4 gündür sol gögsümp emzirince agliyor. Bakiyorum süt geliyor öyle tazyikli de degil gayet normal geliyor. Uyku halinde emzirince emiyor ama kendindeyken agliyor. Emmek istiyor biraz emip basliyor sizlanmaya.Nedeni ne olabilir ki hic böyle bisey gelmedi basima
Sagol canim beni de haberdar edersen cok sevinirimYa bende hergün saat 9-10 civarı bu olayı yaşıyorum canım biraz emip bırakıp ağlıyor veriyorm meme yine emip ağlıyor meme istiyor ama sızlanıyor hergun ayni saatlerde yapıyor bunu çok sinirli oluyor nedeni ne anlayamadım doktora giidcm salı gunü danışacağım bakalm ne dicek
Aminnnn ağzından bal damlıyorSütünün arttığını fark edeceksin bak gör stres kaynağı gitmiş
Ayni sol göğüste bende yaşadım o durumu o kizdikca ben o göğsümu daha cok emzirdim. Onun ucu daha farklı diye onu pek emmek istemiyor diyordum ama sonra baktım aynısını sagda da yaptı halada yapıyor arada geceleri hepsini sikintisizt bitinceye kadar emiyor ama gündüz bir savas icindeyiz. Şunu fark ettim sanırım gaz ve kaka zamanı yapicam diye kızıp emmiyor yapınca rahatlayıp emiyor çoğunlukla benim bebiş memede yapıyor gazla kakayi ondan yapıyor diyorum kendimceYa kizlar size bisey sormak istiyorum basina gelen var mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?