2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Zeytinyaği yada kantoron. Bir onlar kalmış canım galiba ben artık yanımda gezdiridyorum Küçük şişede eczaneenmmden.. benim uykum geldi sanırım mesajlarda ki harfler değişik çıkmaya başladı düğündu susam ayiklamasi zeytin toplayilip kurmasi derken ben küt gider artık kaca kadar yatarsam

Deneyim zeytinyağı ısıtıp soğutup
Maşallah şefika ben bir evin içinden çıkamıyorum helal olsun sana

Ben bepanthol kullaniyorum e bebek indirim varken alnistim bizde yok ama arkadasin bebeğinde pişik vardi bepanthol kullanmamış ona verdim kullanmis faydası oldu dedi cnm

Deneyim zeytinyağı ısıtıp soğutup
Maşallah şefika ben bir evin içinden çıkamıyorum helal olsun sana
Dene dene bi canım bebekleri denek tahtası gibi oldu vallaha artik asıl korkum biraz bebiş durmuyor ve Aralık gibi zeytin hasatimix var ve kız ozamanda durmazsa yandım ben bir hf lik isi bir ayda bitiririz artık.

Ah kıyamam sanaa canım benim. Hele bebişine ona hiç kıyamamm
Kuzum o metal kısmın ucunu sokuyoruz, komple değil tabi. Bi kaç kere yaptıktan sonra doktor hafifte sağa sola çevirmişti. Biraz ağlıyor kerem ama onun iyiliği için. Gazla bir cıkıyor kakası.
Bizim kaka problemimiz olmadı hiç canım, devamlı ıkınıyor gazı var gibi davranınca doktorumuz bu yöntemi önerdi. Gaz sancısı girdiğinde krize giriyor kerem, o sıra yapıyoruz. İyice zeytinyağı sür, bi kaç kere sok cıkar çevir. İyi gelcektir minikkuşumagözümle görmesem inanmazdm çünkü. Ben dün ateşölçere klbim dayanmadı bide kulak pamugu ile denedm. Tabi onu daha az soktum korktım içinde pamuk kalır bide die.

Günaydın güzel Ağustos anneleri bugün kayınvalidemi uğurladık.( hatırlarsınız meme tutma vakası) valla yardımları için Allah razı olsun ama gittiğine de sevinmedim desem yalan olur. Bugün ilk kez çekirdek ailem olarak günü geçiriyoruz ne yalan söyleyeyim biraz sessizlik, biraz huzur özlemişim herkese çok keyifli pazarlar diliyorum

Sütünün arttığını fark edeceksin bak gör stres kaynağı gitmiş

Ya kizlar size bisey sormak istiyorum basina gelen var mi acaba?
Benim minik 3-4 gündür sol gögsümp emzirince agliyor. Bakiyorum süt geliyor öyle tazyikli de degil gayet normal geliyor. Uyku halinde emzirince emiyor ama kendindeyken agliyor. Emmek istiyor biraz emip basliyor sizlanmaya.Nedeni ne olabilir ki hic böyle bisey gelmedi basima

Ya bende hergün saat 9-10 civarı bu olayı yaşıyorum canım biraz emip bırakıp ağlıyor veriyorm meme yine emip ağlıyor meme istiyor ama sızlanıyor hergun ayni saatlerde yapıyor bunu çok sinirli oluyor nedeni ne anlayamadım doktora giidcm salı gunü danışacağım bakalm ne dicek

Akış azalınca yapıyor benimki çekemiyor az gelince
Ya da gaz geliyordur kaldır gaz çıkarmaya çalış yeniden al

Sagol canim beni de haberdar edersen cok sevinirim

Ayni sol göğüste bende yaşadım o durumu o kizdikca ben o göğsümu daha cok emzirdim. Onun ucu daha farklı diye onu pek emmek istemiyor diyordum ama sonra baktım aynısını sagda da yaptı halada yapıyor arada geceleri hepsini sikintisizt bitinceye kadar emiyor ama gündüz bir savas icindeyiz. Şunu fark ettim sanırım gaz ve kaka zamanı yapicam diye kızıp emmiyor yapınca rahatlayıp emiyor çoğunlukla benim bebiş memede yapıyor gazla kakayi ondan yapıyor diyorum kendimce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…