- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 36
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #53.601
Aynen canim ben de öyle düsündüm gaz oluyordur kesin diye, ciksrmaya calisiyorum ama fayda etmiyo ayni sey oluyo devamAkış azalınca yapıyor benimki çekemiyor az gelince
Ya da gaz geliyordur kaldır gaz çıkarmaya çalış yeniden al
Hmm olabilir canim. Benimki memede yapmiyor kakayi. Ben henüz daha cözemedim nedenini. Bazen de hic problemsiz edebiliyor. Bebeleri anlamak zorAyni sol göğüste bende yaşadım o durumu o kizdikca ben o göğsümu daha cok emzirdim. Onun ucu daha farklı diye onu pek emmek istemiyor diyordum ama sonra baktım aynısını sagda da yaptı halada yapıyor arada geceleri hepsini sikintisizt bitinceye kadar emiyor ama gündüz bir savas icindeyiz. Şunu fark ettim sanırım gaz ve kaka zamanı yapicam diye kızıp emmiyor yapınca rahatlayıp emiyor çoğunlukla benim bebiş memede yapıyor gazla kakayi ondan yapıyor diyorum kendimce
Bana da doktor söyledi. Çok uzun süre kaka yapmazsa arada başvurulacak yöntem. (Ki 10 güne kadar normal diyorlar) kulak çubuğunu bol zeytinyağına batırıp makatından uyarıyorum. İçine biraz sokarak. Biraz da sağa sola hareket ettirip çıkarıp bacaklarını karnına bastırıyorum. Hopp kaka geliyor şaka gibi ama işe yarıyor. Zaten sonra kriminal inceleme yapıyorum bakıyorum ilk çıkan hafif oyun hamuru kıvamında devamında gelen olması gerektiği gibi sıvı. Demek ki o ilk gelen yolu tıkıyor bizde ağlama krizleri ıkınmalar hatta morarana kadar ağlamalar şeklinde şeyler yaşıyoruz.Aaa hayır canim uyarmadim. Sadece pamuga zeytinyagi dokup azcik surdum disardan ama etki etmedi tabimesela kac cm sokuyorsun ates ölçeri? Dümdüz sokup cikariyor muyuz? Ay becerebilir miyim bilmiyorum ama kesinlikle denemeliyim bidaha
bu arada bugun kaka yapabildi benimki tam bir hafta sonraSabah ikinirken bagrindi, agladi, inledi. Ben de oturdum agladim onunla. İcim parca parca insallah bidahakine senin bu yöntemi denicem bi de mesela kac gun kaka yapmadiginda uyariyorsun?
Çok geçmiş olsun, biz de de halen devam ediyor pişik.İyi akşamlar kızlar gecemiz hayırlı olsun inşallah bol uyumalı olur
Dün ben diyette kaçak yaptım doğum gününe katıldım yemez olsaydım yavrum bugün baya baya pişik oldu sabah beri hametan sürdüm işe yaramadı travazol diye bir krem daha var doğru yazdım mı emin degilik ona başladım bilmiyorum kizardikca kızarıyor , sizin yapipta fayda aldığınız bir ürün vs var mı sudocrem yaramıyor bizimki ne
Maşallah canım sizin samimiyet güzel olmuş:)Yaparlar canım merak etme aran ısındı mi ebeyle ooo abla diyorum ben ona oda şekerim diyobiz o bağı güzel kurduk. Köydeyim diye bazen gelme der yada köyden geliyorum diyee torpil geçer kanda asida falan bayılıyorum ona sirf o var diye drumu değiştirmedim ayıp olur diye . Benek 15 günlük olunca kontrolü varmış mesela sen gelme dedi çarşıya çıkarsan o gün öyle getir yada bana evden haber et ii herşeyi diye dedi beni beklemeden kendisi aradi sordu sabah o
Emince sanki bağırsakları çalışıyor o şekilde durmaktan genel olarak ordayken kaka yapıp emmede kavga ediyor ama tek bu olmaya bilir takip et emmesi için çabalaHmm olabilir canim. Benimki memede yapmiyor kakayi. Ben henüz daha cözemedim nedenini. Bazen de hic problemsiz edebiliyor. Bebeleri anlamak zor
Oluşur oluşur canım o samimiyet ilerledikce zamanMaşallah canım sizin samimiyet güzel olmuş:)
Aslında benim ebem de samimi birisi, belki Pazartesi arar, yoksa ben arayayım :)
Evet canim aynen huzursuz oluyo deyip birakmadim hic zorlamaya devam ki eninde sonunda emiyor zatenEmince sanki bağırsakları çalışıyor o şekilde durmaktan genel olarak ordayken kaka yapıp emmede kavga ediyor ama tek bu olmaya bilir takip et emmesi için çabala
Tamam canım söylerim sana da muhakakSagol canim beni de haberdar edersen cok sevinirim
Devlet hastanesinde çocuk doktoruna gittim alerjiye bölüm açtı o şekilde randevu alıp gittim yoktur birşey cnm o kadar yiyorsun tek pişikle olmaz egzama vs var mıÇok geçmiş olsun, biz de de halen devam ediyor pişik.
İncianin kullandım hemen geçmedi, kantoron yağı kullandım anlamadım iyi mi geldi ama geçmedi
Şimdi trosyd kullanmaya başladım
Hangi doktora gitmiştin canım bu alerji teşhisi için?
Yiyeceklere çok dikkat ediyorum gaz olmasın diye ama peynir ve incir uyutmasi da yiyorum içinde süt var, tereyağ da yemekler de var. Allah korusun biz de de mi alerji var diye artık düşünmeye başladım, geçenler de sen demiştin olabilir mi diye
Aynen değilse bırakır emmez falan ben hep ucunu beğenmedi derdim diğerinden daha farklı onun ucu ama ağlayınca sakinleştiriyorum zaman geçirip oyaliyorum acıkınca hemen o memeyi veriyorum öyle oyle emiyor. Suan ker ikisini de emiyor. Gun içinde emzik vereyim dedim bir gün tuttu diger gün tutmadı şimdi yazmaya alıştı yazma emip üstüne örttünup öyle uyuyorEvet canim aynen huzursuz oluyo deyip birakmadim hic zorlamaya devam ki eninde sonunda emiyor zaten
Zeytinyağli birşey yapmıştım karbonat mıydı acaba onu unuttum biraz bekletip tariyorsun çıkıyorKızlar konak temizliği yaptınız mı benim yapasım var baya dikkatimi çekiyor yapanlar nasıl yaptınız ne sürdünüz yağ
Evet bende Konak dosyasını açalım diyecektim. Hergün yıkadığım bebemin kafası baya Konak olmuş çünkü neden olmasın. Çünkü birşeyi pas geçersek kanımız kurusunKızlar konak temizliği yaptınız mı benim yapasım var baya dikkatimi çekiyor yapanlar nasıl yaptınız ne sürdünüz yağ
Bebek yağı sürdüm taradım tamamı çıkmadı mustela konak şampuanı alacagm doktor demişti bakalım sonuç bu şekilde daha varEvet bende Konak dosyasını açalım diyecektim. Hergün yıkadığım bebemin kafası baya Konak olmuş çünkü neden olmasın. Çünkü birşeyi pas geçersek kanımız kurusunzeytinyağı ve karbonat yazıyor Google amcada ama tecrübelerinizi alırım. Çünküğğ benim oğlumda bunlar olmamıştı. Kızım bütün tuşlara basıyor
Bende 2.aya dogru gideceğim, ilk Çocugum dan hatırladığım 5dk lik bir işlemdi ağrısız sızısızBebeğine kalça ultrasonu çekilen var mı kızlar nasıl çekiliyor basit Bi işlem mi doktor bir aydan sonra gelin dedi ebe 50.gün gidin dedi gidenler kaçıncı gün gittiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?