2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Hmm olabilir canim. Benimki memede yapmiyor kakayi. Ben henüz daha cözemedim nedenini. Bazen de hic problemsiz edebiliyor. Bebeleri anlamak zor

Bana da doktor söyledi. Çok uzun süre kaka yapmazsa arada başvurulacak yöntem. (Ki 10 güne kadar normal diyorlar) kulak çubuğunu bol zeytinyağına batırıp makatından uyarıyorum. İçine biraz sokarak. Biraz da sağa sola hareket ettirip çıkarıp bacaklarını karnına bastırıyorum. Hopp kaka geliyor şaka gibi ama işe yarıyor. Zaten sonra kriminal inceleme yapıyorum bakıyorum ilk çıkan hafif oyun hamuru kıvamında devamında gelen olması gerektiği gibi sıvı. Demek ki o ilk gelen yolu tıkıyor bizde ağlama krizleri ıkınmalar hatta morarana kadar ağlamalar şeklinde şeyler yaşıyoruz.

İmza: kaka yolu gözleyen çilekeş anne

Çok geçmiş olsun, biz de de halen devam ediyor pişik.
İncianin kullandım hemen geçmedi, kantoron yağı kullandım anlamadım iyi mi geldi ama geçmedi
Şimdi trosyd kullanmaya başladım
Hangi doktora gitmiştin canım bu alerji teşhisi için?
Yiyeceklere çok dikkat ediyorum gaz olmasın diye ama peynir ve incir uyutmasi da yiyorum içinde süt var, tereyağ da yemekler de var. Allah korusun biz de de mi alerji var diye artık düşünmeye başladım, geçenler de sen demiştin olabilir mi diye

Kızlar size denediğim fayda gördüğüm için yazıyorum, büyük tuvaletinin yapamayan kabız olanlar içinde işe yarayabilir
Tuvalet iletişimini bilen vardır belki,
Keyfi yerinde iken karnını doyurdugunuzda bebeğinizi tuvalate bir tutun, cisss sesi ile beraber iki üç dakika bekleyin gerçekten yapabiliyor eğer varsa gaz vs
Gece çok ağladı kızım annem üşür vs dedi ama elhamdülillah biraz yapabilince rahatladı

Maşallah canım sizin samimiyet güzel olmuş:)
Aslında benim ebem de samimi birisi, belki Pazartesi arar, yoksa ben arayayım :)

Hmm olabilir canim. Benimki memede yapmiyor kakayi. Ben henüz daha cözemedim nedenini. Bazen de hic problemsiz edebiliyor. Bebeleri anlamak zor
Emince sanki bağırsakları çalışıyor o şekilde durmaktan genel olarak ordayken kaka yapıp emmede kavga ediyor ama tek bu olmaya bilir takip et emmesi için çabala

Emince sanki bağırsakları çalışıyor o şekilde durmaktan genel olarak ordayken kaka yapıp emmede kavga ediyor ama tek bu olmaya bilir takip et emmesi için çabala
Evet canim aynen huzursuz oluyo deyip birakmadim hic zorlamaya devam ki eninde sonunda emiyor zaten

Devlet hastanesinde çocuk doktoruna gittim alerjiye bölüm açtı o şekilde randevu alıp gittim yoktur birşey cnm o kadar yiyorsun tek pişikle olmaz egzama vs var mı

Kızlar konak temizliği yaptınız mı benim yapasım var baya dikkatimi çekiyor yapanlar nasıl yaptınız ne sürdünüz yağ

Evet canim aynen huzursuz oluyo deyip birakmadim hic zorlamaya devam ki eninde sonunda emiyor zaten
Aynen değilse bırakır emmez falan ben hep ucunu beğenmedi derdim diğerinden daha farklı onun ucu ama ağlayınca sakinleştiriyorum zaman geçirip oyaliyorum acıkınca hemen o memeyi veriyorum öyle oyle emiyor. Suan ker ikisini de emiyor. Gun içinde emzik vereyim dedim bir gün tuttu diger gün tutmadı şimdi yazmaya alıştı yazma emip üstüne örttünup öyle uyuyor

Kızlar konak temizliği yaptınız mı benim yapasım var baya dikkatimi çekiyor yapanlar nasıl yaptınız ne sürdünüz yağ
Evet bende Konak dosyasını açalım diyecektim. Hergün yıkadığım bebemin kafası baya Konak olmuş çünkü neden olmasın. Çünkü birşeyi pas geçersek kanımız kurusun zeytinyağı ve karbonat yazıyor Google amcada ama tecrübelerinizi alırım. Çünküğğ benim oğlumda bunlar olmamıştı. Kızım bütün tuşlara basıyor

Bebeğine kalça ultrasonu çekilen var mı kızlar nasıl çekiliyor basit Bi işlem mi doktor bir aydan sonra gelin dedi ebe 50.gün gidin dedi gidenler kaçıncı gün gittiniz

Bebek yağı sürdüm taradım tamamı çıkmadı mustela konak şampuanı alacagm doktor demişti bakalım sonuç bu şekilde daha var

Eklentiler

• 1000008976.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 88
Son düzenleme:
Kızlar merhabalarrr
İkinci ay sonunda yalnızca verem aşısı olunuyor değil mi ? Bir de kalça çıkığı kontrolü. Başka bir tetkik, aşı yaptıran oldu mi acaba

Bebeğine kalça ultrasonu çekilen var mı kızlar nasıl çekiliyor basit Bi işlem mi doktor bir aydan sonra gelin dedi ebe 50.gün gidin dedi gidenler kaçıncı gün gittiniz
Bende 2.aya dogru gideceğim, ilk Çocugum dan hatırladığım 5dk lik bir işlemdi ağrısız sızısız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…