2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben hala emzirme sorunu yaşıyorum bugün ilk kez sadece meme verdim zor tutuyorum beceremiom pek

Merhabalar.Uzun süredir giremedim epey birikmiş.Cağnımm anneler ve kuzuları iyidir inş 1.ay 2. Doz hepatit aşısı yaptırdım.Kalça çıkığı röntgeni çekildi.Dokror bezden açtırıp bebeği sağa sola döndür diyor bacak üzerinden cihaz gezdiriyor. Aşıdan sonra benimki huysuzlandı galiba taşınma sırasında 2 mizde üşüttük.Aman sizler dikkat edin

Yaa bu sabah yine cok ikindi m, gazi vardi galiba. ilk is deneyeyim dedim beceremedim kuzum ama o kadar mantikli geldi ki, ara ara deneye deneye basaricam insallah sagol bana bilgi verdigin icin insallah bu yöntem sayesinde bu acilar sancilar son bulur

Ates olcer sert diye bugun korktum, tam yapamadim. Yarin da kulak çubuğuyla bi deneyeyim ben de kabiz mi acaba diyordum ama bizimkinin kakalari hep asiri akiskan. Ama nedense haftada bir yapabiliyor ne zaman duzene girer acaba bagirsaklari. İnsallah hep böyle devam etmez

Bebeğine kalça ultrasonu çekilen var mı kızlar nasıl çekiliyor basit Bi işlem mi doktor bir aydan sonra gelin dedi ebe 50.gün gidin dedi gidenler kaçıncı gün gittiniz
bir bucuk aylikken gidin dedi ebe bize, 50 günlükken gittik. Bezinin kenarlarini aciyorsun, ultrason cihazi gibi bir seyle bakiyor. Toplamda 1-2 dk suruyor

Merhaba arkadaşlar. 2 haftalık oğlum var. Emzirmeye başladığımızda memeyi ilk aldığında memede sızlama oluyor, dişlerimi sıkıyorum , emdikçe kayboluyor bu acı. Normal mi sizde de oluyor mu? Ne yapabilirim? Her emzirme sonrası sarı kantaron yağı sürüyorum.

Bazen 20 dk emiyor uyuyup kalıyor, bazen yarımşar saat iki memeyi de veriyorum. Bakıyorum yutkunmuyor emzik gibi emiyor, ama ayırınca yine aranıyor, meme istiyor. Nasıl iştir anlamadım. İstediği sürece emzirin diyorlar da bunun da bir süresi sınırı olmalı, beni saatlerce kendine bağlıyor. Bizim gibi olan var mı?

Ben kulak copuyle yaptım bugün oldu aradaq yapiyordum birde mamamizi değiştirdik 2 gündür gaz sizlanmadan çıkarıyor şimdilik iyi bakalim kaka yaparken sızlanir ağlardı rahat yapti doktor sor probiyotik vermişti dogum yaptığım hastanedeki cocuk doktoru bagirsak florasi falan duzeltiyor dedi onu kullandım kendi doktor demedi ama devam ettim yeniden almayı düşünüyorum

Bizim doktor d vitaminini probiyotikli vermisti, ilk andan beri onu kullanıyoruz ama faydasini göremedik. Belki de fayda görmüş halimiz budur, onu kullanmasak daha kotu olacakti bilemiyorum sadece anne sütü veriyorum ben, yediklerimi biraz kisitlamaya basladim bu ara bakalim iyi gelecek mi. Ama kulak copuyle uyarmayi kesinlikle yapicam ben de

İlk zamanlar tam da öyle oluyor ben de yorulup buraya konu açmıştım 2 haftalıkkken 40 dk birini 40 dk birini emiyordu canım çıkıyordu temmuz sıcaklarında sonra çene kasları geliştikçe süre kısalıuor

İnşallah faydası olur cnm bizimki ayrı ayri

Bende de var canım yara yapmış demek ki oğlun bende Lansinoh ve gümüş kapakla iyileştirmeye çalışıyorum bide açık bırakıp havalandırıyorum krem sürdüğümde daha iyi geldi

Zaman zaman bende de oluyordu yanlış kavradığından olduğu kanaatine vardım dudaklarını tam açmamışsa üst dudağını elimle iteliyorum düzgün alsın ağzına diye yoksa dediğin gibi ilk acıyo sonra emerken geçiyo gibi ama aslında öyle değil bende buradan okuduklarımla tahin yağı sürüyordum iyi geldi bir de zeytinyağı sürüp streç koydum bi emzirme arası o da iyi geldi
Oo maşallah ben ardı ardına iki meme veremedim daha istemiyor teki yetiyo sanırım ama tek memede o kadar uzun zaman kaldığı anlar oluyordu evet ciddi zor bi durum her istediğinde emzirmesi ama bence geçici bi durum en azından bizim için öyleydi

Normal canım zamanla geçer doğru emzirmeye bak yanlış emme de bebek düzgün tutamazsa da o sızlama yarılma çatlak acı ya dönebilir her ilk emmede oluyor öyle bendede olmuştu duvara yumruk atardim ağzımı kapatırım çığlık atarken falan baya acı verici bir olay bol Bol emzirmeye bak annesi

Bugün en son 12 gibi emzirdim gayet emdi sonra uyuduk vs ve şimdi uyandım emzirdim tekrardan kötü hissediyorum kendimi milyonlarda alarm kuruyorum telefonu uzağa bırakıyorum ama koca kıçım kalkmıyo yataktan garibimde sessiz sedasoz uyumaya devam ediyo nasıl uyanabilirim aralarda yani üzücü bir şey bunu sormak bile son iki gündür böyle hep bi uyandığımda beşi görüyorum en az dört beş saattir aç kalmış oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…