- 16 Ağustos 2019
- 2.485
- 7.646
- 158
- 34
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #53.641
Ben normal serumla yıkıyordum zaten. Otekıler bana para tuzağı gıbı gelıyordu.Kizlar önemli fizyolojik sular yasaklanmış sağlık bakanlığı tarafindan çoğu marka netten bakabilirsiniz
Vücudun bitgin yorgun düşüyordur canım sende insansın öğlenleri yada aksam üstleri bebek uyuduğu zaman sende uyu uykunu alacağın için Geceleri daha dinç olursun bebisinide al koynuna uyu gündüzleri işin olmadığı zaman onunlaBugün en son 12 gibi emzirdim gayet emdi sonra uyuduk vs ve şimdi uyandım emzirdim tekrardan kötü hissediyorum kendimi milyonlarda alarm kuruyorum telefonu uzağa bırakıyorum ama koca kıçım kalkmıyo yataktan garibimde sessiz sedasoz uyumaya devam ediyo nasıl uyanabilirim aralarda yani üzücü bir şey bunu sormak bile son iki gündür böyle hep bi uyandığımda beşi görüyorum en az dört beş saattir aç kalmış oluyor
İzotonik sodyum klorür kullanıyorum ben serum torbasında ondan kullanıyordum oda geçerlimi acaba ama cok nadir artık kullanma şıklığım ilk zamanki hırıltısi gitti kuzumunKizlar önemli fizyolojik sular yasaklanmış sağlık bakanlığı tarafindan çoğu marka netten bakabilirsiniz
Eczaneye sordum da 300 TL demişti nenimy aldığım 30 40 tl birşeydi galiba aynı işlemi görüyor o sadece tüplerde diye öyleymiş. Gerçekten de pahalıydı yaniBen normal serumla yıkıyordum zaten. Otekıler bana para tuzağı gıbı gelıyordu.
Ayy hepsi var resmen bu zamana kadar kullanıldı yeni mi fark ediliyor sinir oluyorum böyle şeylereKızlar bilgilendirme.
Onda sorun yok ondan bende alacam acinca kaç gün kullanabiliyorsun siringa ilemi temizliyordun ben burun aspiratör ile temizliyorumİzotonik sodyum klorür kullanıyorum ben serum torbasında ondan kullanıyordum oda geçerlimi acaba ama cok nadir artık kullanma şıklığım ilk zamanki hırıltısi gitti kuzumun
İlk 2-3 hafta ilk emerken sızlama gibi benimde oldu.. zamanla geçiyor.. alışma dönemi sanırım. Bendede olmuştu. Hiçbir şey sürmedim.. bazen 5 dk emer bazen 1 saate yakın kalıyor memede hepsi normal bence.. uyuduğuna yada doyduğuna eminsen memeden cekebilirsin bence .. ben öyle yapıyorum. Yonlendirmekte istemem her bebek kendine özgüdür. Ama bir sıkıntı yaşamadım. Bebeğimin gelişimindede sıkıntı yok.. sen annesin bebeğinin ihtiyacı olanı sen daha iyi bilirsin.. sana en çok ihtiyacı olan dönem. 50 günlük olduk bazen gün içinde uyumaktan yarım saat emmediği oluyor bazen gün boyu memeden ayrılmıyor.. ara ara meme uçları sızlaması vs normal.. süt üretimi oluyor nihayetinde.. ki en başlarda ben emzirmeye başlayacağım zaman eşimin elini sıkardım acıdan.. şimdi hiçbir acı yok.Bazen 20 dk emiyor uyuyup kalıyor, bazen yarımşar saat iki memeyi de veriyorum. Bakıyorum yutkunmuyor emzik gibi emiyor, ama ayırınca yine aranıyor, meme istiyor. Nasıl iştir anlamadım. İstediği sürece emzirin diyorlar da bunun da bir süresi sınırı olmalı, beni saatlerce kendine bağlıyor. Bizim gibi olan var mı?
Sevindim.. bebeği yan yatırıp Şırınga ile sıkıyorum sonra tipisliyorum kalanını da aspiratörle çekiyorum canım bazen diğer delikten çıkıyor diğer deliğin kapalı olduğunu anladığım anca az az sıkıp yumuşatıp ikisini tekrar aspiratörle çekiyorum açılıyor. 2 yada 3 ay kadar demisti eczacı dolapta muhafaza ediliyor lazım oldukça önceden çıkartıyorum burnuna buz gibi sıkmayayim diye. Banyo sonrasi aspiratörle çekilecek bir yerde hırıltı oluyor kendisi atamadığı icin onuda çekiyorum suya gerek kalmadanOnda sorun yok ondan bende alacam acinca kaç gün kullanabiliyorsun siringa ilemi temizliyordun ben burun aspiratör ile temizliyorum
Serum fizyolojik neden kullanıyorsunuz ki?Kızlar bilgilendirme.
Ona bir şey yok cnmBen normal serumla yıkıyordum zaten. Otekıler bana para tuzağı gıbı gelıyordu.
Sevindim.. bebeği yan yatırıp Şırınga ile sıkıyorum sonra tipisliyorum kalanını da aspiratörle çekiyorum canım bazen diğer delikten çıkıyor diğer deliğin kapalı olduğunu anladığım anca az az sıkıp yumuşatıp ikisini tekrar aspiratörle çekiyorum açılıyor. 2 yada 3 ay kadar demisti eczacı dolapta muhafaza ediliyor lazım oldukça önceden çıkartıyorum burnuna buz gibi sıkmayayim diye. Banyo sonrasi aspiratörle çekilecek bir yerde hırıltı oluyor kendisi atamadığı icin onuda çekiyorum suya gerek kalmadan
Bencede gereksız bır pahalılıkEczaneye sordum da 300 TL demişti nenimy aldığım 30 40 tl birşeydi galiba aynı işlemi görüyor o sadece tüplerde diye öyleymiş. Gerçekten de pahalıydı yani
Serum fizyolojik neden kullanıyorsunuz ki?
Ayy hepsi var resmen bu zamana kadar kullanıldı yeni mi fark ediliyor sinir oluyorum böyle şeylere
Eczaneye sordum da 300 TL demişti nenimy aldığım 30 40 tl birşeydi galiba aynı işlemi görüyor o sadece tüplerde diye öyleymiş. Gerçekten de pahalıydı yani
Bizede damla önerdiler küçük olduğu için öyle yapmalıymışız, ben çoksıkıntılı değilse müdahele etmiyorum, nefes alamıyorsa kullanıyorumBen bruno serum fizyolojik kullanıyordum günde 1-2 damla damlatıyorum. Ama izotonik sıvıda var evde onu da nebul. ile veriyorum çok tıkalıysa. Bizim doktorumuz o şırınga ile yapılan temizliği önermedi bize biz yapmıyoruz.
Bizede damla önerdiler küçük olduğu için öyle yapmalıymışız, ben çoksıkıntılı değilse müdahele etmiyorum, nefes alamıyorsa kullanıyorum
Ahhahah bilemem orasını pahalı birşey dedi fiyat sordum 300 suysda dolapta dayanır bir iki ay dedide bende ondan aldım e bir ay dayansa mesela napcam yazik o kadar suya içindekiHdjdjd senin eczacıya ben çok kuruldum kız Şefika yane 300 tl si. 20 lisi 50 tl gibi birşeydi. İzotonik içinde 2-3 ay dayanır demiş zaten güvenme sen ona pek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?