2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Vücudun bitgin yorgun düşüyordur canım sende insansın öğlenleri yada aksam üstleri bebek uyuduğu zaman sende uyu uykunu alacağın için Geceleri daha dinç olursun bebisinide al koynuna uyu gündüzleri işin olmadığı zaman onunla

Kizlar önemli fizyolojik sular yasaklanmış sağlık bakanlığı tarafindan çoğu marka netten bakabilirsiniz
İzotonik sodyum klorür kullanıyorum ben serum torbasında ondan kullanıyordum oda geçerlimi acaba ama cok nadir artık kullanma şıklığım ilk zamanki hırıltısi gitti kuzumun

Ben normal serumla yıkıyordum zaten. Otekıler bana para tuzağı gıbı gelıyordu.
Eczaneye sordum da 300 TL demişti nenimy aldığım 30 40 tl birşeydi galiba aynı işlemi görüyor o sadece tüplerde diye öyleymiş. Gerçekten de pahalıydı yani

İzotonik sodyum klorür kullanıyorum ben serum torbasında ondan kullanıyordum oda geçerlimi acaba ama cok nadir artık kullanma şıklığım ilk zamanki hırıltısi gitti kuzumun
Onda sorun yok ondan bende alacam acinca kaç gün kullanabiliyorsun siringa ilemi temizliyordun ben burun aspiratör ile temizliyorum

İlk 2-3 hafta ilk emerken sızlama gibi benimde oldu.. zamanla geçiyor.. alışma dönemi sanırım. Bendede olmuştu. Hiçbir şey sürmedim.. bazen 5 dk emer bazen 1 saate yakın kalıyor memede hepsi normal bence.. uyuduğuna yada doyduğuna eminsen memeden cekebilirsin bence .. ben öyle yapıyorum. Yonlendirmekte istemem her bebek kendine özgüdür. Ama bir sıkıntı yaşamadım. Bebeğimin gelişimindede sıkıntı yok.. sen annesin bebeğinin ihtiyacı olanı sen daha iyi bilirsin.. sana en çok ihtiyacı olan dönem. 50 günlük olduk bazen gün içinde uyumaktan yarım saat emmediği oluyor bazen gün boyu memeden ayrılmıyor.. ara ara meme uçları sızlaması vs normal.. süt üretimi oluyor nihayetinde.. ki en başlarda ben emzirmeye başlayacağım zaman eşimin elini sıkardım acıdan.. şimdi hiçbir acı yok.

Onda sorun yok ondan bende alacam acinca kaç gün kullanabiliyorsun siringa ilemi temizliyordun ben burun aspiratör ile temizliyorum
Sevindim.. bebeği yan yatırıp Şırınga ile sıkıyorum sonra tipisliyorum kalanını da aspiratörle çekiyorum canım bazen diğer delikten çıkıyor diğer deliğin kapalı olduğunu anladığım anca az az sıkıp yumuşatıp ikisini tekrar aspiratörle çekiyorum açılıyor. 2 yada 3 ay kadar demisti eczacı dolapta muhafaza ediliyor lazım oldukça önceden çıkartıyorum burnuna buz gibi sıkmayayim diye. Banyo sonrasi aspiratörle çekilecek bir yerde hırıltı oluyor kendisi atamadığı icin onuda çekiyorum suya gerek kalmadan

Canım izotonik sıvı maks 1 hafta dayanır. Eczacı bilmiyor mu veya başka birşey verdi de o mu dayanıyor bilmiyorum ama 2-3 ay dayanması mümkün değil onu araştır bence.

Ayy hepsi var resmen bu zamana kadar kullanıldı yeni mi fark ediliyor sinir oluyorum böyle şeylere

Bugüne kadar gözünüz nereye bakıyordu diyen olmadığı için ali babanın çiftliğinde yaşıyoruz Burcu. Ne canımızın kıymeti var ne birseyin. Bu markalar onay alırken neredeydiler? Bir yaptırım olmadığı için herkes at koşturuyor kimse işini düzgün takip etmiyor. Hangi testlere istinaden verildi bu onay. Azda değil bir sürü markada kullanılmış. Serum sıvısı bile kullanıyorsanız bakın bence markasına. Neyse ben konuşunca banlanıyorum gerek yok.

Eczaneye sordum da 300 TL demişti nenimy aldığım 30 40 tl birşeydi galiba aynı işlemi görüyor o sadece tüplerde diye öyleymiş. Gerçekten de pahalıydı yani

Hdjdjd senin eczacıya ben çok kuruldum kız Şefika ya ne 300 tl si. 20 lisi 50 tl gibi birşeydi. İzotonik içinde 2-3 ay dayanır demiş zaten güvenme sen ona pek

Bizede damla önerdiler küçük olduğu için öyle yapmalıymışız, ben çoksıkıntılı değilse müdahele etmiyorum, nefes alamıyorsa kullanıyorum

Bizede damla önerdiler küçük olduğu için öyle yapmalıymışız, ben çoksıkıntılı değilse müdahele etmiyorum, nefes alamıyorsa kullanıyorum

Evet evet hep müdahale edilmemeliymiş yoksa öğrenemezmiş birde biz boşalttıa dolacakmış. Açıkcası ben bakıyorum bazen sümük oluyor o yumuşasın aspiratörle canı acımadan çekeyim isteyince damla damlatıyorum. Ama baktım hırıltı var sümük yok o zaman 5 ml nebilüzatöre koyuyorum 10 dk hava veriyorum.

O şırınga metodunu öneren doktor olduğu kadar önermeyende var. Bizimki önermeyen tarafta bende zaten korkuyorum ondan o yüzden yapmıyorum.

Hdjdjd senin eczacıya ben çok kuruldum kız Şefika ya ne 300 tl si. 20 lisi 50 tl gibi birşeydi. İzotonik içinde 2-3 ay dayanır demiş zaten güvenme sen ona pek
Ahhahah bilemem orasını pahalı birşey dedi fiyat sordum 300 suysda dolapta dayanır bir iki ay dedide bende ondan aldım e bir ay dayansa mesela napcam yazik o kadar suya içindeki az dayanıyorsa neden ağzi ağzına doldurulurlar ki boşa telef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…