2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Şaka gibi ya daha dünyaya alışamamış bebeklere kullandık biz bunları nasıl olabiliyor gözden kaçacak küçük bir şey de değil

Hdjdjd kullanılma amacı başka aslında da ondan kuşum. Biz buruna kullanıyoruz. Benimki minik seninki ne kadar ki? Bak benimki bundan.

Eklentiler

• IMG_1701.webp
    141,5 KB · Görüntüleme: 517
Şaka gibi ya daha dünyaya alışamamış bebeklere kullandık biz bunları nasıl olabiliyor gözden kaçacak küçük bir şey de değil

O gaz damlalarının içinde bakalım da neler var? Bırakıcam zaten çok soğudum. Küçücük çocuğa vermediğim ilaç kalmadı. Yine onun iyiliği için ama yok ya. Gaz damlası bir boka yaramıyor afedersiniz. İçinde pasifflora olanları yarıyor oda bir zahmet yarasın. Kim neyden memnunsa bakıyorum içinde sakinleştirici var.

Canım izotonik sıvı maks 1 hafta dayanır. Eczacı bilmiyor mu veya başka birşey verdi de o mu dayanıyor bilmiyorum ama 2-3 ay dayanması mümkün değil onu araştır bence.
Toplam bir hf anca kullandım açınca dahada kullanmadım olduğunca duruyor bende diyordum bu ne ara bitecek bir gidişimde soracam ebeye canım allahtan cok kullanmadım.

Ben hiç birşey vermiyorum canım artık damladanda fayda görmeyince boşuna vermeye gerek yok vitamini bile vermediğim zaman oluyor yani

İzotonik suyu evde de yapabiliyoruz. 1 litre kaynayan suya 1 cay kasıgı tuz atıp 5,10 dkka kaynatıp şirıngayla burna sıkınca etkili oluyır
Aynen onu bende duydum ama elimde var diye denemedim olamdi onu yaparım artık tikaninca

Bebek yağı sürdüm taradım tamamı çıkmadı mustela konak şampuanı alacagm doktor demişti bakalım sonuç bu şekilde daha var
Oyy onun o başına kurban bende deneyeceğim bugün bakalım. Bir de Konak tarağı almışım onunla tarayayım bakalım ne kadar etkili olacak.
Dene inşallah işe yarar. Her zaman değil ama çok ağladığı, çok ıkındığı zamanlarda son çare olarak başvuruyorum bu yönteme çaresiz.

Deney ülkesinde yaşıyoruz resmen
Buna el kadar bebeğide Kurban ediyorlar. Bebek bu yha onun anne sütünden başka birşeye ihtiyacı yokki acil bir sağlık sorunu olmadığı sürece ne herşeye birşey katılıyor ki şimdide biten koronayi yeniden çıkarmaya çalışıyorlar gibi allah sonumuzu hayır eylesin gerçekten sinir bozucu durumlar yha elimden geldiğince ilac kullanmamaya bakıyorum hem bebekte hem ev icindekit herkezde kocam yatak döşek yatar hayatta hastaneye gitmez toplasam besi gecmez onlarda tırnak batması ve çapak batması için yani adamı akrep soktu yinede gitmedi koca kari hesabı yaşıyor sıkıntıda görmedik gerçekten

Gerçekten öyle canım çok haklısın bebekleri bile deney olarak kullanılan bi ülkede yaşıyoruz en doru olan hastaneye gitmemek aslında meyve sebze et sen vitamin alarak iyileşmek bilmiyorum ya hiç güvenim kalmadı artık sağlık sektörüne bebeğe vurdurduğumuz aşı vs güvenmiyorum zaten Allah sonumuzu hayır etsin kimse ses çıkarmadığı sürece böyle devam edecek zaten. Gebeyken dd tetenoz aşısı toplatıldı piyasadan sonra tekrar sürüldü sürekli aynı şeyler yaşanıyor bu ülkede sessizce oluyur nedense böyle durumlar haberlere vs konu da olmuyor

Serumlara çok sinirlendim bende weebaby kullandım şuan kendimi çok kötü hissediyorum poset serum var siringa ile onu kullanacağım
Ben eczaneden poşet serum almıştım şırınga ile onu kullanıyorum baktım Allah'tan o marka yok içinde cidden sinir bozucu olmaya başladı bu durumlar kendimizden sakındığımız bebeklerimiz deney oluyor resmen veballeri üzerleirne başka dicek bişi yok artık

Ben hemşireyim. Serum fizyolojik 500 ml normal serum şeklinde aldım. Zaten hastanedeki gibi düşünürsek bir serumu 24 saatten fazla kullanamazsınız (damardan verilen ilaçlarda sık kullandığımız için). Ama ben evimde, sadece bebeğime kullanıyorum ve burun içine ille de steril olması gerektiğini düşünmediğim için aynısını kullanmaya devam ediyorum. Herkesin kendi tercihi. Musluktan akan sudan daha temiz en azından.

Bende doktora sordum bunu güneş görmeyen yerde tut kullan kendi çocuklarına da öyle kullanmış
Siz hemsiresiniz kaç ml kullanıyorsunuz ben her bir burnu 2 ml yapıyorum

Bende doktora sordum bunu güneş görmeyen yerde tut kullan kendi çocuklarına da öyle kullanmış
Siz hemsiresiniz kaç ml kullanıyorsunuz ben her bir burnu 2 ml yapıyorum
Benim bebeğim 2 haftalık gelişim geriliği nedeniyle ufak doğmuştu, şimdi 1 aylık ancak hafif tombik bir yenidoğanın ölçülerine yeni ulaştı ben yaklaşık 1 ml yapıyorum. Size 2 ml ideal olabilir. :)

Benim bebeğim 2 haftalık gelişim geriliği nedeniyle ufak doğmuştu, şimdi 1 aylık ancak hafif tombik bir yenidoğanın ölçülerine yeni ulaştı ben yaklaşık 1 ml yapıyorum. Size 2 ml ideal olabilir. :)
Maşallah şuan kaç kilo benim bebiste kilo almıyor artık alerji maffetti bizi de

Canim tesadüf okudum bu anlattigink. Doktor gauz icin mi önerdi? Benim kizim da sürekli ikiniyor. Ne sokuyorsunuz popoya tam olarak anlamadim?

eceeaap Chloece kizlarrr anlattiginiz yöntemi bu sabah uyguladim kulak cubuguyla. Gercekten de ise yariyormus makati uyardiktan sonra hemen 3-4 pirt yapti ve dediginiz gibi pirtla birlikte minicik kaka da cikti normalde benimki haftada bir kaka yapiyor Allah razi olsun sizden
Fakat şöyle bir durum oldu, benim bebem hala ikinmaya devam ediyor bitmiyor icindeki gazlar, bebek degil gazman dogurmusum
Bu uygulamayi ne siklikta yapabiliriz acaba fikriniz var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…