- 16 Ocak 2021
- 4.299
- 7.699
- 108
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #53.661
Şaka gibi ya daha dünyaya alışamamış bebeklere kullandık biz bunları nasıl olabiliyor gözden kaçacak küçük bir şey de değilBugüne kadar gözünüz nereye bakıyordu diyen olmadığı için ali babanın çiftliğinde yaşıyoruz Burcu. Ne canımızın kıymeti var ne birseyin. Bu markalar onay alırken neredeydiler? Bir yaptırım olmadığı için herkes at koşturuyor kimse işini düzgün takip etmiyor. Hangi testlere istinaden verildi bu onay. Azda değil bir sürü markada kullanılmış. Serum sıvısı bile kullanıyorsanız bakın bence markasına. Neyse ben konuşunca banlanıyorum gerek yok.
Ahhahah bilemem orasını pahalı birşey dedi fiyat sordum 300 suysda dolapta dayanır bir iki ay dedide bende ondan aldım e bir ay dayansa mesela napcam yazik o kadar suya içindekiaz dayanıyorsa neden ağzi ağzına doldurulurlar ki boşa telef
Şaka gibi ya daha dünyaya alışamamış bebeklere kullandık biz bunları nasıl olabiliyor gözden kaçacak küçük bir şey de değil
Toplam bir hf anca kullandım açınca dahada kullanmadım olduğunca duruyor bende diyordum bu ne ara bitecek bir gidişimde soracam ebeye canım allahtan cok kullanmadım.Canım izotonik sıvı maks 1 hafta dayanır. Eczacı bilmiyor mu veya başka birşey verdi de o mu dayanıyor bilmiyorum ama 2-3 ay dayanması mümkün değil onu araştır bence.
Bendekide ayni böyle canimHdjdjd kullanılma amacı başka aslında da ondan kuşum. Biz buruna kullanıyoruz. Benimki minik seninki ne kadar ki? Bak benimki bundan.
Ben hiç birşey vermiyorum canım artık damladanda fayda görmeyince boşuna vermeye gerek yok vitamini bile vermediğim zaman oluyor yaniO gaz damlalarının içinde bakalım da neler var? Bırakıcam zaten çok soğudum. Küçücük çocuğa vermediğim ilaç kalmadı. Yine onun iyiliği için ama yok ya. Gaz damlası bir boka yaramıyor afedersiniz. İçinde pasifflora olanları yarıyor oda bir zahmet yarasın. Kim neyden memnunsa bakıyorum içinde sakinleştirici var.
Aynen onu bende duydum ama elimde var diye denemedim olamdi onu yaparım artık tikanincaİzotonik suyu evde de yapabiliyoruz. 1 litre kaynayan suya 1 cay kasıgı tuz atıp 5,10 dkka kaynatıp şirıngayla burna sıkınca etkili oluyır
Oyy onun o başına kurbanBebek yağı sürdüm taradım tamamı çıkmadı mustela konak şampuanı alacagm doktor demişti bakalım sonuç bu şekilde daha var
Dene inşallah işe yarar. Her zaman değil ama çok ağladığı, çok ıkındığı zamanlarda son çare olarak başvuruyorum bu yönteme çaresiz.Ates olcer sert diye bugun korktum, tam yapamadim. Yarin da kulak çubuğuyla bi deneyeyimben de kabiz mi acaba diyordum ama bizimkinin kakalari hep asiri akiskan. Ama nedense haftada bir yapabiliyor ne zaman duzene girer acaba bagirsaklari. İnsallah hep böyle devam etmez
Deney ülkesinde yaşıyoruz resmenKızlar bilgilendirme.
Buna el kadar bebeğide Kurban ediyorlar. Bebek bu yha onun anne sütünden başka birşeye ihtiyacı yokki acil bir sağlık sorunu olmadığı sürece ne herşeye birşey katılıyor ki şimdide biten koronayi yeniden çıkarmaya çalışıyorlar gibi allah sonumuzu hayır eylesin gerçekten sinir bozucu durumlar yha elimden geldiğince ilac kullanmamaya bakıyorum hem bebekte hem ev icindekit herkezde kocam yatak döşek yatar hayatta hastaneye gitmez toplasam besi gecmez onlarda tırnak batması ve çapak batması için yani adamı akrep soktu yinede gitmedi koca kari hesabı yaşıyor sıkıntıda görmedik gerçektenDeney ülkesinde yaşıyoruz resmen
Gerçekten öyle canım çok haklısın bebekleri bile deney olarak kullanılan bi ülkede yaşıyoruz en doru olan hastaneye gitmemek aslında meyve sebze et sen vitamin alarak iyileşmek bilmiyorum ya hiç güvenim kalmadı artık sağlık sektörüne bebeğe vurdurduğumuz aşı vs güvenmiyorum zaten Allah sonumuzu hayır etsin kimse ses çıkarmadığı sürece böyle devam edecek zaten. Gebeyken dd tetenoz aşısı toplatıldı piyasadan sonra tekrar sürüldü sürekli aynı şeyler yaşanıyor bu ülkede sessizce oluyur nedense böyle durumlar haberlere vs konu da olmuyorBuna el kadar bebeğide Kurban ediyorlar. Bebek bu yha onun anne sütünden başka birşeye ihtiyacı yokki acil bir sağlık sorunu olmadığı sürece ne herşeye birşey katılıyor ki şimdide biten koronayi yeniden çıkarmaya çalışıyorlar gibi allah sonumuzu hayır eylesin gerçekten sinir bozucu durumlar yha elimden geldiğince ilac kullanmamaya bakıyorum hem bebekte hem ev icindekit herkezde kocam yatak döşek yatar hayatta hastaneye gitmez toplasam besi gecmez onlarda tırnak batması ve çapak batması için yani adamı akrep soktu yinede gitmedi koca kari hesabı yaşıyor sıkıntıda görmedik gerçekten
Ben eczaneden poşet serum almıştım şırınga ile onu kullanıyorum baktım Allah'tan o marka yok içinde cidden sinir bozucu olmaya başladı bu durumlar kendimizden sakındığımız bebeklerimiz deney oluyor resmen veballeri üzerleirne başka dicek bişi yok artıkSerumlara çok sinirlendim bende weebaby kullandım şuan kendimi çok kötü hissediyorum poset serum var siringa ile onu kullanacağım
Bende doktora sordum bunu güneş görmeyen yerde tut kullan kendi çocuklarına da öyle kullanmışBen hemşireyim. Serum fizyolojik 500 ml normal serum şeklinde aldım. Zaten hastanedeki gibi düşünürsek bir serumu 24 saatten fazla kullanamazsınız (damardan verilen ilaçlarda sık kullandığımız için). Ama ben evimde, sadece bebeğime kullanıyorum ve burun içine ille de steril olması gerektiğini düşünmediğim için aynısını kullanmaya devam ediyorum. Herkesin kendi tercihi. Musluktan akan sudan daha temiz en azından.
Benim bebeğim 2 haftalık gelişim geriliği nedeniyle ufak doğmuştu, şimdi 1 aylık ancak hafif tombik bir yenidoğanın ölçülerine yeni ulaştı ben yaklaşık 1 ml yapıyorum. Size 2 ml ideal olabilir. :)Bende doktora sordum bunu güneş görmeyen yerde tut kullan kendi çocuklarına da öyle kullanmış
Siz hemsiresiniz kaç ml kullanıyorsunuz ben her bir burnu 2 ml yapıyorum
Maşallah şuan kaç kilo benim bebiste kilo almıyor artıkBenim bebeğim 2 haftalık gelişim geriliği nedeniyle ufak doğmuştu, şimdi 1 aylık ancak hafif tombik bir yenidoğanın ölçülerine yeni ulaştı ben yaklaşık 1 ml yapıyorum. Size 2 ml ideal olabilir. :)
Geçmiş olsun. 3200 grdı geçen hafta doktora gittiğimizde.Maşallah şuan kaç kilo benim bebiste kilo almıyor artıkalerji maffetti bizi de
Canim tesadüf okudum bu anlattigink. Doktor gauz icin mi önerdi? Benim kizim da sürekli ikiniyor. Ne sokuyorsunuz popoya tam olarak anlamadim?Ah kıyamam sanaa canım benim. Hele bebişine ona hiç kıyamamm
Kuzum o metal kısmın ucunu sokuyoruz, komple değil tabi. Bi kaç kere yaptıktan sonra doktor hafifte sağa sola çevirmişti. Biraz ağlıyor kerem ama onun iyiliği için. Gazla bir cıkıyor kakası.
Bizim kaka problemimiz olmadı hiç canım, devamlı ıkınıyor gazı var gibi davranınca doktorumuz bu yöntemi önerdi. Gaz sancısı girdiğinde krize giriyor kerem, o sıra yapıyoruz. İyice zeytinyağı sür, bi kaç kere sok cıkar çevir. İyi gelcektir minikkuşumagözümle görmesem inanmazdm çünkü. Ben dün ateşölçere klbim dayanmadı bide kulak pamugu ile denedm. Tabi onu daha az soktum korktım içinde pamuk kalır bide die.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?