2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canim tesadüf okudum bu anlattigink. Doktor gauz icin mi önerdi? Benim kizim da sürekli ikiniyor. Ne sokuyorsunuz popoya tam olarak anlamadim?
Ben bu sabah denedim anlattiklarini canim. Kulak cubugunun pamuklu yerini zeytinyagina batirip bebisin makatina minicik sokar gibi yaptim. Pamuklu yeri hemen hemen girdi sayilir. Saga sola hafif oynattim da. Baya gaz cikardi azicik kaka bile cikti. Alt degistirme örtüsü olmadan denemeni önermiyorum

bu arada buna ragmen ikinmaya hala devam ediyor ama olsun 3-4 pirt fazladan bosaltmis oldu ugrasmadan. Buna şükür

Fazla da uyarmamak gerekiyormuş canım tembellik yapıyor bu seferde
Mete ler hep aynı mı olur ben ayaklarına masaj yapınca rahatlayıp içindekileri boşaltıyor nurse harvays bize iyi geldi cnm

Kızlar bebeğim 30 günlük oldu . Bugün nerdeyse hiç uyumadı . Kucağımda uyuyor ama yerine koyunca uyanıyor direk benzer durumu yaşayan oldu mu ? Acaba atak haftası mı dedim. Önce süt yetmediği için aç diye düşündüm ama mama verince de uyumuyor. Bu arada benim gibi mama+meme giden var mı ? Kendimi kötü hissediyorum sadece benim mi sütüm yeterli gelmiyor ne yapsam olmadı. Artmadı sütüm

Ben kullanmıyorum evet kıvranıyor içim gidiyor ama az kaldı diyorum biter 3.ayda

Biz iki.gundur özellikle on dakika yirmi dakika uyuyor, kolumda omzumda kucağımda, sonra yerine koyunca üç dakikayı geçmiyor uyanıyor
Ikınma halinde bir de
Geçecek inşallah, bugün öğleden sonra biraz daha iyi oldu şükürler olsun, gaz gidince uyuyabiliyor yine ara ara ikinip uyanıyor bazen dalıyor bazen çığlık ile ağlıyor
İnciri kaynatıp hem suyunu hem tanesini yeyin
Hurma çok tüketin
Bol su
Özellikle moraliniz iyi olsun,olumlu düşünün inşallah iyi gelecektir

Pisik alerjiye mi ilgiliymis bizim de var Bayadır böyle kirmizi nokta nokta seklinde poposunda. 3 lu krem verdi doktor sürdüm ama pek fayda etmedi.

Pisik kızarıklık seklinde mi anneler sadece? Bizde de var.nokta nokta kirmizi seklinde.

Bende de olmaya başladı. Ben başta silikon uç kullanıyordum bıraktık sonra ama sol göğsümü tam kavrayamiyor sanirim. 2 gündür ağlıyorum emzirirken .emdikce hafif hafif acısı geçiyor. Yani açıdan uyusuyor mu bilmiyorum. Ama emme bitince de yanmaya başlıyor.

Fazla da uyarmamak gerekiyormuş canım tembellik yapıyor bu seferde
Mete ler hep aynı mı olur ben ayaklarına masaj yapınca rahatlayıp içindekileri boşaltıyor nurse harvays bize iyi geldi cnm
Meteler destek bekliyor bizden hepayak masajini nasil yapiyorsun peki uyguladigin belli bir yöntem var mi, yoksa gelisine mi? Ben de yapayim, bu ara her seyi yapiyorum yeter ki ikinmaktan kurtulalim sab simplex kullandik, fayda etmedi. Onu da bi deneyeyim olmazsa. Hep cok dayandim ilac vermeyeyim diye ama ikinirken aglamasina dayanamiyorum artık

Anneler emzirmeden sonra göğsümün ucu acıdığı için kantaron tahin yağı zeytin yağı falan sürüyorum diğer emzirmeye kadar bekliyor. Emzirmeden önce suyla yıkıyorum ama yeterli olur mu temizlenmesi açısından. Bebek emdiginde geçmez dimi

Pisik alerjiye mi ilgiliymis bizim de var Bayadır böyle kirmizi nokta nokta seklinde poposunda. 3 lu krem verdi doktor sürdüm ama pek fayda etmedi.
Alerji doktoru pişiğe de bakmıştı cnm ciddi pişikler alerjiden de kaynaklı olabiliyor
Gelişi güzel cnm zaten küçücük ayakları her yerine yapıyorum ama poposu açıkken

Aynen öyle canım tek güvenimiz aşılar di en sonunda ondanda bir sorun çıkacak gibi hic şaşırmam.

Kullanmamanı öneriyorum. Ben kullandım hiçbir işe yaramadı. Su bile vermediğim bebeğime içeriğinin ne olduğu bile belirsiz sıvıyı verdim. Vicdan azabı duyuyorum. Bir işe bari yarasaydı.
Ahh cok haklisin gercekten su bile vermedigim bu dönemde gaz ilaci da verdim, kimyon cayi da, hatta zeytinyagi da ve daha ne verebilirim acaba diye bakiyorum benim de içim buruk

Evet karbonat ve zeytinyağı karıştırıp bu saçlı kızımdan kek yaptım yani fena değil gibi azaldı ve yumuşadı bence ama bir ağladı ki ortalığı birbirine kattı. Işık hızı neymiş gördük eşimle hemen yıkayıp giydirip mememi ağzına tıkıştırdım ve uyudu biz terler içinde kaldık. (O tarak bu tarak)

Eklentiler

• 65706EBB-60DA-4658-B59B-88CEDD654D32.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 77
Sütyen takmayı sevmiyorum ve evde de hiç takmıyorum şimdi emziriyoruz falan ya sarkma olur mu takmak mı gerekir siz nasıl yapıyorsunuzz

Kızlar tırnak kenarında su toplamış kızarmış bugün neden olmuş olabilir deydirmiyor kuzum benim ağlıyor dokununca

Aman Allahimm bu saclar da ne masallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…