- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #53.681
Ben bu sabah denedim anlattiklarini canim. Kulak cubugunun pamuklu yerini zeytinyagina batirip bebisin makatina minicik sokar gibi yaptim. Pamuklu yeri hemen hemen girdi sayilir. Saga sola hafif oynattim da. Baya gaz cikardi azicik kaka bile cikti. Alt degistirme örtüsü olmadan denemeni önermiyorumCanim tesadüf okudum bu anlattigink. Doktor gauz icin mi önerdi? Benim kizim da sürekli ikiniyor. Ne sokuyorsunuz popoya tam olarak anlamadim?
Fazla da uyarmamak gerekiyormuş canım tembellik yapıyor bu seferde@eceeaapChloece kizlarrr anlattiginiz yöntemi bu sabah uyguladim kulak cubuguyla. Gercekten de ise yariyormus makati uyardiktan sonra hemen 3-4 pirt yapti ve dediginiz gibi pirtla birlikte minicik kaka da cikti normalde benimki haftada bir kaka yapiyor Allah razi olsun sizden
Fakat şöyle bir durum oldu, benim bebem hala ikinmaya devam ediyorbitmiyor icindeki gazlar, bebek degil gazman dogurmusum
Bu uygulamayi ne siklikta yapabiliriz acaba fikriniz var mi?
Ben kullanmıyorum evet kıvranıyor içim gidiyor ama az kaldı diyorum biter 3.aydaO gaz damlalarının içinde bakalım da neler var? Bırakıcam zaten çok soğudum. Küçücük çocuğa vermediğim ilaç kalmadı. Yine onun iyiliği için ama yok ya. Gaz damlası bir boka yaramıyor afedersiniz. İçinde pasifflora olanları yarıyor oda bir zahmet yarasın. Kim neyden memnunsa bakıyorum içinde sakinleştirici var.
BizKızlar bebeğim 30 günlük oldu . Bugün nerdeyse hiç uyumadı . Kucağımda uyuyor ama yerine koyunca uyanıyor direkbenzer durumu yaşayan oldu mu ? Acaba atak haftası mı dedim. Önce süt yetmediği için aç diye düşündüm ama mama verince de uyumuyor. Bu arada benim gibi mama+meme giden var mı ? Kendimi kötü hissediyorum sadece benim mi sütüm yeterli gelmiyor ne yapsam olmadı. Artmadı sütüm
Ben kullanmıyorum evet kıvranıyor içim gidiyor ama az kaldı diyorum biter 3.ayda
Pisik alerjiye mi ilgiliymisİyi akşamlar kızlar gecemiz hayırlı olsun inşallah bol uyumalı olur
Dün ben diyette kaçak yaptım doğum gününe katıldım yemez olsaydım yavrum bugün baya baya pişik oldu sabah beri hametan sürdüm işe yaramadı travazol diye bir krem daha var doğru yazdım mı emin degilik ona başladım bilmiyorum kizardikca kızarıyor , sizin yapipta fayda aldığınız bir ürün vs var mı sudocrem yaramıyor bizimki ne
Pisik kızarıklık seklinde mi anneler sadece? Bizde de var.nokta nokta kirmizi seklinde.Çok geçmiş olsun, biz de de halen devam ediyor pişik.
İncianin kullandım hemen geçmedi, kantoron yağı kullandım anlamadım iyi mi geldi ama geçmedi
Şimdi trosyd kullanmaya başladım
Hangi doktora gitmiştin canım bu alerji teşhisi için?
Yiyeceklere çok dikkat ediyorum gaz olmasın diye ama peynir ve incir uyutmasi da yiyorum içinde süt var, tereyağ da yemekler de var. Allah korusun biz de de mi alerji var diye artık düşünmeye başladım, geçenler de sen demiştin olabilir mi diye
Bende de olmaya başladı. Ben başta silikon uç kullanıyordum bıraktık sonra ama sol göğsümü tam kavrayamiyor sanirim. 2 gündür ağlıyorum emzirirken .emdikce hafif hafif acısı geçiyor. Yani açıdan uyusuyor mu bilmiyorum. Ama emme bitince de yanmaya başlıyor.Merhaba arkadaşlar. 2 haftalık oğlum var. Emzirmeye başladığımızda memeyi ilk aldığında memede sızlama oluyor, dişlerimi sıkıyorum , emdikçe kayboluyor bu acı. Normal mi sizde de oluyor mu? Ne yapabilirim? Her emzirme sonrası sarı kantaron yağı sürüyorum.
Meteler destek bekliyor bizden hepFazla da uyarmamak gerekiyormuş canım tembellik yapıyor bu seferde
Mete ler hep aynı mı olur ben ayaklarına masaj yapınca rahatlayıp içindekileri boşaltıyornurse harvays bize iyi geldi cnm
Alerji doktoru pişiğe de bakmıştı cnm ciddi pişikler alerjiden de kaynaklı olabiliyorPisik alerjiye mi ilgiliymisbizim de var Bayadır böyle kirmizi nokta nokta seklinde poposunda. 3 lu krem verdi doktor sürdüm ama pek fayda etmedi.
Gelişi güzel cnm zaten küçücük ayakları her yerine yapıyorum ama poposu açıkkenMeteler destek bekliyor bizden hepayak masajini nasil yapiyorsun peki uyguladigin belli bir yöntem var mi, yoksa gelisine mi? Ben de yapayim, bu ara her seyi yapiyorum yeter ki ikinmaktan kurtulalim sab simplex kullandik, fayda etmedi. Onu da bi deneyeyim olmazsa. Hep cok dayandim ilac vermeyeyim diye ama ikinirken aglamasina dayanamiyorum artık
Aynen öyle canım tek güvenimiz aşılar di en sonunda ondanda bir sorun çıkacak gibi hic şaşırmam.Gerçekten öyle canım çok haklısın bebekleri bile deney olarak kullanılan bi ülkede yaşıyoruz en doru olan hastaneye gitmemek aslında meyve sebze et sen vitamin alarak iyileşmek bilmiyorum ya hiç güvenim kalmadı artık sağlık sektörüne bebeğe vurdurduğumuz aşı vs güvenmiyorum zaten Allah sonumuzu hayır etsin kimse ses çıkarmadığı sürece böyle devam edecek zaten. Gebeyken dd tetenoz aşısı toplatıldı piyasadan sonra tekrar sürüldü sürekli aynı şeyler yaşanıyor bu ülkede sessizce oluyur nedense böyle durumlar haberlere vs konu da olmuyor
Canım ağustosa anneleri gaz damlası önerisi istiyorum. Bebeğim 17 günlük
Ahh cok haklisinKullanmamanı öneriyorum. Ben kullandım hiçbir işe yaramadı. Su bile vermediğim bebeğime içeriğinin ne olduğu bile belirsiz sıvıyı verdim. Vicdan azabı duyuyorum. Bir işe bari yarasaydı.
Aman Allahimm bu saclar da neEvet karbonat ve zeytinyağı karıştırıp bu saçlı kızımdan kek yaptımyani fena değil gibi azaldı ve yumuşadı bence ama bir ağladı ki ortalığı birbirine kattı. Işık hızı neymiş gördük eşimle hemen yıkayıp giydirip mememi ağzına tıkıştırdım ve uyudu biz terler içinde kaldık. (O tarak bu tarak)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?