- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #53.701
Aynısı ıkınıyor kıvranıyor mırıl mırıl mırıldanıyorBiziki.gundur özellikle on dakika yirmi dakika uyuyor, kolumda omzumda kucağımda, sonra yerine koyunca üç dakikayı geçmiyor uyanıyor
Ikınma halinde bir de
Geçecek inşallah, bugün öğleden sonra biraz daha iyi oldu şükürler olsun, gaz gidince uyuyabiliyor yine ara ara ikinip uyanıyorbazen dalıyor bazen çığlık ile ağlıyor
İnciri kaynatıp hem suyunu hem tanesini yeyin
Hurma çok tüketin
Bol su
Özellikle moraliniz iyi olsun,olumlu düşünün inşallah iyi gelecektir
Bebeklerin banyoları nedense hep öyle oluyor yha benim kizda çıkınca ağlıyor neden çıktım Sudan der gibi koparıyor yayagarayi bezini takıp emziriyorum cok durmadmi benim de suyum çıkıyor o susup uyuyuncaya kadarEvet karbonat ve zeytinyağı karıştırıp bu saçlı kızımdan kek yaptımyani fena değil gibi azaldı ve yumuşadı bence ama bir ağladı ki ortalığı birbirine kattı. Işık hızı neymiş gördük eşimle hemen yıkayıp giydirip mememi ağzına tıkıştırdım ve uyudu biz terler içinde kaldık. (O tarak bu tarak)
Dibinden mi kestin acaba canim tırnağınıKızlar tırnak kenarında su toplamış kızarmış bugün neden olmuş olabilir deydirmiyor kuzum benim ağlıyor dokununca
Ben varim canim her aksam en gec 10da uyuyan cock bu aksam uyumuyor. Uyuyo gibi yapiyo yatirinca aciyo gözünü. Ölüyorum uykusuzluktannKızlar bebeğim 30 günlük oldu . Bugün nerdeyse hiç uyumadı . Kucağımda uyuyor ama yerine koyunca uyanıyor direkbenzer durumu yaşayan oldu mu ? Acaba atak haftası mı dedim. Önce süt yetmediği için aç diye düşündüm ama mama verince de uyumuyor. Bu arada benim gibi mama+meme giden var mı ? Kendimi kötü hissediyorum sadece benim mi sütüm yeterli gelmiyor ne yapsam olmadı. Artmadı sütüm
Emzirme sütyeni kullanıyorum ben. Sarkma olur mutlaka çünkü baya büyüdüler ve ağırlaştılar haliyle.Sütyen takmayı sevmiyorum ve evde de hiç takmıyorum şimdi emziriyoruz falan ya sarkma olur mu takmak mı gerekir siz nasıl yapıyorsunuzz
Hem kızarıklık var hem de nokta nokta şeklindePisik kızarıklık seklinde mi anneler sadece? Bizde de var.nokta nokta kirmizi seklinde.
Bir arkadaşım bant yapıştırıyordu,nasıl desem böyle damar yolu açılınca takılan bantlardanKızlar bebeğinizin kulağı kıvrılmasın diye birşey yapıyor musunuz
Ya sağ tarafına yatıyor kafasınk hep ve kıvrılıyor düzeltiyorum yine aynı şapka hiç takmadı ne zaman taksam ağlama ve kafasını hareket ettirerek kaydırdı aynı şekilde bandana yada yapıyor ayy kulağı kepçe olacak diye bana bir geldiler hayır yani kafasını o kadar hareket ettiriyor ki sola yatırsam sağa çeviriyor öyle rahat ediyor herhalde ama çözüme ihtiyacım var
Uzulme benimki de öyle biz doğduğundan beri hiç sarılık olmadık yeterli mi beslendi diye sorarsan hayır. Doktora sordum ben gece daha uzun uyuyor 4-5 saat ne yapalım dedim. 4 saate kadar normal dedi. Benim bebişim de 4-5 saatte bir uyanıyor geceleri. Gündüz çok az uyuyor. Ben uyandirinca da saatlerce huysuzlugu devam ediyor.Bugün en son 12 gibi emzirdim gayet emdi sonra uyuduk vs ve şimdi uyandım emzirdim tekrardan kötü hissediyorum kendimi milyonlarda alarm kuruyorum telefonu uzağa bırakıyorum ama koca kıçım kalkmıyo yataktan garibimde sessiz sedasoz uyumaya devam ediyo nasıl uyanabilirim aralarda yani üzücü bir şey bunu sormak bile son iki gündür böyle hep bi uyandığımda beşi görüyorum en az dört beş saattir aç kalmış oluyor
Korkutmak istemem ama gotursen iyi olurdu cunku bu kadar bebeklere ates dusurucu vermiyorlar 3.ayda baslaniyor ates dusurucuye 38atesle goturdum cunku ben oyle dedi acildeki doktorda kendi dokturum da idrar yolu enfeksiyonu olabilir benimkinin o yukseltmisti atesi bi hafta kuvezde kaldi geçen gun gene yukseldi goturdum bisey cikmadi ama ilacda verme dedi ben atesten korkarim en ufak sicak olsun teni hemen telaslaniyorumKizlarr iyi geceler, biz bu gece ateş nobetindeyiz. Oğlumun atesi cikti, islak bezle alnini boynunu soguk tutmaya calistik, düşmedi. Yikadik. Yine düşmedi. Artık dayanamayip calpol verdikkucuk oğlum ilk ilacini icti
Sorum şu, çevremizde hasta kimse yok bildigim kadariyla. Ateşi neden cikar? Sebep ne olabilir, doktora götürmeli miydik? Baska bir seyi yok, sadece ateş. Ateş düşürücü verip yollarlar diye düşündüm ama, sizce napmaliyiz?
Sagol canim bilgi icin. Etrafimizda hasta biri de olmadi hic ama bebek bünyesi zayif diye belki bizim etkilenmedigimiz bir virüsten etkilenmis olabilirDr boğazına bakar eğer üst solunum yolu enfeksiyonu olduğunu görürse, öksürük de varsa hava verir sadece. Bol bol emzirin diyecek. Ancak daha önce oğlumda başıma geldigi için sizinle paylaşayim. Altınci hastalık diye solunum yolu ile geçen ve soğuk algınlığına benzeyen bir hastalık var viral. Genellikle küçük bebeklere bulaşıyor bizde çocuk doktoruna kontrole gitmiştik onun odasından kapmistik şaka gibi. İlk üç gün yüksek ateş üçüncü günün sonunda kızarık döküntüler oluyor. Bize başka bir çocuk doktoru antibiyotik vermişti kullanmamıştır biz. Belirtileri takip edin öksürük varmı vücudunda döküntü var mı vs. Geçmiş olsun
Cok gecmis olsun canım yaa bir hafta cok da uzunmus, tekrari olmasin insallahKorkutmak istemem ama gotursen iyi olurdu cunku bu kadar bebeklere ates dusurucu vermiyorlar 3.ayda baslaniyor ates dusurucuye 38atesle goturdum cunku ben oyle dedi acildeki doktorda kendi dokturum da idrar yolu enfeksiyonu olabilir benimkinin o yukseltmisti atesi bi hafta kuvezde kaldi geçen gun gene yukseldi goturdum bisey cikmadi ama ilacda verme dedi ben atesten korkarim en ufak sicak olsun teni hemen telaslaniyorum
5 gündür falan kesmiyorum bugün farettim olabilir geçermi bir şey yapmam gerekirmiDibinden mi kestin acaba canim tırnağını
Cnm ben bu tarz şeyleri büyük alma taraftarıyım bol olsun rahat uyusun kızıma 1.5 yaşında 3-4 yaş tulum almıştımGünaydın e bebekten uyku tulumu sipariş etcem ama bedenleri 9 aydan başlıyor alanınız var mı ? Çok mu büyük ya lcw alan ? Orda 3-6 ay var ama aralık ocak ayında giyemez heralde kafam karıştı ne yaptınız?
Sarkma oluyor ama ben takamıyorum canımdan can gidiyorSütyen takmayı sevmiyorum ve evde de hiç takmıyorum şimdi emziriyoruz falan ya sarkma olur mu takmak mı gerekir siz nasıl yapıyorsunuzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?