2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Aynısı ıkınıyor kıvranıyor mırıl mırıl mırıldanıyor ben sling siparişi verdim kızlar . Deneyip yorumumu yazacağım. Kucağımda taşımaktan kollarım koptu bir de çocuk doktoru kolik bebek için önerdi deneyelim bakalım

Bebeklerin banyoları nedense hep öyle oluyor yha benim kizda çıkınca ağlıyor neden çıktım Sudan der gibi koparıyor yayagarayi bezini takıp emziriyorum cok durmadmi benim de suyum çıkıyor o susup uyuyuncaya kadar

Kızlar bebeğinizin kulağı kıvrılmasın diye birşey yapıyor musunuz
Ya sağ tarafına yatıyor kafasınk hep ve kıvrılıyor düzeltiyorum yine aynı şapka hiç takmadı ne zaman taksam ağlama ve kafasını hareket ettirerek kaydırdı aynı şekilde bandana yada yapıyor ayy kulağı kepçe olacak diye bana bir geldiler hayır yani kafasını o kadar hareket ettiriyor ki sola yatırsam sağa çeviriyor öyle rahat ediyor herhalde ama çözüme ihtiyacım var

Ben varim canim her aksam en gec 10da uyuyan cock bu aksam uyumuyor. Uyuyo gibi yapiyo yatirinca aciyo gözünü. Ölüyorum uykusuzluktann

Bir arkadaşım bant yapıştırıyordu,nasıl desem böyle damar yolu açılınca takılan bantlardan
Ya da ona özel mıydı bilemedim

Kizlarr iyi geceler, biz bu gece ateş nobetindeyiz. Oğlumun atesi cikti, islak bezle alnini boynunu soguk tutmaya calistik, düşmedi. Yikadik. Yine düşmedi. Artık dayanamayip calpol verdik kucuk oğlum ilk ilacini icti

Sorum şu, çevremizde hasta kimse yok bildigim kadariyla. Ateşi neden cikar? Sebep ne olabilir, doktora götürmeli miydik? Baska bir seyi yok, sadece ateş. Ateş düşürücü verip yollarlar diye düşündüm ama, sizce napmaliyiz?

Dr boğazına bakar eğer üst solunum yolu enfeksiyonu olduğunu görürse, öksürük de varsa hava verir sadece. Bol bol emzirin diyecek. Ancak daha önce oğlumda başıma geldigi için sizinle paylaşayim. Altınci hastalık diye solunum yolu ile geçen ve soğuk algınlığına benzeyen bir hastalık var viral. Genellikle küçük bebeklere bulaşıyor bizde çocuk doktoruna kontrole gitmiştik onun odasından kapmistik şaka gibi. İlk üç gün yüksek ateş üçüncü günün sonunda kızarık döküntüler oluyor. Bize başka bir çocuk doktoru antibiyotik vermişti kullanmamıştır biz. Belirtileri takip edin öksürük varmı vücudunda döküntü var mı vs. Geçmiş olsun

Uzulme benimki de öyle biz doğduğundan beri hiç sarılık olmadık yeterli mi beslendi diye sorarsan hayır. Doktora sordum ben gece daha uzun uyuyor 4-5 saat ne yapalım dedim. 4 saate kadar normal dedi. Benim bebişim de 4-5 saatte bir uyanıyor geceleri. Gündüz çok az uyuyor. Ben uyandirinca da saatlerce huysuzlugu devam ediyor.

Korkutmak istemem ama gotursen iyi olurdu cunku bu kadar bebeklere ates dusurucu vermiyorlar 3.ayda baslaniyor ates dusurucuye 38atesle goturdum cunku ben oyle dedi acildeki doktorda kendi dokturum da idrar yolu enfeksiyonu olabilir benimkinin o yukseltmisti atesi bi hafta kuvezde kaldi geçen gun gene yukseldi goturdum bisey cikmadi ama ilacda verme dedi ben atesten korkarim en ufak sicak olsun teni hemen telaslaniyorum

Son düzenleme:
Sagol canim bilgi icin. Etrafimizda hasta biri de olmadi hic ama bebek bünyesi zayif diye belki bizim etkilenmedigimiz bir virüsten etkilenmis olabilir çünkü ateşi hala düşmedi artik diş mi cikariyor diye bile düşündüm cok erken biliyorum ama

Simdilik öksürük ve döküntü yok. Ama hala ateşle savasiyoruz. Calpol bile düşüremedi ateşini.
Sanırım bugun doktora götürürüz

Cok gecmis olsun canım yaa bir hafta cok da uzunmus, tekrari olmasin insallah prospektusunde 2 aydan once kullanilmamalidir yaziyor, ben de korktum verirken ama birinci ay asisini yaparken hemsire atesi yukselirse bir cay kasigi verebilirsin demisti. Ona guvendim. Gönül isterdi ki hic vermeyeyim ama bi umut işte bugun doktora gidicez gecmezse

Günaydın e bebekten uyku tulumu sipariş etcem ama bedenleri 9 aydan başlıyor alanınız var mı ? Çok mu büyük ya lcw alan ? Orda 3-6 ay var ama aralık ocak ayında giyemez heralde kafam karıştı ne yaptınız?

Cnm ben bu tarz şeyleri büyük alma taraftarıyım bol olsun rahat uyusun kızıma 1.5 yaşında 3-4 yaş tulum almıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…