2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Gotur canim bi baksinlar icin rahat olsun seninde

2.5 tog sence nasıl canım evimiz çok soğuk olmuyor ama kış sonuçta
Terleyen bir bebek degilse iyi cnm benim kızım ince de giyse terliyordu kalın da hala terliyor gece 4 kere üst değiştiriyorum
Çok şükür şuan için oğlumda aşırı terleme görmedim
Ablasindan kalma tulumları giyecek bu kış bende ki de 2.5 tog diye hatırlıyorum

Bende de o takıntı var kepçe kulak bandajı aldım bugun gelecek deneyecem bakalm

5 gündür falan kesmiyorum bugün farettim olabilir geçermi bir şey yapmam gerekirmi
Dibinden kestiysen o kenar kısmı şey içine doğru büyümüştür ondan batıyordur birdahakine düz kesmeye çalış canim şimdilik büyüyünce tırnağı daha belirginleşir şuan tazecikler daha. İstersen bi dr a götür canım için rahat eder belki açıyorsa acısını dindirir dr yada patlatır bilemiyorum

Kızlar meraba deli gibi dış agrisiyla geldim dudağıma kadar uyuşukluk var 44 günlük bebeğim emiyor emzirirken antibiotik kullanınız varmı bı zararı olurmu

Kızlar meraba deli gibi dış agrisiyla geldim dudağıma kadar uyuşukluk var 44 günlük bebeğim emiyor emzirirken antibiotik kullanınız varmı bı zararı olurmu
Dr yazdıysa öyle kullan canım kendin kullanma emziriyorum de ona göre yazar sana etkisi biraz hafif oluyor işte onlarında ağrı kesiciyle desteklersin.. umarım en kisa zamanda geçer ağrıların cok zor ve Berbat bir ağrı

Diş ağrısı için genelde augmentin ve onun türevi antibiyotikler yazılıyor. Bebekte ishal yapabilir canım

Selamlar 2. Ay aşılarını yaptırdık. Ayy çok acıdı yaaa çok ağladı. Benim migrenim tuttu üzüntüden. Nefret ediyorum aşı günlerinden şimdi ateş nöbetindeyim. 38.4 olduğu anda mor calpol bir çay kaşığı. 3 gün de banyo yok o yüzden dün yıkamıştım. Ahhh teker teker gelin diyecem de yok işte. Gaz, kaka yolu gözleme, uykusuzluk bir de ateş çıkmasın duası hadi hayırlısı. Sabahlar olmasın

Mastit olduğum için kullandım ben. Auqmentin 1000 değil de 500lük veriyor. Ya da 1000’lik günde 1 adet şeklinde yapıyor. Yani doktorlar ayarlıyorlar dozunu falan. Sen git doktora diş ağrısı da zor olur çok geçmiş olsun.

Tamamdır teşekkür ederim

Çok geçmiş olsun canım, sanki seninki bu aralar huysuz diyordun (yada hep huysuzdu seninki) benimde büyük kızım ateşlendi 1 gün, bebeğe geçmesin diye çok uğraşlar verdm şimdilik geçmedi çok şükür, bu ara yine salgılar artmış inşallah önemli birşey değildir hemen toparlar yavrucak

Canım bunu çok kişi denedi ve faydasını gördü, sarımsağı ortadan kes, ağrıdan dişin oraya koy ağrıyı hemen geçiriyor

2.ay aşıları benim de şimdiden korkulu rüyam diyebilirim, iğne yapılırken de sonrası da çok sıkıntılı oluyor, inşallah hemen toparlar minik kuş

Bir de karanfil deneyin dilerseniz, ağrı kesici özelliği vardı diye anımsıyorum,ağızda çiğnemek gibi

Kızlar e bebek ve lcwde değişim kartı olmadan kıyafet değişimi oluyor mu?
Fiyat kısımları kesilmiş etiketli şekilde bebek kıyafetleri, gelen hediyeler değişim yapmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…