- 26 Nisan 2019
- 5.386
- 8.909
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #53.721
Gotur canim bi baksinlar icin rahat olsun senindeCok gecmis olsun canım yaa bir hafta cok da uzunmus, tekrari olmasin insallahprospektusunde 2 aydan once kullanilmamalidir yaziyor, ben de korktum verirken ama birinci ay asisini yaparken hemsire atesi yukselirse bir cay kasigi verebilirsin demisti. Ona guvendim. Gönül isterdi ki hic vermeyeyim ama bi umut işte bugun doktora gidicez gecmezse
2.5 tog sence nasıl canım evimiz çok soğuk olmuyor ama kış sonuçtaCnm ben bu tarz şeyleri büyük alma taraftarıyım bol olsun rahat uyusun kızıma 1.5 yaşında 3-4 yaş tulum almıştım
Terleyen bir bebek degilse iyi cnm benim kızım ince de giyse terliyordu kalın da hala terliyor gece 4 kere üst değiştiriyorum2.5 tog sence nasıl canım evimiz çok soğuk olmuyor ama kış sonuçta
Bende de o takıntı var kepçe kulak bandajı aldım bugun gelecek deneyecem bakalmKızlar bebeğinizin kulağı kıvrılmasın diye birşey yapıyor musunuz
Ya sağ tarafına yatıyor kafasınk hep ve kıvrılıyor düzeltiyorum yine aynı şapka hiç takmadı ne zaman taksam ağlama ve kafasını hareket ettirerek kaydırdı aynı şekilde bandana yada yapıyor ayy kulağı kepçe olacak diye bana bir geldiler hayır yani kafasını o kadar hareket ettiriyor ki sola yatırsam sağa çeviriyor öyle rahat ediyor herhalde ama çözüme ihtiyacım var
Dibinden kestiysen o kenar kısmı şey içine doğru büyümüştür ondan batıyordur birdahakine düz kesmeye çalış canim şimdilik büyüyünce tırnağı daha belirginleşir şuan tazecikler daha. İstersen bi dr a götür canım için rahat eder belki açıyorsa acısını dindirir dr yada patlatır bilemiyorum5 gündür falan kesmiyorum bugün farettim olabilir geçermi bir şey yapmam gerekirmi
Alıştım artık uykusuzluğa normal birşey gibi geliyor bana Normal hayata devam..Ben varim canim her aksam en gec 10da uyuyan cock bu aksam uyumuyor. Uyuyo gibi yapiyo yatirinca aciyo gözünü. Ölüyorum uykusuzluktann
Dr yazdıysa öyle kullan canım kendin kullanma emziriyorum de ona göre yazar sana etkisi biraz hafif oluyor işte onlarında ağrı kesiciyle desteklersin.. umarım en kisa zamanda geçer ağrıların cok zor ve Berbat bir ağrıKızlar meraba deli gibi dış agrisiyla geldim dudağıma kadar uyuşukluk var 44 günlük bebeğim emiyor emzirirken antibiotik kullanınız varmı bı zararı olurmu
Kızlar meraba deli gibi dış agrisiyla geldim dudağıma kadar uyuşukluk var 44 günlük bebeğim emiyor emzirirken antibiotik kullanınız varmı bı zararı olurmu
Mastit olduğum için kullandım ben. Auqmentin 1000 değil de 500lük veriyor. Ya da 1000’lik günde 1 adet şeklinde yapıyor. Yani doktorlar ayarlıyorlar dozunu falan. Sen git doktora diş ağrısı da zor olur çok geçmiş olsun.Kızlar meraba deli gibi dış agrisiyla geldim dudağıma kadar uyuşukluk var 44 günlük bebeğim emiyor emzirirken antibiotik kullanınız varmı bı zararı olurmu
Tamamdır teşekkür ederimTerleyen bir bebek degilse iyi cnm benim kızım ince de giyse terliyordu kalın da hala terliyor gece 4 kere üst değiştiriyorum
Çok şükür şuan için oğlumda aşırı terleme görmedim
Ablasindan kalma tulumları giyecek bu kış bende ki de 2.5 tog diye hatırlıyorum
Cok gecmis olsun canım yaa bir hafta cok da uzunmus, tekrari olmasin insallahprospektusunde 2 aydan once kullanilmamalidir yaziyor, ben de korktum verirken ama birinci ay asisini yaparken hemsire atesi yukselirse bir cay kasigi verebilirsin demisti. Ona guvendim. Gönül isterdi ki hic vermeyeyim ama bi umut işte bugun doktora gidicez gecmezse
Kızlar meraba deli gibi dış agrisiyla geldim dudağıma kadar uyuşukluk var 44 günlük bebeğim emiyor emzirirken antibiotik kullanınız varmı bı zararı olurmu
Selamlar 2. Ay aşılarını yaptırdık. Ayy çok acıdı yaaaçok ağladı. Benim migrenim tuttu üzüntüden. Nefret ediyorum aşı günlerinden şimdi ateş nöbetindeyim. 38.4 olduğu anda mor calpol bir çay kaşığı. 3 gün de banyo yok o yüzden dün yıkamıştım. Ahhh teker teker gelin diyecem de yok işte. Gaz, kaka yolu gözleme, uykusuzluk bir de ateş çıkmasın duası hadi hayırlısı. Sabahlar olmasın
Görünürde diş yok sorun ordaCanım bunu çok kişi denedi ve faydasını gördü, sarımsağı ortadan kes, ağrıdan dişin oraya koy ağrıyı hemen geçiriyor
Bir de karanfil deneyin dilerseniz, ağrı kesici özelliği vardı diye anımsıyorum,ağızda çiğnemek gibiKızlar meraba deli gibi dış agrisiyla geldim dudağıma kadar uyuşukluk var 44 günlük bebeğim emiyor emzirirken antibiotik kullanınız varmı bı zararı olurmu
Öyle canim yapcak bisey yok. Benim ilk kizim hic uyumazdi bu ona göre daha iyi sükür halimizeAlıştım artık uykusuzluğa normal birşey gibi geliyor bana Normal hayata devam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?