2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bende de o takıntı var kepçe kulak bandajı aldım bugun gelecek deneyecem bakalm
Ayy ilerde dicem olursa kendin yaptın diye Allah'tan kolay bir operasyon ile düzeliyor da inşallah olmazlar bende bugün bakacağım e bebekte bir gördüm ama işe yarar mı bilmiyorum

Görünürde diş yok sorun orda hamilelikte kırıldı sadece kökü duruyor
Tamam işte o köke koy sarımsak, bana dua edeceksin
Öyle canim yapcak bisey yok. Benim ilk kizim hic uyumazdi bu ona göre daha iyi sükür halimize
Tek olay cocuklar olsa yine neyse evin bin bir türlü isi daha can sıkıcı
Aynen yaa benim birkaç yardımcıya ihtiyacım var, dinlenmem lazım ama bebek uyuyunca yok yemek mi yapsam sağı solu mu toparlasam 1 gün el atmasak evin hali perişan oluyor

Kızlar ya benim bebem ya memedebyabda uykuda duruyor uyku dediysem de 10 dk yı geçmiyor. Sürekli ağlıyor normal li ya artık kollarım dayanmıyor bir yeri mi ağrıyor derdi ne anlayamıyorum çok üzülüyorum

Kızlar çoğumuz bu ara elde gögüste uyuyor ama beşiğine koyunca uyanıyor diye dertliyiz, bebeklere belli olmuyor bugün böyle yastık üzerine koydum ne de olsa 5dk ya uyanacak diye ama benim keltoş kızım arada mızmızlanacak gibi hafif mırıldansada uyudu 1 saat kadar ki bu bir mucize gündüz uykumuz bizim hiç yok bir deneyin isterseniz
( kızım uyurken bende yanında uyudum demek isterdim ama 10 defa yanına git gel yaparak bulaşık falan yıkadım, sağı solu topladım )

Eklentiler

• IMG_20230919_170018.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 94
Bizim de oyle. Doktor devamederse vücuda yayilirsa sizin yediğiniz bir şey alerji yapıyor ur dedi
Elhamdülillah şu an artış yok, bazen azalır gibi oluyor artması durdu
Siz yediğiniz şeylere hangi ölçüde dikkat ediyorsunuz? Ben gaz için dikkat ediyorum. Kuruyemiş yememeye çalışıyorum
Süt ve süt ürünlerini de çok az tüketiyorum

Öyle canim yapcak bisey yok. Benim ilk kizim hic uyumazdi bu ona göre daha iyi sükür halimize
Tek olay cocuklar olsa yine neyse evin bin bir türlü isi daha can sıkıcı
Gerçekten öyle hadi işi gücü bir şekilde hallediyoruz da bebek uyumadımı insanın canı sıkılıyor uykusuz asıl o diye

Maşallah kuzuya çok tatlı

Ben de gaz odaklı yiyorum ama peynir yogurt yiyorum yine de. Kuruyemis gaz mi yapiyormus

Mrb gecmis olsun. Biz de ates yoktu fakat cok agliyordu, gazdan oldugunu dusunduk. Dayanamayip ertesi gun icin randevu aldim. Sabah kalktigimizda kulaginin aktigini gordum. Dogum kiri sandim. Oglumun kulaklari cok kirlenirdi, ebeler dogum kiri oldugunu soylerlerdi. Bunu da oyle sandim. Fakat orta kulak iltihabi oldugunu soyledi dr. Antibiyotik igne ve damla kullandik bi haftadir. Keske doktora goturseydiniz.

Canım ağustosa anneleri gaz damlası önerisi istiyorum. Bebeğim 17 günlük
Cnm biz 2 aylik olduk, doktora cok gazi var dememe ragmen israrla gaz damlasi vermiyor. Aylik kontrolu icin goturdugum dr. Probiyotik vermisti karni şiş diye. O da daha cok karin agrisi yapti. Bebegin daha cok kucuk bence. Daha gaz sancisi baslamaz. Cok agliyorsa aç olabilir. Doktora danissan daha iyi olur.

İyi akşamlar kızlar kızım grip oldu ne yapsam oğluma geçmesin diye o da daha 2 yaşında paçamdan ayrılmıyor

İyi akşamlar kızlar kızım grip oldu ne yapsam oğluma geçmesin diye o da daha 2 yaşında paçamdan ayrılmıyor

Vizecim senle tüm sürecimiz aynı olamaz yaa, benim kızda geçen hafta hasta oldu ama benimki 6 yaş olunca yaklaşma demekten falan anladığı için ufaklığa geçmedi şükür, bu ara salgın var inşallah seninki de geçmeden atlatırsınız (bu arada benim kızın ateşi çıktıgı için biz antibiyotik ile atlattık süreci inşallah sana ona da gerek kalmaz )

Geçmiş olsun cnm tüm gün hapsurdu akşam patlaklık verdi sümük fırlatıyor hapşururken
Geçerse de büyük bir sorun olmaz değil mi

Böyle yatmayı cok seviyorlar gerçekten daha rahat nefes aldıkları icinmi yoksa hep aynı şekilden yatmaktanmi sıkılıyorlar napiyorlar böyle cok rahat yattığını bildiğim halde yanlız koyamiyorum ben veya babası yanındayken yatıyor ayağımda falan burnunu kapatıyor yastığa nefes alamaz korkusu oluyor içimde uyurken bile normal zamanından fazla nefes alıyormu diye bi kontrol ediyoruz. Az daha büyüsün yatıririz böyle bol bol hele sol tarafına yatmasından daha çok keyif alıyorlar

Geçmiş olsun cnm tüm gün hapsurdu akşam patlaklık verdi sümük fırlatıyor hapşururken
Geçerse de büyük bir sorun olmaz değil mi
İnşallah geçmez kuzum yaa, bir şekilde mikroplar ile tanışacaklar ama ne kadar geç o kadar iyi düşününce senin diğer ufaklık bile çok küçük onun için bile sıkıntı bu hastalık durumu, Rabbim yardımcın olsun bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…