2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben almistim bu caydan. Birkac kez icmistim. Neler yiyip iciyoruz, hic belli degil.
Eki Görüntüle 3304289
Aman dikkat edin içmeyin arkadaşlarım böyle hazır çayları özellikle balık yemi gibi olanları, beyinde bitiyor süt bence ,sütüm var bol bol var diye düşünün
Birde rezene kesinlikle içmeyin Türkiyede ki rezeneler güvenilir değilmiş bunu bizzat gebelik okulundaki ders veren ebe dedi

İyi akşamlar kızlar kızım grip oldu ne yapsam oğluma geçmesin diye o da daha 2 yaşında paçamdan ayrılmıyor
Biz de daha yeni atlattık canım aynı durumu benim kızım 5 yaşında ama ona rağmen laf zor dinledi. Günde en az 100 kere söylemek zorunda kaldım benden ve bebekten uzak durması gerektiğini yoks hastalık bulaşacağını çok zor bir durum. Hastalık girdi mi işin içine en beteri. Canım biz kurudut suyu ve karabiberli bal ile daha hızlı atlattık diyebilirim . Vitamin takvlyesi de verdim. Sen maske takabilirsin canım, bebeği uzak tut kızından mümkün mertrbe. Zaten emziriyorsan sütün korur da işte yine de dikkatli etmek gerek. El yüz hijyeni bir de inşallah çok çabuk geçer canım geçmiş olsun

Bu gece bebekten ziyade kızımın nobetindeyim en sonunda yatağın içine kustu rahatladı o kadar kova ile bekledim yakalayamadım inşallah sütüm şifa olur korur çünkü imkansız uzak durması babaanneye göndersem daha önce rahatsızlandı ben doğum yapacağım sıra o travmayı unutmadı

Kızlar e bebek ve lcwde değişim kartı olmadan kıyafet değişimi oluyor mu?
Fiyat kısımları kesilmiş etiketli şekilde bebek kıyafetleri, gelen hediyeler değişim yapmak istiyorum
Lcw hediyeyi veren kişinin telefon söyle numara verdiyse oluyor ben 3 kere yaptım e bebek fat telefon gönderiyor onlara sor bence olması lazim tabi alirken telefon no verdiyse

Rezene içiyordum ben ilk başlarda oğlum da karın ağrısı bende karın ağrısı yapmaya başladı iki haftadır içmiyorum oğlum daha rahat uyuyor gerçekten kendim farkettim ben rezeneden oldugunu oysaki doktor gündem bir çay kaşığı rezene içitebilirsin demişti

Cok sevindiiimmmmm faydalı olduysa ne mutlu canım benim.
Benimkide ıkınmaya devam kuşum bizimkinlerin huyu oldu artık gazı olmasada yapıyor.
Canım doktor bu konu hakkında birşey demedi, ama günde 1 kez yapsak birşey olmaz bence. Cocukta rahatlar. İster sen doktoruna sor istersen bende benimkine sorabilirmm mesaj atarm hemen doktora

Canim tesadüf okudum bu anlattigink. Doktor gauz icin mi önerdi? Benim kizim da sürekli ikiniyor. Ne sokuyorsunuz popoya tam olarak anlamadim?
Şimdi gördüm yazdıgını canım. Evet gaz için kaka için canım. Kerem cok ıkınıyordu ona gittiğimde bak bunu dene dedi ve gösterdi. Popişine zeytinyağı sürüyorum makat kısmına, doktor ateş ölçern demir kısmıyla yaptı ama ben onla yapamam korkarm diye kulak pamuğunu zeytinyagına banıyorum makatını uyarıyorım canım. Öyle uç kısmını hafifçene değdiriyorım asla tam sokmak değil, ucunu hafif bastırıyorum makatına, gazla bir kakası cıkıyor ya da sadece kakası cıkıyor rahatlıyor cocuk. Ikınmaya care değil tabi benimki gene ıkınıyo ama en azından o ıkınmasının gazdan olmadıgını anlıyorım bu sefer

Ah analarım 1 den beri ayaktayım. Kerem uyusada ben uyuyamıyorum. Akşam uyuyakalınca ben koltukta keremde reflü yatagındaydı bu hafif aşağı doğru olan yataklardan. Eşimle kayınvalidemde yanıma doğru koymus ama puf var bizim pufun üstündeymiş. Ağlamasına uyandım. Düştü puftan. Cok yüksek değil 2 karış ama onunyatagında göremeyince ağladıgını duyunca cıglık attım dahada korktu cocugum. Eşimde içi geçmiş 10 dk olmadı bile diyor içim geçeli, kücük dilini yutuyordu korkudan inme indi resmen eşime. Hemen aldım kucağıma heryerime baktım ettim zaten kucağıma aldıgım gibi susmustu. Hiçbiyerinde bi kızarıklık herhangi bi sorun yoktu şükür. Zaten yerler parke halımda kalın ve örtüsü zaten üzerinde düşmüştü. Yüzüstü düşmüş. Allahım birdaha yaşatmasın aklımı kaybediyorum sandım. Ağlamaktan kendime gelemedim bi süre. Kendime o kadar kızdkm ki uyuyakaldım diye. Hala da kızıyorum. 2 saat uyutmadık basında bekledik. Sonrasında ben hala uyumadım beşiğinin başında oturuyorum.nasıl attı kendini alağıya aklım almıyor.

Canım çok geçmiş olsun Allah korumuş bende babynesti dikkatsiz koyuyormuşm senin yazdıkların korkuttu bir daha bende dikkat edeceğim artık çok hareketliler bnmki de ayaklarını çırpa çırpa aşağı kayabiliyor artık

Günaydın herkese. Normalde kucağımda yürüyerek uyuyuyordum bebeğimi ama artık ağırlaştı kollarım belim çok ağrıyor başka türlü nasıl uyutabilirim. Yatağa koyup pışpışlama kendi kendine dalma gibi yöntemler bizde tutmuyor. Ayakta, hamakta sallama gibi şeylere grişmek istemiyorum kurtuluşu zor. Slingde uyursa da çıkarırken uyanıyor e geriye ne kaldı help

Günaydın şu an ben ayağımda reflü yatagini koyup yavaş yavaş salladım olmadı yarım saat kadar denedim, kundak yaptım ayakta piş pis yaptım şimdi oturdum ama yine ya gözünü açıyor ya ikinip duruyor tam derin dalamadi
Yöntem çözüm ben de de yok henüz ağır da değil
Allah kolaylık versin

Ağırlaşınca çok zor oluyor her şey 5500 sanırım şu an 6 7 olduğunda belim kaldırmaz artık
Yatakta pış pış pat pat öneriyorlar ama asla dalmıyor o şekilde

Kızlar burun temizliği konuşulmuş serum fizyolojiler falan ben onları bıraktım bu spreyi kullanıyorum çok memnunum hem yaparken korkmuyorum hem de burnunu açıyor çocuğun

Eklentiler

• 56F9C292-5BF2-41D6-904A-9C2AEF944240.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 48
Nasıl oldunuz canım bebişiniz iyileşti mi?

Öyle canim yapcak bisey yok. Benim ilk kizim hic uyumazdi bu ona göre daha iyi sükür halimize
Tek olay cocuklar olsa yine neyse evin bin bir türlü isi daha can sıkıcı
Hadi işi gücü bir şekilde yapıyoruz da el kadar bebe uyukusuz ve ağlamaklı oldumu en çok ona üzülüyorum su zorlu bebeklik sürecini atlatalim birde gerisi uykuydu ev işiydi bol zamanla yapacağımız günler gelecek hep böyle kalcak halimiz yok yha

Canım çok geçmiş olsun.uzme kendini

Cok guzel canım ya masaallah. Sırtı ağrıyor herhalde bebislerin böyle rahat ediyorlar

Kızlar hastahaneden geldim kasık fıtığı ameliyatını kasım ayında olacak kuzum
Göbeğin de de küçük bir fıtık var ama önemsiz dedi çok şükür
Kayınvalidem fıtık ameliyatını olurken hazır sünnette olsun diyor , bir daha ki kontrolde soracağım doktora devlet hastanesi yapar mı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…