2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kizlar 43.gun neredeyse 15gun gelen giden yoktu bugun pihtili gibi kirmiziya yakin goruyorum adetmi acaba oyle olan varmi takip edemiyorum 1.sınıfa baslayan oglum ve bebekle uğraşmaktan

Allah şifalar versin
Sünnet ne kadar erken olursa o kadar rahat olur
İnşaallah suhuletli olur iki ameliyat,şifaya vesile olsun

Bu gidişle sallama kalacak gibi ona bir sen birde bebekte alıştımi ayakta sallanma gelir arkasından sallamak dan neden geri duruyorsun

Kizlar 43.gun neredeyse 15gun gelen giden yoktu bugun pihtili gibi kirmiziya yakin goruyorum adetmi acaba oyle olan varmi takip edemiyorum 1.sınıfa baslayan oglum ve bebekle uğraşmaktan
Benim direkt kırmızı kanamam oldu ama sadece bir gün sürdü 41.gün sen de o civarlardasın bnmki gibi olabilir

Bizde kırk başı derler annem zamanında 40ından sonra adet olmuş bende ilk Çocugum da 2.ay olmadan adet olmuştum ama geçen lekelenmelerim devam ediyor diye kadın doğuma kontrole gittim buraya da yazmıştım, doktor ben bu kadar kısa zamanda adet olan bilmiyorum dedi ama ben ilk Çocugum da olmuştum, rahmine masaj yap dedi karnıma bastırarak gösterdi bana rahmini hissediyor musun dedi yok dedim, yaptı bşrkey ler ama hissetmedim hafif içeride pıhtı varmış yoksa adet değilmiş benimki (benimki leke şeklinde ama)

Sallamaya alışınca gece sık uyanır yine destek ister dalamaz kendi dalmayı öğrenmesi gerekiyor falan dediler
İkisini hep salladım üçüncüyede devam uyurken istiyorda zaten uyksuu olduğu için çabuk dalıyor bir sıkıntısı yoksa herturlu akla gelenlerde salladim çarşafla ayakta yatakta pusette kucakta kendisinin dalması beklemen için baya yorulması lazım ben koyuyorum yere mindere oynayıp kendi kendine iyice yoruluyor ağlayınca alıyorum altını batırıyor o sırada emzirirken kucağımda uyuyor dalınca yatağına bazen arada mizirdiyo yazmayı verip bir iki sallayıp yine uyuyor bizim uykuya dalış şeklimiz böyle

Benimde aynı öyle oldu 42. Gün geldi şimdi leke şeklinde devam ediyor

Benim direkt kırmızı kanamam oldu ama sadece bir gün sürdü 41.gün sen de o civarlardasın bnmki gibi olabilir

leke seklinde oldu benimde devami yok daha cuma gunu kontrole gidecem bakalm ne diyecek

Ayy rezenede ne sorun varmis, heyy Allahim. Evde kendim rezene ve kimyon tohumunu birlikte yapip iciyorum gece yatmadan once. Bir miktar faydasi oluyor ama bir turlu arttiramadim. Balik yemi gibi olandan da ictim mamsel still tea. Mamillac damla iyi geliyordu aslinda. Cogunluk bestlak kullaniyor, memnun diye onu siparis ettim bitince. Belki tesaduftur bilmiyorum ama bu damlayi kullaninca neredeyse bitme noktasina geldi sutum, anlamadim Bir memede sut incisi olmustu, o zaten iptal, 10cc bile cikmiyor. Bende emzirme olayi bitti gibi bisey. Solgarin urunlerinden cok memnun kaliyorum ben. Son care solgar brewers yeast alicam. Şu saatten sonra artar mi bilmiyorum, olmaz herhalde. 5-6ay emse yeterdi, cok yuksek bi hedefim yoktu

Kizlar bugun NBB marka korse aldim. Karnim inmisken tekrar hamile gibi sisti benim, kilo almadigim halde. Korse cok rahat ama alt karni toparlamiyor, camasir gibi yapilmis, korse etkisi daha cok ust karin bolgesinde. Daha once hamile korsesi diye satilan bir bel korsesi almistim ama kullanamadim. Zaten onun da korse etkisi beldeydi, karin kismi yumusakti. Onceki dogumumdan kalma bir penti korsem var, her yeri tamamen korse etkili, ama o da kucuk giyemiyorum. Ne Loyada ne pentide boyle bir korse bulamadim. Sizin kullanip memnun kaldiginiz var mi, hangi kilo boya hangi beden aldiniz. Bugun aldigimi buyuk almisim.

Anneler doğumdan sonra doktorunuz takviye verdi mi ? Bana sadece demir hapı kullan dedi. İlaç konusunda hep öyleydi doktor kullanma diyordu. Başka bir şey vermedi. Imom falan vardı onları da vermedi. Sonrasında bana sıkıntı olarak döner mi sizce bunlar depolar biter mi?

Birisi instada hindistan cevizi yagi sürüp sık dişli tarakla taradi hepsi gecti dene istersen

Kızlar moralim çok bozul ilk cinsel ilişki denedik kanamam oldu ve canım çok yandı. Doğumdan sonra 47. Gün, böyle bir şey yaşayan var mı? Acaba dikişlerim zarar görmüş olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…