- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #53.781
Allah şifalar versinKızlar hastahaneden geldim kasık fıtığı ameliyatını kasım ayında olacak kuzum
Göbeğin de de küçük bir fıtık var ama önemsiz dedi çok şükür
Kayınvalidem fıtık ameliyatını olurken hazır sünnette olsun diyor , bir daha ki kontrolde soracağım doktora devlet hastanesi yapar mı bakalım
Sağol cnm inşallah şifa bulur yavrumAllah şifalar versin
Sünnet ne kadar erken olursa o kadar rahat olur
İnşaallah suhuletli olur iki ameliyat,şifaya vesile olsun
Bu gidişle sallama kalacak gibi ona bir sen birde bebekte alıştımi ayakta sallanma gelir arkasındanGünaydın herkese. Normalde kucağımda yürüyerek uyuyuyordum bebeğimi ama artık ağırlaştı kollarım belim çok ağrıyor başka türlü nasıl uyutabilirim. Yatağa koyup pışpışlama kendi kendine dalma gibi yöntemler bizde tutmuyor. Ayakta, hamakta sallama gibi şeylere grişmek istemiyorum kurtuluşu zor. Slingde uyursa da çıkarırken uyanıyor e geriye ne kaldı help
Sallamaya alışınca gece sık uyanır yine destek ister dalamaz kendi dalmayı öğrenmesi gerekiyor falan dedilerBu gidişle sallama kalacak gibi ona bir sen birde bebekte alıştımi ayakta sallanma gelir arkasındansallamak dan neden geri duruyorsun
Benim direkt kırmızı kanamam oldu ama sadece bir gün sürdü 41.gün sen de o civarlardasın bnmki gibi olabilirKizlar 43.gun neredeyse 15gun gelen giden yoktu bugun pihtili gibi kirmiziya yakin goruyorum adetmi acaba oyle olan varmi takip edemiyorum 1.sınıfa baslayan oglum ve bebekle uğraşmaktan
Bizde kırk başı derler annem zamanında 40ından sonra adet olmuş bende ilk Çocugum da 2.ay olmadan adet olmuştum ama geçen lekelenmelerim devam ediyor diye kadın doğuma kontrole gittim buraya da yazmıştım, doktor ben bu kadar kısa zamanda adet olan bilmiyorum dediKizlar 43.gun neredeyse 15gun gelen giden yoktu bugun pihtili gibi kirmiziya yakin goruyorum adetmi acaba oyle olan varmi takip edemiyorum 1.sınıfa baslayan oglum ve bebekle uğraşmaktan
İkisini hep salladım üçüncüyede devamSallamaya alışınca gece sık uyanır yine destek ister dalamaz kendi dalmayı öğrenmesi gerekiyor falan dediler
Benimde aynı öyle oldu 42. Gün geldi şimdi leke şeklinde devam ediyorKizlar 43.gun neredeyse 15gun gelen giden yoktu bugun pihtili gibi kirmiziya yakin goruyorum adetmi acaba oyle olan varmi takip edemiyorum 1.sınıfa baslayan oglum ve bebekle uğraşmaktan
Benim direkt kırmızı kanamam oldu ama sadece bir gün sürdü 41.gün sen de o civarlardasın bnmki gibi olabilir
leke seklinde oldu benimde devami yok daha cuma gunu kontrole gidecem bakalm ne diyecekBizde kırk başı derler annem zamanında 40ından sonra adet olmuş bende ilk Çocugum da 2.ay olmadan adet olmuştum ama geçen lekelenmelerim devam ediyor diye kadın doğuma kontrole gittim buraya da yazmıştım, doktor ben bu kadar kısa zamanda adet olan bilmiyorum dediama ben ilk Çocugum da olmuştum, rahmine masaj yap dedi karnıma bastırarak gösterdi bana rahmini hissediyor musun dedi yok dedim, yaptı bşrkey ler ama hissetmedim hafif içeride pıhtı varmış yoksa adet değilmiş benimki (benimki leke şeklinde ama)
Ayy rezenede ne sorun varmis, heyy Allahim. Evde kendim rezene ve kimyon tohumunu birlikte yapip iciyorum gece yatmadan once. Bir miktar faydasi oluyor ama bir turlu arttiramadim. Balik yemi gibi olandan da ictim mamsel still tea. Mamillac damla iyi geliyordu aslinda. Cogunluk bestlak kullaniyor, memnun diye onu siparis ettim bitince. Belki tesaduftur bilmiyorum ama bu damlayi kullaninca neredeyse bitme noktasina geldi sutum, anlamadimAman dikkat edin içmeyin arkadaşlarım böyle hazır çayları özellikle balık yemi gibi olanları, beyinde bitiyor süt bence ,sütüm var bol bol var diye düşünün
Birde rezene kesinlikle içmeyin Türkiyede ki rezeneler güvenilir değilmiş bunu bizzat gebelik okulundaki ders veren ebe dedi
Benim yigenimde 45 gunlukken fitik ameliyati olmistu cnm, sunneti de yaptilar narkoz almisken. Cok gecmis olsun, acil sifalar dilerim.Sağol cnm inşallah şifa bulur yavrum
Çok geçmiş olsun devlette mi olduBenim yigenimde 45 gunlukken fitik ameliyati olmistu cnm, sunneti de yaptilar narkoz almisken. Cok gecmis olsun, acil sifalar dilerim.
Ozelde olmustu sanirim ama devlette de yaparlar, farketmezki. Su an 15 yasinda :)Çok geçmiş olsun devlette mi oldu
Birisi instada hindistan cevizi yagi sürüp sık dişli tarakla taradi hepsi gecti dene istersenEvet bende Konak dosyasını açalım diyecektim. Hergün yıkadığım bebemin kafası baya Konak olmuş çünkü neden olmasın. Çünkü birşeyi pas geçersek kanımız kurusunzeytinyağı ve karbonat yazıyor Google amcada ama tecrübelerinizi alırım. Çünküğğ benim oğlumda bunlar olmamıştı. Kızım bütün tuşlara basıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?