2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Rlaktasyon polikliniği olan bir hastaneye başvurun. Yardımcı olabilecek bir şeyler vardır belki.

Kızlar moralim çok bozul ilk cinsel ilişki denedik kanamam oldu ve canım çok yandı. Doğumdan sonra 47. Gün, böyle bir şey yaşayan var mı? Acaba dikişlerim zarar görmüş olabilir mi
Benim dikişsiz olmuştu bi kanama durdu diye ilişkiye girdik o sırada benimde canım yandı ağrı falan oldu kaç aydır yapmayınca ve doğumdan dolayı daha tam toparlayamasa da girdik bir işin içine hafif kan geldi lekeli gibi benim sonrada kesildi .. şimdi ilişki sırasında bir sıkıntı olmuyor. Kanın kirli gibiyse bence ilişki sırasındaki hareketlerden dolayı içerdeki kalan kandır belki. Dikişlerin olduğu yerden mi geldi kan yoksa içerden mi canım...

Arkadaşım bana e bebek hamak önerdi gazlı bebeklere iyi geliyor diye ona baktım dün dusunecem bakalım katlanıyor birde götürürüm anneanne babaannesine giderken hem uyutma sonra yatağa alacam ilerleyen zamanda uykuları azalacak oyalansin diye 20 kg kadar kullanilabiliyormus

Canım çok şükür Allah korumuş. Çok normal senin uyuyakalman.. hepimiz ruh gibi geziniyoruz ortalıkta.merak etme bişeysin yoktur bebişinin. Bir daha yaşatmasın Allah

Aşıdan 1 saat sonra calpol verdik 1 cay kaşığı doktor ateş bekleme ağrısınıda alır dedi çok şükür iyiydi lan gece 38 derece geçti klima açık sadece belini kapattim calpol birdaha verdim şuan iyi şükür iğne yapan hemsire paranox s fitil verdi nette 38,5 geçince verin diyor hemsire ver gidince dedi vermedim kullanan varmi paranox şuan 38 altı ates yok birdaha calpol veriyorum

Nerden geldi anlamadım canım ama benimki kirli renk değildi, baya kan kırmızıydı

Ben fıtıl kullanmiştım ama bas edılemeyen ateste ver. Bagırsak sısyemını bozuyor.
Bırde asıdan en az 2 saat sonra surup veeılmelı etkıyı azaltıyor

Canım yazmayı verip demişsin ya. Nasıl yani eline yazma mı veriyorsun? Yani tehlikeli olmuyır mu? Uykuya geçiş için farkındalık uyandırmak amaçlı düşündüm ben de ama korktum

Canım yazmayı verip demişsin ya. Nasıl yani eline yazma mı veriyorsun? Yani tehlikeli olmuyır mu? Uykuya geçiş için farkındalık uyandırmak amaçlı düşündüm ben de ama korktum

Canım uyuyana kadar veriyor gibi anladım ben. Zaten yanındayken verilir bence. Bende oğluşu yüzüstü uyutuyorum bazen yanında olduğum için sorun yok bence ama 2 sn bile gözümü ayırmıyorum. Baktım ayıracak gibiyim o zaman direkt uyanacak bile olsa çeviriyorum. Napıcaz böyle bilmiyorum. Gece ile gündüzü ayırsınlar öğretin diyorlar da ben daha normal derin uyumayı öğretemedim kaldı ki gece gündüzü öğreteyim. Amaan öğrenir kendi ilerde napayım ya. Herşeyi öğretmeye çalışırken benim psikolojim bozuldu bozulcak.

Uzamış sarılığı olan minişlerim nasıl? Geçti mi? Bulutun hala geçmedi ya. 27 sinde randevumuz var bakalım ne olacak? Biraz endişeleniyorum ben. Kaç gün oldu. Hala sarı benim oğlan.

Şöyle ben ilk doğduğu zamanalrada nazar değer diye hep bir yere çıktığımda güneştende korunsun diye yazma örttüm kucağımda baktım altında kesintisiz uyudu ve alıştı dedim evdede durmayinca yine öyle kucağıma alıp yatirayim baktım emiyor uyurken ben bırakınca bir kac kere daha gun içinde yapınca öyle artık emzik değil yazmanin bi kenarini kapıyor orayı emiyor falan şimdiye kadar bir tehlikesini görmedim çevremde iki bebek örneği var annesinin yazmasına Alişan iki yaşına kadar uyurken yazmaya sarılan ortunen falan. bazen göbeğine koyuyorum onu yakalayıp oynuyor ağladığı zamanda alıştı yani yanımda yazma taşıyorum emzik gibi hem süt kokum ten kokum hemde onun kokusu sindi. Bir yerde emzirirken onu ortuyorum üstümüze yada uyuturken. VAllaha gun icinde sallıyorum çoğunlukla gece kendisi dalıyor zaten ozamanda sallamaya gerek duymuyorum üç kere uyanıyor geceleri bir sıkıntısı yoksa

Uyumada direndiği yada nasil diyim nasil emzik verme ihtiyaci duyuluyor bir is yaparken bende öyle. Ben odada değilken ağladigi zaman abisine yada kiza verin yazmayı diyordum yazmayı veriyorlar üstüne ince şekilde o refleks olarak agzina alıyor eliyle emiyor yada ben destekliyorum dudağına deycek kadar ben gelinceye kadar sussun diye bazen uyuyup kalıyor ben yanina varmadan

Emzirdim altı temizdi salladım uyusun diye direndi üstüne verdim sallarken uyudu bazen yüzüne denk geliyor karalti yapıyor diye de uykuya dalma süresi kısalıyor şuanlik yazmadan memnunuz teyzeleri

Günaydın kızlar, 46.günden yazıyorum hala bir düzen olmadı ya, çevremdeki herkes kırkı çıksın rahatlarsın dedi kırkımız da çıktı ama hala aynı mod devam
Birde hala benimki sadece göz teması kuruyor, beni takip ediyor karşısında konuşuyorum ama başka da bir farklılık göremiyorum ne zaman gelecek şu agulama evresi, gülme güncellemeleri

Uzamış sarılığı olan minişlerim nasıl? Geçti mi? Bulutun hala geçmedi ya. 27 sinde randevumuz var bakalım ne olacak? Biraz endişeleniyorum ben. Kaç gün oldu. Hala sarı benim oğlan.
Bizim ki de hala geçmedi yarın doktora gidelim dedik artık normal normal diyip gönderdiler en son 2 hafta önce

Geçmedi dün çocuk cerrahı bile diyor sarılığı var
Kan sonuçları herşey normal geldi bizde ki 7 olduğu için normal dedi geçermiş yavaş yavaş ama geçiyor gibi durmuyor

Bize yüklendi canım o güncelleme merak etme yakındır birtek bana gülüyor en cok babasina binde bir belki oda keyfî yerinde ise. Abi ablasına da oyleArada . oynasın diye yatırınca degsiik sesler çıkartıyor dun aaau dedi bi cekemedim yha yetişemedim bugün bol gülüşünü yakaladım birtek bundan sonra uyanıkken elimde telle gezicem gerçi onuda görünce durup susup onu takip ediyor bu seferde

10gun once 5.8e dusmustu cnm. Pztsi tekrar bakilacak. Acemi birine denk geldik ultrasonda kalcaya da bakamadi dogruduzgun, pztsi o da tekrarlanacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…