- 23 Ekim 2022
- 2.131
- 5.867
- 88
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #53.801
Rlaktasyon polikliniği olan bir hastaneye başvurun. Yardımcı olabilecek bir şeyler vardır belki.Ayy rezenede ne sorun varmis, heyy Allahim. Evde kendim rezene ve kimyon tohumunu birlikte yapip iciyorum gece yatmadan once. Bir miktar faydasi oluyor ama bir turlu arttiramadim. Balik yemi gibi olandan da ictim mamsel still tea. Mamillac damla iyi geliyordu aslinda. Cogunluk bestlak kullaniyor, memnun diye onu siparis ettim bitince. Belki tesaduftur bilmiyorum ama bu damlayi kullaninca neredeyse bitme noktasina geldi sutum, anlamadimBir memede sut incisi olmustu, o zaten iptal, 10cc bile cikmiyor. Bende emzirme olayi bitti gibi bisey. Solgarin urunlerinden cok memnun kaliyorum ben. Son care solgar brewers yeast alicam. Şu saatten sonra artar mi bilmiyorum, olmaz herhalde. 5-6ay emse yeterdi, cok yuksek bi hedefim yoktu
Benim dikişsiz olmuştu bi kanama durdu diye ilişkiye girdik o sırada benimde canım yandı ağrı falan oldu kaç aydır yapmayınca ve doğumdan dolayı daha tam toparlayamasa da girdik bir işin içine hafif kan geldi lekeli gibi benim sonrada kesildi .. şimdi ilişki sırasında bir sıkıntı olmuyor. Kanın kirli gibiyse bence ilişki sırasındaki hareketlerden dolayı içerdeki kalan kandır belki. Dikişlerin olduğu yerden mi geldi kan yoksa içerden mi canım...Kızlar moralim çok bozulilk cinsel ilişki denedik kanamam oldu ve canım çok yandı. Doğumdan sonra 47. Gün, böyle bir şey yaşayan var mı? Acaba dikişlerim zarar görmüş olabilir mi
Arkadaşım bana e bebek hamak önerdi gazlı bebeklere iyi geliyor diye ona baktım dün dusunecem bakalım katlanıyor birde götürürüm anneanne babaannesine giderken hem uyutma sonra yatağa alacam ilerleyen zamanda uykuları azalacak oyalansin diye 20 kg kadar kullanilabiliyormusGünaydın herkese. Normalde kucağımda yürüyerek uyuyuyordum bebeğimi ama artık ağırlaştı kollarım belim çok ağrıyor başka türlü nasıl uyutabilirim. Yatağa koyup pışpışlama kendi kendine dalma gibi yöntemler bizde tutmuyor. Ayakta, hamakta sallama gibi şeylere grişmek istemiyorum kurtuluşu zor. Slingde uyursa da çıkarırken uyanıyor e geriye ne kaldı help
Canım çok şükür Allah korumuş. Çok normal senin uyuyakalman.. hepimiz ruh gibi geziniyoruz ortalıkta.merak etme bişeysin yoktur bebişinin. Bir daha yaşatmasın AllahAh analarım 1 den beri ayaktayım. Kerem uyusada ben uyuyamıyorum. Akşam uyuyakalınca ben koltukta keremde reflü yatagındaydı bu hafif aşağı doğru olan yataklardan. Eşimle kayınvalidemde yanıma doğru koymus ama puf var bizim pufun üstündeymiş. Ağlamasına uyandım. Düştü puftan. Cok yüksek değil 2 karış ama onunyatagında göremeyince ağladıgını duyunca cıglık attım dahada korktu cocugum. Eşimde içi geçmiş 10 dk olmadı bile diyor içim geçeli, kücük dilini yutuyordu korkudan inme indi resmen eşime. Hemen aldım kucağıma heryerime baktım ettim zaten kucağıma aldıgım gibi susmustu. Hiçbiyerinde bi kızarıklık herhangi bi sorun yoktu şükür. Zaten yerler parke halımda kalın ve örtüsü zaten üzerinde düşmüştü. Yüzüstü düşmüş. Allahım birdaha yaşatmasın aklımı kaybediyorum sandım. Ağlamaktan kendime gelemedim bi süre. Kendime o kadar kızdkm ki uyuyakaldım diye. Hala da kızıyorum. 2 saat uyutmadık basında bekledik. Sonrasında ben hala uyumadım beşiğinin başında oturuyorum.nasıl attı kendini alağıya aklım almıyor.
Nerden geldi anlamadım canım ama benimki kirli renk değildi, baya kan kırmızıydıBenim dikişsiz olmuştu bi kanama durdu diye ilişkiye girdik o sırada benimde canım yandı ağrı falan oldu kaç aydır yapmayınca ve doğumdan dolayı daha tam toparlayamasa da girdik bir işin içine hafif kan geldi lekeli gibi benim sonrada kesildi .. şimdi ilişki sırasında bir sıkıntı olmuyor. Kanın kirli gibiyse bence ilişki sırasındaki hareketlerden dolayı içerdeki kalan kandır belki. Dikişlerin olduğu yerden mi geldi kan yoksa içerden mi canım...
Ben fıtıl kullanmiştım ama bas edılemeyen ateste ver. Bagırsak sısyemını bozuyor.Aşıdan 1 saat sonra calpol verdik 1 cay kaşığı doktor ateş bekleme ağrısınıda alır dedi çok şükür iyiydi lan gece 38 derece geçti klima açık sadece belini kapattim calpol birdaha verdim şuan iyi şükür iğne yapan hemsire paranox s fitil verdi nette 38,5 geçince verin diyor hemsire ver gidince dedi vermedim kullanan varmi paranox şuan 38 altı ates yok birdaha calpol veriyorum
Canım yazmayı verip demişsin ya. Nasıl yani eline yazma mı veriyorsun? Yani tehlikeli olmuyır mu? Uykuya geçiş için farkındalık uyandırmak amaçlı düşündüm ben de ama korktumİkisini hep salladım üçüncüyede devamuyurken istiyorda zaten uyksuu olduğu için çabuk dalıyor bir sıkıntısı yoksa herturlu akla gelenlerde salladim çarşafla ayakta yatakta pusette kucakta kendisinin dalması beklemen için baya yorulması lazım ben koyuyorum yere mindere oynayıp kendi kendine iyice yoruluyor ağlayınca alıyorum altını batırıyor o sırada emzirirken kucağımda uyuyor dalınca yatağına bazen arada mizirdiyo yazmayı verip bir iki sallayıp yine uyuyor bizim uykuya dalış şeklimiz böyle
Canım yazmayı verip demişsin ya. Nasıl yani eline yazma mı veriyorsun? Yani tehlikeli olmuyır mu? Uykuya geçiş için farkındalık uyandırmak amaçlı düşündüm ben de ama korktum
Şöyle ben ilk doğduğu zamanalrada nazar değer diye hep bir yere çıktığımda güneştende korunsun diye yazma örttüm kucağımda baktım altında kesintisiz uyudu ve alıştı dedim evdede durmayinca yine öyle kucağıma alıp yatirayim baktım emiyor uyurken ben bırakınca bir kac kere daha gun içinde yapınca öyle artık emzik değil yazmanin bi kenarini kapıyor orayı emiyor falan şimdiye kadar bir tehlikesini görmedim çevremde iki bebek örneği var annesinin yazmasına Alişan iki yaşına kadar uyurken yazmaya sarılan ortunen falan. bazen göbeğine koyuyorum onu yakalayıp oynuyor ağladığı zamanda alıştı yani yanımda yazma taşıyorum emzik gibi hem süt kokum ten kokum hemde onun kokusu sindi. Bir yerde emzirirken onu ortuyorum üstümüze yada uyuturken. VAllaha gun icinde sallıyorum çoğunlukla gece kendisi dalıyor zaten ozamanda sallamaya gerek duymuyorum üç kere uyanıyor geceleri bir sıkıntısı yoksaCanım yazmayı verip demişsin ya. Nasıl yani eline yazma mı veriyorsun? Yani tehlikeli olmuyır mu? Uykuya geçiş için farkındalık uyandırmak amaçlı düşündüm ben de ama korktum
Uyumada direndiği yada nasil diyim nasil emzik verme ihtiyaci duyuluyor bir is yaparken bende öyle. Ben odada değilken ağladigi zaman abisine yada kiza verin yazmayı diyordum yazmayı veriyorlar üstüne ince şekilde o refleks olarak agzina alıyor eliyle emiyor yada ben destekliyorum dudağına deycek kadar ben gelinceye kadar sussun diye bazen uyuyup kalıyor ben yanina varmadanCanım uyuyana kadar veriyor gibi anladım ben. Zaten yanındayken verilir bence. Bende oğluşu yüzüstü uyutuyorum bazen yanında olduğum için sorun yok bence ama 2 sn bile gözümü ayırmıyorum. Baktım ayıracak gibiyim o zaman direkt uyanacak bile olsa çeviriyorum. Napıcaz böyle bilmiyorum. Gece ile gündüzü ayırsınlar öğretin diyorlar da ben daha normal derin uyumayı öğretemedim kaldı ki gece gündüzü öğreteyim. Amaan öğrenir kendi ilerde napayım ya. Herşeyi öğretmeye çalışırken benim psikolojim bozuldu bozulcak.
Canım yazmayı verip demişsin ya. Nasıl yani eline yazma mı veriyorsun? Yani tehlikeli olmuyır mu? Uykuya geçiş için farkındalık uyandırmak amaçlı düşündüm ben de ama korktum
Emzirdim altı temizdi salladım uyusun diye direndi üstüne verdim sallarken uyudu bazen yüzüne denk geliyor karalti yapıyor diye de uykuya dalma süresi kısalıyor şuanlik yazmadan memnunuz teyzeleriCanım uyuyana kadar veriyor gibi anladım ben. Zaten yanındayken verilir bence. Bende oğluşu yüzüstü uyutuyorum bazen yanında olduğum için sorun yok bence ama 2 sn bile gözümü ayırmıyorum. Baktım ayıracak gibiyim o zaman direkt uyanacak bile olsa çeviriyorum. Napıcaz böyle bilmiyorum. Gece ile gündüzü ayırsınlar öğretin diyorlar da ben daha normal derin uyumayı öğretemedim kaldı ki gece gündüzü öğreteyim. Amaan öğrenir kendi ilerde napayım ya. Herşeyi öğretmeye çalışırken benim psikolojim bozuldu bozulcak.
Çok şükür iyi sabah verdim her ihtimale karşı başka vermesem olurmuBen fıtıl kullanmiştım ama bas edılemeyen ateste ver. Bagırsak sısyemını bozuyor.
Bırde asıdan en az 2 saat sonra surup veeılmelı etkıyı azaltıyor
Bizim ki de hala geçmedi yarın doktora gidelim dedik artık normal normal diyip gönderdiler en son 2 hafta önceUzamış sarılığı olan minişlerim nasıl? Geçti mi? Bulutun hala geçmedi ya. 27 sinde randevumuz var bakalım ne olacak? Biraz endişeleniyorum ben. Kaç gün oldu. Hala sarı benim oğlan.
Geçmedi dün çocuk cerrahı bile diyor sarılığı varUzamış sarılığı olan minişlerim nasıl? Geçti mi? Bulutun hala geçmedi ya. 27 sinde randevumuz var bakalım ne olacak? Biraz endişeleniyorum ben. Kaç gün oldu. Hala sarı benim oğlan.
Çok şükür iyi sabah verdim her ihtimale karşı başka vermesem olurmu
Bize yüklendi canım o güncellemeGünaydın kızlar, 46.günden yazıyorum hala bir düzen olmadı ya, çevremdeki herkes kırkı çıksın rahatlarsın dedi kırkımız da çıktı ama hala aynı mod devam
Birde hala benimki sadece göz teması kuruyor, beni takip ediyor karşısında konuşuyorum ama başka da bir farklılık göremiyorumne zaman gelecek şu agulama evresi, gülme güncellemeleri
10gun once 5.8e dusmustu cnm. Pztsi tekrar bakilacak. Acemi birine denk geldik ultrasonda kalcaya da bakamadi dogruduzgun, pztsi o da tekrarlanacak.Uzamış sarılığı olan minişlerim nasıl? Geçti mi? Bulutun hala geçmedi ya. 27 sinde randevumuz var bakalım ne olacak? Biraz endişeleniyorum ben. Kaç gün oldu. Hala sarı benim oğlan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?