- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #53.821
Gözlerinde ve yuz kısmında kaldı hala hafif her gören sarılığı var Galiba diyo varda iste bi atamadık. Ebemiz var dedi dr gecen ki kontrolde de dedi ama kan aldırmadı o kadar yoğun değil demekki onların gözüne göre bu gidişte bende sorucam niye bu kadar gec atılıyor vücuttan diyeUzamış sarılığı olan minişlerim nasıl? Geçti mi? Bulutun hala geçmedi ya. 27 sinde randevumuz var bakalım ne olacak? Biraz endişeleniyorum ben. Kaç gün oldu. Hala sarı benim oğlan.
Bizim de vardı canım geçti çok şükür iki haftadır bembeyaz kızımın suratı çok şükür ya sapsarıyı bizim deUzamış sarılığı olan minişlerim nasıl? Geçti mi? Bulutun hala geçmedi ya. 27 sinde randevumuz var bakalım ne olacak? Biraz endişeleniyorum ben. Kaç gün oldu. Hala sarı benim oğlan.
Kırkımız coktan cikti rahatlamadik tabi, ama gulmeleri agulamalari baya basladi cok şükür bir haftadirGünaydın kızlar, 46.günden yazıyorum hala bir düzen olmadı ya, çevremdeki herkes kırkı çıksın rahatlarsın dedi kırkımız da çıktı ama hala aynı mod devam
Birde hala benimki sadece göz teması kuruyor, beni takip ediyor karşısında konuşuyorum ama başka da bir farklılık göremiyorumne zaman gelecek şu agulama evresi, gülme güncellemeleri
Mete de hala sarı. İki gün önce kan tahlilinde bakti doktor 5,7 cikti. 1 haftalikken 10,5 di. Aradan bir bucuk ay gecmis. Nasil hala yeterince düşmedi ben de bilmiyorum. Ama iki ayri doktor da olabilir dedi, hic üstünde durmadilar bu mevzunun. Tamamen gecmesi 2 ayı bulur dedi hatta bi doktor. Yani 2 ay daha sariyiz bizUzamış sarılığı olan minişlerim nasıl? Geçti mi? Bulutun hala geçmedi ya. 27 sinde randevumuz var bakalım ne olacak? Biraz endişeleniyorum ben. Kaç gün oldu. Hala sarı benim oğlan.
Bizimkinin kafasi da o sekilde. Hep yan yatiyor kendisi, yanlari basık oldu. Arkaya dogru uzun ve yamuk.Kızlar bebeğimi sağa ve sola yatırıyorum dönüşümlü.
Kafasının arkası top gibi düzelmedi gören arkaya doğru yatırmadın mı hiç çocuğun kafası düzelmemiş diyorlar uzun kafası falan diyorlar.(özellikle kayınvalidem sürekli arkaya yatır deyip duruyo)
Bende o şekilde boğulmasından korktuğum için hiç yatırmadım.
Sizin bebeklerin kafa yapısı nasıl?
Sonradan düzelir mi bıngıldaklar falan kapanınca ?
Ben direk sırt üstü yatıyorum kendi istediği yöne çeviriyor düzgün kafasıKızlar bebeğimi sağa ve sola yatırıyorum dönüşümlü.
Kafasının arkası top gibi düzelmedi gören arkaya doğru yatırmadın mı hiç çocuğun kafası düzelmemiş diyorlar uzun kafası falan diyorlar.(özellikle kayınvalidem sürekli arkaya yatır deyip duruyo)
Evet yanları basık arkası uzun arkaya doğru uzuyor kafasıBizimkinin kafasi da o sekilde. Hep yan yatiyor kendisi, yanlari basık oldu. Arkaya dogru uzun ve yamuk.
Senin bebisin kafasinin yanlari da basik mi? Ben de bunu kafaya takiyorum. Acaba emzirirken kollarim sert geliyor ondan mi basik diyorum.
Valla 3 doktora sordum hepsi kafa sekli cok güzel, cok ideal. Olmasi istenen guzel sekil bu dediler. Ama bariz sekilde yamuk arkaya dogru. duzelir mi diye sordugumda abartiyorsun dedi bana doktor. Duzelip duzelmeyecegine dair bir sey söylemedi. Tecrübeli anneler bizi aydinlatirsa cok sevinirim
Benimki sırt üstü yatmıyor hemen sağa sola dönüyor kafasının üzerine yatmıyor yaniBen direk sırt üstü yatıyorum kendi istediği yöne çeviriyor düzgün kafası
Reflü yatağında da dönüyor mü onun kenarları engel olur dönmesineBenimki sırt üstü yatmıyor hemen sağa sola dönüyor kafasının üzerine yatmıyor yani
Düzelir bencede hepde arada yanındayken öylede yatır canim kusan bir bebekse. Ben ilk zamanlar cok yatırdım hem kusmadan hemde kepçe kulak olmasın diye şuan sırt üstü uyuyor hep yüzude benim ucude yuvarlak yuz oldu zamanla. Sağlı sollu yatirinca düz gibiydi ama her türlü değişirki o kafa yapısı benceKızlar bebeğimi sağa ve sola yatırıyorum dönüşümlü.
Kafasını yatırıyor sağa sola vücudunu değilReflü yatağında da dönüyor mü onun kenarları engel olur dönmesine
Bizim de göz ve yüz çevresinde var. Doktora gittiğimizde bir şey demiyor ben de sormayı unutuyorum. Cilt rengi güzel falan diyor sadece. Olsa söylerdi diye düşünüyorum.Gözlerinde ve yuz kısmında kaldı hala hafif her gören sarılığı var Galiba diyo varda iste bi atamadık. Ebemiz var dedi dr gecen ki kontrolde de dedi ama kan aldırmadı o kadar yoğun değil demekki onların gözüne göre bu gidişte bende sorucam niye bu kadar gec atılıyor vücuttan diye
Kafa için yastıklar var içi oyuk çok canını sıkıyorsa ondan temin et cnm kullananlar varKafasını yatırıyor sağa sola vücudunu değil
Ya şefika kepçe kulak demişken kulağının üstü kepçe değil altı kalkık kepçe gibi doğduğunda da böyleydi yatırdım üstüne ama yok düzelmiyor napsam bandana mı kullansam kiDüzelir bencede hepde arada yanındayken öylede yatır canim kusan bir bebekse. Ben ilk zamanlar cok yatırdım hem kusmadan hemde kepçe kulak olmasın diye şuan sırt üstü uyuyor hep yüzude benim ucude yuvarlak yuz oldu zamanla. Sağlı sollu yatirinca düz gibiydi ama her türlü değişirki o kafa yapısı bence
Bencede onlara göre normal olan bize garip geldiği için böyle düşünüyoruz sanırım canımBizim de göz ve yüz çevresinde var. Doktora gittiğimizde bir şey demiyor ben de sormayı unutuyorum. Cilt rengi güzel falan diyor sadece. Olsa söylerdi diye düşünüyorum.
Önden bakınca cokmu çıkkin duruyor. Benimki kepçe mesela çocuklar olmasın diye yatırıyorumda olursa da yapacak birşey Yok. Bandana duruturmu ki saçında ben şapka ilk zamanlar taktım şimdi kızıyor Anlı çıkkin olmasın çok diyede benimki kıpırdamadan yattığı yeree kadar taktım sonra kendi hareket ettikçe gözüne geldi bıraktım artık ... okadar yan yatirdim ki görümcem kulağı yapışık doğdu sandı ben kaldırdım ozaman fark ettiYa şefika kepçe kulak demişken kulağının üstü kepçe değil altı kalkık kepçe gibi doğduğunda da böyleydi yatırdım üstüne ama yok düzelmiyor napsam bandana mı kullansam ki
Yapısal genetikte olabilir canım. Maşallah saçlarına kurban yhaaaYa şefika kepçe kulak demişken kulağının üstü kepçe değil altı kalkık kepçe gibi doğduğunda da böyleydi yatırdım üstüne ama yok düzelmiyor napsam bandana mı kullansam ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?