- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #53.841
Oyyy masallahh bu saçlar ne böyleYa şefika kepçe kulak demişken kulağının üstü kepçe değil altı kalkık kepçe gibi doğduğunda da böyleydi yatırdım üstüne ama yok düzelmiyor napsam bandana mı kullansam ki
Kayınvalidem dedeye çekmiş diye kemcirince dikkatimi o zaman çekti benlikte bir sıkıntı yok ya demek ki yapısı böyleÖnden bakınca cokmu çıkkin duruyor. Benimki kepçe mesela çocuklar olmasın diye yatırıyorumda olursa da yapacak birşey Yok. Bandana duruturmu ki saçında ben şapka ilk zamanlar taktım şimdi kızıyor Anlı çıkkin olmasın çok diyede benimki kıpırdamadan yattığı yeree kadar taktım sonra kendi hareket ettikçe gözüne geldi bıraktım artık ... okadar yan yatirdim ki görümcem kulağı yapışık doğdu sandı ben kaldırdım ozaman fark etti
Oyyy oyyy minnacık kulaklı ya bunları yaratana Kurban yhaaa Rabb'im sen ne güzelsin bize bu duyguları yasatıyorsun.. düşünsene senin en küçük versiyonun küçük adamlar hanımlar yha bunlar ..şükürler olsunKayınvalidem dedeye çekmiş diye kemcirince dikkatimi o zaman çekti benlikte bir sıkıntı yok ya demek ki yapısı böyle
Bende olması gereken kafa şekli o diye biliyorum ne güzel işte hep sağa sola yatar güzel kafası olur bizde öyledir düz yatarsa kafası düz olur güzel olmaz ki arkası düz kafaBizimkinin kafasi da o sekilde. Hep yan yatiyor kendisi, yanlari basık oldu. Arkaya dogru uzun ve yamuk.
Senin bebisin kafasinin yanlari da basik mi? Ben de bunu kafaya takiyorum. Acaba emzirirken kollarim sert geliyor ondan mi basik diyorum.
Valla 3 doktora sordum hepsi kafa sekli cok güzel, cok ideal. Olmasi istenen guzel sekil bu dediler. Ama bariz sekilde yamuk arkaya dogru. duzelir mi diye sordugumda abartiyorsun dedi bana doktor. Duzelip duzelmeyecegine dair bir sey söylemedi. Tecrübeli anneler bizi aydinlatirsa cok sevinirim
Çok şükür olmadı şimdiye kadar akşam yükselir gibi oldu hemen calpol verdimEn kritik ilk 24 saat derler, maşallah siz o evreyi güzel atlattınız bence öğlene kadar da takip et ekstra huzursuzluk falan var mı diye yoksa bu saatten sonra ateş olmaz diye düşünüyorum
Evet haklisin da yanlar asiri basık, ezilmis gibi oldu. Arka tarafin da sol tarafı daha sisik gibi saga gore. Tarif de edemiyorum tamBende olması gereken kafa şekli o diye biliyorum ne güzel işte hep sağa sola yatar güzel kafası olur bizde öyledir düz yatarsa kafası düz olur güzel olmaz ki arkası düz kafa
Oyyy masallahh bu saçlar ne böyleagustos bebeleri de hep saçlı galibaaa yerimmm yaa
Benim epizyotomi dikislerim açıldı ama şimdi kendi kendine iyileşiyor. 46 gün oldu hala ilişki yasağımıZ var. Zaten ici hala acıyor afedersin tuvaletimi yaparken bile inşallah en kısa sürede iyileşir kendimi kötü hissediyorum. Sen de istersen gidip bir muayene ol için rahat etsin canımNerden geldi anlamadım canım ama benimki kirli renk değildi, baya kan kırmızıydı
Canım ben solgar içtim çok güzel süt arttı ancak bebeğim kolik gibi oldu sürekli gazdan ıkınıp ağladı , kesince rahatladı . O yüzden kestim ben . Şehir hastanesinde emzirme polikliniğine gittim ben . Sağım yöntemi önerildi . Bence o polikliniğe bir uğrayabilirsin. Benimde sütüm neredeyse bitecekAyy rezenede ne sorun varmis, heyy Allahim. Evde kendim rezene ve kimyon tohumunu birlikte yapip iciyorum gece yatmadan once. Bir miktar faydasi oluyor ama bir turlu arttiramadim. Balik yemi gibi olandan da ictim mamsel still tea. Mamillac damla iyi geliyordu aslinda. Cogunluk bestlak kullaniyor, memnun diye onu siparis ettim bitince. Belki tesaduftur bilmiyorum ama bu damlayi kullaninca neredeyse bitme noktasina geldi sutum, anlamadimBir memede sut incisi olmustu, o zaten iptal, 10cc bile cikmiyor. Bende emzirme olayi bitti gibi bisey. Solgarin urunlerinden cok memnun kaliyorum ben. Son care solgar brewers yeast alicam. Şu saatten sonra artar mi bilmiyorum, olmaz herhalde. 5-6ay emse yeterdi, cok yuksek bi hedefim yoktu
Ben yüz üstü yatırıp uyuyorum canım, ama kafam dibinde uyuyom yatağı bana yapışık. Derin uyuduğu bi dönem oluyo geceleri o sırada ben de uyuyorum. Derin uyutmayi zaten nasil ögretcen ki canim bebe uyumuyosa.. benim ilk kitim da kolikti aslaa ve aslaa uyumazdii.. bu kizim ona göre dahs iyi allaha sükürler olsun..Canım uyuyana kadar veriyor gibi anladım ben. Zaten yanındayken verilir bence. Bende oğluşu yüzüstü uyutuyorum bazen yanında olduğum için sorun yok bence ama 2 sn bile gözümü ayırmıyorum. Baktım ayıracak gibiyim o zaman direkt uyanacak bile olsa çeviriyorum. Napıcaz böyle bilmiyorum. Gece ile gündüzü ayırsınlar öğretin diyorlar da ben daha normal derin uyumayı öğretemedim kaldı ki gece gündüzü öğreteyim. Amaan öğrenir kendi ilerde napayım ya. Herşeyi öğretmeye çalışırken benim psikolojim bozuldu bozulcak.
Benimki de aynı kafasini ya saga ya sola cevirip uyuyor ayri zamanlarda hem dr. Hem de ebe dedi ki bak arkaya dogru uzuyor, uyurken olmasa bile konusurken altini degistirirken kafasi dik tut yan yatirirken de arkasina yastik koy dediKızlar bebeğimi sağa ve sola yatırıyorum dönüşümlü.
Kafasının arkası top gibi düzelmedi gören arkaya doğru yatırmadın mı hiç çocuğun kafası düzelmemiş diyorlar uzun kafası falan diyorlar.(özellikle kayınvalidem sürekli arkaya yatır deyip duruyo)
Bende o şekilde boğulmasından korktuğum için hiç yatırmadım.
Sizin bebeklerin kafa yapısı nasıl?
Sonradan düzelir mi bıngıldaklar falan kapanınca ?
Benim oglan bugün tam 50 günlük sadece gozlerinin dip kisminda hafif sarılık kaldi ebe demisti ki 1 aylik kontrolunde 2.5 aya kadar uzayabilir düzelmesiUzamış sarılığı olan minişlerim nasıl? Geçti mi? Bulutun hala geçmedi ya. 27 sinde randevumuz var bakalım ne olacak? Biraz endişeleniyorum ben. Kaç gün oldu. Hala sarı benim oğlan.
Ahh yerimm o da nazar boncugumuz olsunBenim kız keltoş, benimkini unutma
Benim kızın da iki yanlar biraz basık, İnternette bakınca kendisi dönmeye başladıkça düzelir yazıyordu, sırt üstü yatırmaya kusar diye bende güvenemiyorum, inşallah düzelir
Geçmiş olsun canımGüzel anneler ablamızdan sanırsam hastalık geçti ateş yok görünürde burun akıntısı yok ama balgam ve öksürük basladı aksam üzerinde beri gözler kızardı , sizce hastahaneye gideyim mi ne yapsam hava makinam yok sıcak su buhara tuttum
Boyle bir pol. oldugunu bilmiyordum acikcasi, cagla da onermis. Ben de solgari arastirirken bira mayasinin ibs yi arttirabilecegini okudum. Benim kronik boyle bir sorunum var. O yuzden kararsiz kaldim. Senin bebisin gazlanmasi da bunu ispatlamis oldu. Anne sutunu takinti yapan biri degilim, oyle 2 yil filan da emzireyim derdinde degilim. Kendim 10gun emmisim, reddetmisim. Ilk cocugumu 5,5 ay emzirdim ama mama agirlikli beslendi hep, azdi yine sutum. Bunda da ayni sekilde. Yalniz bu bebegim emmeye cok duskun emzik kullaniyor surekli, bulamasa elini dilini filan emiyor. Mamayi alsa da memeyi araniyor. 2 ay cok az oldu. Keske 5-6 ay devam etseydi ama duzelecegini sanmiyorum. En azindan gece bir kez doyuyordu, artik o da kalmadi. Sagma yontemi dedigin nedir, surekli sagarak memeyi uyarmak mi?Canım ben solgar içtim çok güzel süt arttı ancak bebeğim kolik gibi oldu sürekli gazdan ıkınıp ağladı , kesince rahatladı . O yüzden kestim ben . Şehir hastanesinde emzirme polikliniğine gittim ben . Sağım yöntemi önerildi . Bence o polikliniğe bir uğrayabilirsin. Benimde sütüm neredeyse bitecekbu durumu kabullendim. Tadımlık anne sütü alıyor çoğunlukla mama
Bu hastane tipi makineler ile günde 1 kez her meme için 20 dakika sağım -10 dakika ara-10 dakika sağım-10 dakika ara-10 dakika sağım şeklinde 1 saatlik bir sağım yöntemi . Powerpump deniyormuş . Açıkçası tabiri caizse eşeği at yapmadı ama daha iyi bir eşek yaptı . Sadece meme başları baya hassas oluyor işlem sonrasıBoyle bir pol. oldugunu bilmiyordum acikcasi, cagla da onermis. Ben de solgari arastirirken bira mayasinin ibs yi arttirabilecegini okudum. Benim kronik boyle bir sorunum var. O yuzden kararsiz kaldim. Senin bebisin gazlanmasi da bunu ispatlamis oldu. Anne sutunu takinti yapan biri degilim, oyle 2 yil filan da emzireyim derdinde degilim. Kendim 10gun emmisim, reddetmisim. Ilk cocugumu 5,5 ay emzirdim ama mama agirlikli beslendi hep, azdi yine sutum. Bunda da ayni sekilde. Yalniz bu bebegim emmeye cok duskun emzik kullaniyor surekli, bulamasa elini dilini filan emiyor. Mamayi alsa da memeyi araniyor. 2 ay cok az oldu. Keske 5-6 ay devam etseydi ama duzelecegini sanmiyorum. En azindan gece bir kez doyuyordu, artik o da kalmadi. Sagma yontemi dedigin nedir, surekli sagarak memeyi uyarmak mi?
Grip olmuş gece full burun açtım hep başında bekledim nefes alamaz diye hastahaneye götürsem yatış vs verirler mi korktum şimdi ys isyan etmek istemiyorum ama herşey de benim başıma geliyor yoruldum artık gerçektenGeçmiş olsun canımates olsaydi calpol ver derlerdi ama bu belirtiler icin bol bol emzir mi derler acaba? Gerci agrisi acisi da vardir belki, calpol rahatlatmaz mi ki? Balgami öksürükle atacak bir şekilde
Allah guc kuvvet versin vizecim, sıkma canınıGrip olmuş gece full burun açtım hep başında bekledim nefes alamaz diye hastahaneye götürsem yatış vs verirler mi korktum şimdi ys isyan etmek istemiyorum ama herşey de benim başıma geliyor yoruldum artık gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?