2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Geçmiş olsun canım hicde öyle düşünme hepinizin başına gelebilecek şeyler var kii hastalık bu sen yapmadın ki kendini yipratasin senin moralin güzel olmalı ki evlatlarına ve sana gücün yetsin hiç bir zaman o moda girme çıkarması daha zor oluyor çünkü canım en kısa zamanda geçecek bol bol emzirmeye bak daha çabuk toparlar bende yaşadım aynı durumu sabaha kadar çok burun açtım ama geçip gidiyor iyileşince daha dikkat ederseniz annesi

Amin. İnşallah kadife buna şükür demek gerekiyor daha kötüsüddn korusun Rabbim
Saol cnm sabah dedim acile gidiyim ateşi yok sadece gribi var orası da mikrop yuvası biraz daha bekleyim kötü olursa gideceğim

Saol cnm sabah dedim acile gidiyim ateşi yok sadece gribi var orası da mikrop yuvası biraz daha bekleyim kötü olursa gideceğim
Çok geçmiş olsun canım ateşi yoksa doktorunda yapacağı bir şey yok gibi bol bol emzir başka yapılacak bir şey yok

Kızlar babynestler hep aynı boy mu büyükleri oluyor mu? Sevibebe bizimki ve daha 2 aylıktan zor sığar olduk hani 6 ay kullnım içindi bunlar

Buyuk olan cocuksa ateste yoksa grıp ılacıyla halledebilirsin. Bızımde otekı oglan aynı

Bebeğim sürekli ağlıyor ya delircem artık bu çocuğun ne sıkıntısı var acaba demekten. Besliyorum altını temizliyorum tamam gaz problemi var ama 3 dk uyuyup uyanmak nedir
Ya memede iken ya da uyurken ağlamıyor uyumak dediğimde 3 5 dakikayı geçmiyor sürekli ağlıyor kollarım koptu tuvalete zor gidiyorum doktora gidiyoruz yok bir şey diyorlar. Var mı benim gibi olan kızlar. Bebeğim neden sürekli ağlıyor

Benimde öyleydi alerji bölümüne gittim süt diyeti yaptık sakinledi ama şimdide az kilo alıyor bakalım haftaya ne diyecekler mamaya mı başlatırlar

Aynı şeyi yaşadım dün hele zirveydi,bugün elhamdülillah daha iyi
Ben çözümü altına yaparsa da uykusu gelmiş emerken değiştirme yapmıyorum ilk defa da beyaz gürültü açtık gece
On dk etki etti ama
Gerçekten sabredin,geçecek inşallah
dün ben çok catesizdim annem yanımda olmasa yemek dahi yiyemezdim

Canım ben her gün aynıyım. Annem de dediğin gibi geçtiğimiz pazar günü gitti. Resmen açım 1.5 kilo vermişim. Aparatif yiyip duruyorum sırf süt olsun diye. Beyaz gürültüyü en başından beri kullanıyorum. Evet onunla uyuyor ama yanında ayrıldığım an hopp gözler açılıyor. Önce mizirdaniyor sonra kucağına almadığın zaman basıyor çığlığı. Böyle beslenip beslenmedigini de anlayamıyorum. 3 dk emip memede uyuyor gözleri yarı açık. Tamam hadi uyusun kalkınca beslerim diyorum koyduğum an yine uyaniyor memede dursa beyefendi sıkıntı yok. El bileklerimde de tenden sıkışması var kuş kadar çocuğu taşıyamıyorum. Hamileleikte çıkmıştı hala geçmedi tedavi gerekiyor. Yavruma yetemiyorum derdini anlayamıyorum ben onu hak etmiyorum falan demeye başladım kendime. Çok dolmuşum kusura bakmayın

Aynen öyle... 15 gün boyunca öyleydi.. memede kucakta uyuyor yerine yatirinca 2 dk ya uyanıyor... uykuyu kacirincada ağlıyor sürekli.. memede de uyumasına müsade ediyorum 30 dk ya yakın.. ve yerine yatirdigimda uyansada ellemiyorum uykuya dalabiliyor tekrar.yani Huysuz değilse almıyorum yerinden . .. bende WC bile gidemiyorum . Böyle rahatladım biraz.. sanırım her hareket ettiğinde almakta olmuyor..

Uyku ve meme dışında normal hır şekilde duruyor mu peki canim yani biraz etrafa baksa biraz sakin dursa ama yok hep ağlıyor

Benim oğlum uyuyunca üstünü örteyim uyanıyor.. evimiz biraz serin.. bu uyku tulumlarında düşünceniz nedir. Hangi yaş almalıyız.. tog kaç olmalı. Bilgilerinize ihtiyacım var.. bı karar veremedim.. şimdi bile gazı açıyoruz akşamları.. kışın gazda yetmeyebilir gibi çünkü..

Hastanede evinden daha kötüsü canım
Ateş olursa git aynen aralıkla ölç kontrol et umarım herşey en kısa zamanda geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…