2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Uyku ve meme dışında normal hır şekilde duruyor mu peki canim yani biraz etrafa baksa biraz sakin dursa ama yok hep ağlıyor
Gaz çıkarma pozisyonunda omuzda 1-5 dk arası ancak duruyordu. Sonra ağlıyor sonra meme bu döngü böyle devam etti 15 güne yakın. sabah 8 akşam 10 a kadar memede uykuya dalmalar oluyordu ancak. . Yatınca uyaniyoruz.
Daha çok Minnoşlar. Anlayamıyoruz ki. 2 gündürde uyuyabiliyor gündüzleri.. yatirdiğimda aşırı ağlamıyorsa almıyorum kucağıma.. tekrar dalıyor... ve arada kucağimda da uyutuyorum birazcık.. böyle böyle büyüteceğiz ..

Buyuk olan cocuksa ateste yoksa grıp ılacıyla halledebilirsin. Bızımde otekı oglan aynı
Bugün sabah benim oglanda döküldü hemen toparlattim dün dondurma yemişti o yaptı sanırım öğlende hafif halsizdi iyi simdi okula gitmek istemedi ama gönderdim

Insaallah gerek kalmaz canım mamaya. Ben de mi gitsem acaba cocuk doktoru bir şey demiyor
2 ayı bile tamamlamamış bebeklerimiz.. yapabildikleri ağlamak emmek uyumak... 3 gün önce gece ağlamaktan boğazı kuruyup tikanıyordu neredeyse .. telaşlanmamak lazım.. ağlarken kızarıp morarmıyorsa.. emerken sakinlesebiliyorsa uyuyabiliyorsa ben birşeyi olmadığını düşünüyorum... 2 gündür oğluma bıraktım kendimi.. ben oğluma uymalıyım diye düşündüm. Emmek isterse emiyor. Memede uyumak istiyorsa uyuyor (30 dk ya yakın) yatırıyorum ağlaması gerinmesi bitmiyor ise alıyorum meme kucak devam ediyorum demekki bana ihtiyacı var oğlumun diyorum..baktım tekrar dalıyor ellemiyorum..

Ya şefika kepçe kulak demişken kulağının üstü kepçe değil altı kalkık kepçe gibi doğduğunda da böyleydi yatırdım üstüne ama yok düzelmiyor napsam bandana mı kullansam ki

Vizeci maşallah kız allah nazarlardan saklasın geçtim oğlanı benden çok saçı kuzumun maşallah bizim mideler boşuna yanmamış ayol hepsi saçlı resmen.

Aynen gelen giden diyorki ee alistirdiniz kucağa elcek yaptınız e napaljmt koca çocuk degilki yat deyince yatıp susacak ağladıkça sesi gidecek neredeyse bu bebek derdini ancak ağlayarak anlatıyor ee almayıp Napalim kiiii en huzurlu oldukları yer kucak vallha alma yasak deseler bile alicam malesef zaman çabuk geçiyor bebeğime doya doya kucağıma alıp ayaklarımda göğsümde kolumda uyutucam

Vizeci maşallah kız allah nazarlardan saklasın geçtim oğlanı benden çok saçı kuzumun maşallah bizim mideler boşuna yanmamış ayol hepsi saçlı resmen.
Bunda çok yanmadı seyrek önleri hep kızım da daha çok yanmıştı burda 2 aylık

Eklentiler

• 1000009284.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 91
Sinir oluyorum çok bilmişlere sanki keyfiye kucakta gezdiyoruz

Biz de böyleyiz son günlerde. 3 haftalık şu an. Devamlı mızıldanma ağlama. Sürekli de emmek istiyor, süt yetmiyor mu diyorum mama veriyorum ama sonra yine meme aranıyor. Napıcamı şaşırdım. Lohusa depresyonum depreşti. Çıldıracağım. Meme uçlarım da çok hassaslaştı. Acıyor. Kantaron yağı sürüyorum en başında beri her emzirme sonrası ama artık fayda etmiyor sanki o da.

Banada alıştırmışsın, memeci olmuş.. vs diyenler oluyor.. ciddiye almıyorum.. oğlumun keyfi sağlığı önemli..

Ayyy insallah halidan cikar lekesi giysilerden cikaramiyorum ben kaka lekesini ya

Ben normalde halıdaki lekeleri bulaşık makinası parlatıcısı ile çıkarıyorum, şimdi bu bilgi ile ne yaparsanız yapın belki halıdaki kaka lekesine de lazım olur

Yok artıkkkk bu neee masallah yaaa bu kadar sacli bebis ilk defa görüyorum esinin ve senin saclariniz nasil?
Eşimle sarışın kıvırcık benim bebislerin saç renginde dümdüz
Renk olarak bana çekmişler düz uçları kıvırcık
Oğlumdan çok umutlulardı sarışın mavi gözlü olsun diye yine kendimi doğurdum
İnşallah kızım sık olur saçları benim seyrek

Sık doğmuş insallah da böyle devam eder saclari cok guzel eskidendi sarisin modasi

madem göz rengi konusu acildi bi sorayimmm göz rengi tam olarak ne zaman belli olacak ya aşırı merak içindeyiz biz hala lacivert hic degismedi

Ben normalde halıdaki lekeleri bulaşık makinası parlatıcısı ile çıkarıyorum, şimdi bu bilgi ile ne yaparsanız yapın belki halıdaki kaka lekesine de lazım olur
Aaa ben de halidaki lekeleri hep oyle cikariyorum. Acaba camasir makinesine parlatici doksek giysilerden cikar mi ki lekeler bak simdi kafamda deli sorular

Aaa ben de halidaki lekeleri hep oyle cikariyorum. Acaba camasir makinesine parlatici doksek giysilerden cikar mi ki lekeler bak simdi kafamda deli sorular

Ben bunu kullanıyorum.
O ebebekte satılanlar vs hikaye hiçte çıkartmıyor. Ben şahsen kimyasal biraz ama kullanıyorum.

Eklentiler

• IMG_1930.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 72
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…