- 27 Şubat 2022
- 581
- 938
- 33
- 38
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #53.881
Gaz çıkarma pozisyonunda omuzda 1-5 dk arası ancak duruyordu. Sonra ağlıyor sonra meme bu döngü böyle devam etti 15 güne yakın. sabah 8 akşam 10 a kadar memede uykuya dalmalar oluyordu ancak. . Yatınca uyaniyoruz.Uyku ve meme dışında normal hır şekilde duruyor mu peki canim yani biraz etrafa baksa biraz sakin dursa ama yok hep ağlıyor
Bugün sabah benim oglanda döküldüBuyuk olan cocuksa ateste yoksa grıp ılacıyla halledebilirsin. Bızımde otekı oglan aynı
2 ayı bile tamamlamamış bebeklerimiz.. yapabildikleri ağlamak emmek uyumak... 3 gün önce gece ağlamaktan boğazı kuruyup tikanıyordu neredeyse .. telaşlanmamak lazım.. ağlarken kızarıp morarmıyorsa.. emerken sakinlesebiliyorsa uyuyabiliyorsa ben birşeyi olmadığını düşünüyorum... 2 gündür oğluma bıraktım kendimi.. ben oğluma uymalıyım diye düşündüm. Emmek isterse emiyor. Memede uyumak istiyorsa uyuyor (30 dk ya yakın) yatırıyorum ağlaması gerinmesi bitmiyor ise alıyorum meme kucak devam ediyorum demekki bana ihtiyacı var oğlumun diyorum..baktım tekrar dalıyor ellemiyorum..Insaallah gerek kalmaz canım mamaya. Ben de mi gitsem acaba cocuk doktoru bir şey demiyor
Ya şefika kepçe kulak demişken kulağının üstü kepçe değil altı kalkık kepçe gibi doğduğunda da böyleydi yatırdım üstüne ama yok düzelmiyor napsam bandana mı kullansam ki
Benim midem hiç yanmadı. (Gerçi hamilelik te bana bı belirti bişi olmadı).. saçıda çok az..Vizeci maşallah kız allah nazarlardan saklasın geçtim oğlanı benden çok saçı kuzumun maşallahbizim mideler boşuna yanmamış ayol hepsi saçlı resmen.
Kızlar kullannanalr cevaplayabilir mı zor durumdayımKizlar maflor kullannanalr . Mavi kutu mu turuncu kutu muydu resim atar mısın
Kullanmıyorum bebiste mi bir sıkıntı var gaz mı zorluyorKızlar kullannanalr cevaplayabilir mı zor durumdayım
Aynen gelen giden diyorki ee alistirdiniz kucağa elcek yaptınız e napaljmt koca çocuk degilki yat deyince yatıp susacak ağladıkça sesi gidecek neredeyse bu bebek derdini ancak ağlayarak anlatıyor ee almayıp Napalim kiiii en huzurlu oldukları yer kucak vallha alma yasak deseler bile alicam malesef zaman çabuk geçiyor bebeğime doya doya kucağıma alıp ayaklarımda göğsümde kolumda uyutucam2 ayı bile tamamlamamış bebeklerimiz.. yapabildikleri ağlamak emmek uyumak... 3 gün önce gece ağlamaktan boğazı kuruyup tikanıyordu neredeyse .. telaşlanmamak lazım.. ağlarken kızarıp morarmıyorsa.. emerken sakinlesebiliyorsa uyuyabiliyorsa ben birşeyi olmadığını düşünüyorum... 2 gündür oğluma bıraktım kendimi.. ben oğluma uymalıyım diye düşündüm. Emmek isterse emiyor. Memede uyumak istiyorsa uyuyor (30 dk ya yakın) yatırıyorum ağlaması gerinmesi bitmiyor ise alıyorum meme kucak devam ediyorum demekki bana ihtiyacı var oğlumun diyorum..baktım tekrar dalıyor ellemiyorum..
Bunda çok yanmadı seyrek önleri hep kızım da daha çok yanmıştı burda 2 aylıkVizeci maşallah kız allah nazarlardan saklasın geçtim oğlanı benden çok saçı kuzumun maşallahbizim mideler boşuna yanmamış ayol hepsi saçlı resmen.
Sinir oluyorum çok bilmişlere sanki keyfiye kucakta gezdiyoruzAynen gelen giden diyorki ee alistirdiniz kucağa elcek yaptınız e napaljmt koca çocuk degilki yat deyince yatıp susacak ağladıkça sesi gidecek neredeyse bu bebek derdini ancak ağlayarak anlatıyor ee almayıp Napalim kiiii en huzurlu oldukları yer kucak vallha alma yasak deseler bile alicam malesef zaman çabuk geçiyor bebeğime doya doya kucağıma alıp ayaklarımda göğsümde kolumda uyutucam
Yok artıkkkk bu neeeBunda çok yanmadı seyrek önleri hep kızım da daha çok yanmıştı burda 2 aylık
Biz de böyleyiz son günlerde. 3 haftalık şu an. Devamlı mızıldanma ağlama. Sürekli de emmek istiyor, süt yetmiyor mu diyorum mama veriyorum ama sonra yine meme aranıyor. Napıcamı şaşırdım. Lohusa depresyonum depreşti. Çıldıracağım. Meme uçlarım da çok hassaslaştı. Acıyor. Kantaron yağı sürüyorum en başında beri her emzirme sonrası ama artık fayda etmiyor sanki o da.Bebeğim sürekli ağlıyor ya delircem artık bu çocuğun ne sıkıntısı var acaba demekten. Besliyorum altını temizliyorum tamam gaz problemi var ama 3 dk uyuyup uyanmak nedir
Ya memede iken ya da uyurken ağlamıyor uyumak dediğimde 3 5 dakikayı geçmiyor sürekli ağlıyor kollarım koptu tuvalete zor gidiyorum doktora gidiyoruz yok bir şey diyorlar. Var mı benim gibi olan kızlar. Bebeğim neden sürekli ağlıyor
Ayyy insallah halidan cikar lekesi
Banada alıştırmışsın, memeci olmuş.. vs diyenler oluyor.. ciddiye almıyorum.. oğlumun keyfi sağlığı önemli..Aynen gelen giden diyorki ee alistirdiniz kucağa elcek yaptınız e napaljmt koca çocuk degilki yat deyince yatıp susacak ağladıkça sesi gidecek neredeyse bu bebek derdini ancak ağlayarak anlatıyor ee almayıp Napalim kiiii en huzurlu oldukları yer kucak vallha alma yasak deseler bile alicam malesef zaman çabuk geçiyor bebeğime doya doya kucağıma alıp ayaklarımda göğsümde kolumda uyutucam
Ayyy insallah halidan cikar lekesigiysilerden cikaramiyorum ben kaka lekesini ya
Eşimle sarışın kıvırcık benim bebislerin saç renginde dümdüzYok artıkkkk bu neeemasallah yaaa bu kadar sacli bebis ilk defa görüyorum esinin ve senin saclariniz nasil?
Sık doğmuş insallah da böyle devam ederEşimle sarışın kıvırcık benim bebislerin saç renginde dümdüz
Renk olarak bana çekmişler düz uçları kıvırcık
Oğlumdan çok umutlulardı sarışın mavi gözlü olsun diye yine kendimi doğurdum
İnşallah kızım sık olur saçları benim seyrek
Aaa ben de halidaki lekeleri hep oyle cikariyorum. Acaba camasir makinesine parlatici doksek giysilerden cikar mi ki lekelerBen normalde halıdaki lekeleri bulaşık makinası parlatıcısı ile çıkarıyorum, şimdi bu bilgi ile ne yaparsanız yapınbelki halıdaki kaka lekesine de lazım olur
Aaa ben de halidaki lekeleri hep oyle cikariyorum. Acaba camasir makinesine parlatici doksek giysilerden cikar mi ki lekelerbak simdi kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?