2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bunu da yeni duydum sagol cnm, sanirim hastaneden kiralaniyor bu makineler, mastit icin kullaniliyor diye biliyordum. Bir arastirayim. Biraz benden de oluyor ya. Bebekle ilgilenmekten ne su icebiliyorum ne bisey yiyebiliyorum. Bir de onceden memelerde sertlik ve agri oluyordu sut olunca. Sonra yumusadi ve agri kalmayinca, sutum yok gelmedi biriksin deyip daha az sıklıkla verdim. Iyice azaldi. Nasip bakalim.

Ayyy insallah halidan cikar lekesi giysilerden cikaramiyorum ben kaka lekesini ya
Ay inşallah öncekilerde çıkmamıştı ufak olanlarda
Ben normalde halıdaki lekeleri bulaşık makinası parlatıcısı ile çıkarıyorum, şimdi bu bilgi ile ne yaparsanız yapın belki halıdaki kaka lekesine de lazım olur
Aa bende beyaz sabunla bulaşık deterjanı ile denedim cahillikten öylece sırıtıyo sarı sarı şu an yıkamaya verince geçerdir herhalde değil mi
Ben bunu kullanıyorum.
O ebebekte satılanlar vs hikaye hiçte çıkartmıyor. Ben şahsen kimyasal biraz ama kullanıyorum.
Ne zamana kadar bebiş deterjanı kullanıcaz ki zaten var mı bi süresi bunu sepete ekleyelim hemen
Hemen hacışakirle çitile canım sonra makineye at ancak öyle çıkıyor
Bir tek pijamama uygulayabildim bunu hayır durmuyor ki lekeye müdahale edeyim mxmddk

Hiç kendini suçlama hepsonradan eminim en güzel şekilde yapıyorsundur :) sen bol bol su iç , yapabiliyorsun dinlen, mümkünse biri yardım etsin sana. Hastane tipi makineyi medikalden kiraladım ben . Google’da yazıp buldum adresi yorumlara baktım. Bende aynı hatayı yapmıştım. Daha az sıklıkla emzirince zihin ihtiyaç yokmuş gibi düşünüp daha az süt üretiyormuş. Süt üretimini artırmak İçin en iyi şey güzelce emilip/sağılmış bir meme . Sen denemeye devam et. Ben de pes etmedim

Benim kocam bey kahkaha atıyordu üstü battığında git şunu çitile dedim

Kızlar ben sağdığım sütleri içeremiyorum şırınga olsun biberon olsun öğürüyor atıyor ağızından (fazla emmediği zamanlar rahatsız olunca sağıyorum)
Meme reddi olmasın diye basit bir biberon kullandım ondanmıdır ki başka bir biberon mu alsam anne meme ucuna yakın

Canim baya oldu instagramda görmüştüm, bazi bebekler buzluktan çıkan sütü icmeyebiliyormus. Senin verdigin sut taze sagilmis mi yoksa buzluktan mi?

Dut kurusu denedinmi.canim
Yamuna kullanmadiysan dene ben memnun kalmıştım bel agrim icin almistim 3 4sene once ama baya iyi kalitesi gel gorki simdi giremiyorum icine fiyatlarda uçmuş ayrem siparis verdim daha gelmedi 160 boya 63 kilo m beden verdim

Şırıngayla nasıl içiriyorsun? Hemşire göğsümün üstünden sıktırıyordu bi yandan mememi emiyordu bi yandan şırıngadan akıyordu

Şırıngayla nasıl içiriyorsun? Hemşire göğsümün üstünden sıktırıyordu bi yandan mememi emiyordu bi yandan şırıngadan akıyordu
İlk zamanlar aynı hemşirenin dediği gibi yapıyorsun sonra hafif hafif ben sıktım ama icemiyor zor ya bende sütlerin çöpe gitmesini istemiyorum çok çok emen bir bebekte değil

Bizim başta lacivertti simdi ela. 1 yasa kadar değişir belli olurmuş.

Son adet tarihi 11.11.2022
Tahmini dogum tarihi 16.08.2023
Gerceklesen dogum tarihi 12.08.2023
Kiz bebek- Ela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…