2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Sevgili anneler ben 34+4 teyim bizim bebis hala bas asagi donmemis normal dogum istiyorum ilk bebegim. Bu durumu yasayan ve doguma kadar kendiliginden donen veya donmeyen mecburi sezaryen olan var mu acaba

Çay kaşığı ile ağzına akıt sütü canım bakalım sütü mü istemiyor yoksa biberonu mu

Herkese günaydın, Eylül anneleri grubundan geliyorum. 17 günlük anneyim. Gaz sancısı ile var etmeye çalışıyoruz geceden beri asla uyumadik. Doktorum gaz damlasına karşı. Onerebilecegin gerçekten işe yarar damla tavsiyesi veya ilaç dışı tavsiye alabilir miyim. Bir de zamanla geçiyor mu bu sancı

Sıcak tutmak 2 çorap ve yelek giydirmek
Ayaklarına masaj yapmak
Şuan bizimkilerin daha geçmedi ama dillerini anladık ona göre idare ediyoruz

Sıkıca giydir... çorap yelek vs.. 2 aylık olmak üzereyiz daha 2 kez ancak şort kisakollu vs giydirdim. Karnını ayaklarını sıcak tutmalıyız. Ben hem kolsuz hem kollu iki atlet giydirip üzerine ne giydireceksem giydiriyorum. İki çorap gece uykusunda özellikle karın ve alt kısmını kat kat örtüyorum.. Doğduğundan beri böyle.. şimdilerde de akşama doğru yelekte giydiriyorum..
Yemekten çok soğuktan olan gaz sancı yapar bence.. yani benim gözlemlediğim böyle. Ama her bebek kendine özgü ... ve bir günleri diğerini tutmuyor çok sorgulama. Bu gece hiç uyumaz. Bi sonraki gün gecede dahil komple uyur.. uykuya geçemez çığlıklar atar. Wc ye diye gidersin Bi bakarsın gelişigüzel bıraktığın yerde uyumuş... gaz biter.. biz 2 aylığız simdilerde rahatladik gibi her açıdan..uyku problemleri başlar kucaktan inmez vs .. kendini bebeğine bırak.. gerisi çok kolay.

Kızlar merhaba 16+2 günlük hamileyim. Bebeğimin gelişimi 1 hafta önden gidiyor. Ama kafa çevresi 2 hafta önde gidiyor. Sizler böyle bir durumla karşılaştınız mı?

Sevgili anneler ben 34+4 teyim bizim bebis hala bas asagi donmemis normal dogum istiyorum ilk bebegim. Bu durumu yasayan ve doguma kadar kendiliginden donen veya donmeyen mecburi sezaryen olan var mu acaba
Doğum zamanı bile dönen var 38 39 haftalarda dönenleri duydum daha vakit var hemen sezeryanı kabul etme normal istiyorsan tabi

Kızlar merhaba 16+2 günlük hamileyim. Bebeğimin gelişimi 1 hafta önden gidiyor. Ama kafa çevresi 2 hafta önde gidiyor. Sizler böyle bir durumla karşılaştınız mı?
Önden giden çok var ilerleyen haftalarda haftasına uyabiliyor kafayla ilgilide ailede büyük kafa varsa ona benziyor olabiliyor

Kızlar 6 gün oldu büyüğümüzü yapamıyoruz çatlicak yavrum her şeyi denedim siz neler yapıyorsunuz deneyen varmi

Gittim avent biberon aldım onu da almıyor ağızına süt damlatiyorum öğürüyor doğru düzgün de emmiyor ne oldu anlamadım
Bu bebeler bizi şaşkın etti benimki de uyumuyor emmiyor derdi ne anlayamıyorum sürekli ağlıyor kafayı yemek üzereyim bor bebeğe yetemedim diye kendimi paralamak istiyorum çok üzgünüm çok

Kızlar 6 gün oldu büyüğümüzü yapamıyoruz çatlicak yavrum her şeyi denedim siz neler yapıyorsunuz deneyen varmi
Canım kulak çubuğunu zeytin yağına bandirip poposunu biraz uyar hafif içeri giriyor gibi yap. Ama biraz bekle 5 dak falan geliyor sonra. Burda bir kaç arkadaş böyle yaptık. Ama tabi bunu sürekli yapma

Ben biogaia(her gün 5 damla) , relaktaz (beslenme öncesi 8 damla) , metsil (3x10 damla ) kullanıyorum , acı elma yapı ile ayaklara masaj yapıyorum. Emzlrme sonrası da yarım saat gaz çıkarma seansı . Ona rağmen bazı geceler kramptan uyumuyor. Sindirim sistemi gelişene kadar sabredeceğiz artık. Yukarfaki damlaları pediatrist önermişti :) belki yarar işinize
Zeytinyağlı kulak pamuğu ile makatını hafif dürtüyorum arada :)

Tavsiyeler için teşekkür ederim, zeytinyağı icirdiginiz oldu mu ? Kaka yapıyor fakat eskisi gibi değil zorlandığı çok belli.

O kadar şey içirdim hiçbir işe yaramadı bence vermeyin. Biz 61. Gündeyiz. Geçmedi daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…