- 24 Aralık 2022
- 194
- 194
- 23
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #53.921
Çay kaşığı ile ağzına akıt sütü canım bakalım sütü mü istemiyor yoksa biberonu muKızlar ben sağdığım sütleri içeremiyorum şırınga olsun biberon olsun öğürüyor atıyor ağızından (fazla emmediği zamanlar rahatsız olunca sağıyorum)
Meme reddi olmasın diye basit bir biberon kullandım ondanmıdır ki başka bir biberon mu alsam anne meme ucuna yakın
Sıcak tutmak 2 çorap ve yelek giydirmekHerkese günaydın, Eylül anneleri grubundan geliyorum. 17 günlük anneyim. Gaz sancısı ile var etmeye çalışıyoruz geceden beri asla uyumadik. Doktorum gaz damlasına karşı. Onerebilecegin gerçekten işe yarar damla tavsiyesi veya ilaç dışı tavsiye alabilir miyim. Bir de zamanla geçiyor mu bu sancı
Deneyim cnm iştahsız bir bebek ya benim kızımda böyleydi en işte bol bol yokÇay kaşığı ile ağzına akıt sütü canım bakalım sütü mü istemiyor yoksa biberonu mu
Sıkıca giydir... çorap yelek vs.. 2 aylık olmak üzereyiz daha 2 kez ancak şort kisakollu vs giydirdim. Karnını ayaklarını sıcak tutmalıyız. Ben hem kolsuz hem kollu iki atlet giydirip üzerine ne giydireceksem giydiriyorum. İki çorap gece uykusunda özellikle karın ve alt kısmını kat kat örtüyorum.. Doğduğundan beri böyle.. şimdilerde de akşama doğru yelekte giydiriyorum..Herkese günaydın, Eylül anneleri grubundan geliyorum. 17 günlük anneyim. Gaz sancısı ile var etmeye çalışıyoruz geceden beri asla uyumadik. Doktorum gaz damlasına karşı. Onerebilecegin gerçekten işe yarar damla tavsiyesi veya ilaç dışı tavsiye alabilir miyim. Bir de zamanla geçiyor mu bu sancı
Doğum zamanı bile dönen var 38 39 haftalarda dönenleri duydum daha vakit var hemen sezeryanı kabul etme normal istiyorsan tabiSevgili anneler ben 34+4 teyim bizim bebis hala bas asagi donmemis normal dogum istiyorum ilk bebegim. Bu durumu yasayan ve doguma kadar kendiliginden donen veya donmeyen mecburi sezaryen olan var mu acaba
Önden giden çok var ilerleyen haftalarda haftasına uyabiliyor kafayla ilgilide ailede büyük kafa varsa ona benziyor olabiliyorKızlar merhaba 16+2 günlük hamileyim. Bebeğimin gelişimi 1 hafta önden gidiyor. Ama kafa çevresi 2 hafta önde gidiyor. Sizler böyle bir durumla karşılaştınız mı?
Gittim avent biberon aldım onu da almıyor ağızına süt damlatiyorum öğürüyor doğru düzgün de emmiyor ne oldu anlamadımÇay kaşığı ile ağzına akıt sütü canım bakalım sütü mü istemiyor yoksa biberonu mu
Bu bebeler bizi şaşkın etti benimki de uyumuyor emmiyor derdi ne anlayamıyorum sürekli ağlıyor kafayı yemek üzereyim bor bebeğe yetemedim diye kendimi paralamak istiyorum çok üzgünüm çokGittim avent biberon aldım onu da almıyor ağızına süt damlatiyorum öğürüyor doğru düzgün de emmiyor ne oldu anlamadım
Canım kulak çubuğunu zeytin yağına bandirip poposunu biraz uyar hafif içeri giriyor gibi yap. Ama biraz bekle 5 dak falan geliyor sonra. Burda bir kaç arkadaş böyle yaptık. Ama tabi bunu sürekli yapmaKızlar 6 gün oldu büyüğümüzü yapamıyoruz çatlicak yavrum her şeyi denedim siz neler yapıyorsunuz deneyen varmi
Ben biogaia(her gün 5 damla) , relaktaz (beslenme öncesi 8 damla) , metsil (3x10 damla ) kullanıyorum , acı elma yapı ile ayaklara masaj yapıyorum. Emzlrme sonrası da yarım saat gaz çıkarma seansı . Ona rağmen bazı geceler kramptan uyumuyor. Sindirim sistemi gelişene kadar sabredeceğiz artık. Yukarfaki damlaları pediatrist önermişti :) belki yarar işinizeHerkese günaydın, Eylül anneleri grubundan geliyorum. 17 günlük anneyim. Gaz sancısı ile var etmeye çalışıyoruz geceden beri asla uyumadik. Doktorum gaz damlasına karşı. Onerebilecegin gerçekten işe yarar damla tavsiyesi veya ilaç dışı tavsiye alabilir miyim. Bir de zamanla geçiyor mu bu sancı
Zeytinyağlı kulak pamuğu ile makatını hafif dürtüyorum arada :)Kızlar 6 gün oldu büyüğümüzü yapamıyoruz çatlicak yavrum her şeyi denedim siz neler yapıyorsunuz deneyen varmi
Tavsiyeler için teşekkür ederim, zeytinyağı icirdiginiz oldu mu ? Kaka yapıyor fakat eskisi gibi değil zorlandığı çok belli.Ben biogaia(her gün 5 damla) , relaktaz (beslenme öncesi 8 damla) , metsil (3x10 damla ) kullanıyorum , acı elma yapı ile ayaklara masaj yapıyorum. Emzlrme sonrası da yarım saat gaz çıkarma seansı . Ona rağmen bazı geceler kramptan uyumuyor. Sindirim sistemi gelişene kadar sabredeceğiz artık. Yukarfaki damlaları pediatrist önermişti :) belki yarar işinize
Zeytinyağlı kulak pamuğu ile makatını hafif dürtüyorum arada :)
Zeytinyağı hiç içirmedim ben :) ama deneyenler olmuş belki onlar yanıtlarTavsiyeler için teşekkür ederim, zeytinyağı icirdiginiz oldu mu ? Kaka yapıyor fakat eskisi gibi değil zorlandığı çok belli.
HoşgeldinizSon adet tarihi 11.11.2022
Tahmini dogum tarihi 16.08.2023
Gerceklesen dogum tarihi 12.08.2023
Kiz bebek- Ela
Tavsiyeler için teşekkür ederim, zeytinyağı icirdiginiz oldu mu ? Kaka yapıyor fakat eskisi gibi değil zorlandığı çok belli.
Herkese günaydın, Eylül anneleri grubundan geliyorum. 17 günlük anneyim. Gaz sancısı ile var etmeye çalışıyoruz geceden beri asla uyumadik. Doktorum gaz damlasına karşı. Onerebilecegin gerçekten işe yarar damla tavsiyesi veya ilaç dışı tavsiye alabilir miyim. Bir de zamanla geçiyor mu bu sancı
Festiiiii ne olacak halimizO kadar şey içirdim hiçbir işe yaramadı bence vermeyin. Biz 61. Gündeyiz. Geçmedi daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?