- 29 Eylül 2013
- 830
- 1.130
- 408
- 33
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #53.941
ben 3-4 damla kadar zeytin yağı icirdim dün, iyi geldi bi kaç saat içinde kakasını yaptı çok şükürKızlar 6 gün oldu büyüğümüzü yapamıyoruz çatlicak yavrum her şeyi denedim siz neler yapıyorsunuz deneyen varmi
Valla neredeyse üç aylık olacağız geçmedi maalesef artarak devam ediyorHerkese günaydın, Eylül anneleri grubundan geliyorum. 17 günlük anneyim. Gaz sancısı ile var etmeye çalışıyoruz geceden beri asla uyumadik. Doktorum gaz damlasına karşı. Onerebilecegin gerçekten işe yarar damla tavsiyesi veya ilaç dışı tavsiye alabilir miyim. Bir de zamanla geçiyor mu bu sancı
Kabullenmekten başka şansım yok o haldeValla neredeyse üç aylık olacağız geçmedi maalesef artarak devam ediyor
Yani mecbur canımKabullenmekten başka şansım yok o halde
Evet o damlanin yan etkilerinden çok muzdarip olan var, doktorum hiç bir şey önermiyor bugün sabah dayanamadım mesaj attım hocam bu bebek uyumuyor geceden beri nolur bir damla bir ilaç söyleyin alalım demiş. Buna rağmen hiç bir şey önermiyorum ılık duş sıcak havlu ve masaj yazmış. Bebeğe bir ilaç vermedigim için vicdan azabı çekiyordum sizin mesajınızdan sonra en azından pişman olmamam gerektigini anlamış oldum. Umarım en kısa zamanda ferahlar bebeğiniz, bebeklerimizYani mecbur canım
Ben çok şey yaptım zeytinyağı acı elma yağı masajlar kiraz çekirdeği kemeri damlalar ama hiçbir işe yaramadı çocuğun yapısından olan birşey bence bu gaz.
Biogaia damla kullandım aşırı yan etki yaptı bebeğime vermez olaydım
Amin inşallahEvet o damlanin yan etkilerinden çok muzdarip olan var, doktorum hiç bir şey önermiyor bugün sabah dayanamadım mesaj attım hocam bu bebek uyumuyor geceden beri nolur bir damla bir ilaç söyleyin alalım demiş. Buna rağmen hiç bir şey önermiyorum ılık duş sıcak havlu ve masaj yazmış. Bebeğe bir ilaç vermedigim için vicdan azabı çekiyordum sizin mesajınızdan sonra en azından pişman olmamam gerektigini anlamış oldum. Umarım en kısa zamanda ferahlar bebeğiniz, bebeklerimiz
Merhaba, çok geçmiş olsun umarım iyisinizdir. 4 haftalık gebeyim ve sokak kedisi tarafından tırmalanıp ısırıldım. Hem kuduz hem tetenoz yaptılar. Gebeliğin çok başında olduğum için oldukça endişeliyim. Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurumBence dogru olani yapmissin, benim basima gelse ben de asi vurulma taraftari olurdum her ihtimale karsi
Festiiiii ne olacak halimizBir gün rahat diyorum ertesi gün gece hiç uyumamışız umarım 3. Aydan sonra toparlar
Bende değilim valla olan düşünsün jdjdj
Altın sarısı kakayı çitilerken bu kararını bir kere daha sorgulasınlar boşver Josei biz kullanalım hdjdjdj
oğlumda da hiç birsey ise yaramamisti hep acillik olduk lagman yapıldı vs ama 4 ay sürdü malesef bazen yapı meselesi oluyor, inş o kadar sürmez çok yorucu bi süreç çünkü,Diykon2142 O otzi1993 dimple91 Yaptım cnm kac gundur onu yapiyorum zeytinyagi daha önceden ise yaradı 6 gundur kaka yapmasına yaramadi
Salgın varmış cnm ( zaten şu son 4 yıldır bitmeyen salgınlar) bol meyve ve su tüketmeye çalışın bebişi çok emzir burnunu serumka açVe dün sabah itibarıyla bizde ben hariç herkes haşlanmış bulunmaktadır bugün acilden geldim iki saaat bebekle rezil olduk oralarda bitti yavrum baya ağır hastalandı inşallah bir iki güne düzeliriz yha. Hastenede hep çocuk vardı yha yazık gerçekten. Yavaştan benim boğazımda gıcıklaniyor bebegimjn anladım Zaten ağır geçireceğini ama
Ne salginiysa artık dediğin gibi canim bitemiyor eskiden grip vardi yha başka birşey yoktu sanki kii oda bu kadar değildi. Bitti yavrum yha ateş var 37 ile 38 arası hep 38 i de geçti bazen duş aldırıp durdum iki gözü çapaklanma oldu dun birden öksürük var öksürükle birlikte kusma oluyor burnu zaten hırıltılı çekiyorum öyle nefes alıp emebiliyor. Hastanede çok moralim bozuldu cocuk ağlıyor biride demiyorki bebek bu bakinsin ilk benim bildiğim yaşlı ve bebeklere öncelik tanınır her koşulda hastanede ağlamaktan sesi gitti gidecek biraz birşey kaldı sesi e esimde kötüledi hepsine ben yetisiyorum dun bebeği ölçtüm ortancaya koştum onu ölçtüm büyük iyi ordanda babasina baktım derken toplasan bir saatlik uyku ileyim ama gucenmem nasılsa uyurum da yavrum ..Salgın varmış cnm ( zaten şu son 4 yıldır bitmeyen salgınlar) bol meyve ve su tüketmeye çalışın bebişi çok emzir burnunu serumka aç
Bizde daha geniz akıntısı devam ediyor
Kızımda işe yarayan şey tuvalete tutar gibi tutuyorum, ilk klozete tuttum üşüyor orada diye bir kovaya tuttum gerçekten Allah'ın izniyle olduKızlar 6 gün oldu büyüğümüzü yapamıyoruz çatlicak yavrum her şeyi denedim siz neler yapıyorsunuz deneyen varmi
Canım çok üzgünüm ya bu bebelere gaz da kaka da yaptırmak dünyanın en zor işi hgibi geliyor bana. Benimki de öyle tabi bir de beslemek.Diykon2142 O otzi1993 dimple91 Yaptım cnm kac gundur onu yapiyorum zeytinyagi daha önceden ise yaradı 6 gundur kaka yapmasına yaramadi
Ben de biogaia kullanıyorum canim bir haftadır acaba bebem o yüzden mi bu kadar çıldırıyor ya sen de ne gibi yan etkiler oldu acabaYani mecbur canım
Ben çok şey yaptım zeytinyağı acı elma yağı masajlar kiraz çekirdeği kemeri damlalar ama hiçbir işe yaramadı çocuğun yapısından olan birşey bence bu gaz.
Biogaia damla kullandım aşırı yan etki yaptı bebeğime vermez olaydım
Off Allah yardım etsin işin zor . Ah kuzucuk çok küçük ya . Hemencik iyileşsin inşallah . Bizim bebe de hasta burnu tıkalı öksirüğe çevirdi . Çok eziyet emmesi uyuması yavruma. Burnunu temzliyoruz ama yine doluyor hemen. Hava verdin öksürük azaldı . Ablasından geçmiş sanırım. Sınıfının yarısı hasta ama hala okula geliyorlar anlamıyorum nasıl hasta çocukları gönderiyorlar . Öğretmenin de uyarması lazım göndermeyin diye . Baksana olan bizim kuzulara olduNe salginiysa artık dediğin gibi canim bitemiyor eskiden grip vardi yha başka birşey yoktu sanki kii oda bu kadar değildi. Bitti yavrum yha ateş var 37 ile 38 arası hep 38 i de geçti bazen duş aldırıp durdum iki gözü çapaklanma oldu dun birden öksürük var öksürükle birlikte kusma oluyor burnu zaten hırıltılı çekiyorum öyle nefes alıp emebiliyor. Hastanede çok moralim bozuldu cocuk ağlıyor biride demiyorki bebek bu bakinsin ilk benim bildiğim yaşlı ve bebeklere öncelik tanınır her koşulda hastanede ağlamaktan sesi gitti gidecek biraz birşey kaldı sesi e esimde kötüledi hepsine ben yetisiyorum dun bebeği ölçtüm ortancaya koştum onu ölçtüm büyük iyi ordanda babasina baktım derken toplasan bir saatlik uyku ileyim ama gucenmem nasılsa uyurum da yavrum ..iyileşsin de ne uyumuyor nede susmuyor derim yha el kadar bebem bunu agir geçirdi ortancada var işte burun akıntısı ve hafifçe ateşi oğlan dan geldi gibi öğretmenine diycem yha kızdım artık hastaymış arkasındaki oturan çocuk oğlumun eee desene bir maske tak diye koronadan çok önemserlerdi noldu... ben hasta olunca uc beş gün göndermiyorum hep devamsızlık yaptı oğlum okuldaki hasta çocuklar yüzüne bebeğin günahına girdiler el kadar bebem yha dikkat edilmiyor ki veliler yönünde bir ben salagim sanirirm hastayken hem kendi iyileşsin hemde diger cocukalara bukastirmasin diye. Benim büyükte bademcikleride yok alındı 3 yaşında ondan o daha çabuk kapar ve ciğere gider hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?