- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #53.961
Merhaba anne sütü veriyorsanız siz yarım çay bardağı zeytinyağı içseniz birde gece yoğurt yeseniz etki eder belki diyeEvet o damlanin yan etkilerinden çok muzdarip olan var, doktorum hiç bir şey önermiyor bugün sabah dayanamadım mesaj attım hocam bu bebek uyumuyor geceden beri nolur bir damla bir ilaç söyleyin alalım demiş. Buna rağmen hiç bir şey önermiyorum ılık duş sıcak havlu ve masaj yazmış. Bebeğe bir ilaç vermedigim için vicdan azabı çekiyordum sizin mesajınızdan sonra en azından pişman olmamam gerektigini anlamış oldum. Umarım en kısa zamanda ferahlar bebeğiniz, bebeklerimiz
Üşütmüş olabir miGittim avent biberon aldım onu da almıyor ağızına süt damlatiyorum öğürüyor doğru düzgün de emmiyor ne oldu anlamadım
Birde bende üç kişi böyle düşün birinin ateşine bakıp sonra diğerlerine koşturmaca allah bana güç veriyor demekki ben de kaparım normalde ama hepside böyle olunca dedi birini sağlıklı bırakayım Rabb'ime şükürler olmamda umarım.. öğretmende yönetimde hata salgın salgın diye dolanıyor ortada e desene ya maske takın yads gelmeyin diye nolcakki bunu deseler yani gerçekten öyle Olan Bizim kuzulara oluyor heleki minnacık bedenli yavrumaOff Allah yardım etsin işin zor . Ah kuzucuk çok küçük ya . Hemencik iyileşsin inşallah . Bizim bebe de hasta burnu tıkalı öksirüğe çevirdi . Çok eziyet emmesi uyuması yavruma. Burnunu temzliyoruz ama yine doluyor hemen. Hava verdin öksürük azaldı . Ablasından geçmiş sanırım. Sınıfının yarısı hasta ama hala okula geliyorlar anlamıyorum nasıl hasta çocukları gönderiyorlar . Öğretmenin de uyarması lazım göndermeyin diye . Baksana olan bizim kuzulara oldu
Gittim avent biberon aldım onu da almıyor ağızına süt damlatiyorum öğürüyor doğru düzgün de emmiyor ne oldu anlamadım
Evet cnm persembeden beri grip maalesefÜiü
Üşütmüş olabir mi
Burnunu serunla yıka cnm boğazına balgam birikiyordur bizim de öyle oluyor Dr Osman Gönülal YouTube deki videosu gibi yıkıyorum birde aspiratör ile hafif çekiyorumHastalıktan mis benim bebemdeki canım emerdi doyunca bırakır ama yatırınca öğürur ve kusardi öyle oluncada emmek bile istemedi biraz ben zorladım emsin kendine gelsin diyee dun gece tekrar kustu sabhata ogurmeleri devam etti zormuş yha
Nolmal bence bizde de aynı şekildeKızlar ben ilk 3 ay normal biliyorum uyurken sıçrayarak hareket ediyor sonra uykuya devam ediyor normalmi
Kundaklama yap canım korkuyordur uykusunda bende bazı geceler ellerini kundaklarim ayakları açıkta bazen uykuda cok sıkıntı çıkarttımi el ayak kundakliyorum rahat uyuyorBenim bebeğimde çok sıçrıyor
Yapıyorum canım aynen gördüm o dr u ilk yıkama şeklini zaten ordan öğrenerek yaptım kalanındada aspiratörle çekiyorum ama Allah'a şükür şuan gayet iyi yavrum atlattık gibi o sıkıntılı anları eskiye dönüyoruz yavaş yavaşBurnunu serunla yıka cnm boğazına balgam birikiyordur bizim de öyle oluyor Dr Osman Gönülal YouTube deki videosu gibi yıkıyorum birde aspiratör ile hafif çekiyorum
Evet canim giderek kaybolacak o durum. Moro refleksi deniyor, yenidogan sağlıklı bütün bebeklerde görülen bir refleksKızlar ben ilk 3 ay normal biliyorum uyurken sıçrayarak hareket ediyor sonra uykuya devam ediyor normalmi
Karnı patlayacak gibi şiştiCanım çok üzgünüm ya bu bebelere gaz da kaka da yaptırmak dünyanın en zor işi hgibi geliyor bana. Benimki de öyle tabi bir de beslemek.
Ben de biogaia kullanıyorum canim bir haftadır acaba bebem o yüzden mi bu kadar çıldırıyor ya sen de ne gibi yan etkiler oldu acaba
Günümüz günümüzü tutmuyor bugun çok huysuz çok yoruldum sabah bir kez uyudu sonra hiç uyumadı kucağımda omzumda gezdirmekten canım çıktı koyduğum an bağırıyor uyutuyorum beşiğe koymadan uyanıyorum
Bugun bitsin artık
Burcumsu biz ağustos bebeklerinde bir anormallik var, inan bak temmuz annelerini okuyorum şimdi akşam 8 gibi gece uykusuna geçiyormuş bebeleri, saat 10.30-11 gibi bir rüya arası öğün, gece de öyle 2 - 3 saatte bir emzirme demişler, (normalde bazıları arada da emzirmeye kalkmayacakmış ama memeleri sütten sıkıştığı için kalkmak durumunda kalıyorlarmış) sonra bizim gruba geldim herkes uykusuzluk, huysuzluk tan dertli, ben şimdi bu mesajı bebeğim karnının üzerine yastık üzerine yatırıp bir elimle belini tıpışlarken atıyorum düşün
Festimm in bir mesajına şaşırdım emojisi atmışım, Festimm de neye şaşırdın diye mesaj atmış, neye şaşırdığımı unuttum konuşulanları unutmuşum düşün
Evet canım yapıyorum kundakKundaklama yap canım korkuyordur uykusunda bende bazı geceler ellerini kundaklarim ayakları açıkta bazen uykuda cok sıkıntı çıkarttımi el ayak kundakliyorum rahat uyuyor
Denemekten bir şey çıkmaz canim daha rahat eder belki hem uykusuda kaçmazEvet canım yapıyorum kundak
Çok teşekkür ederim söylediğin için
Kundak ile daha uzun uyuyor gibime geliyor
Vay be kıskandımBurcumsu biz ağustos bebeklerinde bir anormallik var, inan bak temmuz annelerini okuyorum şimdi akşam 8 gibi gece uykusuna geçiyormuş bebeleri, saat 10.30-11 gibi bir rüya arası öğün, gece de öyle 2 - 3 saatte bir emzirme demişler, (normalde bazıları arada da emzirmeye kalkmayacakmış ama memeleri sütten sıkıştığı için kalkmak durumunda kalıyorlarmış) sonra bizim gruba geldim herkes uykusuzluk, huysuzluk tan dertli, ben şimdi bu mesajı bebeğim karnının üzerine yastık üzerine yatırıp bir elimle belini tıpışlarken atıyorum düşün
Festimm in bir mesajına şaşırdım emojisi atmışım, Festimm de neye şaşırdın diye mesaj atmış, neye şaşırdığımı unuttum konuşulanları unutmuşum düşün
Gerçekten öyle galiba yada onlar bugünleri atlattılar mı acaba bizden öndeler o zamanlara gelince biz de mi öyle olcaz. Daha aşı bile olması olunca bi de onun huysuzluğu eklenir amaan amanBurcumsu biz ağustos bebeklerinde bir anormallik var, inan bak temmuz annelerini okuyorum şimdi akşam 8 gibi gece uykusuna geçiyormuş bebeleri, saat 10.30-11 gibi bir rüya arası öğün, gece de öyle 2 - 3 saatte bir emzirme demişler, (normalde bazıları arada da emzirmeye kalkmayacakmış ama memeleri sütten sıkıştığı için kalkmak durumunda kalıyorlarmış) sonra bizim gruba geldim herkes uykusuzluk, huysuzluk tan dertli, ben şimdi bu mesajı bebeğim karnının üzerine yastık üzerine yatırıp bir elimle belini tıpışlarken atıyorum düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?