2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Merhaba anne sütü veriyorsanız siz yarım çay bardağı zeytinyağı içseniz birde gece yoğurt yeseniz etki eder belki diye

Birde bende üç kişi böyle düşün birinin ateşine bakıp sonra diğerlerine koşturmaca allah bana güç veriyor demekki ben de kaparım normalde ama hepside böyle olunca dedi birini sağlıklı bırakayım Rabb'ime şükürler olmamda umarım.. öğretmende yönetimde hata salgın salgın diye dolanıyor ortada e desene ya maske takın yads gelmeyin diye nolcakki bunu deseler yani gerçekten öyle Olan Bizim kuzulara oluyor heleki minnacık bedenli yavruma bizdede ilk bi hırıltı gibi oldu tıkanmış ağzı köpürdü falan sonra öksürüğe döndü aksama doğruda ateş akşam üstü baya ateşledi hemen suya soktum düştü o gun gecede çıktı ilaclar la ve ıslak havlu ile düşürdüm esim kilimayi kapattırdı evin içinde dönüp durmasın hastalık diye de olan olmuş artık. Canı yanıyor yha acılı acılı inliyor ve ağlıyor du kuzum bugün bir parça saha iyi antibiyotikten dolayı galiba bir sevdi onuda yalana yalana bir içiyor hayret ettim tatlı olan ateş düşürücüsunu doğru düzgün icrremiyorum. Aşıda ates yapmaz umarım aman kızlar cocukalara dikkat edelim normlade daha dikkatliydim ama suan on kat daha dikkat edicem.. okullar açıldı artık malûm

Hastalıktan mis benim bebemdeki canım emerdi doyunca bırakır ama yatırınca öğürur ve kusardi öyle oluncada emmek bile istemedi biraz ben zorladım emsin kendine gelsin diyee dun gece tekrar kustu sabhata ogurmeleri devam etti zormuş yha
Gittim avent biberon aldım onu da almıyor ağızına süt damlatiyorum öğürüyor doğru düzgün de emmiyor ne oldu anlamadım

Burnunu serunla yıka cnm boğazına balgam birikiyordur bizim de öyle oluyor Dr Osman Gönülal YouTube deki videosu gibi yıkıyorum birde aspiratör ile hafif çekiyorum

Burnunu serunla yıka cnm boğazına balgam birikiyordur bizim de öyle oluyor Dr Osman Gönülal YouTube deki videosu gibi yıkıyorum birde aspiratör ile hafif çekiyorum
Yapıyorum canım aynen gördüm o dr u ilk yıkama şeklini zaten ordan öğrenerek yaptım kalanındada aspiratörle çekiyorum ama Allah'a şükür şuan gayet iyi yavrum atlattık gibi o sıkıntılı anları eskiye dönüyoruz yavaş yavaş

Karnı patlayacak gibi şişti
İnler gibi sesler çıkarttı resmen böğürüyordu bebek yaa
Ateşi çoktı 38 e
Kakasını yapamadı gaz hiç çıkaramaz oldu

Burcumsu biz ağustos bebeklerinde bir anormallik var, inan bak temmuz annelerini okuyorum şimdi akşam 8 gibi gece uykusuna geçiyormuş bebeleri, saat 10.30-11 gibi bir rüya arası öğün, gece de öyle 2 - 3 saatte bir emzirme demişler, (normalde bazıları arada da emzirmeye kalkmayacakmış ama memeleri sütten sıkıştığı için kalkmak durumunda kalıyorlarmış ) sonra bizim gruba geldim herkes uykusuzluk, huysuzluk tan dertli, ben şimdi bu mesajı bebeğim karnının üzerine yastık üzerine yatırıp bir elimle belini tıpışlarken atıyorum düşün

Festimm in bir mesajına şaşırdım emojisi atmışım, Festimm de neye şaşırdın diye mesaj atmış, neye şaşırdığımı unuttum konuşulanları unutmuşum düşün

Sorunlu veletler onlarda da var da sanki bizimkiler gaz, huysuzluk, uykusuzluk konusunda daha sıkıntılı gibi geliyorlar yaa

Kundaklama yap canım korkuyordur uykusunda bende bazı geceler ellerini kundaklarim ayakları açıkta bazen uykuda cok sıkıntı çıkarttımi el ayak kundakliyorum rahat uyuyor
Evet canım yapıyorum kundak
Çok teşekkür ederim söylediğin için
Kundak ile daha uzun uyuyor gibime geliyor

Vay be kıskandım bizim bebiş diyetten sonra sakinleşti teyzeleri demek ki derdi oymuş kuzumun ağlamaktan göbek fıtığı çıktı sen düşün geceleri fazla emmek istemiyor ya bende zorlamiyorum uykum ağır basıyor azıcık emin uykuya geçiyor hata mı yapıyorum ki ama ne kadar zorlamaya çalışsamda çokça emecegini düşünmüyorum

Gerçekten öyle galiba yada onlar bugünleri atlattılar mı acaba bizden öndeler o zamanlara gelince biz de mi öyle olcaz. Daha aşı bile olması olunca bi de onun huysuzluğu eklenir amaan aman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…