2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Geçmiş olsun Şefikacım bir an önce sağlığına kavuşsun yavrucuk inşallah

Karnı patlayacak gibi şişti
İnler gibi sesler çıkarttı resmen böğürüyordu bebek yaa
Ateşi çoktı 38 e
Kakasını yapamadı gaz hiç çıkaramaz oldu
ahh canim ta kıyamam benimki de çıldırdı valla tamam hep gazi vardi ama aglamadigi 5 dk yok.
Sorunlu veletler onlarda da var da sanki bizimkiler gaz, huysuzluk, uykusuzluk konusunda daha sıkıntılı gibi geliyorlar yaa
Gaz huysuzluk uykusuzluk hepsini dibine kadar yaşıyoruz valla

Kızlar söyle bir şey aldık sevdi şimdilik en uygun burda 765 diğer siteler ve kendi sitesinde bile 900 bazı yerler 1000 tl uzeri

Eklentiler

• 20230925_222706.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 134
  • Screenshot_20230925_223108_Samsung Internet.webp
    21 KB · Görüntüleme: 109
Bugün aynı durumu bende yasadim ayaklarım ağrıdı şimdi hamak geldi yatırdım uyudu yarım saat önce

Gittim avent biberon aldım onu da almıyor ağızına süt damlatiyorum öğürüyor doğru düzgün de emmiyor ne oldu anlamadım
Gün gün huyu değişiyor bunların. Benimki de beni cezalandırır gibi tüm gücüyle memeyi ağzı ile kavrayıp emiyor bir canım acıyor ki sorma sanki agziyla eziyor memeyi

Gerçekten nasıl oluyor ya? Bende temmuzda doğurdum hehahhajj neden benim yavru ceylanım anamdan emdiğim sütü burnumdan getirmeye ant içmişçesine davranıyor?

Hdjdjdj sinir oldum dur bak şimdi. Bak bu çocuğu hala adam akıllı uyutamıyorum. Gün içerisinde zaten uyumuyor 15-20 dk ancak gazdan dolayı. Kucağımda uyursa 45 dk belki. Haliyle gece bitap düşüp agresifleşiyor uykuya geçmesi zorlaşıyor. Kusucak korkusuyla kucağıma bile zor alıyorum. Bende temmuzda doğurdum ya hdjdj nasıl 20.30 da uykuya geçebilirler

Yine de maşallah diyim hddjj

Geçmiş olsun Şefikacım bir an önce sağlığına kavuşsun yavrucuk inşallah
Amin canımda Bebişim toparladı da kari koca biz dokuluyoruz yha bugün fark ettim gözünde kalan sarilikta gitmiş galiba artık bembeyaz normal renginde

Gün gün huyu değişiyor bunların. Benimki de beni cezalandırır gibi tüm gücüyle memeyi ağzı ile kavrayıp emiyor bir canım acıyor ki sorma sanki agziyla eziyor memeyi
Şimdiden böyleyse dişleri çıkınca napar artık bunlar bakalım

Hanımlar doğum yardımı parası oluyor bilirsiniz ilk çocuk 2. Çocuk diye yatıyor ona başvurdunuz mu
Eşim kimliği çıkarırken başvurmuştu bugün yatmış bilginiz olsun doğum raporu ile belediyeye başvuru yapılıyor

Kuzum bu lekeyi takip et mutlaka şişip kızarıyor mu öyle olursa direk alerji bölümüne git Mastositoz olmasın Allah'ım korusun çok zor
Biz doğum lekesi diyoruz buna canım benim kizdada var oglanda ciğer et doğarken ve dokanma vücuduna deriz siyah zeytinde oluyormuş galiba hani oyls duydum bu dediğini hiç duymadım kizla oglandaki şişmedi kızarmadi bundada olmaz umarım öyleyse.

Ben de rota aşısı yaptircam canım 2 aylık aşıdan sonra yaptirsam oluyor mu sağlık ocağındaki hemşire 3 aylikken yapilir dedi ama ilk doz içim geç kalmış olur muyum yani 2 bitip 3. Aya girişte mi yapılıyor

İkinci dogumumda başvurduk da bu sefer basvurmadi eşim kaldı öyle başvurulur dedik kaldı

Bizim uykumuzda aynen böyle canım en fazla 10 dl uyuyor oğlan uyutiyorum bırakıyorum tuvalete gidiyorum abdest alıyorum namaz kilamadan oğlan kalkıyor uykusunu almadığı ixin de sürekli ağlama modunda gaz sıkıştırıp uyandırıyor çocuğu

Anneler size bir tüyo vereyim ıslak mendili bir tane çekmek istiyoruz ama bilirsiniz halay çekercesine el ele hepsi geliyor bende bu yöntemi buldum saç lastiği takıyorum tek tek geliyor terbiye ettim
Ben hala suyla siliyorum canım ya o kadar da yenidogan ıslak mendil almıştım bir pişik olduk hala tam anlamıyla geçmedi. Ben de ıslak mendil kullanacağım günleri bekliyorum bilgi için teşekkürler denerim mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…