- 26 Nisan 2019
- 5.386
- 8.909
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #54.001
Benim kullandığım çok güzel bak bunu deneyebilirsin Molfix Yenidoğan hiç pişik etmiyorBen hala suyla siliyorum canım ya o kadar da yenidogan ıslak mendil almıştım bir pişik olduk hala tam anlamıyla geçmedi. Ben de ıslak mendil kullanacağım günleri bekliyorum bilgi için teşekkürler denerim mutlaka
Elimde de baya var canım. Onları başka yere kullanırım artık. Bunu deneyeyim bir deBenim kullandığım çok güzel bak bunu deneyebilirsin Molfix Yenidoğan hiç pişik etmiyor
Benimde oğlum da oldu cnm doktor önemsemedi şuan önemli olan kasık fıtığı onun için ameliyat olacakKızlar bebeğimde ıkınmaktan göbek fıtığı oluşmuş. Bazen ağlarken daha da şişiyor. Tecrübeli annelerden bi akıl istiyorum ne zaman geçer bu ne yapmak lazım. Doktora sordum kendiliğinden geçer zamanla dedi ama içim rahat etmiyor gördükçe üzülüyorum.
Elinde ki hangi marka , birde cnm nazik sil çok bastırınca da pişik oluyorlarElimde de baya var canım. Onları başka yere kullanırım artık. Bunu deneyeyim bir de
Ikınırken göbeği iyice dışarı çıkıyor kocaman oluyor korkuyorum bir şey olacak diye kızarma veya morarma olmuyor ama bu kadar büyümesi normal mi. Geçmiş olsun size de kasık fıtığını nasıl anladınız?Benimde oğlum da oldu cnm doktor önemsemedi şuan önemli olan kasık fıtığı onun için ameliyat olacak
2 yaşına doğru geçiyormuş kendiliğinden, ama oranın rengi değişir morarır kızarırsa hemen götür doktora
Bizde de var göbek fıtığı. Ama gözle belli olmuyor azmis, doktor yapisal bir sey bu dedi. Kendiliginden gecer dedi. Genelde 2 yaşına kadar geciyormus.Kızlar bebeğimde ıkınmaktan göbek fıtığı oluşmuş. Bazen ağlarken daha da şişiyor. Tecrübeli annelerden bi akıl istiyorum ne zaman geçer bu ne yapmak lazım. Doktora sordum kendiliğinden geçer zamanla dedi ama içim rahat etmiyor gördükçe üzülüyorum.
Elimdeki pure baby canım. O kadar pişik oldu ki içim sızlıyor pamukla siliyorum olabildiğince yavaş yapıyorum canım ıslak mendilleri de ilerleyen zamanlarda yıkayarak kullanayım aslında poposunun çevresi geçti ama tam makası kıpkırmızı ve taş gibi sert yavrumun. Travazol. Hamazinc. Hametan hepsini kullandım hala da onları kullanıyorumElinde ki hangi marka , birde cnm nazik sil çok bastırınca da pişik oluyorlar
Elinde ki ıslak mendileri yıkayıp kullanabilirsin kızımda hep öyle kullanmıştım
Ağlayınca kaşığı şişiyor ben elimle itince içeri giriyorIkınırken göbeği iyice dışarı çıkıyor kocaman oluyor korkuyorum bir şey olacak diye kızarma veya morarma olmuyor ama bu kadar büyümesi normal mi. Geçmiş olsun size de kasık fıtığını nasıl anladınız?
Cafe au lait denilen leke bu, yani halk arasinda dogum lekesi. 5 taneden fazla olmadigi surece sorun yok. Benim oglumda da vardi. 5ten fazla olursa epey bir tetkik yapilmasi gerekiyormus. Yine de sorarsiniz doktora iciniz rahat eder, korkulacak bisey degil.Biz doğum lekesi diyoruz buna canım benim kizdada var oglanda ciğer et doğarken ve dokanma vücuduna deriz siyah zeytinde oluyormuş galiba hani oyls duydum bu dediğini hiç duymadım kizla oglandaki şişmedi kızarmadi bundada olmaz umarım öyleyse.
Bizim doktorumuz da 3.ayda planladi rotanin ilk dozunu.Ben de rota aşısı yaptircam canım 2 aylık aşıdan sonra yaptirsam oluyor mu sağlık ocağındaki hemşire 3 aylikken yapilir dedi ama ilk doz içim geç kalmış olur muyum yani 2 bitip 3. Aya girişte mi yapılıyor
Ben de rota aşısı yaptircam canım 2 aylık aşıdan sonra yaptirsam oluyor mu sağlık ocağındaki hemşire 3 aylikken yapilir dedi ama ilk doz içim geç kalmış olur muyum yani 2 bitip 3. Aya girişte mi yapılıyor
Bizim uykumuzda aynen böyle canım en fazla 10 dl uyuyor oğlan uyutiyorum bırakıyorum tuvalete gidiyorum abdest alıyorum namaz kilamadan oğlan kalkıyor uykusunu almadığı ixin de sürekli ağlama modunda gaz sıkıştırıp uyandırıyor çocuğu
Maşallah ne değişik ismi varmış öyle.Cafe au lait denilen leke bu, yani halk arasinda dogum lekesi. 5 taneden fazla olmadigi surece sorun yok. Benim oglumda da vardi. 5ten fazla olursa epey bir tetkik yapilmasi gerekiyormus. Yine de sorarsiniz doktora iciniz rahat eder, korkulacak bisey degil.
Hareketlenmeye başladımi üstünde zor tutarsın gibi canım apalama zamani ama otururken ve surunurken yumuşak zemin olacağından onunda canı yanmaz gibi.Kızlar oyun matı alan var mı? Bir tarafım kesinlikle şart diyor koyarsın döner durur üzerinde temizliği kolay, üşütmez darbe emer diyor bir tarafımda saçmalama sen oyun matında mı büyüdün ser yorganı dönsün dursun diyor. Bilemedim. Siz ne düşünüyorsunuz
Gül lekesi varmı peki hem ensede hemde tam kapasinin tepe noktasında var ortanca kizdaki hala duruyor benim küçülmüş eloştaki biraz daha çok
Çok sağol canım bebek en önemlisiydi bizim için o iyileşti Allah'a şükür antibiyotik sayesinde hemen de biz büyükler de hastayız baya zorladı sarstı halada etkisi var bir iki güne toplarız gibi bol bol portakal yiyoruz şifa olsun diyeŞefikacığım giremedim ne zamandır geçmiş olsun kuzum. Daha iyi misiniz?
Gül lekesi Bulutun ensesinde var. Göz kapağında da minicik var doktor geçicek dedi ama bilmiyorum. Ensesindeki çok kırmızı ve biraz büyük göz kapağındaki belli belirsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?