2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Benim kullandığım çok güzel bak bunu deneyebilirsin Molfix Yenidoğan hiç pişik etmiyor

Kızlar bebeğimde ıkınmaktan göbek fıtığı oluşmuş. Bazen ağlarken daha da şişiyor. Tecrübeli annelerden bi akıl istiyorum ne zaman geçer bu ne yapmak lazım. Doktora sordum kendiliğinden geçer zamanla dedi ama içim rahat etmiyor gördükçe üzülüyorum.

Benimde oğlum da oldu cnm doktor önemsemedi şuan önemli olan kasık fıtığı onun için ameliyat olacak
2 yaşına doğru geçiyormuş kendiliğinden, ama oranın rengi değişir morarır kızarırsa hemen götür doktora

Ikınırken göbeği iyice dışarı çıkıyor kocaman oluyor korkuyorum bir şey olacak diye kızarma veya morarma olmuyor ama bu kadar büyümesi normal mi. Geçmiş olsun size de kasık fıtığını nasıl anladınız?

Bizde de var göbek fıtığı. Ama gözle belli olmuyor azmis, doktor yapisal bir sey bu dedi. Kendiliginden gecer dedi. Genelde 2 yaşına kadar geciyormus.

Bu arada bir arkadasimin bebeginde de dogustan vardi fitik. Tam 3 yil beklediler. 3 yaşında geçti cok şükür. Cok kafaya takmamak gerek, Allahim daha önemli şeylerden korusun

Elinde ki hangi marka , birde cnm nazik sil çok bastırınca da pişik oluyorlar
Elinde ki ıslak mendileri yıkayıp kullanabilirsin kızımda hep öyle kullanmıştım
Elimdeki pure baby canım. O kadar pişik oldu ki içim sızlıyor pamukla siliyorum olabildiğince yavaş yapıyorum canım ıslak mendilleri de ilerleyen zamanlarda yıkayarak kullanayım aslında poposunun çevresi geçti ama tam makası kıpkırmızı ve taş gibi sert yavrumun. Travazol. Hamazinc. Hametan hepsini kullandım hala da onları kullanıyorum

Ağlayınca kaşığı şişiyor ben elimle itince içeri giriyor
Göbek fıtığı deliğin üstünde ben fark bile etmedim doktor söyledi

Cafe au lait denilen leke bu, yani halk arasinda dogum lekesi. 5 taneden fazla olmadigi surece sorun yok. Benim oglumda da vardi. 5ten fazla olursa epey bir tetkik yapilmasi gerekiyormus. Yine de sorarsiniz doktora iciniz rahat eder, korkulacak bisey degil.

Canımcığım hiçbir fikrim yok. Bizim doktorumuz 2. ay aşılarıyla yapılmasını uygun gördü bizde tamam dedik. 63. Günümüz bugün.

Ah ah seni o kadar iyi anlıyorum ki bide hiç kendine zaman ayıramıyor insan devamlı aynı rutin en azından 1 saat uyusa birşey yaparsın ama yok. Kuş uykusu.

Kizlar mrb. Benim 46.gun 3-5 damla kanamam olmustu. Dr. regl oldugumu soylemisti. 15gun sonra yine kanamam oldu ama bu defa tam regl gibi. Yani ayin 8.inde ve 23unde regl olmus oldum. Normalde saat gibidir hep 25 gunde bir olurum. Normal mi acaba dogumdan sonra boyle olmasi, ben de oyle arada bir yalandan gelir sanmistim, beklemiyordum. Bugun icin randevu almistim fakat iş yerime gitmek zorunda kaldigimdan doktora gidemedim.

Maşallah ne değişik ismi varmış öyle. şimdilik bir tane gördüm kolunun altında olunca anca fark ettim onuda oglanda bi kizdada bir tane hepside sol kolunda onların nu bebişim koltuk altına doğru yerde diğerleri düz ken bu kalp .. cok olursa demekki iyi birşey değil yani hic bilmiyordum bak ama burda değişik yeni şeyler öğreniyorum hep.. oglundaki ne tarafta canım

Kızlar oyun matı alan var mı? Bir tarafım kesinlikle şart diyor koyarsın döner durur üzerinde temizliği kolay, üşütmez darbe emer diyor bir tarafımda saçmalama sen oyun matında mı büyüdün ser yorganı dönsün dursun diyor. Bilemedim. Siz ne düşünüyorsunuz

Gül lekesi varmı peki hem ensede hemde tam kapasinin tepe noktasında var ortanca kizdaki hala duruyor benim küçülmüş eloştaki biraz daha çok

Hareketlenmeye başladımi üstünde zor tutarsın gibi canım apalama zamani ama otururken ve surunurken yumuşak zemin olacağından onunda canı yanmaz gibi.

Gül lekesi varmı peki hem ensede hemde tam kapasinin tepe noktasında var ortanca kizdaki hala duruyor benim küçülmüş eloştaki biraz daha çok

Şefikacığım giremedim ne zamandır geçmiş olsun kuzum. Daha iyi misiniz?

Gül lekesi Bulutun ensesinde var. Göz kapağında da minicik var doktor geçicek dedi ama bilmiyorum. Ensesindeki çok kırmızı ve biraz büyük göz kapağındaki belli belirsiz

Çok sağol canım bebek en önemlisiydi bizim için o iyileşti Allah'a şükür antibiyotik sayesinde hemen de biz büyükler de hastayız baya zorladı sarstı halada etkisi var bir iki güne toplarız gibi bol bol portakal yiyoruz şifa olsun diye

Göz kapağındaki bulut paşa büyüdükçe kaybolur gider canım. Ensedeki evet kocaman oglumdaki yok geçti simdide baktjm hatta ortancadaki duruyor olduğu gibi benekli benekli ensesinde bebeğinkini çekeyim bi. Benim adam görünce korktu birşeyimi olmus orasina diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…